Dessa bilder är tagna i fredags, men har glömt o lägga upp dom 🙈

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tänkte att jag skulle uppdatera om våran träning.

Helt ärligt så blir det inte nån träning alls på vardagarna då jag jobbar, är trött o det är kolsvart ute. Detta är andra veckan som jag inte tränar dom på vardagen. Så våran träning har tyvärr halkat ner en del, men jag ska verkligen bli bättre på det nu! Har så dåligt samvete över detta!

Men iaf uppdateringen om träningen kommer här:

Lydnad:
Går faktiskt bättre än innan. Vi har kommit en bra bit på vägen, det är bara apporteringen o rutan som vi måste öva på. O finslipa på fotgåendet, ställandet o fjärren.

Spår: Det går framåt, jag har varit så nära på att ge upp många gånger, men nu går det väldigt bra. Vi behöver träna mer på svängarna, men aa det går framåt, vilket är så kul!

Rally: Vi tränar just nu bara nybörjarklass, men det går väldigt bra som vanligt. Super roligt o se hundarna så taggade varje gång.

Tricks: Det går framåt! Försöker testa nya tricks varje gång med Amber så vi inte bara tränar gamla. O med Zacke kör vi bara gamla tricks.

Assistans: Tränar inte så mkt assistans med henne, men när jag väl gör de så blir hon övertaggad o det är så roligt. Men det går väldigt bra!

Likes

Comments

Lite sent, men bättre än aldrig!

Måndag: Spår

Tisdag: Vila

Onsdag: Rally

Torsdag: Tricks

Fredag: Lydnad

Lördag: Vila

Söndag: Spår o lydnad

Likes

Comments

2:a december idag o snart är det 2018, helt sjukt!! Tiden går så jäkla fort.. 1,5 månad kvar tills jag fyller 20 (!!) år o kan köpa på Systembolaget 😄

2017 har varit ett bra år, fått jobb, gått på bal o tagit studenten. Tänk att det är 6 månader sen jag tog studenten, det känns som igår. Det är en dag som jag aldrig kommer o glömma! På måndagen började jag sommarjobba, men är visstidsanställd sen oktober.

Hoppas att 2018 blir ett minst lika bra år. Jobb, förhoppningsvis hittat lägenhet o förhoppningsvis skaffat valp.

Likes

Comments

Hundarna kommer o få vila från mån-tors pga dom behöver lite vila o sen har jag lite tidsbrist nu. Men bus i trädgården försöker vi hinna med iaf!

Fredag kör vi igen o då blir det spår ena passet o hinner jag med ett till pass så blir rally oxå. Lördag o söndag blir det hårdträning. Långpromenader blir det oxå i helgen o bus i trädgården!

Har fått veta att det finns en helt ny hundhall i närheten av där jag bor så har stor lust o åka dit med hundarna o komma iväg o träna. Har inte varit iväg med Amber sen studenten o Zacke va nog i våras senast. Så ska nog övertala mina föräldrar att åka dit i helgen efter att vi har julpyntat 😄

Har pratat med en kompis om att åka dit o träna nån helg! Börjar bli tråkigt av att bara träna hemma, mörkt redan vid 16 o sen pissväder hela tiden så skulle vara skönt o träna inomhus ☺️

Likes

Comments

Lydnad stod på schemat o ärlig talat så va bådas pass dåliga. Amber hade ingen glädje o va slö! Fotgåendet va dåligt, fjärren va seg o hon travade på inkallningen o slarviga ingångar. Jag ville bara gråta, men bet ihop o tränade färdigt. Tränade bara i 40 min!

Det blev ett kort pass på 15 min för Zacke, va verkligen nära på o avbryta, men avbröt när han gick bra. Fotgåendet va inte alls bra, däremot va fjärren, inkallningen o ingångarna väldigt bra! Jag kände inte igen honom idag... Han brukar leverera bra lydnadspass.

Det kanske är fel på mig? Jag måste lära mig en läxa isf. Får hoppas att nästa lydnadspass är bra! ☺️

Juste, blev nya bilder imorse på morgonpromenaden, ska redigera dom först så lägger upp bilderna imon!

Likes

Comments

Amber har inte glädjen i lydnaden längre, fotgåendet har blivit urdåligt o hon är seg o slö. Lydnaden är inte bra längre! Jag blir väldigt ledsen o besviken, det gick hur bra som helst innan men nu har man gått ner i botten igen..

Zacke levererar varje gång, han imponerar på mig varje dag. MEN det är några moment som vi sitter fast på, vi kommer ingenstans. Han har glädjen o svansen går som bara den, man ser på honom att han älskar de. Han blir taggad till 1000!

Min motivation börjar sjunka igen, Amber är inte sig själv i träningen. I rallyn blir hon alltid taggad till 1000 o är överallt o ingenstans, men inte ens de är hon taggad på. Zacke är riktigt rolig o träna med nu, glädjen finns alltid där!


Likes

Comments

V.47

Zacke:

Måndag:
Tricks

Tisdag: Vila

Onsdag:
Spår

Torsdag:
Lydnad

Fredag:
Rally

Lördag: Vila

Söndag: Lydnad

Amber:

Måndag:
Tricks

Tisdag: Vila

Onsdag:
Spår

Torsdag:
Lydnad

Fredag:
Rally

Lördag: Vila

Söndag:
Lydnad

Likes

Comments

Dålig uppdatering denna veckan.. Men jag har varit så upptagen att bloggen har fått lida!

Hundarna har fått tränas inne hela veckan så det har inte blivit någon ordentlig träning för dom. Inne har vi tränat på fotgående, fjärren, ingångar, kontaktövningar o assistans 😊

Idag blev det iaf ordentlig träning med hundarna, det blev lydnad o hundarna fick ett 45 min pass. Det gick väldigt bra med bägge! Vi körde igenom hela startklass. Apportering är ju något som vi måste fortsätta att träna på. Men jag är väldigt nöjd med hundarnas pass, dom va super fina. 9/10 guldstjärnor ⭐️

Men iaf, igår va jag hemma sent. Åkte till en kollega direkt efter jobbet pga vi skulle på bowling o middag med kollegor. Vi bowlade från 19-20 (alldeles för kort stund), sen buffé efter de. Drack 2 cider, en till bowlingen o en till middagen, väldigt rolig kväll verkligen. Skrattade mkt o det va riktigt god mat 😍 

Hundarna fick vila igår! Amber fick sin 4års spruta igår mot kennelhosta o parvo! Rambo (kattungen) skulle ha kastreras igår, men blev inget pga att han har en testikel nere så vi måste åka till vet. 

Likes

Comments