View tracker

Igår hade jag med Amber till skolan o som ni vet så skäller Amber på andra hundar o hon gör även de när hon kommer till skolan. O jag har fått tips av en av hundlärarna att jag ska hålla henne nära mig med kort koppel. O det har faktiskt gett resultat med skällandet i skolan. Hon skällde en gång när hon kom o sen skällde hon 3 gånger igår när hon såg hundar o hon drar inte lika mkt heller när jag håller henne nära mig. Så detta verkar ge resultat! :) Hoppas hon ger sig!
Dock började hon skälla igår när jag väntade på mamma vid hennes jobb när hon såg en hund, men vet hur jag ska göra när hon börjar skälla så hon slutade sen :)

Igår fick Zacke träna tricks! Gick faktiskt bra! :) O i skolan körde vi assistanshund städa, framsteg där oxå. O provet är uppflyttad till våren då vi inte hinner träna 15 saker till nästa månad så vi behöver mer tid.

Idag blev det tricks för Zacke o apportering, gick riktigt bra :) O Amber fick tränas i lydnad, gick helt ok! Hon va lite okoncentrerad i början, men sen tog det sig lite :)
O nyss så tränade jag även henne i fjärren, riktigt duktig, men lite seg. O tränade Zacke i backa en liten stund!

Vila för dom imon :) O fredag är vi lediga från skolan o då blir det spår, yey!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag har inget självförtroende kvar!! Att träningarna kan gå så dåligt är bara så sjukt tråkigt.. Detta är absolut inte första gången det går dåligt :/ Jag fattar inte varför alla har så otroligt duktiga hundar medan mina är helt katastrof.. Detta skäms jag över så himla mkt! Jag blir så imponerad när det finns så duktiga hundar. Efter dagens träning grät jag o va så sjukt besviken o mitt självförtroende finns inte kvar längre.

Jag saknar min gamla Amber där hon va så sjukt arbetsvillig o va taggad till varje träning.. Jag vill att hon kommer tillbaka nu, jag vill inte vänta längre! O Zacke lika trög som vanligt, han vill inte! Han är inte den hunden som vill arbeta, jag vet inte varför han inte vill..

Jag vet inte varför det går så dåligt för mig! Mitt självförtroende är så sjukt dåligt.. Jag vet inte ens om jag vill träna längre. Min motivation finns knappt inte längre kvar. Vill inte ens träna längre!

Detta gör mig så besviken o ledsen.. Lydnad kanske inte är vår grej, vi kanske ska satsa på någon annan sport ist.

Assistansträningen gick riktigt bra idag med Amber. Jag lär henne att städa :) Men lydnaden idag med bägge gick katastrof :(

Likes

Comments

View tracker

Schema för Amber! :)

Måndag: Assistans (städa)
Tisdag: Skola
Onsdag: Vila bägge! Då slutar jag 2 så det blir långpromenad o ompyssling med klo klippning o borstning :)
Torsdag: Assistans (släcka o tända lampa)
Fredag: Lydnad bägge
Lördag: Spår
Söndag: Vila

Schema för Zacke! :)

Måndag: Apportering 5 min
Tisdag: Tricks
Onsdag: Vila bägge! Då slutar jag 2 så det blir långpromenad o ompyssling med klo klippning o borstning :)
Torsdag: Tricks
Fredag: Lydnad bägge
Lördag: Spår
Söndag: Vila

Tänkte att det kanske va bättre för er att läsa om jag gör två st ist för en tsm eftersom jag gör olika saker med dom varje dag :)

Ang. Pausen.. Jag är tillbaka haha! Det höll en dag, men men så är det ibland. Får hoppas bloggen blir bättre :)

Likes

Comments

Skulle tagit paus, men måste bara visa dessa bilder till er som jag tog idag! Inte 100% nöjd med Amber bilderna, men Zacke bilderna blev sjukt bra! 😄

Likes

Comments

Jag kommer o ta en bloggpaus för jag
vill satsa på skolan nu iaf till jullovet då vi har ämnen som tar slut till julen o prov kommer. Även om jag inte trivs på skolan så måste jag satsa allt inför studenten. Jag mår inte heller bra o har inte gjort det på ett tag :/

För att bloggen ska bli bättre så måste jag hitta motivationen o lusten till detta igen! Blogg motivationen är ganska låg o därför har bloggen blivit dålig o det vill jag verkligen inte att den ska vara :/

O sen är det mkt som hänt/händer som oxå gör att motivationen är låg. Vet inte hur länge jag kommer vara borta, men nån vecka iaf :(


  • 33 readers

Likes

Comments

Idag slutade vi kl. 2, riktigt skönt! :) O imon slutar vi 16 igen :( På fredag är vi lediga från skolan o det blir även begravning den dagen :( Fy!!

Idag blev det lydnadspass för bägge! Ambers pass gick super :) Tränade extra mkt på sittande under gång, riktigt duktig! Mkt kvar att jobba på :) Men idag får hon 5/5 guldstjärnor 😄

Zackes träning gick oxå jätte bra! Han va jätte duktig o taggad :) Tränade extra mkt på springet då han springer framför mig ist på vänstersidan :/ Jobba.. Jobba.. 5/5 guldstjärnor 😄

Imon blir det välförtjänst vila! Då blir det bara massa mys o promenader!

Likes

Comments

Träningen idag på lektionen gick jätte bra! Det är liksom utanför som det är katastrof.. Alltså, hon skäller på andra hundar, drar som in i he*vete!! Men vet iaf hur jag ska göra för att ha kontroll på henne :) Jobbigt då mina fingrar blir helt röda, men kanske är det värt de om det hjälper :) Får hoppas de!

Det blev assistans då vi har prov på detta nästa månad :) Måste kunna 15 saker haha! Men idag har vi börjat med städa o det går fort framåt.

Sen blev det apportering med Z o det gick skit bra! Suverän :) Imon kommer inte Amber följa med till skolan då vi inte har hund, vilket jag trodde. Då blir det lydnad med bägge :)

Fått ett paket från Vetzoo o även min studentklänning kom idag! :)

Dentaflexen fick vi med, inget jag beställde :)

Likes

Comments

Måndag: Vila
Tisdag: A skola, Z apportering
Onsdag: A skola, Z lydnad
Torsdag Vila
Fredag: Lydnad bägge
Lördag: Spår bägge
Söndag: Bakdelskontroll A, upplet Z

Likes

Comments

Idag har det varit mkt att göra! Vi har julpyntat hemma, satt upp julgardiner, pustat alla fönster o satt upp alla julsaker :) Bara julgranen kvar!

Idag stod rally o parkour på schemat! Amber va galet taggad, men det gick såå bra :) Grymt bra känsla! Parkouren gick oxå bra, duktig tjej!

Zacke då? Rallyn gick bra idag. I början så gick det inte bra, men sen gick det bättre :) Godkänd! Parkouren gick jätte bra, duktig kille!


Imon får dom väl förtjänst vilodag :)

Likes

Comments

Idag stod det egentligen spår på schemat, men orkade inte bege mig ut i skogen. Så det fick bli lydnad o tricks! Amber va helt taggad o ivrig! Så sjukt kul! Blev tricks o lite lydnad :) Gick jätte bra! Bra känsla :)

Zacke va jätte duktig idag :) Lite taggad, men riktigt bra känsla! Imon blir det rally o parkour för bägge :)

Efter träningen fick dom leka o springa av sig i trädgården o vi va ute kanske en timme o bara busade. Dom ligger helt döda här inne o flåser som idioter haha!

Denna veckan har Amber inte varit med i skolan då vi inte har haft hundlektioner.. Men nästa vecka så ska hon med igen :)Likes

Comments