Idag blev det lydnad för bägge hundarna! O idag är vi lediga från skolan :)

Amber fick ett ordentligt lydnadspass o det gick jätte bra! Idag va hon mer fokuserad o arbetsvillig :) Bra känsla o är så nöjd! O efter de blev det även lite fjärren, gick super. O det har blivit mkt bättre! :) Sen fick det oxå bli en liten cykeltur (hon är som en tunna). O det gick jätte bra som vanligt :) Springer så snällt bredvid!

O efter de fick Zacke oxå ett ordentligt lydnadspass. Det gick oxå super bra! Han va fokuserad trots att Amber va ute före honom (andra löp veckan, nästa vecka är det höglöp för henne)... Så idag va det en bra känsla :)

Efter träningen fick dom leka i trädgården, men dom lekte inte mkt med varann. Så gick in ist o jag borstade dom o klippte deras klor :) Zacke fäller mkt som vanligt!

Imon ska Zacke med till skolan ist för Amber! Blir spännande :) Inte jag som ska träna han utan främmande människor, blir kul o se! O Amber får vila :)

Likes

Comments

Vår älskade Zorro! Han är såå oerhört saknad! Han är o var bäst, bättre hund finns inte. Han va underbar på alla sett o vis, han va den snällaste hunden. Jag saknar han varje dag. Jag kan fortfarande inte fatta än idag att han aldrig mer kommer tillbaka. Jag skulle göra vad som helst för att få han tillbaka till oss. 2 år sen han fick somna in, de va den värsta dagen på länge. Kan man ens sakna någon så här mkt? Jag tänker på han varje dag. Ibland gråter jag i floder. Du kommer alltid att finns i mitt hjärta!

2002-06-04-2014-18-11 ❤ Fick hela 12 år med dig, 12 år av massa glädje o skratt. Jag kommer aldrig glömma dig! Du är o va BÄST!! Min bästa vän! Jag älskar dig ❤

Tänk på oss o lek med alla dina hundkompisar i himlen. Så hoppas jag att vi ses snart ❤

Likes

Comments

Måndag (idag): Apporting Z o assistans A o ev. Cykel

Tisdag: Lydnad o ev. Cykel

Onsdag: Z skola, A vila

Torsdag: A skola, Z vila

Fredag: Tricks

Lördag: Fjärren

Söndag: Vila

Likes

Comments

Igår tränade jag tricks, fjärren o lite lydnad med Amber! Lydnad o tricksen gick bra, hon va lite ofokuserad i början men blev bättre sen :) O fjärren gick riktigt riktigt bra! Det har blivit mkt bättre :) Är nöjd med hennes pass.

Med Zacke blev det lite tricks o fjärren. Vi tränade på backa, går sakta men säkert framåt :) Gick riktigt bra! O fjärren går oxå framåt, vi behöver träna mer men det har blivit betydligt bättre :) Nöjd med hans pass!

Idag kommer vi att träna apportering ist för upplet med Z o assistans med A, hon älskar att träna assistans. Sen blir det ev. Cykel oxå, får se. Har inte kunnat cykla nu på några dagar pga snön o halkan. Men hoppas vi kan de idag! Hon är alldeles för tjock så försöker o banta henne, hennes päls börjar komma tillbaka efter valpningen så det är därför hon är rund o tjock. Usch! :/

Förresten i fredags, ni som följer mig på insta vet, men jag fick mitt paket med mina studentgrejer. Beställde en kofta, champagneglas, tuta (ofc.) o studentmössan. Såå nöjd över mössan, den blev så fin :)

Likes

Comments

Första veckan avklarad, har dock inte gått 5 dagar denna veckan bara två. Tänk om det alltid va så!! Hade varit så nice :)

Men igår hade jag med Amber o sen hade vi ingen hundträning.. Typiskt! Men vi fick träna själva om vi ville. Varför blir de alltid så? Har jag med henne, så blir det ingen hundträning, har jag inte med henne då blir det hundträning.. Men ville iaf träna henne själv o det gick jätte bra! Blev lite blandat, lydnad, tricks, assistans o vardagslydnad! Så nöjd :)
O Zacke fick vila när han egentligen inte skulle, men va alldeles för lat för att träna han. Så han fick två dagars vila, o det behöver han ibland.

Idag blev det lydnad med bägge, det va inte någon jätte bra träning men det va helt ok. Bägge va ofokuserade i början men blev lite bättre sen. Men tränade bara 5 min med bägge då det inte va helt 100.

Men nya tag imon! Då blir det fjärren :)

Likes

Comments

Asså.. Jag vet inte vad jag ska göra! Mina jäkla beslutsångest ang. Ras. Jag vill såå gärna ha Leonberger som nästa hund, men nu vet jag faktiskt inte om jag ska ha de som nästa hund. Har kollat kennel o hittat favoriter i Leonberger :) Men vet inte nu om jag ska ha Leonberger som nästa hund. Jag vill tävla o träna i lydnad, o Leonberger kan tränas o tävlas i lydnad o spår :)

Men jag vill oxå ha en aktiv hund till skydd, spår o lydnad. Jag vill satsa på lydnad, det är de jag vill! Leonberger är ju bra på spår o dom kan tränas i lydnad. Jag har ju viljat ha en Leonberger så länge, behöver jag vänta ytligare några år eller ska jag satsa på en Leonberger nu? Mitt jävla funderade gör mig gaaalen! :/

Jag behöver eran hjälp! Jag har såå många raser jag vill i framtiden, men vet inte vilken jag ska ha som nästa hund. Leonberger eller en annan ras? Hjälp mig! Jag har som sagt kollat upp kennlar på Leonberger o har några favoriter.

Så vad tycker ni?? Kommentera! :)

Likes

Comments

När jag vaknade imorse så va det snöstorm ute... Blåste o öste ner snö! O jag o hundarna blev verkligen helt vita o blöta när vi hade varit ute på promenaden. Jag vill inte ha mer snö. Men hundarna älskar ju detta! Så får väl vara glad för deras skull :)

Det är ju fint med snöbilder så får väl ta bilder på hundarna idag när det ändå snöar :) Älskar snöbilder! Får hoppas att hundarna vill samarbeta idag då ;) Har gott godis idag till att fjäska för dom haha!

Gårdagens träning gick faktiskt jätte bra, det blev tricks med bägge! Med Zacke blev det "backa" o det går sakta men säkert framåt :) O med Amber blev det allt möjligt, övade "kryp" med henne, men hon fuskar bara med rumpan haha! Skulle ha cyklat med henne oxå, men eftersom hundarna busade o sprang mkt igår efter träningen så kände jag att det inte behövdes. Hon fick sin motion där ;) O bägge va helt döda igår efter allt springande o busade!

Idag vilar hundarna så det blir massa bus i trädgården, fotografering o långpromenad :) O jag ska städa mitt rum, byta sängkläder, klippa hundarnas klor o borsta dom :)

Började skolan egentligen igår, men eftersom vi bara hade en lektion så va det onödigt för mig att åka dit för 1,5 timme så stannade hemma o idag är vi lediga. Så imon "börjar" jag skolan :) O då ska Amber med!

Likes

Comments

Igår cyklade jag med Amber o det gick toppen som alltid. Vi cyklar inte långt nu, men till våren blir det längre :) Hon är såå duktig, hon springer så snällt bredvid, hon vet direkt vad hon ska göra. Älskar o cykla med henne :)

Sen tränade jag hundarna i lydnad o det gick sådär. Amber va helt ofokuserad, hon ville verkligen inte idag.. Saknar min gamla arbetsvilliga Amber! Hoppas hon kommer tillbaka snart :) Nya tag idag! I betyg får hon 2/5 guldstjärnor!

Zacke gick det inte heller bra med, ofokuserad o det va viktigare att lukta idag igen.. Blir gaaalen! Men nya tag idag o då blir det tricks :) I betyg får han 2/5 guldstjärnor!

Efter träningen blev det lite lek i trädgården, i slasket o leran.. Mysigt... eller inte! :/ O ja, jag torkade dom med handduk innan dom fick gå in.

"Börjar" inte skolan förrän på torsdag, idag har vi bara en lektion o det är sista lektionen så onödigt för mig att åka, sen lediga onsdag :) O på torsdag ska jag ha med Amber :)

Instagram: teamgermanshepherds, vi följer tillbaka :)

Likes

Comments