Idag va det premiär för att använda apportbockarna! Amber va taggad till träningen o till att få använda apportbocken :)

Började självklart försiktigt med att låta henne bara ha den i munnen. Hon tar den, men tuggar! :/ Men just nu fokuserar vi inte på de utan att hon bara ska hålla i den o ta den :)

Gick riktigt bra med de o själva passet gick oxå kanon bra :) Blev lydnad, inkallning o lite tricks! Tränade 45 min ungefär :)

Zacke va lite mer skeptiskt mot bocken, men han tog den efter en stund o han tuggar oxå på den, men vi fokuserar inte på de nu, han ska bara hålla i den o ta den :) Gick riktigt bra med de o med själva passet :)

Tränade lydnad o tricks! O tränade 30 min ungefär :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag har jag äntligen fått mitt paket! Beställde de i fredags så nästan en veckas väntan. Men äntligen så kan jag börja träna apport nu med hundarna! :)

Spår/cykelsele
Lydnadsbok om dom nya reglerna
Apportbockar

Likes

Comments

Tävlingsdag idag o det gick både bra o dåligt haha!

Rallyn blev vi diskade på då han va ofokuserad hela tiden.. Han ville inte alls! Jag skulle ha tagit med Amber ist, ångrar att jag inte gjorde de :( Men kunde inte ta med mig två hundar till skolan! Så det fick bli så :/ Han gör INGENTING utan godis, man märker det direkt!

Men i utställningen gick det betydligt bättre! Han va så duktig :) Han blev BIR HP, BIG 1:a o 5:a (utan placering) i BIS :) Han kanske inte är så ful trots allt haha ;)

Nu är han såå trött haha! Måste träna mer på att träna utan godis, får hoppas att det blir bättre :)


Efter skolan blev det lydnad o tricks med Amber, så taggad o duktig! Riktigt nöjd över passet! Imon får hon vila o även Zacke :)

Likes

Comments

Zackes del nu!

Fotgåendet: Det är mycket bättre, super bra!

Apportering: Inte börjat med de än, men när apportbockarna har kommit så börjar vi

Sitt under marsch: Det kan han galant!

Spring marsch: Det kan han!

Fjärren: Det kan han!

Inkallning: Kan!

Hopp över hinder: Inte börjat än, då vi inte har hinder..

Likes

Comments

Måndag (idag): Rally repetion inför tävling på onsdag, A lydnad

Tisdag: Tricks A, Z vila så han är hyfsat pigg

Onsdag: Z skola, A vila

Torsdag: Apportering

Fredag: Lydnad

Lördag: Z vila, A tricks

Söndag: A vila, Z tricks

Likes

Comments

Efter mkt velande o funderade så har jag äntligen bestämt mig för vilken nästa ras blir!

Jag har haft en stor beslutångest bland 3 raser, har nästan börjat gråta för att mina beslutångest har varit så svåra haha 😂

Jag tror denna ras kommer passa mig utmärkt, det är en ras som jag kommer o satsa med i framförallt lydnad, men även spår, rally o tricks. O har varit förtjust i denna ras sen barndomen! Så detta är ingen "ny" ras för mig :)

Förhoppningsvis blir det valp till hösten, har kollat som en galning på kennlar o har hittat flera som jag gillar, men har nu hittat en som jag gillar mer :)

Hoppas jag har hunnit flytta hemifrån tills dess!

MEN rasen är.... GOLDEN!!! O ja, det kommer o bli en jaktgolden :)

Jag kommer o skaffa en Leonberger i framtiden, men inte som nästa ras. Kanske blir en som nästnästa hund alltså efter golden? Vem vet? ;) O schäfer kommer jag o skaffa sen igen, men det blir inte förrän efter Ambers bortgång :) Kommer alltid att ha schäfer i hemmet!

Likes

Comments

Tänkte uppdatera hur det går i lydnaden! Tar en hund åt gången, annars blir det inlägget så långt :/
Börjar med Amber!

Fotgåendet: Tränar på de än, det är inte 100 då hon går alldeles för långt ifrån mig o sen ska huvet upp ännu mer. Hon håller huvudet nere.. Men bara att kämpa på!

Apportering: Har inte börjat med de än, då jag inte har någon apportbock, men beställde i fredags så när dom kommer så börjar vi. Men dom gångerna jag har gjort de i skolan så har det gått super :)

Sitt under marsch: Går jätte bra, det kan hon!

Spring marsch: Det kan hon!

Fjärren: Det kan hon!

Inkallning: Det kan hon!

Hopp över hinder: Det har vi inte börjat med då jag inte har något hinder..

Likes

Comments

Idag har det varit en lugn dag! Hyfsat fint väder, molnigt vid lunch men sen blev det strålande sol. Det har inte varit så kallt heller så det va skönt att vara ute :) Det har blivit promenader, bus i trädgården o fotografering :)

Blev en hel del bilder idag, men kommer inte visa alla. Men är såå nöjd med bilderna! Idag va dom inte så krångliga som dom brukar vara när man ska fotografera 😂

Här är iaf några från idag! Den första är tagen med mobilen :)

Likes

Comments

Gårdagens träning gick såå bra med bägge hundarna! Tränade rally o lydnad med Zacke (snart är tävlingen!! O herregud 😳) Hoppas verkligen han är taggad på rallyn o att banan passar oss :)
Det blev störning under träningen som han inte kunde motstå, han va givetvis tvungen o hälsa o han började även leka med sina jävla fotbollar. Men det gick bra tillslut :) O så blev det oxå lite lek! Fick bli 40 min träning idag o 10/10 guldstjärnor idag, woho!! 👌

Med Amber blev det ett lydnadspass o tricks! Vi försökte lära oss ett nytt tricks som inte gick så bra haha, men bara o kämpa! Det SKA gå :) Men hon är såå rolig o träna med, alltid taggad o glad! Fick även bli lite lek. Tränade 30 min o 10/10 guldstjärnor idag oxå 👍

Efter träningen blev det bus i trädgården, dom blev trötta haha! O efter det så beställde jag äntligen lite grejer. Två apportbockar varsin till hundarna, lydnadsbok o spår/cykelsele :)

Idag blir det vila för hundarna! Dom förtjänar de! Det blir promenader, fotografering (om det är bra väder) o bus i trädgården :)

Likes

Comments

Idag blev det som det står i rubriken, lite blandad träning. Det mesta fokuset va på rallyn. Inte tränat så mkt rally med Zacke nu :/ Tränade utan skyltar, men gick såå bra :) Tränade även på dom nya momenten för att dom ska sitta bra, har inte tränat dom nya med han. Men dom satt som en smäck! :)

Efter rallyn blev det tricks! Det blev fokus på runda föremål. Det sitter jätte bra nu! Han kan även läggandet nu :)

Efter tricksen blev det ett litet lydnadspass, super fin där med! Han va såå duktig :)

Grymt pass idag!! Tränade 30 min. 9,5/10 guldstjärnor!

Ambers pass då? Super taggad dam, men vilket pass hon levererade idag! Trots att hon va taggad så blev det ett så bra pass idag. Rallyn: Grym!! Tricks: Taggad o ett grymt pass! Lydnad: Ett super pass! Tränade 30 min ungefär. 10/10 guldstjärnor idag :)

Efter träningen fick hundarna busa i trädgården! Shit, vad dom busade haha! Sprang som galningar 😂 Nu ligger dom i hallen helt döda :)

Likes

Comments