Äntligen kom dagen som Sebastian väntat på så länge. I måndags fyllde han hela 5 år, så nu har jag inte 4 barn under 5 år längre 🙈
Denna sprudlande och busiga lilla gossen, med det vita håret. Allt som oftast pigg och glad. Kör fullt ös från att ögonen slår upp - tills han lägger huvudet på kudden. Och älskar att sova bredvid sin mamma - trots att allt måste vara coolt numer, Funderar, räknar och har lösningar på allt.
Som jag älskar denna lilla kille ❤️


Det blev en toppendag som började på bästa sett. Skönsång, flaggstång och PAKET.
Det ända som stått på önskelistan har varit en radiostyrd bil - och då inte en som styrningen pajar på innan man kört in den. Så om han var nöjd när pappret slets upp och han ser till sin förtjusning att där i finns precis just det! Kl 8 på morgonen står han fullt påklädd och klar ute på gårdsplan och kör för glatta livet.


Lagom till frukost dök mormor och morfar upp, lycka då man inte sett dom sen Böda. Det kom ännu fler paket, med snygga kläder i camostuk - sånt som är coolt!


Plockmat och godistårta var också en önskan. Likaså fiskedamm!
Vår lille extra stjärna fick också ett paket från extramormor och extramorfar - med finaste bekowskinallen ”Andre” som skall då följa med och finnas tryggt vid hans sida nu när han ska flytta.

En trevlig dag helt enkelt!

Lille ”Bobbo” Sebastian alldeles nykläckt ❤️

  • Bobbo

Gillar

Kommentarer

Pappan hann nätt och jämt parkera hemma - han fick rättare sagt möta upp på hundklubben.
Vi hade första gången med Nemo på valpkursen idag.
Trots sina 24 timmar helg, tuff arbetsvecka, pakethantering till blivande femåring [😱] så kom han med glimten i ögat - om något trött.


Efter middagsluren hann Nowalie knappt vakna innan jag såg dom små prickarna, drog upp tröjan - jodå!! Nog är det vattkoppor här med. Tog upp mileons tröja, och där fanns dom med. Så då hade dom inte haft det med andra ord, så nu kör vi en ny omgång. Så tre omgångar totalt på 7 barn... då får man vara nöjd va? 🙈 fick ändå bra sömn inatt, så känner mig taggad - mohaha!


Idag körde vi spökleken på kvällen, alltså så kul när barmen är så pirriga. Nowalie var spöke - buhhuhu! Men armarna sträckta mot skyn - hur söt?!


Tror nog till och med mamman kuta genom huset när
Pappan med skägget körde igång 🙈😅 haha, kul hade vi allafall, och som vanligt inte så genomtänkt kl 20 en söndag innan skolan. Alla var helt hipade när dom väl hamna på huvudkudden 😇

Men en skön helg med allt som tillhör en sex + en mammas liv. Bakat, lekt ”räkna billeken”, marknad, trädgårdshäng och ett och annat slagsmål såklart.


Nu blir det en fullspäckad vecka - vi börjar med vår goa Bobbo som fyller 5 år i morgon!! Som vi är spända
🤩

Gillar

Kommentarer

Efter sjukdom, och instängda i huset var det dags för något roligt! Tänkte även så att det skulle passa dom två minsta - men framför allt något kul för som två större.
Kinna lekland... packa och kom till slut iväg. Det där kan kännas som ett helt företag innan man väl sitter bakom ratten. Kläder skall matchas, väska ska packas, man skälv ska hinna borsta tänderna, samtidigt som man ska jaga en 1 åring som är högt och lågt. Pojkarna är fulla med bus, och hinner alltid med saker på vägen liksom.

Väl bakom ratten har man glömt minst 3 saker och får i omgångar springa in.
Man hinner nätt och jämt komma ut på stora vägen innan första omgången av bältes-avtagning är ett faktum, tror vi hann med ett tiotal innan den nätta bilresan på 1,5 timme var över.
Inser att leklandet är stängt vardagar - vilket jäkla påhitt!
Barnen gråter på kapp medans jag krigar på dom bältet igen. Ledsna barn!

Googlar mig till att närmsta lekland finns i Kungsbacka!!
50 min åt andra hållet.


Hajen - ett ganska nytt ställe. Verkligen superfräscht! Men stort nog för att inte kunna släppa Nowalie själv.
Så jo jag fick minsann leka själv i två timmar med lillbebis på armen... 11kg!


Kul hade vi och glass hann vi med. En trött mamma känner sig ändå tillfreds på hemvägen när jag ser mina trötta barn - så nöjda med sin dag!
Och vem behöver inte lite träning, så två flugor i en smäll och en femhundring fattigare 👌

Gillar

Kommentarer