Nu så kommer första videon upp från förra helgens 120 start i Nykyrka. En riktigt bra runda med ett riktigt skit pet!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Som ni kanske förstå på rubriken så spenderades en del av min dag i Ullared, men vet ni vad? Jag blev så besviken på deras hästavdelning. Tror det är Humm ca 2 år sen jag var där sist och nu var den flyttad och mindre dessutom. Men jag köpte det jag alltid brukar köpa i hästväg när jag är där

1 Arnika Gel
2 kyl gel ( 1 karens fri)
1 päls glans
1 K9 torrschampo
1 läder tvål
1 burk med snoddar

Tror inte jag glömde nått 😂 sen handlade jag ju även lite till hemmet oxå, men det kan jag lägga upp inget senare inlägg

Likes

Comments

Nu ligger jag efter igen med bloggen! I helgen var det tävling och det måste komma upp lite videos från det. Men det tar jag i morgon är lite halv seg i dag. Men i dag fick C en 20 minuters promenad på asfalten.

Likes

Comments

Sol sol och åter sol! Nu tror jag ju ändå att det börjar bli sommar! Det har varit ca 15 grader i några dagar vilket är helt fantastiskt!
I går blev det att trimma igenom C inför tävlingen på söndag, mitt upplägg ser alltid ut så att en ordentlig trimning 2 dagar innan och dagen innan enbart lite joggande i alla gångarter för att känna av så att allt funkar! Hahaha och vet ni vad alltså tror jag dör! När jag red på ute banan var det ganska mycket knott och en av alla dessa flög in i min mun ner i halsen så jag fick stanna i ren panik och kräkas haha usch!

Likes

Comments

Fin kille under dagens galoppintervall, så himla stor skillnad på honom sen vi flyttat till nya stallet. Mycket piggare och gladare kille!

Haha råkade vist glöms av att stänga st appen när vi kom hem till stallet, så den stämmer inte helt

Likes

Comments

Hej. Jag sitter på jobbet och slutar snart! Usch har jobbat ett 14-22 pass i dag Blää gillar inte att jobba till 22 på söndagar, börjar bli förkyld och har ont i huvudet oxå kan ju bero på att jag har jobbat 8 dagar i sträck och är inte ledig förrens på Onsdag!
Ne nog pratat om jobb. Idag red jag och C ut en sväng i det helt underbara vår vädret det märks att april går mot sitt slut!

Kunde till och med rida med bara väst i dag, jag som annars fryser även att det är 15 grader varmt och jag har dunjacka på mig haha

Likes

Comments

Godmorgon, som ni kan skymta sitter jag i sängen och äter frukost. I dag får C lite vila gå i skritten och vara ute i hagen. Jag ska nämligen jobba i dag igen även fast det är min lediga onsdag. Jag har bytt och trixat lite med mitt schema för att få ihop det med alla tävlingar.

Likes

Comments

Hej på er. Jag har absolut inte glömt bort er! Jag har jobbat sent i går och började kl 6 i morse, med andra ord inte så där jätte pigg! Faktum är att jag inte ens varit i stallet alls i dag haha måste vara första gången på 1000år typ. Men även om jag inte var hos C i dag så lät jag Linnea rida honom vilket ska bli spännande i morgon att hoppa upp på honom och se om jag känner någon skillnad 😀 Ne nu ska jag sova.

Likes

Comments

Vi avslutar inomhus säsongen med 8 fel. Dock en sååå himla bra känsla imot alla dom andra starterna inomhus, men nu tackar jag Gud att inomhus säsongen är över för nu vi hatar nämligen att hoppa i trånga mörka gropiga ridhus, haha Ne men det är ju så att C är absolut mera en ute häst en inne! Om 2 veckor blir det tävling igen

Likes

Comments