Usch vilket dåligt ridpass det blev idag, eller hummm när jag tänker efter var det inte jätte dåligt igentligen!! Men om man säger såhär så blåser det nästan storm ute var mörkt runt paddocken och var massa skuggor, så ja Cantaro var sååå spänd. Jag red honom på pelhamstången för tanken var att hoppa lite, allt markarbete gick super bra men det var hoppningen som gick lite knackigt. Som sagt spänd och sååå okoncentrerad på hans uppgift så en hel del backande blev det! Tänker inte gå in mera på dagens ridpass. Haha hoppas på ett super pass i morgon

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 21 readers

Likes

Comments

Tänkte lägga upp en liten film från våran hoppträning i Tisdags. Eftersom jag ändå är på jobbet

  • 23 readers

Likes

Comments

Från sista hindret och omhoppningen i 115cm klassen

  • 30 readers

Likes

Comments

I dag var det våran första inomhustävling för säsongen, den anordnades av Mjölby ridklubb på Nina och Cissi liljas anläggning! En bra tävlingsplats enligt mig. Dock var ju inte vädret på min sida för det mer eller mindre ös regnade hela tiden när jag skulle rida fram. Jag hade med mig mitt nya bett som jag skulle testa att tävla honom på, ett 2 delat pelhambett som jag rider med två tyglar! Klasserna jag startade var 115cm och 120cm. Tyvärr ett pet i varje klass på samma hinder! Inget svårt hinder och vi låg jätte bra båda gångerna men Cantaro löft lite dåligt på benen tyvärr. Men min tid räckte trots 4 fel till en 14;de plats i 115 klassen! 120 klassen måste jag säga var den bästa 120 rundan vi gjort hit tills! Lägger in lite bilder så kommer videos upp i morgon på båda rundorna!

  • 35 readers

Likes

Comments

  • 35 readers

Likes

Comments

Fyyyyy vad kallt det har blivit fort! Usch jag gillar absolut inte kyla! Jag klippte Cantaro härom dagen redan andra gången för i höst, den här gången klippte jag en bit ner på benen. Från och med dess får han gå med 100g täcke med halv hals! I går följde min lillasyster med ut till stallet så hon filmade min övning jag gjorde. Lägger in en liten film snutt så ni får se vad som är prio ett i våran ridning just nu!

Cantaro sitter fast väldigt hårt i vänster sidan och för att lossa det så "trycker" jag ut honom med min innerskänkel utan att knappt ta något i innertygeln, där han jag lite svårt fortfarande jag vill gärna vara där och pilla lite vilket INTE är ok just nu! Men en stor förändring. Det här är inget som släpper på en dag utan vi jobbar med detta lite varje gång vi rider!

  • 39 readers

Likes

Comments

Alla som känner mig vet att jag har fått en väldigt stor kärlek för Antares!! När vi var i Jönköping och shoppade sist så hittade jag äntligen ett Antares schabrak, har försökt att få tag i ett utan resultat! Men där på Charlies så hängde det ett igentligen deras som dom använder när dom prövar ut dom sadlarna men hade legat på typ knappt 1 häst! 20% på priset fick jag oxå hehe! Schabraket är marinblått med silvriga detaljer sååå snyggt eller hur?

  • 46 readers

Likes

Comments

Jag har helt glömt bort att blogga! Har massa material men har inte funnits tid helt enkelt! I söndags följde jag med min kompis Elli till min klubb där hon skulle hoppa en p & j på hennes fina Dorian Gray! Även jag skulle varit med och hoppat 130 på Cantaro var tanken Men jag övervägde att Galoppintervallerna i torsdags var mer värdefulla! Sen när jag väl kom ut till stallet och skulle rida kunde jag inte riktigt hålla mig så vi la upp en bana och ena räcket höjde vi upp till ca 140cm. Han är såååå fin just nu!

Lite dålig vänster skänkel på den här anridningen och då drar han sig väldigt Järna mot vänster kanten! Något jag måste vara suuuper noga med för att få honom i mitten på hindret!

  • 48 readers

Likes

Comments

Torsdagen bjöd som "vanligt" på Galoppintervaller men den här gången blåste det ordagrant STORM ute. Haha Cantaro tyckte inte att det var så där jätte roligt, men han fick jobba på ändå! Och som grädden på moset så fick han ha en alldeles för liten luva på sig haha

  • 59 readers

Likes

Comments