Hej på er. Jag har absolut inte glömt bort er! Jag har jobbat sent i går och började kl 6 i morse, med andra ord inte så där jätte pigg! Faktum är att jag inte ens varit i stallet alls i dag haha måste vara första gången på 1000år typ. Men även om jag inte var hos C i dag så lät jag Linnea rida honom vilket ska bli spännande i morgon att hoppa upp på honom och se om jag känner någon skillnad 😀 Ne nu ska jag sova.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vi avslutar inomhus säsongen med 8 fel. Dock en sååå himla bra känsla imot alla dom andra starterna inomhus, men nu tackar jag Gud att inomhus säsongen är över för nu vi hatar nämligen att hoppa i trånga mörka gropiga ridhus, haha Ne men det är ju så att C är absolut mera en ute häst en inne! Om 2 veckor blir det tävling igen

Likes

Comments

I går fyllde min sambo år så jag hade lovat att inte vara så länge i stallet! Men en 40 min är ju inte så länge ändå. Det fick bli en liten massage stund för honom. I morgon är det tävling som gäller!

Trött kille efter massage

Likes

Comments

Idag blev det att hoppa lite i ridhuset hemma, jobbade mycket på att få honom att verkligen gå fram för skänkeln i svängarna, och att vi inte ska brottas igenom dom. Jag hoppas när jag kommer till jobbet i morgon att min ansökan om att byta jobbdag har gått igenom så jag kan åka och tävla på lördag!

Likes

Comments

Gårdagens galoppövning innebar 9 bommar med avståndet ca 3,25 i mellan.

Likes

Comments

Men alltså kolla här!!! Min nya sadel som köptes in i onsdags förra veckan!

Det blev en Antares Spooner. Jag ÄLSKAR Antares det är ett av dom märkena som ligger mig varmt om hjärtat

Anledningen till att jag köpte en ny sadel var den att min har börjat åka bak så himla mycket och typ "klämmer" Cantaro så han har lixom inte velat ta ut steget lika luftigt som han gjorde i början. Så när det var hoppträning förr Jill (Fru till Erik som tar hem Antares från Frankrike) så bad jag henna ta med lite sadlar, och där ibland 3 olika fanns min nya kärlek!

Likes

Comments

Hej på er! Jag vet inte riktigt vad som händer med dagarna dom bara flyger iväg. Jag har haft massor att stå i så har inte haft tiden att blogga riktigt, men jag har massor med nyheter som har hänt att berätta för er. Men det tar vi i lite separata inlägg så ni får vara lite nyfikna lite till.

Likes

Comments

Kolla vad som kom till jobbet igår!!!! Den släpptes på Ica i början av veckan men har varit lite strul med att veta exakt när den skulle komma hem, så vi var inställda på någon gång nästa vecka! Men INTE!!!

Nocco Caribbean är bland dom godaste jag druckit! Såå mycket smak. Så alla ni som gillar ananas köp den och pröva den

Likes

Comments