View tracker

Älskat när svärmor åker till ullared!! Då passar jag på att be henne köpa magnesium och kylgel!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 4 readers

Likes

Comments

View tracker

Hatar när det kommer snö!! Snö innebär broddning, inte jätte lätt för mig att brodda när jag är halvt handikappad. Men jag är envis och har en väldigt snäll häst som att blixt stilla. Så nu är dom på igen.

  • 7 readers

Likes

Comments

View tracker

Eftersom att det tydligen bestämde sig för att komma snö i förrgår och Cantaro är relativt ny skodd så har jag det lilla problemet att jag inte har några snösulor!!!! PANIK!! Men jag ska försöka mig på att göra provisoriska sulor tills jag åker och köper såna avtagbara! Återkommer med resultatet

  • 8 readers

Likes

Comments

Jag har smyg börjat rida lite, även fast jag inte får. Men i går så blev det lite backträning i halv mörkret. Enbart skritt och upp och ner i lite längre backar, nyttig träning för honom nu när han ska byggas upp inför nästa säsong

  • 9 readers

Likes

Comments

Jag har antagligen den töntigaste hopphästen! Han hoppar höghus men en liten bom kan ju faktiskt äta upp honom! Haha

  • 20 readers

Likes

Comments

Cantaro är sååå himla tydlig! Haha hade glömt att lägga in eftermiddags hö till honom så han åt snällt upp sitt kraftfoder, sen ställer han sig med huvudet utanför och tittar på mig med dom sötaste ögonen. Då vet man direkt att det är nått man glömt!

  • 27 readers

Likes

Comments

Vill ni veta en liten hemlis...... ( Trumvirvel ) i dag satt jag på Cantaro för andra gången efter olyckan :), har ju inte fått bekräftat av läkaren en att jag får rida men vafan lite skrittande har ingen dött av haha.

  • 32 readers

Likes

Comments

I dag lät jag en kompis i stallets dotter sitta upp på Cantaro, paddocken var relativt mjuk så det fick bli ett skritt pass på lite längre tyglar men ändå lite mjukgörande jobb! Tanken är att han ska få sättas igång lugnt vi har inte bråttom. Min tanke är att jag inte ska sätta mig upp och rida förens tidigast o det är verkligen tidigast mitten av december, allt bara för jag ska vara så frisk som möjligt tills kvalet till amatör touren öppnar!

  • 43 readers

Likes

Comments

Var på kliniken kl 11 i dag och Cantaro får sättas igång igen!!

  • 45 readers

Likes

Comments