Jag blir så himla trött på mig själv just nu! Jag har slutat äta in medicin för handen helt nu eller det är 3 dagen utan den. Det som är jobbigt är att jag sover jätte dåligt vaknar mitt i natten och kan inte somna om ordentligt.

Jag låg och vände o vred på mig tills klockan blev strax efter 9 sen bestämde jag mig för att städa hela huset och då men jag städa typ med tandborste i hörnen ni vet haha. Möblerade även om lite i sovrummet när jag ändå var i mitt esse så nu väntar jag bara på den nya klädhängaren och sen måste jag köpa några andra saker dit för att jag ska bli helt nöjd.

La även i en färgbomb i håret när jag ändå var igång. haha varför göra lite när man kan göra allt på en och samma gång.

//

Idag tror jag faktiskt jag låter Cantaro få vila jag har inte riktigt bestämt mig en men det lutar åt det, han har känts så jäkla grym så han är mer värld en till vilodag en någonsin just nu.

la in alla Vaccinationer på nytt i TDB nyss oxå så nu är allt sånt fixat och klart, jag har även anmält oss till våran första tävling...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hoppträningen var grym igår!
Han kändes så himla fräsch under hela framhoppningen tycker dock att han stod i mot min skänkel lite väl mycket ( tror han har blivit lite nonchalant när jag ridit med dom kortare sporrarna) han sparkade även lite mot den till och från. Så vissa gånger var det väldigt svårt att få till bra framåt lägen. Så när vi hoppade igenom banan beslutade jag mig för att lägga det på max 110 vill inte rida an mot större hinder när jag inte känner att han är med mig helt som vanligt men ändå en sån grym känsla.

Jag har försökt hela dagen att ladda upp en längre film, men det har inte funkat så ni får en kort video sålänge tills det funkar

Låter filmerna tala för sig själva om hur grym känsla jag hade!

Likes

Comments

Alltså kolla bilden här, det har snöat stora Lovikkavantar !

Men det roliga är att hemma hos oss är det inte alls så mycket snö, vi bor ju 3,5 mil från stallet så när jag kom dit i morse fick jag en chock, Cantaro var inte jätte imponerad av snön

Och så här ser det ut just nu utanför jobbet! Det har inte slutat snöa en haha

Likes

Comments

Ojj det här inlägget skulle kommit upp i morse innan jag åkte till stallet men av nån anledning hade jag glömt klicka på publicera

Godmorgon!

Havregrynsgröten är intagen så även mina vitaminer! Har hunnit med att stretch som jag fått i uppgift att göra från Ulrika, ibland hinns det med mera en vad man tror på morgonen.

Ska åka ut mot stallet vilken sekund som helst, i dag står det hoppning på planeringen och det blir det oxå. skulle ha ridit i går men C vägrade komma in istället galopperade han runt i hagen och utförde ett ex antal brallsprång. Det roliga med det hela är att jag hann ta upp kameran trodde jag tryckte på inspelningsknappen men NEJ det gjorde jag inte! haha jag som hade velat ha hans busigheter på film, hann filma nått litet han gjorde men det var juh inte ens något brallsprång eller så snarare att han visade att han vägrade komma in idag haha.


Ne nu är det bäst att sätta sig i bilen och åka iväg, ha en toppen morgon!

Likes

Comments

Vi är några stycken på jobbet som fått möjlighet att helt på bekostnad av arbetsgivaren få gå till en tjej som heter Ullrika som är massageterapeut kost rådgivare och lite annat smått och gott.

Så vid lunch idag träffade jag Ullrika för förstå gången och vi gick igenom en del gjorde ett antal mätningar. Vi kom fram till att mitt bäcken är snett, vid slutet av träffen fick jag massag en så kallad triggepunkts massage. Det var inte skönt men tror det kommer göra så mycket nytta när vi kommit in i det!

Nästa vecka blir det fokus på bäckenet och mer massage.

Likes

Comments

Gårdagens ridpass slutade i en stor besvikelse. Absolut inte besviken på Cantaro utan besviken på andra ryttare som tror dom äger hela ridhuset när det i själva verket är 5 ryttare till som försöker jobba sin häst så gott det går.

Allt började super bra, jag höll på att jogga igång honom när den andra ryttaren kommer på innerspår eftersom jag låg i höger varv och red på spåret så ska han möta mig på innern! vist han mötte mig på innern men i stor galopp och bots som small i hela ridhuset plus en lång jäkla dressyr piska utståendes, skulle säga att han red så nära så om jag hade stärkt ut foten hade jag kunnat nubba honom! Cantaro fick PANIK!! han blev rädd och fick trycka upp sig på ridhus sargen. Efter det här hände hade jag fult upp med att få honom lugn och avslappnad han vägrade möta en annan häst så vi fick rida lugnt i mitten och när dom "jobbiga" hästarna skritta ja då fick vi trava och försöka hinna med lite galopp.

Sånt här är oacceptabelt plus att samma ryttare krokade i mitten på stora mitt volten med en annan ryttare! Borde man inte som vuxen kunna visa respekt och som vuxen kunna ridhus reglerna???


Likes

Comments

Måndag: Ridhuset. Med fokus på den lite lägre formen lösgörande arbete och så simpelt jobb som möjligt

Tisdag: Ridhuset. Mycket fokus på tempo hålla ett litet högre tempo utan att bli hängandes kvar i handen

Onsdag: Hoppträning

Torsdag: Uteritt

Fredag: jogging i ridhuset

Lördag: om det finns hinder kvar i ridhuset så är tanken att använda mig utav bommar

Söndag: Uteritt

Såhär ser den tänkta veckoplaneringen ut, självklart uppdaterar jag om det blir någon ändring

Likes

Comments

Godmorgon!
Har eran helg varit bra?
- Min har varit riktigt bra, var ledig i går söndag jag och Martin åkte ut till stallet tidigt på morgonen. Han hjälpte till och med att mocka medans jag gjorde höpåsar och hinkarna, allt bara för att vi skulle bli färdiga så snabbt som möjligt.

Efter stallet åkte vi raka vägen till Linköping. Jag vill inte riktigt avslöja en varför vi egentligen var där då det kommer lite senare. Men vi åkte till Ikano huset och åt lunch på Food & Family och efter det tjatade jag till mig att vi skulle gå in på Ikea och inhandla lite saker hem.

Vist måste det vara bland det tråkigaste och jobbigaste som finns att bygga ihop Ikea möbler? Det tar så himla lång tid och man får alltid vända och vrida på olika delar för att man ska förstå sig på allt haha! Men efter mycket tålamod och 2 pauser mitt i så är den äntligen klar! Så himla bra blev det i hallen.

Lite senare idag måste jag rida Cantaro en sväng i ridhuset, det är juh alltid lite stressigt på Måndagar eftersom lektionerna börjar kl 5 och jag slutar jobba 3 men jag brukar hinna så det borde jag även göra idag.

Likes

Comments