Header

Snart är de dags att byta design på bloggen. Vi letar efter någon som är villig att fixa en header till oss Är det någon som vill? Kontakta oss på våran mail TeamDH@hotmail.se eller här på bloggen!


Likes

Comments

Godmorgon! Hoppas att alla har haft en bra morgon. Har känt mig sjuk under några dagar och nu tror jag nog att de har löst ut sig med en dunder förkylning. Gick ut med hunden och höll på dö typ. Men jag tror nog att de kommer att bli bättre snart ska bara ta de lugnt några dagar och sen kan jag återgå till de vanliga.


Det fick bli en 1 timmes borstning igår för Leila och det var verkligen uppskattas. Tog en rycktsten och fick bort en MASSA löst hår och sen fick hon en promenad runt anläggningen eftersom jag inte känner mig så där på topp men idag ska hon få ridas lite och hoppas på att hon inte får snöstyltor.
I helgen kommer syrran att få ha Leila jag ska bort under helgen så då kommer Leila att få bli omhändertagen av Erica.

Men planen idag är att tvätta de som ska med och sen städa och fixa här hemma och sen ut till Leila och ta hand om henne. Ska ut till henne imorn innan jag drar och mocka och fixa så syrran bara kan rida eller gå med henne om hon hinner.

Ska försöka idag också fixa lite uppdatering som kommer att komma upp under helgen.

Vad vill ni har för inlägg! kom med förslag.

Likes

Comments

Nunärnjag verkligen trött på detta vädret hade värsta vårkänslan och idag när jag vaknade, de första jag hörde var någon som plogade på gården och vad ser man när man går ur sängen jo SNÖÖÖ fyfan på ren svenska. Bestämde mig för att ligga kvar i sängen ett tag till slapp gå ut med hunden de gjorde syrran åt mig så skönt har gått i pyjamas sen dess hehe. Någon dag måste man göra de också. Skrev inte igår hur de gick med Leila. Jag tyckte att de var lite kyligt hade fel kläder på mig helt enkelt så jag red inne iallafall fast planen var att rida ute igår men idag ska jag klä på mig lite mer så idag kommer jag rida ute.

Känner mycket skillnad på henne nu som när hon inte var rakad hon är mycket mycket piggare och lite mer arbetsvillig. Hon har varit de hela tiden men de är lite annat nu är de inte är någon päls som är i vägen. Hon är mer känsligare för skänken och mer vaken för skänken också.

Dagen idag har gått rätt så snabbt har städat hela lägenheten dammsugit och torkat golvet och sen har jag kollat på lite serie som jag har missat. Har suttit i telefon hela dagen också men ska snart bege mig ut till stallet till bästa hästen. Idag är planen att hon ska ridas ute igår var ju planen att jag skulle rida ute men jag hade satt på mig fel kläder så jag red henne inne igår men ska vara ute idag som sagt.

Likes

Comments

Godmorgon måndag hoppas att ni har haft en bra helg det har jag haft iallafall dagen idag kommer att bjuda på att jag ska ta och städa lite snabbt här hemma och sen ska jag bege mig ut till hästen och rida henne. Red inte henne i helgen utan hon har bara fått promeneras och jag kan säga er att hon är pigg. Skulle go med henne igår de var nästan omöjligt. Hon var pigg ville knappt gå lugnt bredvid.


Godmorgon på er alla, hoppas att alla har haft en bra helg de har jag haft. Leila har promeneras hela helgen men idag ska hon rida. Igår var de en väldigt tung dag för igår var de ett år sen min finaste Hilda lämnade jordeliv saknar henne så sjukt mycket. men jag vet att hon har de bättre nu. Jag är både ledsen och glad över allt som jag fick gå igenom med henne. Om jag inte hade haft henne vet jag inte om jag skulle vara där jag är idag. Min fina lilla häst.

Idag iallafall ska jag försöka att städa undan lite här hemma och sen bege mig ut till Leila och rida henne. De lir nog att rida henne ute då jag inte vill vara i vägen i ridhuset.


Likes

Comments

Godmorgon fredag hoppas att ni har haft en bra dag i dag och att den fortsätter så. Vaknade med hunden i sängen och en fint samtal. Idag ska jag bara ta de lugnt ska städa här hemma och sen ut till stallet och ta hand om min fina lilla häst. Igår fick hon sig en promenad och idag ska jag promenera henne också och sen till helgen blir de att rida henne lite.

Godmorgon! Fredag idag skönt med helg idag! Igår fick Leila sig en promenad och de idag blir de samma och sen till helgen så kommer hon att ridas. Pratade lite på veterinären i onsdags och sa att hon har känns fräsch och att jag skrittar henne i 15-20 min. Hon tyckte att jag ska trappa upp lite och att det var okej att jag flyttade henne lite för skänkeln. Så under nästa vecka ska jag börja skritta henne 25 min och sen ska jag börja öka på med 5 min var tredje dag.

Men idag blir de promenad och innan stallet ska jag försöka att ta och städa här hemma hoppas bara att jag hinner de.

Dessa två så söta!

Likes

Comments

Nämnde igår att jag hade rakat Leila och nu ska ni få se hur de blev. De är lite små missar men de syns knappt

Likes

Comments