Header

Tog lite nya bilder på både Enzo och Spring idag vart rätt nöjd men är helt ny med detta med att fota och så


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Får hoppa på att tårna håller sig inne.
Jag är så himla tacksam men ändå så himla ledsen över att min och Leilas resan nu är över. Ja ni läste rätt jag red idag mitt sista ridpass på Leila idag. Kunde verkligen inte hålla tillbaka tårarna när jag gjorde iordning henne eller efter jag hade ridit. I 8 månader har jag haft henne som min egen och att lämna över jobbet till någon annan känns jättekonstigt jag hade gladligen haft henne i några dagar till men just denna dag ville jag inte skulle komma för jag visste hur jag skulle reagera.


Som ni har läst i ''förtexten'' har jag ridit amt tagit hand om Leila för sista gången, Det kommer nog att dröja ett bra tag innan jag får sitta på henne igen. Min tid med henne har verkligen varit super hon har sött sig super under dem här 8 månaderna som jag har fått haft henne.
Vi har gått igenom två veterinärbesök och två stötvångsbehandlingar, som hon har skött sig super på. Jag är bara så himla glad över att hon är frisk igen och att hon nu får komma tillbaka till sitt arbete igen, att vara en läromästare på skolan igen.

Vet inte hur jag ska tacka skolan för den här möjligheten men jag är å sjukt tacksam över att just jag fick ta hand om henne. Att just jag fick ha hand om en sån fin häst. Mina tårar kan verkligen inte sluta att rinna när jag skriver detta inlägget jag vill bara spola tillbaka tiden.

Jag önskar dig lycka till nu Leila och tack till skolan för att jut jag har fått haft denna underbara häst som min egen.


Likes

Comments

Herregud vad jag har mått dåligt nu under de två senaste dagarna. Ont i huvudet och inte alls på ett bra humör. Har liksom suttit i timmar varje dag och funderat på vad jag ska skriva på bloggen men de har verkligen inte blivit något inlägg. Mår mycket bättre nu och hade jättefina ridpass på båda hästarna idag.

Hej på er hoppas att allt är bra med er. Jag verkligen inte hittat någon inspiration till att blogga nu under ett par dagar. Men de kan höra till att jag inte har mått så jättebra under dem senaste dagarna eftersom jag har räknat ner dagarna till jag lämnar över Leila. Imorn rider jag mitt sista pass på henne och de känns verkligen tråkigt att efter alla dessa månader så är de bra slut så där fort. Men jag ska åka och hälsa på henne såklart så mycke som jag kan och så.

Idag fick både Campari och Leila gå i ridhuset och trimmas lite. Campari var väldigt fin. Blev väldigt fin i galoppen efter något varv han började verkligen slappna av och trampa på bra jättenöjd med han men han fick bara ridas lite lätt då han vilade igår. Leila var också dunder fin trampade på bra henne gjorde jag allt som hon får göra stora mjuka vägar och mycket skrittpauser. Hade även lite fokus på att hon skulle tänkta framåt men inte älga fram som hon oftast gör men de gjorde hon så himla bra.

Båda fick en skritta tur runt anläggningen undan mig på ryggen. Och bara gå på ett annat underlag som är väldigt bra att göra efter ett pass i ridhus att skritta dem på hårdare underlag.

Tog en blir på båda hästarna efter ridpasset. Mina fina små hästar är så glad och tacksam att jag får rida dessa små liv.

Likes

Comments

Hade bara en häst idag och de var Campari. Har fick sig en uteritt med lite skritt och sen jobb i ridhuset då paddocken inte är så ridvänlig så vart de ridhuset idag igen. Har var mycket fin och mjuk idag.

Igångsättning av Campari gå verkligen toppen han är ju lite lat så man måste vara där med benen hela tiden annars så saktar han av eller bara lunkar fram. Men idag hade jag inga krav på han utan jag ville veta att han skulle vara framme för min skänkel och hålla en bra takt i traven och en bra rytm i galoppen. Och allt detta gjorde han perfekt så jag är jättenöjda med han verkligen.
Kom just på jag fyller år på lördag shit vad tiden går snabbt.
Vet inte riktigt vad jag ska göra. Kommer verkligen inte att fria mig stort för de vill jag inte men jag kommer nog att köpa nig själv en present och sen bara ta dagen som den kommer.

Likes

Comments

Mycket tankar har surrat runt och jag har lagt ner all min tid på Leila då jag inte har så mycket tid kvar med henne. Tyvärr och jag är verkligen så himla tacksam över dom här snart 8 månaders jag har fått haft henne som min egen.

Godnatt på er! Bloggen har blivit lidande eftersom jag har lagt ner mer tid med Leila. Har tyvärr inte så mycket tid kvar med henne och de är super synd jag har verkligen inte längtat efter den dagen jag säger hejdå och lämnar över arbetet till skolan och dem nya skötarna.

Idag har hon fått ett litet pass i ridhuset vädret har inte varit de bästa så de vart ett ridpass i ridhuset. Imorn kommer jag inte har henne utan en annan tjej som kommer att bli skötare på henne kommer att ja henne till på tisdag. Men ni kommer väll ihåg Campari jag håller nu på att sätta i gång honom så han kommer jag att rida imorn och jag hade tänkt att han ska få komma ut på en uteritt imorn och på tisdag.

Likes

Comments

Som ni ser i titeln och ni som har mig på snap vet att jag idag har fått börja galoppera så kul och sen har jag även fått börja rida på mjuka böjda spår.


Allt detta slit dom här månaderna som har gått väldigt snabbt har nog varit dom roligare dagarna på jättelänge. Snart börjar skolan och jag måste tyvärr lämna över henne till skolan.
Dagen pass hade jag inga större krav på henne utan jag ville bara att hon skulle trava på i en bra takt. Och sen galoppen, shit och galopperade verkligen med hela kroppen och med kraft så jag tror och vet att hon tyckte att de var superkul att få komma igång lite med de.

Imorn blir de samma jobb men jag ska försöka att få någon som filmar. Erica skulle ha följt med idag men de gick inte. Så imorn ska hon med helt enkelt och filma.
Imorn ska jag även följa med och hämta hästarna som är på bete så kul att dom ska komma tillbaka så Leila kan få sina kompisar tillbaka igen. Vi fixade stallet idag åt dom men dom kommer att få gå ute när dom kommer hem igen.

Likes

Comments

Godmorgon! Tänkte på en sak när jag stog och gjorde frukost. Jag brukar inte äta frukost jag är liksom inte hungrig utan jag blir de runt typ 11 alltså vid lunch.

Godmorgon på er alla. Har kommit in med hunden nu och ska ta och äta lite. Men jag kom på en sak när jag ställde mig och gjorde frukost. Jag äter oftast inte de eftersom jag inte är hungrig på morgonen utan jag äter vid typ lunch. Men nu tänkte jag kolla med er vad brukar ni äta till frukost.

Ska vi återgå till hästarna.
Igår blev de skritta fram ute med Leila och sen lite jobb i paddocken. Hon var jättefin och börjar verkligen bli taggad på att börja jobba mer normalt. Hon ska idag få börja galoppera och trava på böjt spår kul men nu ska jag fortsätta käka lite och så skriver jag i kväll

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas allt är bra med er med mig är de ganska bra är lite seg men de är inget ovanligt. Just nu gör jag inte så mycket ska snart ta och klä på mig och gå ut med hunden på en långpromenad känner att jag behöver komma ut lite.

Hej på er! Hoppas att ni alla har haft en bra sommar. Idag händer de lite grejer Leila ska nämligen flytta in i gymnasiestallet igen efter ha stått i ridskolestallet ett tag. Skönt att få in henne där igen. Snart kommer även gymnasiehästarna tillbaka och jag hoppas att jag kan få pussa och krama lite på Campari innan han drar till Stockholm.
Ni som är nya på bloggen vet kanske vem Campari är han är en häst som jag började ta hand om när skolan var tvungen att ta bort min allra bästa vän Hilda. Kan slänga in en blid på han.

Idag blir de vanligt jobb för Leila, trav på rakt spår och så men imorn ska hon gå börja galoppera äntligen. Så som jag har längtat efter.

Här har vi han lilla Campari

Likes

Comments