Header

Planering av flytt har vi hemma hos mig tänkt mycket på. Idag fick jag verkligen nog med att bo i Västerås, som jag skrev igår så är jag och mamma på kurs med Enzo. Vi kom ut till bilen imorse och ser att bilen är helt okörbar. Någon har gjort hela bilen helt okörbar, alla fyra däcken är sönder och sen har någon dragit  något vasst runt hela bilen(Bilder kan komma)


Hade an perfekt morgon och den slutade i tårar. Som jag skrev tidigare i inlägget så är de någon som har gjort sönder våran bil och detta är inte första gången som någon har gjort sönder den. Första gången hade vi inbrott och nu är det någon jävel som har gjort punka på alla fyra däcken och sen dragit något vasst runt om bilen.
Jag blir så himla ledsen och arg på samma gång att just vi drabbas av de och det är bara vi som har drabbas så nu kommer jag ha svårt att ta mig till olika jobb. Men allt kommer att polisanmälas och vi kommer att gå ner till Willhem som har hand om vårat område och prata med dem om detta och se om vi kan få flytta eller något.

Jag vill inte bo kvar där vi bor nu det är helt OK område men efter allt som har hänt så känner jag att jag inte vill bo kvar. Och så ska man verkligen i känna, vågar knappt gå ut med hunden längre och det har blivit värre sen clownerna kom.Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Första dagen på Enzos kurs som mamma går med han. Idag vart det fokus på inkallning och hämta - och lämna saker. Såklart skötte han sig super under inkallningen och de andra men jag måste tänka på att inte lägga mig i i för mycket som mamma gör med han eftersom han ska bli hennes assistans hund så måste han ha full fokus på henne och inte på mig.


Snart ska jag ta och sätta på en film och sen sova. Dag ett på hundkurs med mamma och Enzo och såklart skötte sig Enzo jättebra men han måste bara sluta skälla så kan han få en guldstjärna av mig men just nu så ligger han bara på superbra. Idag vart de fokus på inkallning, hämta och lämna saker och allt klarade han bra . Vi trände mycket inkallning på han när han var liten så det sitter i sen dess och det känns ju skönt att vi började så pass tidigt med han.

Tidigare idag tog och och syrran en lite fotograferingsdag på kaninerna, ni har ju sett Spring på lite tidigare bilder och jag är faktiskt supernöjd med hur dem blev man märker att han älskar kameran. Ericas kanin tyckte jag var väldigt svår att fota hon var inte lika intresserad kan man väll säga.

På både mig och min lilla skit


Likes

Comments

Tänd ljus och ett eller flera avsnitt av Teen Wolf avslutar min dag för i dag. Har gått i pyjamas hela dagen när jag har vart ute så ha jag bara dragit mjukisbyxor över.

Myser mig ner i sängen med tänt ljus och serie man kan ju inte avsluta en dag på bättre sätt. Gått i pyjamas hela dagen och bara storsatsat runt hemma. Drog på mig ett par mjukisbyxor när jag skulle ut med hunden imorse och nu på kvällspromenaden. Ganska skönt att bara strosa runt i pyjamas.

Likes

Comments

Fick hem nya produkter ifrån Oriflame. Som vanligt fyllde jag på med ny produkter med ansiktsvård. Har haft funderingar på att på att byta till spotless serien men jag vet inte det har bara kommit till en fundering.

Onsdags idag igår hade jag ingen energi till att blogga kom hem vid 21 så då hoppade jag bara in i en dusch och sen la jag mig i sängen och somnade rätt snabbt när jag la huvudet på kudden.
Vaknade idag och ville bara somna om och sova vidare men hunden måste ut så de var lika bra att gå ut och få lite frisk luft och vakna till lite.
Fick hem ett paket igår med mina nya produkter ifrån Oriflame beställde hem nya ansiktsprodukter och en ansiktsmask. Har funderat på att byta produkter till spotless men jag vet inte det har bara kommit till en fundering att byta men än så länge är jag rätt nöjd med Oriflames produkter.

Likes

Comments

Har funderat lite under tiden som Hilda inte har funnits att ta hennes hår i från svansen och göra ett tagelarmband men det har bara blivit skjutit till sidan och blivit av och när jag har kommit på de så har pengarna inte funnits. Har nu hittat en sida med bra pris och allt armband såg jättefina. 

Kanske ska flörta till mig de till julklapp ifrån mamma och syrran om de är så att jag inte kommer ihåg de!
Är nyss hemkommen ifrån ett möte på YOU och ska dit imorn på ett annat möte fick veta att 87% av alla som går där kommer ut på jobb inom en månad och jag hoppas på att jag kan hitta ett denna månaden är väldigt trött med alla papper med soc.  

Likes

Comments

Ny vaken och ska slänga i mig lite frukost och sen ut med hunden. Idag blir det att utreda lite ärenden. Måste till Bäcky och ta ut lite papper och sen ska jag på möte och träffa en kompis som ska på samma möte. Ska hinna innan detta sminka mig och sen dra ner till stan för att möte upp henne.

Godmorgon på er alla! Är ni taggade på en ny vecka det är jag. Ska på ett möte idag och får se om de mötet kan leda till något. Ska träffa en kompis som ska på samma möte som mig nere på stan det var länge sen vi träffades så det ska bli kul att träffa henne igen.

Ska till Bäckby och ta ut lite papper som ska in till Soc dem skulle ha varit inne i fredag men jag hade helt glömt av dem så jag ska lämna in dem idag i stället. Var ute på en jätteskönt att vara ute med hunden imorse.


Likes

Comments

Har haft 3 dagar nu som jag inte har gjort något har bara haft det lugnt och skönt. Idag vart de en pyjamas dag har inte än satt på mig ett par byxor utan jag gick runt i min one pice hela dagen och tyckte att livet var bra typ haha.


Godkväll på er! Eller jag kanske ska säga godnatt för efter detta inlägget har kommit upp ligger jag och sover. JAg har inte så mycket att skriva om denna dag jag har inte gjort något suttit hemma och bara tagit de lugnt gått ut med Enzo i det fina höstvädret ska ta någon dag och fota han och kaninerna ute. Brukar inte tycka om hösten eftersom vi går mot kallare och mörkare tider och jag tycker varken om mörker eller kyla så mössa, vantar och halsduk är något som jag ska skaffa in.

Det är inte långt kvar nu tills Enzo ska göra sitt test hoppas bara på att han är redo och att allt går bra. Han ska på kurs i helgen och jag följer med jag tror även att jag tar med mig min kamera så jag får lite bättre bilder på han än i mobilen, vad skulle ni tycka om de?


Så himla fint med höstlöv på marken 

Likes

Comments