Header

Min fina lilla häst skötte sig super idag. Men dagen har inte rullar på som den skulle kom hem vid 9 och satte i gång en tvätt sen la jag mig på soffan en stund och råkade somna kanske sov i 30min men de var välbehövligt. Tog ur tvätten och fixade något att äta och sen vid 13 åkte jag ut till stallet igen för att rida.

Känns lite ensamt en sån här midsommar dag. Har bara tagit de lugnt. De var skönt att få ut Leila tidigt imorse så hon kunde få käka ute i morgon solen.
Ridpasset idag gick super fokuserade som vanligt på att hon skulle komma tillbaka när jag ville och sen länga och få mer tryck i stegen och de skötte hon så himla bra.

Imorn blir de som vanligt samma jobb. Leila ska ut tidigt och jag ska eller måste fixa de jag inte fixade idag här hemma.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Godmorgon på er alla! Eller ska jag säga glad midsommar. Vart en tidig morgon idag var varit vaken sen 5 imorse och åkte till stallet så jag var där strax innan 7 och släppte ut Leila så hon fick äta sin frukost ute. Så mysigt. Passade på att fixa vatten och fixa stallet innan jag åker hem eller jag är på väg hem nu ska ut senare och rida

Glad midsommar på er alla! Hoppas att bu kommer att ha en toppen dag min kommer iallafall vara bra enligt mig. Ska idag bara ta de lugnt fixa något att gott att äta tills ikväll och bara vara liksom. Åkte ut till stallet så jag var där strax innan 7 och släppte ut Leila så hon fick ära sin frukost i morgonsolen. Tog mig tid att fixa lite med hinkarna i hagen gjorde rent dom och fyllde på nytt så att hon kan dricka under hela dagen. Ska ut igen vid 16 hade jag 17 hade jag tänkt att åka hemifrån har ju gjort allt i stallet så Leila kan stå ute ett tag.

Hemma då, ska stöda lite hade jag tänkt och mata lite kaniner och se till att dom har de bra. Ja och sen bara ta de lugnt.

Likes

Comments

Hat nog hittat mitt nya favorit bett till Leila och man inte räknar de de tvådelade bettet med flätade ringar. De bettet som jag testade idag och är helt nytt för mig att rida på på Leila är bubbelbett.

Hoppas att ni alla har haft en underbar dag själv har min varit sjukt seg jag har varit så himla trött hela dagen har bara velat sova.
Idag har jag iallafall testade ett helt nytt bett eller de är nytt för mig eftersom jag har ridit med de på Leila. Men jag kan väll säga såhär hon bara älskar de. Hon blir inte lika tyng och hon skakar inte lika mycket på huvudet. Och de känns ju positivt så ska rida lite mer på de och se hur hon känns. Sen ska syrran testa att rida med de någon dag.

Imorn blir de upp tidigt för att åka till stallet och mata och släppa ut Leila sen hem och ta de lugnt några timmar och sen ut igen för att rida.

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas att allt är bra med er ned mig är de bra men är lite trött och så. Men de blir inge vila här inte. Fredag-söndag ska jag ut till stallet super tidigt för att släppa ut Leila. Sen hem och vila och fixa och dona.

Hej på er!
Dagen idag ser ut som så jobbar 7-16 sen hem fixa något att äta sen dra ut till stallet nästan direkt och mocka och fixa. Ska rida henne som vanligt idag och hela helgen med alla hennes trav minuter men jag sk även testa ett helt nytt bett som jag inte har haft på henne förut. Ett bubbelbett ska jag testa idag. Sen ska jag även testa hack och se om hon går bra på de.
Men nu ska jag tillbaka till jobbet så hörs vi ikväll

Likes

Comments

Hej på er! Trött och inte alls pigg på liv är jag just nu. Är just nu på väg hen ifrån stallet och Leila har fått vila idag igen hon vilade igår och idag men imorn blir de att köra igång igen. Är ledig även denna fredag ifrån sommar jobbet så jag ska rida lite längre imorn bara kolla lite hur om känns och allt.

Om jag inte missminner mig så ska Leila undersökas under nästa vecka i h de ska bli väldigt spännande just resultatet blir tyvärr kommer jag nog inte kunna vara på plast och få veta exakt var veterinären säger. Men jag hoppas iallafall på god resultat och det tror jag även på att hon kommer att få för hon har känns så jäkla fin under de senaste och dom andra dagarna.

Någon frågade mig om hur de går med p-pillerna om jag har bytt eller så. Jo svar på din fråga alla dom här symptomerna jag fick är borta. Jag brukar fortfarande bli svullen och känna mig tung men annars tycker jag att de går bra med dom jag har. Min hy har blivit mycket bättre får väll någon finne men de är inget som stör mig. Finnar har man ju.


Likes

Comments

Godmorgon på er! Hoppas att allt är bra med er med mig är de bra. Nämnde förut att jag hade fixat ett sommarjobb och nu har första veckan gått och jag och en till som jag jobbar med håller just nu på med att måla förråd. Har denna och nästa vecka kvar på sommarjobbet sen är de tillbaka till de vanliga igen med att söka massa jobb, gå på möten och sånt.

Hur de är med Leila? Med Leila är de toppen. Hon känns superfin med vad jag tror kommer hon nog inte att vara redo för i höst. Men de är vad jag tror kan nog tänka mig att hon är redo till vintern.

Godmorgon de är lite tidigt för mig att blogga nu men jag tänkte medan jag ändå sitter och vilar lite så passar jag på att bloggar lite.
De är gått en vecka nu på mitt sommarjobb är inne på min andra vecka nu. Hållet på att målar förråd.

Med Leila är de super bra hon känna s så himla fräsch och fin. Hon ska undersökas någon gång under nästa vecka och denna vecka tror jag de va att hon skulle fp nya skor men är inte helt säker. Igår dom vanligt uteritt på schema och shit hon var fin och arbetsam redan från början av passet så himla kul.
Nu hoppas jag på att de hållet i sig hela sommaren och att hon nu är friskförklarad!

Likes

Comments

Godmorgon på er alla! Har varit vaken ett litet tag har hunnit äta och inte så mycket mer ska snart gå och städa upp i mitt rum och tvätta och så. Har nu iallafall gjort min första vecka på mitt sommarjobb och jag trivs bra de ät bara lite enformigt jobb bara men men.

Godmorgon på er alla eller är de förmiddag. Jag har iallafall nästan nyss vaknat är ledig ifrån mitt sommarjobb så jag passade på att sova lite längre men eftersom min sömn inte har vart den bästa så var de rätt skönt att få sova lite längre.

Leila fick igår gå fullt ut med sina trav minuter. Och så fin hon är hon kommer till arbete snabbare nu och lyssnar oroligt bra på både framåtdrivande och tillbaka så jäkla fin. Idag blir de samma jobb sol vanligt

Likes

Comments

Eftersom jag får rida på några dagar så fick Erica rida henne idag och imorn ska jag nog ta en promenad med henne efter sommarjobbet.

Mitt knä och mycket bättre jag har gå nästan normalt men jag har svårt att huka mig ner fortfarande. Ska inte rida förens på torsdag tros jag då har de gått 4 dagar sen jag vred om knät. Eller rättare sagt jag vet inte om jag kan hålla mig längre.

Erica fick rida idag och det så fint ut de är ju ganska nyttigt att se sin häst i från marken och jag kan bara säga wow vilken fin häst jag får ta hand om.

Tog en ny bild på henne och hon har blivit fin i kroppen tycker jag

Likes

Comments