Header

Hoppas att alla har haft en bra dag idag de har jag men just nu är sjukt trött och jag har även fått lite träningsvärk efter allt som jag har gjort i stallet. Min kropp ätningen riktigt van vid alla lyft men de kommer snart att gå över.

Snart är de dags för mig att sova. Var ute rätt länge idag. Stog och myste ett tag med henne innan vi fick en lite stund i ridhuset då hon inte har skor bak så var de säkras att gå inne men hon ska få skor bak så jag kan skritta henne ute. Imorn ska vi kolla på en utav sadlarna som skolan har se om någon av dem passar. Man får hoppas. Imorn ska hon även rakas, de blir väldigt varmt inne i stallet på natten och hon står med vinterpäls utan täcke men jag tycker att de är bättre om hon får bort lite päls redan nu fast hon bara ska skrittas men hon kommer bara att rakas halva inte hela. Har fixat farm ett extra täcke som hon kan ha på sig under yttetäcket.

Men nu blir de film för min del.

Bästa stjärnan!!

Likes

Comments

Godmorgon på er alla! Hoppas att alla har sovit gott och allt är bra med er! Med mig är de bättre, kände mig inte helt frisk igår men efter mycket mer sömn så känner jag mig mycket bättre. Idag ska jag först ta och städa här hemma fixa burarna till kaninerna och sen ut till Leila och fixa allt till henne.

Godmorgon på er! Somnade som en stock igår skulle ha sett en film som gick på TV4 men orkade verkligen inte vara vaken.
Sitter och myser lite med hunden innan jag ska börja städa måste fixa och äta innan jag sticker till stallet men annars kommer dagen flyta på som igår. Har fixat ett extra täcke till Leila så jag ska bara ta och tvätta de och sen ta med de till stallet så nu kan jag raka henne om jag vill men ska nog göra de imorn om jag hinner.


Mer uppdatering kommer senare

Likes

Comments

Natten har vart fruktansvärd jobbig har verkligen inte kunnat sova så jag gick runt i lägenheten en stund tills jag bestämde mig på för att och lägga mig hos mamma och där tog de 45min innan jag somnade. vet liksom inte vad som har hänt men jag hoppas att jag kan få sova något inatt då jag har varit vaken sen 6.15 imorse.

Släppte Leila med sin nya kompis idag och de gick så bra jag hoppas att de kan vara så att dem kan gå med varandra framöver tills jag ska lämna tillbaka henne till skolan. Kan fortfarande inte fatta att jag ska ha henne som min egen få ha henne igen som den gamla goda tiden. Hoppas att allt kommer att bli bra när hon ska kollas upp om 2 månader igen. Hoppas att allt kommer se bra ut.

Idag tog jag även tag i hennes man och svans man kan väll säga att de var dags jag klippte säkert 15-20 cm men jag vart rätt nöjd tycker att det är lite svårt att klippa man men denna gången var de bra. Imorn ska hon promeneras i ridhuset då de är väldigt halt så vill jag inte gå ute med henne. Hon har inga skor bak så jag ska se när hovslagaren kommer och så ska jag säga att de ska på skor bak så jag kan skritta ut eller gå med henne ute.


Likes

Comments

Nu kommer den stora nyheten som jag hintade lite om i tidigare inlägget om nu kan jag berätta att jag ska få ha Leila ett tag fram över. Ska bli sjukt kul. Jag trodde allvarligt att jag inte skulle få ha henne någon mer fram tills idag. Idag blev jag ''hästägare'' kan man väll säga.


Kan nog säga att jag har nog aldrig varit så här glad på länge. Tidigare idag fick jag en förfrågan om jag vill ta hand om min gamla sköt häst Leila och jag sa såklart ja. Så nu har jag en häst att ta hand om fram till hösten är så himla glad över att jag har fått den här chansen att gå ha henne igen om uppleva gamla minnen igen!

Hon ser ut som en lite skogsmulle men de ska vi fixa till. Hon ska rakas och klippas ska nog ta manen imorn och sen senare nästa vecka raka henne.


Likes

Comments

Hoppas att ni har haft en bra dag. Tog de väldigt lugnt idag men imorn blir de att träna jag har fortfarande funderingar på att skaffa gymkort. Ja eller nej. Vad är fördelar och nackdelar med de? Snäll vill veta eran åsikt.

Godkväll på er! Har funderat lite under kväll om jag ska skaffa ett gymkort eller inte men jag vet inte hur mycket jag kommer att vara där eller hur mycket folk de kommer att vara. Då jag inte tycker om att vara med så mycket folk så kommer de att bli en utmaning för mig. Men vad är fördelar och nackdelar med gymkort, skulle gärna vilja höra eran åsikt om de.

Som vanligt när jag ska sova så kollar jag film och jag har sagt detta hur många gånger som helt men det finns inge bättre än att somna till film. Idag blev de tecknat.

Ska kolla klart och sova nu men vi ses imorn och då slanka träna och städa lite här hemma. Ska nog dra till Erikslund och köpa spån till kaninerna men vi får se om de blir av

Likes

Comments

Hoppas att ni har haft en bra dag idag. Det har iallafall jag haft. Men har gått med huvudvärk i två dagar nu som jag verkligen inte får bort försöker att sova bort den men den vill inte försvinna och de är därför som bloggen har vart ouppdaterad.
Tänkte att jag skulle skriva hur en vanlig dag ser ut för mig.

Alarmet ringer klockan 8 tror ni att jag går upp då, näe väntar ett tag ligger kvar i sängen och kolla mobilen och kämpar med att hålla mig vaken. Går upp vid 9 eller som idag gick jag upp 10, ge hunden mat medans han äter förbereder jag frukost till mig och när han har ätit så går vi ut på en promenad. Promenaden ligger på ca 10-15 min går längre vid lunch.
Kommer in och äter min egen frukost och så gör jag mig i ordning tvätta ansiktet, borstar tänderna och ibland sminkar jag mig om jag har lust de är inte varje dag jag gör de.

Vid 12-13 äter jag oftast något lätt brukar oftast inte vara hungrig och sen dra ut med hunden och gå elljusspåret i långlina. Sen in igen och fundera lite på inlägg och det går sådär varje gång men oftast så skriver jag hur min dag har varit och vad ni vill läsa om.

Resten av dagen går oftast åt till att lägga pärltavlor och kolla youtube


Likes

Comments

Vi tänkte kolla om ni skulle vara sugna på en till veckans blogg men då kommer de att var 3 vinnare i stället för 1 vinnare.

Skulle någon vilja vara med?

Tävlingen kommer i såfall ut imorgon och avslutas nästa vecka på fredagLikes

Comments

Har funderat lite på mina mål detta året. Förra året var mitt mål att jag skulle komma ut på tävling med Hilda och Leila men pga att skador och att Hilda fick promenera vidare tog mina krafter så de står fortfarande på en lista när häst finns med i bilden.

Men nu ska vi de fram i mot 2017 ett nytt år nya möjligheter som jag brukar säga för mig själv

Mina mål 2017

Ställa ut Enzo och bli BIS 1 han har alltid blivit slagen av tiken och kommit tvåa

Komma igång och träna, har börjat redan att träna men ska skaffa gymkort och börja gymma lite smått

Bloggen ska få mer läsvärda inlägg

Komma igång och jobba

Hitta en häst/medryttarhäst och kanske börja tävla.

Detta är några av mina mål under 2017 vissa är små mål men jag har lite mer som jag funderar på men de tänker jag fundera lite mer på.Likes

Comments