Header

​Heej jag kommer att sluta här på denna blogg och börja på en annan. Tack för dom här åren men jag känner att de r dags att gå vidare och släppa denna blogg.

Så nu kan ni se mig på http://nouw.com/saraottosson

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har varit på Arbetsförmedlingen hela eftermiddagen för att välja en ny aktivitet och jag hade med mig ett perfekt stöd som kunde hjälpa mig med de som jag vill ha sagt. Så ännu ett möte kommer de att bli snart och ifrån där kommer jag att se om de blir studier men mest praktiskt arbete eftersom jag inte är teoretisk lagd kan man väll säga.


Hej på er alla! Hoppas att allt är bra med er? Men mig är de bra har fått tillbaka lite gnista till att söka jobb och att få mig ut på utbildning eventuellt. Men jag hoppas på att allt går som de ska och att jag ska börja min nya utbildning nu i januari. 2018 ska bli en ny start på mitt nya liv, ska börja ta tag i saker som jag bara har skjutit undan som detta med en ny utbildning och framför allt KÖRKORTET ska jag fixa under 2018. Jag tror att jag ska ha de som mål att fixa de när jag fyller 22år.
Men nog om de jag ska ju ha Leila i helgen och jag ska även få ha henne imorn så kul att få rida min bruna springare igen.
Men jag kommer att få sjukt mycket träningsvärk haha men jag är glad över att jag få chansen att rida henne igen då jag red igång henne till gymnasiet och att hon var sjukt fin när jag lämnade över henne. Så imorn kommer jag nog hålla mig inne i ridhuset och sen avskrittning ute runt åsen kanske om de inte hinner bli mörkt.

I helger blir de också mycket ridning ska ju ha henne i helgen och då blir de bara ute om vädret tillåter de får hoppas att de blir fint väder.


Likes

Comments

Godkväll på er! Hoppas att eran helg har varit bra själv har jag försökt att tagit igen lite sömn som jag inte har fått eller jag har inte kunnat sova. Igår bestämde jag mig för att gå och lägga mig tidigt så jag sov i över TOLV TIMMAR så skönt så nu mår jag mycket bättre och känner mig piggare.

Måndag och ny vecka och nya möjligheter. Bloggen har nu stått stilla i några dagar men jag har inte haft något att blogga om. Jag har ju som sagt i ett annat inlägg inte mått sådär jättebra har sovit dåligt men igår kväll gick jag och la mig TIDIGT har allt så sovit i över TOLV TIMMAR inatt och de har verkligen varit skönt att få sova längre och at ha kunnat somna.
Dagen idag har gått till att kolla lite runt på olika sider för att starta eget, har en lite vision om att starta eget där jag tar in antingen unghästar eller travare och skolar om. Men jag vet att arbetsmarknaden är väldigt tuff och de är mycket slit men kul, hoppas jag. Ni som som läser detta och vet någon som har eget företa inom detta ni an väll skriva till mig på min mail eller här i kommentaren så kan jag ta kontakt med er och se hur ni jobbar med ert. De skulle vara jättekul och få höra hur ni har gått till väga och så.

Till helgen händer de lite. Ska få ha Leila i helgen efter snart 2 månader utan ha sett prinsessan ska jag äntligen få träffa och rida henne igen.

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas att ni mår bra och att ni kommer att ha en toppen kväll. Med mig är de så där och de har varit sådär i några dagar nu. Har inte bloggat på ett ta pga av att de har inte funnits någon motivation har lite känt mig tvingad att lägg är upp något varje dag för att ni ska ha något att läsa och då tycker jag att de inte har blivit några bra inlägg.

Godkväll på er! Sitter och kollar på idol och tar de lugnt innan jag ska ut med hunden sen gå och lägga mig och sova. Har inte mått sådär jättebra i några dagar börjar nog att bli sjuk är väldigt trött jämnt.

Ni vet jobbet jag var på och jag höll ju på att flytta dit och så. Jag var inte där så länge då de vart en massa massa strul och jag beslutade att jag inte skulle fortsätta jobba där så nu är jag arbetslös igen.

Jag ska nästa vecka få ta hand om min fina lilla stjärna. Saknat henne så otroligt mycket.

Likes

Comments

Nu är de inte långt kvar tills jag flyttar. Det ska bli så spännande men ändå så sjukt läskigt. Jag har ju gått så mycket hemma och jag vet hur jag blir när jag går så mycket hemma som jag har gjort nu. Jag blir väldigt tillbaka dragen och jag får lite panik kan man väll säga vill ju gärna känna mig bekväm i alla situation som jag kommer in i men man måste ju ta risker i livet och se vad de tar en. Men jag hoppas och tror att jag kommer att trivas bra på mitt "nya" och första jobb.

Hej jag hoppas att ni måst bra när jag skriver detta är de söndag natt hehe ja jag har fått tillbaka mina sömnproblem igen. Nu är de inte långt kvar tills jag flyttar åh shit känner jag bara är super nervös men ändå taggad kommer att bo med en av mina bästa kompisar. Ni vet när man har varit borta ifrån en vän och sen tar man upp kontakten igen och ni kan sitta och prata om saker och ting och det känns inte konstigt utan de känns som att ni pratade igår typ så känner jag men henne och de känns super. Så jag flyttar på onsdag och börjar jobba på torsdag så jag känner mig taggad på att tjäna mina egna pengar och allt ska packa imorn och fram till onsdag innan vi åker ska ha med mig de mesta av kläder, jackor och skor. Var och köpte gummistövlar igår för jag kände att de var bäst och jag hade inga gummistövlar så Jula hade ett bra pris på gummistövlar så jag slog till hehe men jag kommer att ta lite bilder på där jag kommer att bo så kan ni få se lite hur de kommer att se ut och sen kan ni följa mig igenom dagen på snapshat där jag heter saraottosson96 så de är bara att lägga till mig.

Ska ta mig till Hamre imorn eller på tisdag för att hälsa på Leila ska ta med mig lite hästgodis som jag har kvar när jag hade henne.

Saknar henne så sjukt mycket❤️

Likes

Comments

Shit vad länge sen de var jag var här inne och kollade längre med er! Har en liten god nyhet som jag kommer att tala om för er. Nästa vecka ska jag äntligen börja jobba i 15 månader har jag slitit som ett djur att få ett jobb och tack vare min bästa kompis så har jag fått möjlighet att börja jobba med henne.

Hej på er! Hoppas att allt är bra med er? Med mig är de ganska bra, har hänt en hel del sen jag var här inne sist kommer inte att gå på detalj.
Nästa vecka kommer jag att flytta... spännande kommer även att börja jobba. Har slitit med att hitta ett jobb i hela 15 månader och nu har jag äntligen fått ett jobb och jag ska få jobba med en utav mina kompisar så kul och så spännande. Jag flyttar redan på onsdag och börjar på torsdag. Så spännande så nu under veckan ska jag tvätta och packa ner de som jag behöver sen får jag ta med mig saker då och då hela tiden.

Kommer att blogga mer sen när jag väll börjar att jobba. Så kan ni få följa mig hur de går där och så.

Likes

Comments

Då jag har bestämt mig nu för att börja komma igång att träna igen så har jag nu under kvällen skrivit ner lite vad jag ska göra under dom närmsta dagarna. En lista kommer att komma upp under morgondagen. Hoppas att alla har haft en bra dag i skolan imorn är de äntligen fredag och jag kommer att kickstarta den med en långpromenad med Enzo. Ni minns när jag skrev att jag var ute och gick på elljusspåret och de kommer att jag göra imorn.

Hej på er! Hoppas att allt är bra med er. Håller på att avsluta kvällen men först blir de att kolla klart Walhgrens värld. Har under kvällen både funderat och kommit fram till ett på träningsschema till mig som jag vet kommer få mig mer motiverad till både fortsätta träna och kanske mer bloggen. Så nu har jag ett litet schema och jag kommer att kickstarta den med en långpromenad med Enzo imorn.

Saknar verkligen hästarna just nu förtillfället saknar att vara i stallet och få arbeta och rida allt sånt man kan liksom inte tro att man kan sakna de men de går jag. Kom ju hem ifrån älskling idag och dagen har verkligen varit tung saknar honom så sjukt mycket men ska åka dit snart igen de kan nog vara så att jag åker nästa vecka redan. Ska även ringa till läkaren om en tid för jag har fått väldigt ont i mina händer/ fingrar alltså i lederna så jag vill gå en utredning eftersom jag vet nog vad de kan vara. Mer om de kan jag skriva om i ett annat inlägg när väl läkarbesöket har varit.

Lilla Campari får stå för detta inlägget

Likes

Comments