Header
View tracker

Det finns mycket bra minnen ifrån gymnasiet men det som jag inte glömmer är ju såklart alla träningar för Lotta Björe! Har film på Hilda men får inte upp den bloggen men här är en två av mina bästa hoppträningar för Lotta Björe


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej jag hoppas att allt är bra med er! Med mig är de rätt bra har haft en bra dag för en gång skulle och har tagit dagen lite som den kommer. Var nere på stan och pratat med dem som jobbar på apoteket eftersom jag har en problem hud som inte vill bli bättre så sa dem att jag ska testa att köpa....


Godkväll på er alla ska snart krypa till kojs hade jag tänkt. Dagen idag har varit rätt bra har fixat lite här hemma jag har varit nere på stan och gått på apoteket och pratat lite med dem som jobbar där om nu hudvårdsrutin så nu har jag fått ett förlag om vad jag kan använda så nu ska jag bara köpa de och sen testa och se om de blir bättre. JAg är inte den ända som har problem med finns i ansiktet och just nu är jag så trött på de. Har testat allt möjligt och INGET funkar så därför tog jag mig tid att åka ner på stan och prata med dem och som tur var fick jag prata med en som hade haft precise samma problem. Hon som jag pratade med sa att jag skulle testa Basiron så jag ska ta och köpa de och en snällare tvätt då jag har hört att Basiron är ganska starkt medel mot finna/acne men vi får väll hålla tummarna på att de blir bra.

Jag har ju lagt en pärltavla på Hilda och jag har fått väldigt fin respons på den men nu undrar jag om ni är intresserade att jag ska börja göra till andra. Alltså börja att sälja sånna här tavlor.
Då kommer de att gå till så här, jag kommer att ha ett summa, ni väljer vilken bild ni vill och skickar till mig, jag fixar fram så jag kan göra tavlan och sen skickas den till er. Så klart kommer frakt och ALLT material vara i summan som jag har bestämt.

Är de någon som är intresserad?

Likes

Comments

View tracker

Nu har jag testat att rida med mina Conneqt. Jag tycker att dem fungerar riktigt bra, de är lätta att ta av och sätta på. Jag fick en stabil och bra skänkel med dem och stigbygeln vred sig inte lika mycket. Den hamnade pytte lite på snedden men inte alls mycket. Jag är väldigt nöjd och rekommenderar dem absolut! Dem kostar ju en del men jag tycker dem är värda pengarna eftersom dem underlättar väldigt mycket. Jag har ju tre medryttare och den ena rider med freejumps eftersom hon har opererat knät och jag vill även att de andra två ska ha chansen att rida med de stigbyglarna de trivs bäst med utan att behöva krångla med stiglädret så Conneqten underlättar mycket. De finns att köpa hos Equking.se


Likes

Comments

Lite sent att skriva godmorgon men jag tänkte att jag gör det iallafall.
Godmorgon på er alla! Hoppas att ni får en underbar tisdag i detta ruggiga vädret. Inga speciella planer idag mer än att jag ska sätta ihop mitt pepparkakshus och baka lussebullar. Vad ska ni göra idag då?


Började min dag som alla andra med en promenad med hunden hade tänkt att gå upp tidigt och gå ut och spring men icke blev de. Jag låg kvar i sängen i stället men ska ta och träna senare idag hade jag tänkte antingen innan jag börjar att baka lussebullarna eller efter de kan ju vara skönt att göra de innan.

Sen har jag funderat lite på vad vi ska göra fram till jul på bloggen och jag ska prata lite med Cassandra och sen under dagen eller morgondagen kommer de att komma ut och jag hoppas att ni är taggade på vad de kommer att vara.

Kände för att fota min kopp min varm choklad.


Likes

Comments

Har haft hela dagen uppbokad med städning, baka pepparkakshus, åka och handla och nu kolla film.
Nu är de dags för mig att sova har som sagt haft hela dagen uppbokad och inte haft tid att blogga något tyvärr. Vi har fortfarande inte kommit på någon special grej till jul så vad skulle nu helst vilja kanske dra upp veckans blogg igen.

Måndag och ny vecka. Har haft hela dagen uppbokad med städning, baka pepparkakshus, åka och handla och nu ligger jag i sängen med en film. Imorn blir de återigen ta tag ute på balkongen till kaninerna och sen mitt rum som vanligt. Hade tänkt att gå upp tidigt så jag hinner ut på en runda innan de är dags för att gå ut med hunden och äta frukost.

I helgen har jag lite planer på lördag ska jag åka till min gamla skola och kolla på hästshow. Så mycket minnen man har ifrån den hästshowen både planering och själva "föreställningen"

Min lilla fina 😍

Likes

Comments

Dags att sova för min del sov inte så värst bra inatt så jag hoppas att jag sover bättre nu har fått ett piller av mamma som gör en trött de är ingen sömntablett utan en annan.

Vet inte riktigt vad jag tycker om söndagar faktiskt har inte gjort så mycket idag utan har för det mesta bara varit hemma och strosat runt. Gick även till dollar store idag och köpte en ram till tavlan så nu sitter tavlan på väggen äntligen m, efter tre dagar intensiv pillande med den så blev den äntligen klar igår.

Tänkte bara kolla om de finns något intresse för er? Jag kommer börja sälja lite smått sånna gör pärltavlor skulle de vara intressant för er?

Skriv gärna om de finns något intresse isåfall kommer jag att fixa en lite flik som ni kan gå in på och se fler bilder och hur mycket de kommer att kosta. Och allt sånt

Likes

Comments

Letade som en galning efter dem sista pärlorna och hittade tillräckligt att göra talvan färdig

Här är originalet och tavlan :)

Likes

Comments

Dagen idag har gått till att fixa den ena plattan på tavlan så nu har jag lite kvar på min sista platta i tavlan sen är den klar. Men jag har ett problem de fattas en färg och den färgen är slut så måste vänta till jag köpt den färgen sen kan jag fortsätta.


Dagen har bara flugit iväg har inte hunnit med de som jag hade tänkt eftersom jag satt med min tavla idag och fick göra om en hel platta för den var helt fel ni kan få se bild i slutet av inlägget. Men jag fick plattan kvar men nu till ett annat problem jag jagar stött på min färg som jag måste använda är slut så jag kan inte fortsätta där ta någon dag och åka och köpa den färgen som behövs.

Imorn blir de att städa. Ska städa mitt badrum för de ser inte så fint ut där inne ska även ta tag i mitt rum och ute på balkongen där kaninerna står

Sorry för mina fula fötter men man ser tydligt var felet är någonstans

Likes

Comments

​Hallå på er! Hoppas allt är bra med er! Vi fick in lite nya läsare igår så kul att kolla statistiken växa så himla kul att ni hittar och att ni stannar kvar fast ifrån min sida kommer de inte alls så mycket häst inlägg utan bara om hur min dag har varit. Men vem vet någon dag står jag nog där med häst som ni kommer att följa:D​Fredag och det innebär för många helg jag har ju varit ledig sen i måndags men kommer nog fortsätta att prova på det jobbet som jag har varit på två gånger. Idag har jag försökt att lägga klart min näst sista pärlplatta på Hilda och jag kom så lång att den näst sista plattan är klar så jag ska fortsätta imorn med den sista sen kommer jag att forta den så ni kommer att få se slutresultatet. Kul att få ha ett sånt litet minne av min lilla stjärna, det krävs ju att man har tålamod men imorn kommer hon att bli klar så är de bara.

Iag kan man säga att de har hänt både en rolig och en tråkig sak.... Vi har sålt våran bli, varför? Jo de för att vi ska ha en annan som drar mindre bensin och en bil som jag kommer att börja köra när jag har fixat alla mina papper och det kommer jag att göra när ekonomin står bra till just nu så är den ganska dåligt. Men så är de den har nu fått en ny ägare och den bilen har verkligen vart en klippa. 

Jag har även lite planer inför nästa och nästnästa vecka på lördag nästa vecka kommer jag ätt befinna mig på Hamre och se på deras hästshow som skolan anordnar och sen nästnästa vecka kommer jag att befinna mig i Bålsta på en annan julshow på min gamla ridskola. Kanske ses på någon av ställena?Likes

Comments