Header

Åter hemkommen från mässan. Lite besviken då jag hade ställt in mig på att köpa en piké, antingen sandfärgad eller någon rolig färg. Men kom tomhänt hem utan någon piké. Men mitt samvete sa att jag inte borde då det var för mycket pengar efter två schabrak. Men mitt ha-begär säger något annat. Mitt Jag säger att jag borde ha köpt någon, medans mitt överjag säger att jag gjorde rätt i att inte handla någon dyr piké.. Någon som känner igen sig?
Någon som vill köpa en tröja till mig imorgon? Haha nejdå! Men tänkt ändå hur snyggt det hade varit med en mintgrön eller persikafärgad piké i sommar?!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Kom precis hem från mässan. Tänkte hem en snabbis för att äta och sedan ta vagnen tillbaka. Två schabrak har det hittills blivit. Så tänkte kolla efter något till mig själv, glansspray och något mer.
Om ni har varit på mässan idag, vad har ni fyndat?

Likes

Comments

Om bara ett par dagar är det dags för året stora hästhändelse, GBG horse show! I år råkar jag vara i stan då jag är "ledig" (läs tentaplugg). Men precis som förra året ska jag bara gå på mässa, så är det när man är fattig student och inte längre bo hemma. Jag är i alla fall glad att jag kan ta vagnen bort till Svenska mässan för lite shopping. Funderar på om jag skulle gå på fredag i år, det brukar ju vara så himla mycket folk på lördagen, och dessutom så kan jag ju ta en liten paus i pluggandet. Om det inte kommer något annat emellan, som gör att jag gå på lördag det vill säga. Så få jag sitta och plugga på lördag istället, med gått samvete att jag inte missar något av mässan. 

Det jag tänkte kika efter på mässan är:

- Gråa benlindor/ svarta benskydd
- Svarta boots
- Mörkbruna tyglar
- Mörkbrunt/ svart pannband
- Grått schabrak
- Grimmor
- Pikétröjor i roliga färger
- Svart träns med crocomönster
- Ridhandskar till sommaren
- Glansspray

Ska ni gå på Horse Showen/ mässan? Vad har ni tänkt handla under mässan?

Likes

Comments