Header

Foto: Anna Fredriksson

När jag kom till stallet i dag skulle M precis rida ut så jag tänkte att jag kan ju hänga med, det var ju ett tag sen. Just då kände det bra med en liten ridtur i det fina vädret, när jag väl hade satt mig i sadeln tyckte jag att det var en mindre bra ide. Calliam var jättepigg, det blåste ute och han skulle titta på allt!

Vi red lilla Esketorpsrundan. Och när vi väl kom fram till Esketorp, så var det en husbil som skulle köra ut från ett hus, som var lite läskig. När den väll hade kört förbi hoppade han till för ett "spöke". Och när vi kom till lilla Esketorps gård så kom det en stor traktor med någon maskin på fram. Jag trodde Calliam skulle hoppa till, men han stod fint bredvid Prince. När vi började gå igen, skulle han inte gå framåt, utan vända tillbaka hem. Så vi stod ett tag och snurrade runt och bråkade. Jag trodde att det var något med traktorn, men han fortsatte att hålla på efter att den kört förbi. Tillslut så blev jag så jävla sur på honom! Då lyssnade han äntligen på mig. Resten av rundan gick super. Han taggade till på galoppängen, och ville galoppera men fick lugnt nöja sig med trav. Han fattade galopp men lyssnade bra och saktade ner till trav. Sedan blev det ett litet skutt över en vattenpöl också, haha.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

CommentsFoto: Anna Fredriksson

Tänkte bara säga att jag lever. Har inte haft så stor lust att varken fota eller skriva, eller jag ha egentligen haft lust men kanske inte orkat. Jag vet inte.. Varje gång jag ha tänkt skriva ett inlägg ha jag suddat ut det igen och tänkt att jag ska skriva det imorn, men det ha inte blivit så. Och foto ha det inte heller blivit speciellt mycket av. När jag ha fotat så har jag sedan inte orkat sätta på datorn. Få bli ändring med det, men först nästa vecka då jag inte ha tillgång till min datorn just nu. Vi hörs!

Likes

Comments