Jeg gir bort 10 pakker 6-dagers prøvepakker GRATIS!
Da får du 6 deilige Shake med vaniljesmak; ett enklere, SUNNERE og mer næringsrikt måltid finnes ikke!
I tillegg får du masse energi!

Da det er begrenset med prøvepakker, vil jeg at du sender en Mail til: fit24teamaune@gmail.com og forteller hvorfor akkurat DU skal være en av de heldige!

Del gjerne dette innlegget med dine venner: jo fler du deler med, dess større er sjansen for at DU får en prøvepakke - helt gratis!

LYKKE TIL 👍🏽

Likes

Comments

Jeg var en trøtt, overvektig, sliten husmor, som stort sett lå på sofaen og så TV! Jeg spiste ALDRI frokost! Kunne gå frem til middag uten å spise en matbit, altså JEG SLANKET MEG FEIT!!! Ved en tilfeldighet ble jeg invitert med på en treningstime, en gruppe - i vår gruppe er det flest damer, men det dumper ett og annet mannebein innom 😜

Treningsformen VI bruker, er TABATA - til HØY musikk: en øvelse i 20 sekunder, 10 sekunders pause og så en ny øvelse i 20 sekunder, sånn holder vi på til vi har tatt alle 8 øvelsene 10 ganger (antall øvelser varierer innimellom, men 8 øvelser er MINIMUM)!

Da jeg startet, visste jeg ikke at dette hadde med Herbalife å gjøre: jeg hadde hørt om Herbalife, men ante ikke hva det var!

Etterat vi er ferdig å trene - drikker vi alle en Restitusjonsshake, innen 20 minutter etterat treningsøkten er ferdig: det er da kroppen er mest mottakelig for næring. Samtidig hjelper det at vi får i oss alle disse vitaminene, proteinene, mineraler og næringsstoffer på at vi ikke får den intense gangsperren!

Thank you Herbalife 💚💚💚

Resultatene begynte å vise seg relativt fort.... I begynnelsen satte jeg meg ett skyhøyt mål: jeg skulle ned 20 kilo!!! Kiloene raste av, og jeg følte meg bedre og bedre...MEN, jeg fant fort ut at å ta av 20kg er ikke 'barebare', så jeg 'nedjusterte' målet mitt.... Og det har jeg gjort, flere ganger: nå mangler jeg bare de siste 3,5kg'ene: så har jeg nådd mitt første, 'uoppnåelige' mål - og når jeg har nådd dét, skal nye mål settes!!! ALDRI I LIVET om jeg skal tilbake til det slappe, tomme livet jeg hadde i forfjor! NEI, nå skal jeg ut! Ut og leke med barnebarna mine. Gå turer. Nå noen fjelltopper! Mulighetene er endeløse!!! Blir DU med???


Her er litt av min fremgang 👍🏽

Ta kontakt, da vel: fit24teamaune@gmail.com

Likes

Comments