Hej på er. Måndag igen. I lördags va det träning på Anneberg och vi va några attans uppe och tränade, eller ja det va väl jag, Anders, Filip och Mattias tror jag.
Tyckte det gick rätt bra faktiskt, körd först två ganska lugna varv, sen kunde man dra på lite mer. Och jag tror väl att rattrosten släppte lite iallafall.. bana va inte bra. Massa lösgrus i backen ner och sen tvättbräda och stora hål just där man vill köra. Tror inte dom hade dragit tillbaka banan sen det va tävling.
Men bilen kändes bra. Och enligt min sambo så gick den bra med. Så nu hoppas vi att det blir tävling i Torslanda så man kan åka dit och tävla. Blir det inget där blir det nog Jönköping istället. Men vi får se. Hoppas på Torslanda 😅

Våran minsta supporter va med på träningen oxå, lilla Basse 😊
//Alexandra

Anders som är ute och tränar.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er. På långfredagen va det tävling i varberg. Påskracet närmare bestämt. Vi hade 3 förare med oss denna tävling. Eller egentligen 4 men den 4:e va tävlingsledare nämligen Anders, som jag fått höra skött sig bra 😉
Körande förare va Filip, Jörgen och Mattias.
Start nr 5 hade Filip va den som skötte sig bäst med 2 andra platser och 1 första plats och det ledde till A-final där han kammade hem hela skiten. Stort grattis 😄
Mattias hade start nr 36körde till sig en 2:a, 3:e & 4:e plats vilket blir 12 poäng och räckte till C-final där han slutade på en 3:e plats 👍🏻
Och så hade vi Jörgen med nr 21, det gick väl inte så bra dock. 0,0, 4:e plats och 3 poäng kommer man inte så långt på. Så där blev det ingen final.

Ja och så kör vi en rejäl bildbomb.
Fler bilder kan ni ser på denna länken:
https://www.facebook.com/ellen.moller.140/media_set?set=a.610239825838027.1073741864.100005560447886&type=3&pnref=story

Likes

Comments

Hej! Jag tänkte börja detta inlägget med att påminna alla där ute om att det är Folkrace på Anneberg i Varberg på fredag. Så hoppas på fint väder, ta med dig dina kompisar och dra dit och kolla på spännande heat. Första start är klockan 10.. Så boka in det i kalendern!!

Jaha. Igår va jag i garaget. Målet va att bilen skulle vara så startklar som möjligt. Så satte i stol och bälte och började greja. Så vid halv 10 eller nått sånt så va det klart. Och den startade till och med. Inte helt 100 ännu. Men det är fan stort att den ens startade. Det kan jag säga att det trodde man inte för några veckor sedan när den låg i så gott som 100 olika delar :O Meeeeen, it's alive!! Och det är vääääldigt skönt. visst det är fortfarande byta däck och lite så på den innan det är klart för träning. Min sambo behöver ställa in förgasarna för det kommer inte gå annars. Dessa SU förgasare. Det är inget Anders har skruvat i så då får det bli sambons uppgift.

Snart är det dags för första tävlingen med. Jag är nästan nervös redan, men jag är samtidigt jäkligt taggad. Fick fixat så jag har släp till 2 tävlingar än så länge iaf =)

Men nu ska jag glo lite på tv och bara slappa. Ha det bra så länge. Och glöm inte åka till Anneberg på fredag ;)
//Alexandra

Likes

Comments

Hej!
Nu äntligen har jag fått tag på både resultat och lite bilder. Dessa inläggen kommer ju inte bli så långa så länge jag inte varit med på tävling för då är det lite lättare att berätta och så. Men jag va ju inte i Laholm utan jag va tvungen att jobba. Då är det ju tur att det finns hemsidor som uppdaterar och folk man känner som är där.

I Laholm körde iallafall Anders och Filip.

Anders, startnr 31, resultat blev 2a, 3a och sen avslutade med en svart. Och om jag förstod det hela rätt så va han väl förtjänt av den. men som sagt inte sett det med egna ögon..

Filip, startnr 48, däremot körde till sig 2 första platser och en andra plats, vilket blev en B-final. Där har jag bara hört att han inte körde då han delade med Frida och tror att bilen gick sönder på nått vis. Vågar inte svara helt. Bara fått höra att Filip inte körde sin final men blev 5a i B.

Bilderna kommer från Peppes Foto Motorsport på Facebook.

Här kommer massa bilder. Så hörs vi när vi hörs! Ha det gott så länge //Alexandra

Likes

Comments

Hej på er =)
Nu har jag flyttat bloggen, gjort om den lite och det bästa av allt , den ligger på samma portal som min egna blogg. Mycket lättare att blogga och behöver inte gå in på flera olika sidor.. Det är mycket lättare på denna portalen med allt möjligt och ja. Så nu hoppas vi att det kommer bli en hel del bloggning. De gamla resultaten är tyvärr inte med på denna sidan. Men i framtiden kommer alla resultat ligga under kategorin Resultat, så klart. Sen om det bara är en av oss alla som kör så har vi varsin kategori allihopa =D Så vill man bara läsa om hur det går för mig så trycker man på Alexandra i väster spalten, vill man bara läsa om Anders, Filip, Jörgen eller nån av alla andra förare så gör man samma sak =)

Jag körde ju ingenting förra året och va på endast 3 tävlingar. Så där kommer inte några resultat.
Däremot körde Laholm tävling i lördags och dom resultaten kommer upp så fort jag får tag på dom och eventuellt lite bilder.

Ja nu vet ni lite hur läget ligger till.
Nu ska jag fixa till lite på bloggen. Vi hörs.

//Alexandra

Likes

Comments


"Kod för att importera min blogg till Nouw: 6417684233"

Likes

Comments

Kod för att importera min blogg till Nouw: 7697190715

Dags att flytta bloggen och förhoppningvis börja uppdatera igen 

Likes

Comments

Hej på er. Skulle uppdaterat i helgen men  livet kom emellan ;) Eller i detta fall soffan och ingen resultatlista ;)
Men nu iallafall kommer resultaten.. Vi va ju en del som körde så ja, det blir som vanligt =)

Frida 1, 1, 1 och vann A-finalen.
Kristian 1, 1, 3 även han vann A-finalen
Anneli 2, 1, 1 blev 3a i A-finalen
Stig 2, 1, 4 2a B-finalen
Magnus 3, 1, 3 3a B-finalen
Alex 4, 4, 4
Filip 1, Svart
Carro kom ej till start i första men i andra blev hon 2.
Morgan 3a i första sen blev avåkning.

Så här har ni våra resultat från denna tävlingen. Och stort grattis till Frida och Kristian till era vinster! Grattis till ni andra oxå så klart ;)

Första bilden är tagen av Susanne Oscarsson :)Likes

Comments

Hej på er. Det va ett tag sen. Men nu tänkte jag uppdatera denna bloggen lite. Det blir inte massa inlägg, utan jag köra alla i ett. För annars blir det många tråkigare inlägg ;) haha. Men iallafall.. Här har ni dom. Tror jag har fått med alla de senaste tävlingarna =D Annars får ni i Attans säga till om jag har glömt någon..

Helsingborg 7/3:
Anders 3, 3, 3. 2a C
Emilio 1, 6, 1 3a A

Skillingryd 28/3:
Emilio 1, 2, 4 4a A
Frida problem med bilen, körde bara första.

Laholm 11/4:
Filip 1, 1, 2 3a B

Karlstad 25/4:
Frida 5, 4, bröt?
Filip 2, 5, 1 Vann D svart C?
Anders 2, 3, Bröt

Ja så där har ni det, nu ska jag fortsätta uppdatera allt runt om =D
Puss så länge !

Likes

Comments

Hej på er allesammans. Idag gick först tävlingen i dalhemscupen av stapeln. Varbergs mk va första arrangören att anordna tävling och ingen mindre än attans racings egna team chef Anders va tävlingsledare. Ett jobb jag tyckte, och jag antar att så gott som alla förare, gjorde ett kanon jobb! Ingenting drog ut en massa på tiden och det va en bra genomför, snabb tävling! 
Men vi hjälpte ju inte bara till att arrangera tävling utan vi hade även 6 förare på plats för att tävla oxå.. Frida, Anneli, Emilio, Kristian, Filip och Magnus. 
Det bjöds på spännande heat från början till slut. Och idag är jag lite extra stolt som, hmm andre team chef(?), haha. 

Här är iallafall resultaten:
Filip: 4,1,1 = 17 poäng, 1 in i B vann B och gick upp till A där han slutade på en andra plats.. 
Kristian: 5,2,2 = 12 poäng och missade final med 1 poäng, vilket va lite surt. 
Magnus: 3,2,2 = 14 poäng och va i B final där han slutade på en 3:e plats.
Emilio: 1,1,1,1 och vann junior klassen, dom körde på poäng och en fjärde omgång då dom bara va 5 stycken. 
Frida: 1,1,1 och va 1 in i A och vann den.
Anneli: 1,4,3 = 14 poäng och va också  i A och slutade på en andra plats..

Så STORT grattis till er alla! Sjukt bra kört och ja, jag satt nog på helspänn så fort någon av er k��rde.. Så 5 av 6 förare i final är sjukt bra!!

Vi får även passa på att tacka Emilio som har velat köra för Attans Racing men som nu ska gå vidare till HejDu HejDu Racing! Men jag fattade de som att Jörgen stannar kvar i attans ett tag till ;) 

Och till sist vill jag passa på att önska alla en trevlig påsk ! Så Glad Påsk på er!
Puss //Alexandra 


Likes

Comments