Hej på er. Hösten närmar sig med stormsteg. Alla sommarens festivaler är över även diverse andra tävlingar. Så det är väl dags att uppdatera er lite nu. Men vi kan ju börja med sommarens festivaler.

I Vimmerby va det bara Kristian som körde, iallafall som jag hittade. Men tyvärr hittade jag inga resultat från kvaldagen. Däremot hittade jag honom på resultatlistan från lördagen. Så det måste ju gått rätt bra. på lördagen så blev han 1a, 4a och 5a vilket inte räckte till varken sista chansen eller final. Men att ta sig till lördagen är ju bra ändå =)

Veckan efter så va det dags för Motalas Folkracefestival. Anders, Filip och Kristian befann sig på plats.
Kristian vet jag inte riktigt vilken dag han körde men han blev iallafall 2a, 5a och 3a så han gick vidare till söndagen. Men där fanns det inga resultat. Vet inte säkert men tror han delade med Frida och om jag inte minns HELT fel så körde hon sönder på lördagen. Jag ska inte säga säkert men tror det va så.

På fredagen så körde Anders och Filip. Jag satt hemma i soffan och kollade ;) Perfekt när man kan göra det.
Anders körde till sig 2 tredje platser och fick köra omgång 3 oxå. Där blev han 4 och jag blev typ överlycklig här hemma tills jag kommer på att det är ju bara 2 omgångar som räknas... ATTANS kan man säga..

Filip körde oxå som sagt. I första blev han 3a. Och sen blev han stående i andra. Det ledde inte till varken omg 3 eller en final dag.

Efter festivalerna så va det en liten paus på nästan 4 veckor. Den 19/8 så va det både rallycross i Skene och folkrace i Alingsås. Jörgen körde rallycrossen men jag får inte fram några resultat så jag va tvungen att kika på deras facebooksida och det verkade inte vara några toppresultat. Så det räckte inte till någon final.
Mattias va uppe och körde folkrace i Alingsås. Där blev han 1a, 3a och 4a. Vilket räckte till C-final och där slutade han på en 2a plats =)

En vecka efter alltså nu i helgen den 26/8 så har det varit 2 folkrace tävlingar. Falköping och Fjärås.
Halva attans va i Fjärås och en mindre del av oss va i Falköping.

Så vi börjar i Fjärås.
Mattias; 2a, 1a, 1a = A-final där han Vann. Grattis!!
Jörgen; 4a, 1a, 1a = A-final. Slutade på en fjärde plats.
Filip; 1a, 2a, 2a. = B-final där han slutade 4a.
Magnus; 2a, 1a, 3a. = B-final slutade 5a.
Stefan; 4a, 4a, 2a = 11 poäng räckte inte till final.
Stig; 5a, kom ej till start, 1a = 9 poäng ja det blev ju inte heller final.

Och så kommer vi till Falköping.
Jag kör bara en kort summering för det här inlägget börjar ju springa iväg lite lätt .. Så ja, jag blev 2a, 4a, 2a, 4a. Det räckte inte till final. Men jag gjorde mitt bästa och det räckte inte. Jag blev 2a utanför final. det va väldigt tufft. 14 damer. 6 gick till final. Tyvärr blev det inte så denna gången.

Anders körde 1 och ett halvt heat. I första blev han 3a. Och i andra så gjorde han en rejäl tvåhjulning så där tog tävlingen slut då han fick ont i nacken. Sjukt tråkigt.

Kristian blev 3a, 2a, 1a och fick svart i sista. Så det blev ingen final för någon attans förare.

Men det va sjukt kul att komma upp till Falköping och köra igen. Jag verkligen älskar den banan. Det är nått speciellt med den som jag inte kan sätta fingret på. Men kul är det.

Nu kommer ett par bilder som jag lånat från 2 sidor på facebook. Lägger in deras länkar här under Så kan ni gå in och kika där =) Hoppas de e okej för dom ;)

Evas Foto

Sofie Ekblom

Ha det bäst så länge. //Alex

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej halloj. Antar att många av er är i Vimmerby och har det gött. Själv jobbar man , inte just nu, men denna veckan.

I fredags så gick Varbergs kvällstävling av stapeln. Vi hade 5 attans förare på plats. Anders, Filip, Magnus, Mattias och Kristian. Och det gick ju riktigt bra för hela bunten. Jag satt och höll koll på alternativet och ja, man hade ju hjärtat i halsgropen kan jag lova. Blir alltid lite nervös när man känner folk och det går bra för dom.

Lite resultat kör vi här nu då.

Andres: 3a, 1a, 2a, 3a . 20 Poäng första utanför A-final men han va först in i B-finalen där han blev 2a =D
Magnus: 2a, 2a, 4a, 3a. 17 poäng och C-final där han blev 3a =)
Mattias: 3a, 2a, 2a, 5a. Rullade i sista heatet men fick ihop 16 poäng och det räckte till en C-final där han vann =)
Kristian: 2a, 3a, 1a, 2a. 21 poäng = A-final. Där slutade han 3a.
Filip. 1a, 1a, 1a, 1a. 28 poäng, maxpoäng att tillägga ;) Först in i A-finalen och där vinner han.

Stort grattis till hela bunten =D

Har tyvärr inga bilder då jag stod och delade ut priserna. Men ja ni får klara er ändå.
Lycka till alla som ska köra dvs festivaler =D Ha en god sommar så återkommer vi antagligen efter Motala =D
Ha det bäst. //Alex

Likes

Comments

Hej på er. Här händer inte så mycket. Jag har inte varit i garaget sen Skene , borde ta mig dit då falköping inte är så värst långt bort. Visst det är några veckor men det är Varbergs kvällstävling och dvs festivaler innan dess. Jag hoppas att det inte är så värst as mycket att göra. Motormässigt tror jag inte det är nått. Det är mer kosmetiska skador t.ex. få upp dörren och sen kolla varför den är tungstyrd. Vi får se . jag hoppas det inte är för mycket iaf.

Men jag tänkte iaf uppdatera er om de senaste resultaten från Dalhemscupen.

Ulricehamn hade tävling den 20/5 och där körde Mattias. Han blev 4,1, Bröt. Räckte inte till final. Och sen va den tävlingen slut. 

Fjärås hade tävling den 18/6 . Där körde Anders, Filip, Kristian, Magnus och Mattias. Så jag ställer upp resultaten som jag brukar göra. 

Anders: Svart, 3a, kom aldrig till start. Anders delade med Frida Börjesson och valde att spara bilen till henne =)
Filip: Svart, 1a och kom heller inte till start/bröt. 
Kristian: 2a, 1a, 1a = 19 poäng som blev A-final plats. Där slutade han på en andra plats =D Grattis.
Magnus: 3a, 2a, 5a. 11 poäng räckte inte till någon final. 
Mattias: 3a, 2a, 3a = 13 poäng. C-final blev det för honom. Där det blev en andra plats. Grattis =)

Idag är det Laholm 2 dagars. Stefan körde . Vann första, 2a i andra. I sista så laddade han lite väl hårt och hade bestämt sig för att gå på yttern och köra om MEN det vill inte han som ledde så han höll honom och han laddar på och det slutar med att han 2 hjular och typ "rullar" in i räcket fast han slår aldrig runt utan typ glider in med taket i räcket och där va den tävlingen över. 

Så nu har jag uppdaterat er lite iaf =) 
Så kanske vi hörs snart igen. Lovar ingenting dock ;) Ha det gott. //Alex 

Likes

Comments

Hej på er. Nu har vi varit i farten igen. Här händer inte jättemycket på denna bloggen men det är för att jag har fullt upp med livet utanför datorn ;) Tro det eller ej. Men så är det.

Iallafall.. Helgen är över och så är också Skene festivalen 2017. Vi va några stycke som körde. Det va jag, Anders, Filip, Jörgen och Stig.

Ja för mig va det en tävling som gick rätt mycket upp och ner. Lördagens första heat så va jag med bra i starten, sen blev jag vänd och slutade på en 6e plats. Samma sak i andra. Men då kom jag 5a. Avslutade dagen med en förtjänt andra plats. Ingen startsmäll i sista och det va 5 välbehövliga poäng. Söndagen, så va banan såphal. Usch. Startade iaf dagen med en 3e plats. Sen kom regnet och jag kan väl säga att torkarna inte är de snabbaste. Så ja sista heatet blev det en 4e plats. Det räckte till en C-final. Där jag blev vänd på andra varvet och någonting hände såd et va så tungstyrt att det va helt sjukt. Så valde att köra av istället för att riskera att köra sönder ännu mer. Så helgen slutade med en 5e plats i C-finalen.

Anders , som va otaggad enda ner i tårna, gjorde nått han väntat på länge. Han började lördagen med en stadig 2a plats, följt av en 4e plats men avslutade dagen med en 1a plats. Nöjd för dagen. På söndagen så fortsatte det gå åt rätt håll. Han började dagen med en 1 plats och i sista heatet blev det en 3e plats. Detta räckte till A-final !!! WOHOO!! Efter en nervös början, så knep han fjärde platsen på mållinjen. Grattis =D

Filip körde under lördagen till sig en 2a, 1a och en 3e plats. På söndagen blev det en 2a och en 4e plats. Vilket räckte till B-final och där slutade han 4a. Grattis =)

Jörgens placeringar under helgen blev 1a, 5a, 4a, 2a, 2a. Det blev en C-final för hans del och där blev han 2a . Grattis =)

Stigs placeringar blev 4a, 4a, 3a, 3a och nollade i sista. Det blev tyvärr ingen final för honom.

Men att ha 4 av 5 Attans Racing i final är inte helt illa det heller.

Här kommer väldigt lite bilder, men bättre än inget ;)
Ha det bäst så hörs vi kanske snart igen .
//Alex


👈 Före Efter 👉

Som sagt, det va lerigt :O

Likes

Comments

Hej hallo!

Igår va Attans racing i Torslanda och körde lite folkrace eller till slut lekte dom flesta följa John.

Det va min första tävling på 1,5 år. Inte alls så nervös som jag va då. Då mådde jag typ illa och skulle kunna stå och kräkas rakt ut . Men igår kände jag mig inte alls så nervös mest peppad. Kanske lite väl.

I första fick jag startspår 6. Va med bra i starten. men det grötade ihop sig och så helt plötsligt stod man med näsan åt fel håll och där kommer en Volvo som knappt bromsar.. fick bara panik och bromsade och hoppades på att det inte skulle smälla så hårt.

Sen kom jag igång igen . Körde i kapp och det va så sjukt svårt att köra om men tillslut gjorde hon bort sig, kanske med en liten knuff från mig fast det va inte helt mitt fel. Dock hjälpte inte det då det tog för lång tid att komma om. Så slutade på en femte plats. Dock kändes allt super. Bilen gick bra, jag kände att det fanns någon slags fart kvar, om inte lite mer.

Sen va det bara att rikta och fixa inför nästa heat. Då får jag startspår 1. Inte heller helt ultimat. Startsmäll igen, bilar överallt . Fick ju typ börja om igen. Men slutade på en fjärde plats. Tror jag hade en aning otur för jag vill inte skylla på bilen för den gick verkligen bra. Jag tyckte körningen kändes sjukt bra, men med 2 dåliga startspår och incidenter så ja vad ska man skylla på? Typ ingenting. Men som sagt det kändes bra.

Vi hade sjukt fint väder så man ser ju ut som en kokt kräfta 😅

För Anders gick det inte heller helt bra. I första så va han bra med i starten och va först in i första kurvan. Ledde och sen gick in i en vall och slog av rotorn på sista varvet 😖 SKIT!

I andra så drog han en tjuv = 2 minus poäng. Slutade på en 4e plats och efter det gav han fan i det .

Filip körde till sig en två första platser och en andra plats och gick till A-final där han slutade på en andra plats.

Mattias körde till sig en tredje plats, en andra och en första plats. A-final och där slutade han på en fjärde plats.

Kristians placeringar blev en andra plats, en tredje och en fjärde plats. Detta räckte till en B-final. Där slutade han på en 4 plats.

Det gick ju bra för hälften av teamet som va på plats 😅

Nästa tävling tror jag det blir Skene för många av oss. Annars hör jag av mig tidigare 😊 ha det bäst så hörs vi! //Alex

Likes

Comments

Hej på er. Måndag igen. I lördags va det träning på Anneberg och vi va några attans uppe och tränade, eller ja det va väl jag, Anders, Filip och Mattias tror jag.
Tyckte det gick rätt bra faktiskt, körd först två ganska lugna varv, sen kunde man dra på lite mer. Och jag tror väl att rattrosten släppte lite iallafall.. bana va inte bra. Massa lösgrus i backen ner och sen tvättbräda och stora hål just där man vill köra. Tror inte dom hade dragit tillbaka banan sen det va tävling.
Men bilen kändes bra. Och enligt min sambo så gick den bra med. Så nu hoppas vi att det blir tävling i Torslanda så man kan åka dit och tävla. Blir det inget där blir det nog Jönköping istället. Men vi får se. Hoppas på Torslanda 😅

Våran minsta supporter va med på träningen oxå, lilla Basse 😊
//Alexandra

Anders som är ute och tränar.

Likes

Comments

Hej på er. På långfredagen va det tävling i varberg. Påskracet närmare bestämt. Vi hade 3 förare med oss denna tävling. Eller egentligen 4 men den 4:e va tävlingsledare nämligen Anders, som jag fått höra skött sig bra 😉
Körande förare va Filip, Jörgen och Mattias.
Start nr 5 hade Filip va den som skötte sig bäst med 2 andra platser och 1 första plats och det ledde till A-final där han kammade hem hela skiten. Stort grattis 😄
Mattias hade start nr 36körde till sig en 2:a, 3:e & 4:e plats vilket blir 12 poäng och räckte till C-final där han slutade på en 3:e plats 👍🏻
Och så hade vi Jörgen med nr 21, det gick väl inte så bra dock. 0,0, 4:e plats och 3 poäng kommer man inte så långt på. Så där blev det ingen final.

Ja och så kör vi en rejäl bildbomb.
Fler bilder kan ni ser på denna länken:
https://www.facebook.com/ellen.moller.140/media_set?set=a.610239825838027.1073741864.100005560447886&type=3&pnref=story

Likes

Comments

Hej! Jag tänkte börja detta inlägget med att påminna alla där ute om att det är Folkrace på Anneberg i Varberg på fredag. Så hoppas på fint väder, ta med dig dina kompisar och dra dit och kolla på spännande heat. Första start är klockan 10.. Så boka in det i kalendern!!

Jaha. Igår va jag i garaget. Målet va att bilen skulle vara så startklar som möjligt. Så satte i stol och bälte och började greja. Så vid halv 10 eller nått sånt så va det klart. Och den startade till och med. Inte helt 100 ännu. Men det är fan stort att den ens startade. Det kan jag säga att det trodde man inte för några veckor sedan när den låg i så gott som 100 olika delar :O Meeeeen, it's alive!! Och det är vääääldigt skönt. visst det är fortfarande byta däck och lite så på den innan det är klart för träning. Min sambo behöver ställa in förgasarna för det kommer inte gå annars. Dessa SU förgasare. Det är inget Anders har skruvat i så då får det bli sambons uppgift.

Snart är det dags för första tävlingen med. Jag är nästan nervös redan, men jag är samtidigt jäkligt taggad. Fick fixat så jag har släp till 2 tävlingar än så länge iaf =)

Men nu ska jag glo lite på tv och bara slappa. Ha det bra så länge. Och glöm inte åka till Anneberg på fredag ;)
//Alexandra

Likes

Comments

Hej!
Nu äntligen har jag fått tag på både resultat och lite bilder. Dessa inläggen kommer ju inte bli så långa så länge jag inte varit med på tävling för då är det lite lättare att berätta och så. Men jag va ju inte i Laholm utan jag va tvungen att jobba. Då är det ju tur att det finns hemsidor som uppdaterar och folk man känner som är där.

I Laholm körde iallafall Anders och Filip.

Anders, startnr 31, resultat blev 2a, 3a och sen avslutade med en svart. Och om jag förstod det hela rätt så va han väl förtjänt av den. men som sagt inte sett det med egna ögon..

Filip, startnr 48, däremot körde till sig 2 första platser och en andra plats, vilket blev en B-final. Där har jag bara hört att han inte körde då han delade med Frida och tror att bilen gick sönder på nått vis. Vågar inte svara helt. Bara fått höra att Filip inte körde sin final men blev 5a i B.

Bilderna kommer från Peppes Foto Motorsport på Facebook.

Här kommer massa bilder. Så hörs vi när vi hörs! Ha det gott så länge //Alexandra

Likes

Comments

Hej på er =)
Nu har jag flyttat bloggen, gjort om den lite och det bästa av allt , den ligger på samma portal som min egna blogg. Mycket lättare att blogga och behöver inte gå in på flera olika sidor.. Det är mycket lättare på denna portalen med allt möjligt och ja. Så nu hoppas vi att det kommer bli en hel del bloggning. De gamla resultaten är tyvärr inte med på denna sidan. Men i framtiden kommer alla resultat ligga under kategorin Resultat, så klart. Sen om det bara är en av oss alla som kör så har vi varsin kategori allihopa =D Så vill man bara läsa om hur det går för mig så trycker man på Alexandra i väster spalten, vill man bara läsa om Anders, Filip, Jörgen eller nån av alla andra förare så gör man samma sak =)

Jag körde ju ingenting förra året och va på endast 3 tävlingar. Så där kommer inte några resultat.
Däremot körde Laholm tävling i lördags och dom resultaten kommer upp så fort jag får tag på dom och eventuellt lite bilder.

Ja nu vet ni lite hur läget ligger till.
Nu ska jag fixa till lite på bloggen. Vi hörs.

//Alexandra

Likes

Comments