Hejsan allihopa, Vilgot här!!!

Snart är det sommar, ÄNTLIGEN. Efter ett år på Borgar är jag, vilgot, vilgot och vilgot skoltrötta. Ett år med många uppförs- och nerförsbackar så är det snart slut (efter fucking nationella i hor matte). Man känner glädjen i skolan, David ser träd överallt, Jamal och Ali gör nya videos (prenumerera på komedicentralen https://www.youtube.com/channel/UCFTbo3CpXA8Mzgrj5JRngLg/featured), Alen går fortfarande runt i tröja och Marco klipper sig 3 gånger i veckan, SOMMAREN ÄR HÄR. Så ta fram alla era vinter jackor och regnjackor för den svenska sommaren är här!

Vill även tacka alla läsare, ca 250 läsare på det första inlägget någonsin, Vilgot^4 är väldigt tacksamma!

Vill även offentliggöra vårat samarbete med Borgarskolans elevkårs ledamoter, Anthon och Kadde. Vi ska starta en kampanj för ett bättre år på Borgar, en matsal utan Lasse, skolgård utan burk plockare och en aula med mer än 2000 platser. Aulans utbyggnad sker under sommaren, av den enkla anledningen att vi inte bara vill ha borgare i aulan, utan även att folk från Petri ska kunna komma och njuta av våra årsmöten, insparksmöten osv.

Vill även passa på och grattulera min vän David på sin födelsedag, hoppas du haft en bra dag brushan hoppas du såg många träd.

Tjollahopp tjolla hej, ha en förträfflig helg!

Likes

Comments

Hej!

Vi är fyra grabbar från Malmö Borgarskolan som strävar efter att gå ut med alla E. Vi är ambitiösa grabbar med stort hjärta. Våra namn är Vilgot, Vilgot, Vilgot och Vilgot. Som sagt har vi stora hjärtan, men möts ofta av hat av bland annat tjejer i vår klass. Så alla som vill kommentera, kommentera snällt. Denna bloggen är skriven av kärlek och ska bemötas av kärlek. 

Anders är tillbaka så idag är det matte igen med KINGEN. 

Tjollahopp tjollahej

Likes

Comments