ABZOLUT ZNYGG

Välkommen till Team Abzolut blogg!🐾

Tjena alla kära vänner!⭐️

Så detta inlägg kommer då handla om min lilla pojke Znygg, 9 månader.

När jag började köra in han hade jag ganska mycket att göra med Stripe inför SM. Så han sprang bara några gånger innan jag var tvungen att sätta han åt sidan igen så att jag kunde fokusera på Stripe. Efter SM kunde jag sätta igång med att börja köra in Znygg med Stripe igen och herregud vilken naturbegåvning han är!

Han visar sånna extrema framsteg varje träning. Fast han redan är så självsäker med det han gör så tar jag det ändå väldigt lugnt med han. När man har en hund som är så duktig på det den gör så kan man bli lite blind och skynda på utvecklingen för fort och råka förstöra hunden. Det har jag gjort en gång men lyckades rädda det. Så jag tar det väldigt lugnt med han.


När jag börjar tävla med Znygg kommer han att springa själv, eftersom att jag bara får tävla med en hund i barmark. Han har blivit inkörd med min komandoledare och tävlingshund Stripe, men gud vad jag längtar tills jag börjar köra han själv. Som sagt så tar vi det lugnt.

Idag tog vi nästa steg i inkörningen, jag körde Znygg och Stripe tillsammans men för första gången utan nacklina! När jag börjar känna att han börjar känna sig säker att springa med Stripe utan nacklina så kommer jag och testa att köra han själv. Znygg börjar också förstå lite höger & vänster, känns extremt bra!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments