Idag var jeg tilbake på jobb etter permisjon. Det var forsåvidt greit nok. Trenger ikke utdype noe rundt dette men hovedproblemet idag var at jeg savnet gutten min så inderlig. 😣Det var skikkelig trist å ikke ha muligheten til å dra å hent han når jeg syns dagen hadde vært lang nok. Når jeg endelig kom meg ut av kontoret,kjørte jeg rett hjem og gav han en stor klem når jeg kom inn døra. Å så gråt jeg..ganske mye faktisk 😂Jeg håper savnet blir lettere å takle etterhvert som dagene går. 💘Helgen kan ikke komme fort nok.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Ja imorgen starter jeg på jobb igjen etter 1 år og 2 mnd hjemme med min vakre lille sønn. Det blir veldig rart. Jeg gleder meg til få startet på det som nå skal bli vår nye hverdag men samtidig så gruer jeg meg. Jeg kommer ikke til å være der for sønnen vår til en hver tid og kommer sikkert til å gå glipp av mange av de første tingene han gjør og opplever. Det blir trist og stikker litt å mamma hjertet 💔 Men jeg vet også at han har det fantastisk bra i barnehagen. Jeg får ikke skrytt nok av disse ansatte. Fantastisk jobb som er sterkt undervurdert spør du meg.

Samtidig så gleder jeg meg til å bruke hodet på andre ting enn baby og hjem. det skal bli godt å føle seg produktiv i form av arbeid. Jeg gleder meg til å treffe kollegaer og skravler over en kopp kaffe ☕ Når jeg fikk barn mistet jeg en del av meg selv som var bare 'Silje. Jeg har de siste månedene følt at det kommer mer og mer tilbake å det er godt. Jeg tror jobb er siste biten som mangler nå. Jeg har et behov for å være bare Silje i perioder også slik at jeg kan gi alt jeg har av kjærlighet til sønnen vår. For man skal vel ikke legge under bordet at man til tider blir litt oppgitt av hyling,snørr og kaos 😂Da er det godt å hente ny energi alene. Og ofte er det ikke lange stunden man trenger..en liten luftetur er alt. Så tro meg savnet etter sønnen vår blir garantert stor på jobb..😇Jeg gleder meg til å hente han..og gruer meg til savnet 😍

Hvordan syns dere det var å starte på jobb etter permisjon?♡

Likes

Comments

Idag har lillegutt feber og er hjemme fra barnehagen. Litt fælt å si det men det er ekstra koselig når han ikke er i form for da blir det masse kos på mamma..og pappa 😍Han satt faktisk hele 30 min helt stille i armkroken min i sta 😊

På mandag starter jeg på jobb igjen etter over 1 år permisjon. Kan ikke si jeg hverken gleder meg eller gruer meg..Nokså blandede følelser rundt det hele. Men det skal bli godt å få brukt hode litt igjen på andre ting enn baby 😂

Å så på torsdag til uken starter jeg med studier så det blir også spennende. Pedagogikk i Norsk skal jeg gå nå Fint å kunne undervise hvis man ønsker det i fremtiden.

Så nå skjer et en stor endring i hverdagen slik vi er vant til å ha det. Jobb,skole,oppussing av hus,flytting..puh 😥Og ikke minst barnehage på lillegutt. Han stortrives og jeg håper det bare blir bedre og bedre for hver uke 😎

Ha en fin dag ✌

Likes

Comments

Til torsdag er det visning av rekkehuset vårt. vi håper selvfølgelig på mange interesserte og at det blir solgt etter første runde. Disse ekke husene er ganske populære så det burde gå greit. Vi har gjort utrolig mye oppussing siden vi flyttet inn for 3 år siden så har kan neste mann bare flytte rett inn uten å måtte gjøre stort,med mindre de ønsker det selv da.

Idag kommer det en som skal filme med drone slik at man får et bedre inntrykk enn hva man gjør ved bilder. Jeg har tatt noen bilder for å vise dere hvordan vi har det nå. Nesten litt trist å selge for vi har det så fint her 😭

​Et lite bildedryss fra vårt hjem ❤Håper noen andre kan få det like fint her. 

Likes

Comments

Ja når passer det å få barn nr 2?Skal man i det hele tatt ha et barn nr 2.? Dette er spørsmål som ved tid og stunder surrer rundt i mitt hode.

Det å bli mamma..eller foreldre for oss,det var et stort sjokk. Det er så mye rundt dette som ingen snakker om eller forteller deg i det du forteller at du er gravid. Ja det er fantastisk å få oppleve å få barn. Ja jeg elsker sønnen min over alt på denne jord, men herregud så slitsomt det er. Jeg har ikke sovet en hel natt på 1 år.. Mange har det sikkert likt og mange har det annerledes og opplever alt ved å være mor som fantastisk.

Men nå har det seg slik at jeg unner sønnen min å få et søsken. Det er så mye glede i det å ha et søsken som jeg ønsker at han skal få oppleve. Men skal vi utsette forholdet vårt for nok en prøvelse slik som det siste året har vært? Vi har aldri kranglet så mye som etter vi fikk barn og alt bunner i mangel på søvn. Det er fryktelig synd men sånn er det. Men vi har det jo veldig fint sammen så noen krise er det ikke,men kan det kanskje bli det hvis vi tøyer strikken? Jeg ønsker ikke at vi skal få et barn til også går hele forholdet i vasken. Men samtidig så kan det også gå veldig fint nå som vi har mer erfaring.

Hva mener dere om dette? Del gjerne erfaringer.

Når syns du det passer å få barn nr 2? Ideelt sett i følge forskning så bør man få barn nr 2 når det første barnet er 2 år gammelt. Da vil det første barnet forstå mer og være mindre sjalu. Om dette stemmer aner jeg ikke. For min del kan jeg tenke meg å vente til han er 3 -4 år slik at vi er forberedt på nye utfordringer. Hadde jeg blitt gravid idag så hadde jeg begynt å gråte..😅Sikkert ikke lov å si men dette er mine meninger og erfaringer så da må det være greit 😊

Likes

Comments

Ja for å fortsette med overskriften, århundrets dårligste blogger det må være meg..😂Jeg kan virkelig ikke forstå hvordan folk rekker å blogge og ha et liv med småbarn og andre ulike sysler samtidig. Jeg rekker det hvertfall ikke. Nå har vel og merke sønnen min nektet å sove på natten i en ukes tid så all energi brukes til å prøve å få han inn i en god rytme igjen. Han har startet i barnehagen og er rett og slett overtrøtt eller overstimulert. Men blid og fornøyd som ei sol da😂 Litt slitsomt for mor å far å gå en uke uten søvn bare.

På toppen av det så har vi brukt uken til å rydde og style huset slik at vi fikk lagt det ut for salg. Endelig er det ute på meglers side og finn.no imorgen 😊Vi krysser fingrene for stort oppmøte på visning og salg ila uka 😊

Håper alle har en fin lørdagskveld 💋

​Dagens outfit er da noe jeg kaller mamma outfit..Tskjorte til min kjære og slitte jeans samt en obligatorisk hestehale som skåner håret for grøt og snørr ✌

Likes

Comments

Det har blitt flere måneder siden siste innlegg,rett å slett fordi jeg følte jeg ikke hadde noe å dele. Men nå har vi kjøpt hus 🤗Et skikkelig koselig hus med masse plass og stor privat hage. Det kommer til å bli så flott. Det trengs en del oppussing det det ikke er gjort stort siden 80 tallet annet enn vedlikehold. Så nå kommer bloggen til et sted med blant annet interiør,oppussing men også familielivet. Håper dere vil følge oss. Legger ut et innlegg om huset ikveld 😚Ha en fin dag !

Likes

Comments

Ja..når er man klar for å få barn nr 2?Jeg skal ikke ha flere barn for øyeblikket,bare så det er sagt. Men så fort man har fått et barn så kommer forventninger om at man snart er klar for runde 2. Det kan jeg personlig ikke fatte og begripe. Det er flere grunner til dette..

Jeg hadde en helt forferdelig fødsel på 52 timer som både jeg og min kjære får gåsehud av å tenke på enda. 😨

Jeg vil nyte dager,år og stunder med lillegutt alene før det er flere som krever min oppmerksomhet.

Og er det ikke nok å ta fatt i med en unge i hus?

Det er det hvertfall for oss. Hva andre gjør er opp til dem. Men det som irriterer meg er at andre forventer at så fort lillegutt bikker 1 år så bør vi tenke på nr 2. Jeg unner barn å ha søsken da jeg selv har fått masse glede av det. Men hvorfor må vi ha så dårlig tid når det ikke passer for oss?

Det var dagens lille utblåsning 😈

Likes

Comments

God morgen ♡

Da var det starten på en ny uke. Nå sitter jeg å nyter kaffen min mens lillegutt sover sin første lur.

Denne uken er fylt med mye moro som jeg gleder meg til 😊Ut med venninner for å spise,event med mannen i Oslo,kjærestetur til Farris Bad til helgen og masse kos med lillegutt.

Jeg skal prøve å være litt flinkere til å oppdatere hyppig denne uka.


​Å ja jeg elsker å ha filter på bildene mine. Ha en fin fin start på uka💋

Likes

Comments

Det å få til å blogge hver dag og ikke minst legge ut de innleggene man lover er rett å slett ikke lett. Jeg må slutte å love at jeg skal legge ut diverse når innlegget aldri kommer. 😂Hvordan skal man rekke alt?

Jeg sitter alltid med tanker om noe jeg burde ha gjort. Enten det er blogge,vaske eller trene. Men jeg har bestemt meg for å prioritere tiden jeg har med min lille mann her hjemme dette året. Så da får alt annet komme i siste rekke. Vi får aldri denne tiden sammen tilbake.

Det må være en grunn til at vi har den gladeste ungen i verden 😂Det tror jeg kommer av all tid vi har sammen og er tilstede. Håper jeg fortsatt klarer dette når jeg er tilbake på jobb.

Flere som har det som meg?Man skulle jo tro at man hadde allverdens av tid i mamma perm til å holde huset fresht og trene. Men det er ikke alltid slik hos oss. Huset er alltid rent men gud så rotete man kan få det ila få timer 😂Jeg går tur hver dag men kommer meg aldri på treningssenteret. Poenget mitt er vel det at så lenge man er lykkelig og barna har det bra så får heller blogg, kropp og hus henge å slenge litt i en periode.😂

Håper alle får en fin dag 💕

Likes

Comments