Edited in lightroom

ISO: 200

Shutter: 30"

F-stop: 4.5

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Da jeg tok dette bildet var jeg egentlig veldig lite bevisst på kamerainnstillinger og hadde ikke tenkt til å bruke bildet til noe som helst videre. Likevel valgte jeg å teste en effekt i photoshop, som egentlig kan gjøres mye lettere ved hjelp av et glassprisme i det bildet blir tatt.

Orginalbildet ser ut som dette, men for å gjøre bildet brukbart redigerte jeg opp lysstyrken i Lightroom ved hjelp av curves og exposure.

Da lyset var "ferdig" redigert så bildet slik ut. Jeg tok deretter opp blå-fargene i bildet og eksporterte det til photoshop. For å lage regnbuen i bildet laget jeg en ny layer og satt inn et bilde av en regnbue, valgte "screen" blant blending options.

Til slutt endte jeg opp med dette bildet, som jeg egentlig ikke hadde planlagt i det jeg tok det i det hele tatt.

(Dersom dere ønsker å se hvordan jeg gjør dette så kunne jeg gjerne tenkt meg å vise dere en mer detaljert fremgangsmåte i en video)

Likes

Comments

Editing to create a film-effect

Likes

Comments

Lenge har jeg prøvd å fotografere stjernene og få bilder av melkeveien, men det er ofte vanskelig å få alle innstillingene helt perfekte. I løpet av årene har jeg etterhvert blitt ganske god til dette, men fant her om dagen ut at jeg kunne se stjernene gjennom soveromsvinduet i leiligheten og måtte prøve å fotografere det også. Det å ta bilder ut gjennom vinduer er generelt vanskelig med tanke på at eksponeringen inne og ute skal matche og se mest ut som det den gjør med øyet. For å få et bilde av et vindu som ser ut som det gjør med det nakne øyet må man derfor ofte ta to bilder og sette dem sammen for å få lyset til å stemme. Her har jeg derimot nøyet meg med ett bilde av gangen.
ISO: 100 Shutter: 10 sek F-stopp: f/4.5


Likes

Comments

Pictures from Pinterest & Tumblr

Brukte litt tid på å finne litt inspirasjon før våren/sommeren. Siden det snør og er litt mye vind   her på Geilo i dag, så synes jeg det var greit å bruke en dag inne. 

Likes

Comments

New shoes from Adidas

Har gått i mine Nike Air Max nesten hver dag i 1.5 år, og de har blitt ganske slitt gjennom tiden. Har vært kjempe fornøyd med de lenge, men var virkelig nødt til å bytte de ut med noen hele, freshe sko til våren. Synes egentlig det er ganske "risky" med hvite sko, men jeg får vel se hvor lenge det holder, haha. Det som er så flott er at hvitt passer til så og si ALT!

Likes

Comments

I det siste har jeg fått en del spørsmål om hvorfor jeg ikke blogger lenger. Blant annet "skjønner ikke hvordan du blogget i over to år, og å bare sluttet du!". Kort sagt, jeg synes det til tider er stressende å konstant tenke på hva neste innlegg skal være. Både hva det skal handle om, og hvordan det skal se ut, hva jeg skal skrive og hvorfor jeg skal skrive det.

Jeg er opptatt av at innleggene mine skal ha en sammenheng, og gi litt mening. For eksempel synes jeg det er ekstremt ulogisk å legge inn en haug med selfies og skrive om hvordan jeg misliker steinen i midten av nektarinen.

Jeg vil også ha best mulige bilder her på bloggen, og tiden strekker ikke alltid til. Bildene skal være god kvalitet og jeg vil gjerne ha redigert lysstyrke og kontraster til bildene er helt perfekt, noe som fort blir en fulltidsjobb.

Blogging er jo selvfølgelig noe jeg har blitt veldig glad i opp gjennom årene. Jeg synes foto, mote og skriving er veldig spennende, men føler vel ikke alltid at det jeg gjør er bra nok. Men, er det noe som gjør meg glad, så er det faktisk å se hvordan det er lesere innom bloggen hver dag, til tross for fraværet.

Har ingen planer om å "gjenoppta" bloggingen i den grad at jeg skal legge ut 2-3 innlegg daglig, men har et visst eksponeringsbehov som jeg ønsker å dekke. Vet ikke om dette vil føre til 1 innlegg om dagen, eller 3-4 oppdateringer i uka, men jeg har lenge tenkt at jeg skulle oppdatere noe.

Ettersom jeg tar bilder nesten hele tiden, blir de fort liggende i arkivet og fort glemt. Vurderer derfor om jeg skal fortsette bloggingen, og bruke bloggen som en slags clip- board for alle bilder og tekster.

Likes

Comments

Instagram@tea.charlotte