Hej alla läsare idag är det Fredag!

Jag var så trött imorse och hoppades lite på att lektionerna var inställda men det var dom inte så stressade ihop frukost och så och när jag har börjat kastat i mig frukosten så plingade till på luren och lektionen var inställd så jag skulle börja 12:10.
Men sen var den tydligen inte inställd utan vi skulle ha vikare så det var bara att skynda sig i väg till plugget och sen när man kom hit så får vi veta att vikaren inte kunde så lektionen var inställd... Så jag har haft Håltimme sen 9:40 och börjar snart Engelskan 12:10! Är fett lack på skolan! kunde varit hemma och gjort nytta men skönt att få ha engelska iaf ;)

Men jag har en skön feeling i kroppen. Den är inte jätte spidad utan harmonisk och lugn det är så skönt :)
Händer det mycket ;)
Först har jag skolan sen direkt efter blir det träning minst 1 timme men försöker att satsa på 2 timmar :) Sen direkt efter träningen har jag jobb och jag är fett taggad på att jobba! Samt idag så ska jag och min sambo vara barnvakt till min lillasyster ändå tills på söndag så han får va med henne själv idag då jag har fullt upp.
Ska försöka göra ett inlägg sen när jag kommer hem men slutar sent så lovar inget. Puss o kram skumbanan

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej alla läsare! Jag står på gå bandet på gymmet just nu.

Idag fick vi bedömning på gymnasium arbetet och jag blev godkänd så nu är det bara engelskan att kämpa med typ :)

Juste i söndags morse skar jag mig på en mandolin ett köksredskap och en bit av fingret försvann xD haha men som tur gjorde det inte ont, utan det gör bara ont nu när man råkar komma åt såret xD menjag har fått omplåstring av en sjuksköterska :)

Våran skola har tappat rätt många lärare så det känns jobbigt eftersom man satsar högt så måste man prestera ändå från början nu när det är så kort tid kvar men jag hoppas jag ändå lyckas bra för det är inte långt kvar till studenten :)

Nej nu ska jag fortsätta träna puss o kram skumbanan.

Likes

Comments

God förmiddag ! ligger hemma i soffan och det bara dunkar runt ögon och näsan :(
Jag orkar inte vara sjuk, jag har varit frisk i ca 2 veckor sedan mitt virus i slutet av november :( Nu vill jag bli frisk och kunna göra massa saker <3

Jag har börjat pluggat till körkort igen så jag ska försöka köra upp och skriva snart igen :) jag hoppas att jag lyckas :) puss o kram skumbanan

Likes

Comments

God morgon, idag är det Fredag och första skola dagen för mig efter att ha varit borta i 7 dagar..

Jag är super trött egentligen och vill stanna hemma men det får jag inte och kan inte för då kommer jag inte klara gymnasium.. Men en dag sen helg!

Men igår var vi med Shere-Khan hos veterinären och det gick bara bra, inget öronskabb utan svamp så han får behandling i sju dagar så vi kommer bil sönder rivna.. men det är för hans bästa <3

Nu ska jag gå till bussen så puss o kram skumbanan

Likes

Comments

Hej alla underbara läsare, natten till idagvar jobbig likså var dagen.
jag sov jätte dåligt kände på mig att något inte stämde. Det kliade i mina händer samt fötter, nacken värkte och jag vaknade non stop, men vid tre tiden hörde jag hur Shere-Khan "busa" med en påse, men inte alls så som han brukade.. Så jag kollade på honom och han satt på påsen skakade på huvudet, kliade i örat och gjorde så och sen tittade han upp på mig ochjag förstod att något var fel så jag kollade på hans öra och såg att han blödde :0 Jag fick panik! Man kan inte hålla i honom då han får panik så jag kallade ut han och tände lampan och försökte kolla i örat men såg inget bara blod, inte mycket men lite, det såg irriterat ut så jag tog en köttbulle, väckte min sambo och undersökte örat och tro det eller ej men öronskabb är det tror vi. så Jag ringde veterinären vid fem tiden och dom sa att det inte var akut så jag kunde vänta till idag för att boka tid för undersökning hos veterinär och få behandling. Ikväll har vi tid med våran sötnos och jag hoppas att dom lyckas kolla honom och ge oss tips om hur vi ska göra. Men dagen var kaos då jag och sambon hade värsta grälet om pengar och båda var oroliga och förvirrade så vi bara skrek på varandra xD Men det löste sig när båda hade fått andas ;)

Men våra sötisar har lärt sig sitt och "kanin" dom ställer sig på bak benen och greppar handen med fram tassarna och tar godiset :) Så söta :)

Jag har fortfarande inte hittat vart man ändar färgen på texten än men ska söka på google ;) vilken färg vill ni ha helst? Tror jag kommer ta svart :) Juste jag var typ magsjuk också men nu är jag frisk. Men nu ska jag göra annat.
puss o kram skumbanan

Likes

Comments

Hej jag tänkte bara göra ett kort inlägg då jag snart ska gå till bussen och åka mot skolan.

Jag sitter i soffan och tar det lungt innan jag ska gå. Jag har ite ändrat färgen på texten än då jag inte har hittat vart man gör det samt inte haft tid att hinna leta.

På lördag ska man till Örebro och besöka Gustavsvikbadet :)
Nu måste jag gå puss o kram skumbanan

Likes

Comments

Godmorgon allihopa!
Idag är det första dagen i skolan efter jullovet, jag sitter på bussen nu på väg dit.
Jag är så trött .. zzzzz... Men det är bara att bita ihop jag har bara några månader kvar och sen är jag fri ;) haha nej men jag ska försöka hitta jobb och sen plugga på sidan av till socialsekreterare och gå i det spåret.

Idag blir det en lååång dag. slutar skolan 15:30 och sen har jag en utbildning med jobbet så är inte hemma förens vid nio, halv tio :0 men det ska bli skönt och kul med utbildningen och att ha fullt schema.

Men nu ska jag gå och jag ska byta färg på texten hittar inte just nu vart man gör det.
puss o kram skumbanan

Likes

Comments

Hej, hoppas ni alla har haft det bra och har en bra start på nya året.
jag har inte bloggat under hela jullovet typ och det har bara råkat bli så att jag inte riktigt har tagit mig i kragen och skrivit. Men tänkte skriva lite nu och därför kan det bli lite långt inlägg men ger en bild bomb efter detta :)

Men jag har haft en super mysig jul och nyåret så :) Dock är jag sjuk igen så det är ganska jobbigt men detta är ite så farlig om man jämför med mitt virus jag hade xD
vi har skaffat katter två stycken Shakira och Shere-Khan dom är så söta och mysiga dom har bott här över 2 veckor nu och verkar ha det jätte bra.

Jag har typ panik, ångest och stress. jag känner mig totalt vilsen.. Jag slutar skolan om 5 månader och sen ska jag börja arbeta men det jag kommer bli utbildad i vill jag inte göra alls längre! Jag vet att jag vill bli socialsekreterare eller psykolog, jag ska starta eget behandlingshem men har ingen aning hur jag ska gå vidare :/ känner mig helt vilsen och vet inte vart jag ska ta vägen :(

Imorgon skulle jag ha börjat skolan men dagen blev inställd så börjar på måndag :) Känns skönt att få ledigt :)

Nej men nu ska ni få en massa bilder puss o kram skumbanan

Likes

Comments

Hejsan!
jag har inte skrivit  sen i måndag så jag tänkte skriva lite idag. Igår fick vår klass ett jätte dålig nyhet och det var att skolans bästa lärare som samt är vår bästa lärare och har oss i alla BF ämnen sen ettan typ ska sluta :( Jag blev verkligen jätte ledsen, hon är det som har trott på mig och fått mig att utvecklas jätte mycket. Nu har jag en sista uppgift som jag måste lämna in och jag vill inte göra henne besviken så jag måste skriva på A nivå och jag måste vara klar tills fredag.

Men idag är en bra dag, vi fick frukost i skolan och nu är jag på väg hem och ska duscha samt fixa mig för sen ska jag på julbord med jobbet och det ska bli as trevligt att få träffa dom och tillbringa lite tid med ett härligt gäng.
kändes som om jag hade mer att skriva men nu känns det bra att få släppa luften lite ;)
Juste på lördag kommer svärmor och svärfar på middag och brosan :) Det kommer bli kul och trevligt att ha dom över.
Puss o kram skumbanan

Likes

Comments

Godmorgon. Idag är det måndag och det är sista veckan innan jullovet. Jag har ganska många uppgifter som jag måste lämna in men det går inte så bra att göra dom...

I helgen har jag gjort ganska mycket i fredags kom Mimmi till mig och sov över för att Sofia skulle ha en avslutning på sin konståkning och vi var bjudna. Sen i fredags hade jag bara ett prov så jag slutade 9:50. Jag skulle ta tunnelbanan mot Slussen men SL hade problem med tunnelbanan så jag kom bara till Zinkensdamm så där ifrån skulle jag hitta till Slussen :( Jag gillar inte Stockholm så mycket för att det ger mg bara panik! Men det skulle tagit 40-50 min hem men det tog 1h och ca 40min.. Men jag hittade till Slussen och kom sen äntligen hem.

I lördags så var vi på Sofias avslutning som var helt fantastisk. Sen vid sex var vi hos mamma och där åt vi julbord :) Mamma är med i hyresgästföreningen och dom hade fixat ett julbord för området och det var riktigt mysigt med lucia tåg och god mat.

Men nu är det måndag och ny vecka samt sista skolveckan. På onsdag ska man på julbord igen och sen ska man städa i veckan. Nu ska jag fixa det sista innan jag ska gå till skolan. Puss och kram skumbanan

Likes

Comments