View tracker

The story 

​Hello again! 

Till att börja med så kan jag berätta att allt har börjat att ordna upp sig. Thanks for that! I alla fall så sitter jag nu på Joe & The Juice (jag vill lägga till ett "bar" där i slutet, vet inte varför). Jag kan garantera er att jag inte går hit enbart för att Joe & The Juice har j*ävligt snygga killar som arbetar bakom disken. Nej nej utan jag går hit enbart för de delikata, utsökta och underbara mackorna! (Eller?... ;)). Mycket har hänt. Sist jag uppdaterade min blogg var när jag satt på Arlanda och var på väg till London på semester i en månad. Nu sitter jag är i London, 4 månader senare. Inte var det för någon kille jag flyttade hit. Nej. Jag flyttade för att jag fick erbjudandet att ha min praktiktid på Urban Retreat at Harrods. Sagt och gjort flyttade jag, papperna hade jag skrivit under så egentligen var det bara att börja när jag kom. Om det inte hade varit så att hon som jag skulle ha som mentor hade slutat. Ca en månad senare hade de ännu inte lyckats med att hitta en mentor till mig. Shit tänker jag: jag måste liksom ha en inkomst. Så jag tog jobbet som servitör vid "The Worlds End Market" in Chelsea. Mycket lärorikt och roligt jobb, snobbiga kunder och arga kollegor. Det slutade i alla fall med att jag valde att sluta på grund av ett mycket dåligt arbetsklimat. (Mer om det i ett annat inlägg). Jag har nu valt att lägga Harrods på hyllan då jag fick erbjudandet att börja som lärling på Daniel Hersheson salon in Mayfair. Vilket är mitt i smeten så jag klagar inte! 

Där var en överblick om vad som hänt sedan sist. Nu får ni faktiskt ta och ursäkta mig men jag ska ta och njuta färdigt av min energy shake och samtidigt låta mina ögon vila på fyra väldigt snygga males! ;) 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

an awfully big Adventure 

​Ja... Då sitter jag på Arlanda nu. Med ett champagneglas och ett fat med linguini framför mig. Kan det bli bättre? Ett nytt kapitel i livet har börjat. Kapitel: Vuxenlivet. Studenten.... Gick fort... Det var blandade känslor... Men mycket mycket mycket roligt. Just nu är det 45 minuter tills mitt plan till London lyfter. Känns konstigt. Bara tre dagar efter studenten så lämnar jag mitt hemland Sverige. Uppvuxen i Jämtland Östersund. Jag kan gatorna utan och innantill (även i ett salongsberusad tillstånd. Som tillexempel efter att jag varit på Marite eller Oscars en fredags/lördags kväll). Ny ska jag upptäckta nya gator, gränder, restaurang, butiker, parker, klubbar, kultur, språk och framförallt människor. Nervös och upprymd det är vad jag är. Både inför en månads vistelse i London. Men även för det som sker efter London. För det är då jag flyttar till Stockholm. Ha de gött allihopa! <3 


(Anledning till att jag inte bloggat på riktigt riktigt riktigt länge är för att jag fokuserat allt min tid på familjen, vänner och framför allt studentlivet. Men det är ju över sedan i fredags så. Som jag så tänker jag inte be om ursäkt för att jag inte bloggat på ett tag. Men som jag skrev i ett tidigare inlägg: Tar någon illa upp så ber jag naturligtvis om ursäkt <3 )

Likes

Comments

View tracker

Lördag

Ja, det är faktiskt sant. Jag var på fotboll i torsdags!. Nog för att jag är gay så kan även jag sitta på en läktare och heja och skrika så att halsen blöder. Hahah skämt åsido. Vi fick VIP biljetter av Häggen som jobbar på Adidas. Stort tack för det! Det var en bra match. Även om vi förlorade så hade vi flera målchanser. Att se AIK:s hejarklack var över dess like. De sjung konstant under hela matchen. Viftade med banderoller och flaggor. Under andra halvleken så satte de igång, på hela läktaren, sådana här "fyverikrier som gnistrar". Det var väldigt roligt att se. Jag hejar inte på AIK och man får säga vad man vill om dem. Men deras sammanhållning på läktaren är otrolig! När jag var på fotbollen så uppfylldes även en dröm. Vad det var för dröm tänker jag tyvärr inte säga. Även om den redan slagit in, haha. Det jag kan säga är att jag blev förvånad och väldigt väldigt glad. 

I går var jag ut (oj vad ovanligt). Så i skrivandets stund ligger jag i sängen och lyssnar på musik. Det var bara jag och Hanna. Vilket var super mysigt. Vi drack lite bubbel med vi gjorde oss i ordning och allt vad det innebär. Sedan bar det iväg till Oscars där vi träffade annat roligt folk. Större delen av kvällen spenderades på dansgolvet. Efter krogen blev det Maxmat och film i soffan, i alla fall för min del. Tänker nu se klart på filmen och inte gå upp från sängen fören den är klar. Trevlig helg på er!  

Likes

Comments

Marsa Alam, Resta Grand Resort 

Två veckor i Egypten gick snabbt. Jag var oerhört nervös inför halvtidsprovet helgen innan vi åkte så det var mycket skönt att bara ligga på en solstol, dricka drinkar och läsa. Som Morran skulle säga "... o bara vara o så". Åkte med mamma och min gudliga moder. Dock så får vi se om jag följer med nästa år. Då jag kanske har en pojkvän. I alla fall, påsken spenderades uppe i stugan, med släkten. Vilket var mycket roligt. Vi kom hem tidigt på skärtorsdagen så sjävklart övertalade jag mamma om att vi skulle åka upp till stugan på långfredagen. Så att jag kunde gå på Full Moon Partyt på Oscars. Det var super roligt för att det var så mycket roligt folk ute. Den kvällen/natten slutade med att jag kraschade hos Matilda (tack Matilda) tillsammans med Rasmus. Tisdag (denna vecka) var min första dag på skolan sedan en månad tillbaka, och jag var bakis. Varför jag var det var för att jag blev bjuden på VSParnas officiella SM-fest som hölls på Oscars kvällen innan. Jag tog med mig Emma så det var hon och jag, två frisörer och väldigt många som åker skidor, haha. Roligt var det! I alla fall så hade vi i Studentkommittén i dag ännu ett möte. Nästa vecka är det 50dagars på Marite. Veckan därefter åker jag och några från Samhälle-fotboll på Studentkryssning till Åland. Efter det är det lite mer än två veckor kvar till Friskolebalen. Det känns som om det inte var mer än två veckor sedan det var 100dagars. Att jag ska ta studenten blir mer och mer verkligt!   

Likes

Comments

That's Life 

Att det nästan skulle ta en månad tills mitt nästa inlägg var inte planerat. Det går i alla fall emot ett av mina Nyårslöften. I alla fall, I'm alive och ska jag vara ärligt så vill jag bara knyta ihop säcken. Jag har aldrig varit skolless, vilket jag inte är, men just nu vill jag inte få fler uppgifter. Inte för att vi har så pass många uppgifter så att skrivbordet översvämmas, men det är stora uppgifter som tar tid och framförallt sömn. När det gäller skolan så har jag väldigt höga krav på mig själv, vilka jag lever upp till och därför vill jag bara avsluta allt nu och få betygen. Men det är bara att fortsätta att fortsätta kämpa på. Eller som Doris skulle säga: "Fortsätt simma fortsätt simma fortsätt simma simma simma". Tänker jag efter så har jag alltid och tycker fortfarande om att sitta vid skrivbordet och skriva på en uppgift långt in på kvällen tills fingrarna får kramp. För att sedan skicka in den, få återkoppling och sedan är det klart.

Tid tycker jag, just nu, är någonting som bara flyger iväg. Måndag fredag måndag fredag och rätt vad det är så står jag där på trappan tillsammans med mina klasskamrater och blickar ut över föräldrar, släktingar och lärare. Jag fattar inte hur jag ska hinna med allt. Surrealistiskt är vad jag har känt och tänkt inför Studenten. Att det liksom bara är något som sker på amerikanska filmer. Men i dag när vi i studentkommittén hade möte och satt där och planerade sista veckan för oss treor blev allt så verkligt. Jag tar f*n Studenten i år. I vilket fall som helst så längtar jag och till er som faktiskt är skolless kan jag bara säga: Fortsätt kÄMPA!

Likes

Comments

Semlor i överflöd

Så var det Fettisdag! Åsa kom förbi med de sista semlorna från Törnes som vi sedan frossade i. De var dock inte lika goda som mormors. Men de var godare än de semlorna jag fick från Jamtli. I alla fall så var jag ute både i fredags och lördags. Att köra två dagars är inte alls likt mig (faktiskt), någon måtta får det väl vara. Men jag kan lugnt säga att den här helgen har varit en av de bästa. Jag, Nikita, Stunis och Mathilda åt middag på Bigpapas efter praktiken i fredags. Sedan förfestade vi hos Stunis för att sedan få skjuts till Torgbrinken där killarna i deras klass förfestade. Oj vad mycket testosteron (fotbollskillar). Efter det gick vi upp till Oscars, där det blev Beer pong och mycket dans med en massa roligt folk. Kvällen slutade med att jag, Möller, Olsich och Rasmus åt på Donken. Jag kan nog säga att de var sista gången jag åt på Donken. Inte för att jag brukar äta där, men den här gången fäll det mig definitivt inte i smaken. På lördagen skulle jag följa med mormor på Willys där hon skulle köpa mat till gynnarna på Jamtli. Där träffade jag på Daniel och han frågade om jag skulle ut och sa att jag kunde höra av mig till honom om jag ville följa med. Jag hade helt glömt bort att det var Noi:s sista kväll då de ska byta ägare (tråkigt). I alla fall så bestämde jag mig för att följa med på förfesten, vilket var roligt. Sedan fick jag, Maja och Victor skjuts av Oskar in till stan där jag träffade Frida, Tobbe, Lotta och andra roliga människor. Det var så roligt för att det var både folk från Wargen, Ög och StorsjöGymnasiet. Efter ett tag följde jag med Darth, Karianne och Moa upp till Oscars. Sanna och Moa stod på listan, men det var jag och Karianne som kom in, vilket var lite roligt .I alla fall för oss. Väl inne på Oscars så kände jag att det inte var lika roligt som i fredags så hörde av mig till Moa och vi gick då tillsammans med några andra (vet inte namne) tillbaka ned till Noi. Kvällen avslutades med en efterfest som bjöd på köttfärs, städning av spis och en behövlig deep talk med en vän. I alla fall så är jag inte klar än. På söndagen följde jag, mamma och Sann med Häggen till Sundsvall. Vilket var super roligt, trots att jag var lite bakis. Det ända jag köpte var ett par kalsonger. Hittade faktiskt ingenting annat som jag tyckte om. I alla fall så vill jag be om ursäkt till Sanna för att jag somnade i bilen på hemresan. Hoppas vi kan lägga det åt sidan! <3 Skämt åtsido så ska jag stanna uppe ett tag till och förbereda mig tills i morgon. Då jag ska hålla en muntlig redovisning gällande det Svenska språket historia och utveckling. Ska bli spännande!

Likes

Comments