Header

Har ingen bloggnings lust just nu som kanske märks. Men kommer nog alltid vara såhär upp och ner med det.

Har varit i skolan som vanligt den här veckan. Inget speciellt. Haft praktik på eftermiddagarna i maskinhallen och jävlar vad kul de är. De mesta vi gör är ju med traktorerna och det är as kul för de finns alltid något att göra. Vill byta till lantbruk men vill inte sluta med hästarna. Jobbigt val sådär.

Sen i onsdags så tog jag mig äntligen tid och gjorde min tatuering. Kan lägga upp bild senare.
Madde och My gjorde även en tatuering också. Madde gjorde sin första, My sin tredje och jag min första. Håller redan på att planera en ny men är inte 100% på den ännu så kommer vänta nån månad. Tyckte inte de gjorde ont alls utan var faktiskt ganska skön känsla.

Igår så följde Madde med mig hem hit och åkte hem idag för nån timme sen. Vi har gjort nya naglar och myst. På måndag åker jag med mamma till skolan för fortsättning på min adhd utredning. Inge lust och svara på massa frågor just nu men behöver ju göra det här så får bita ihop och hoppas det går snabbt.

Nu ska jag fortsätta kolla på film och imorgon ska jag inte göra något speciellt alls. Åå vad jag längtar tills min lön kommer!! Har planerat att göra fransförlänging och ska köpa smink produkter jag kollat på och vill även shoppa hihi.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments