Header

Igår var jag med min syster och vi gjorde varsin tatuering, jag gjorde på låret och hon gjorde på insidan av armen, det var min andra och hennes första! Är så jädrans nöjd


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har haft en mycket mysig helg. Varit med syster stor del av helgen vilket jag inte har något emot! Vi har ätit massor med mat och onyttigheter(som vi oftast gör när vi är med varandra), hon följde med mig när jag red Annas nya häst, vi åkte till kista och sen har vi kollat på massor med film(som vi också oftast gör när vi är med varandra)! Sen brukar jag åka till skolan på söndag men med villkoret att jag färgade Felicias hår på söndag kvällen så skjutsade hon mig till skolan imorse vilket var superskönt! Dock lite köer men vi kom i tid!

Jätte mysigt att rida ut i snön iallafall, va lagom kallt och helt okej bra väder. Vi hann precis komma tillbaka när det började snö/regna lite.
Idag har jag iallafall bara varit i skolan, åkte med Simon Hamza Linnea och Jimmy till stan där Simon skulle köpa en sak, tog oss typ 2 timmar att hitta vart vi skulle haha men vi hade kul!

Nu ligger jag på rummet och har städat garderoben och rummet, nyss duschat och ska nog snart gå och sova!

Bilder från helgen


Likes

CommentsSuper dåliga bilder, va ju mörkt ute och med blixt gjordes allt bara värre. Men det här är iallafall bilderna från när vi tolkade och åkte pulka bakom bil.

Likes

Comments

Fyran vad skönt det är med såhär mycket snö!

Älskar verkligen hur det ser ut med såhär mycket snö, man blir så glad för det är så mysigt väder! Imorgon ska jag nog ut å rida i det här vädret och hur underbart är inte det! Hade en riktigt rolig kväll igår, först så tolkade vi bakom drifa Isak och darri, jag Ronja och Linnea red och hamza, Linnea och Emelie åkte bakom. Tolka bakom häst är så sjukt kul! Så det gjorde vi ett bra tag och hästarna tyckte verkligen det va kul för dem taggade upp sig rejält!
Sen så lämnade vi hästarna och satta fast 2 pulkor och ett te-fat bakom en bil och åkte, och fan vad kul vi hade!
Tror vi höll på att åka runt allt som allt i 3-4 timmar! Alla va helt dränkta i snö och blöta men de va det värt.

Har haft praktik i svinhuset den här veckan, och missade två dagar, hade adhd utredning en dag och sen hade jag feber en dag. Men dem dagarna jag hade va iallafall lärorika och roliga. Dock är nog inte det något för mig haha, tror jag håller mig till hästarna.

Kom hem vid halv 7 idag och då åt jag middag och sen har jag inte gjort något speciellt alls. Ska kolla på en film nu och hämta fredagsmys så ska jag bara va hemma och inte görs något speciellt alls.

Ska kolla på tider till min andra tatuering nästa vecka! Blir en text på låret. Så taggad!


​Den här låten är så underbart bra!

Likes

Comments

Har ingen bloggnings lust just nu som kanske märks. Men kommer nog alltid vara såhär upp och ner med det.

Har varit i skolan som vanligt den här veckan. Inget speciellt. Haft praktik på eftermiddagarna i maskinhallen och jävlar vad kul de är. De mesta vi gör är ju med traktorerna och det är as kul för de finns alltid något att göra. Vill byta till lantbruk men vill inte sluta med hästarna. Jobbigt val sådär.

Sen i onsdags så tog jag mig äntligen tid och gjorde min tatuering. Kan lägga upp bild senare.
Madde och My gjorde även en tatuering också. Madde gjorde sin första, My sin tredje och jag min första. Håller redan på att planera en ny men är inte 100% på den ännu så kommer vänta nån månad. Tyckte inte de gjorde ont alls utan var faktiskt ganska skön känsla.

Igår så följde Madde med mig hem hit och åkte hem idag för nån timme sen. Vi har gjort nya naglar och myst. På måndag åker jag med mamma till skolan för fortsättning på min adhd utredning. Inge lust och svara på massa frågor just nu men behöver ju göra det här så får bita ihop och hoppas det går snabbt.

Nu ska jag fortsätta kolla på film och imorgon ska jag inte göra något speciellt alls. Åå vad jag längtar tills min lön kommer!! Har planerat att göra fransförlänging och ska köpa smink produkter jag kollat på och vill även shoppa hihi.


Likes

Comments