Header


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Mamma kom hem Med Två Färger till Igar, HAR 4 st nu.  Hehehe

Fick 2 par till AV "vara lycklig" byxorna Igar AV mamma. Har nu samlat in MIG 4 st hahah. Män DEM Ar fööör Sköna.

IDAG Ar de faktiskt sol! Män blåsigt SOM-bara-håla ... Män män, Kommer Nog BLI Bättre Vader långt man hoppas. Sjukt attR De Ar sommarlov nu. Känns integre SOM-de. Män längtar såå tills gymnasiet. Gaaah. 

Män Hár Ingenting planerat IDAG. Imorgon Ar de Sista Gången In Säby. Ska hoppa taz. Längtar Så mycket män skaen nogen försöka Åka OCHj hitta någon närvarande tills Sussi. Kommer Säkert BORJA gråta imorgon hahah Typiskt MIG. 

Igar var JAG i välingby ETT-taggen MED Jossan OCHj Hanna. Sen Drog JAG Hem och på Pizza. Drog ut Igen VID 11 OCHj träffade Markus och Hans kompis. Va hemma en Igen. Somnade typ halv 3. Låg OCH lyssnade sönder in massa Musik och kollade in youtube klipp. Älskar Att vara VAKEN Halva Natten OCH Bara Kölla in massa youtube klipp.

Hår får ni min favorit spellista som jag har på spotify. (vet inte vad som hände med texten ovan men orkar inte ändra)


Likes

Comments

9an slut och världens bästa släkt kommer med presenter som är helt sjukt fina!!(och dyra) fick även pengar och ett par solglasögon men tog inte med det på bild

Likes

Comments

Imorgon är det äntligen skolavslutning, och jag slutar 9an. Den jobbigaste tiden i mitt liv har 9an varit. Så mycket kämpande, som aldrig lönar sig. Men oftast får jag som jag vill och tycker att jag förtjänar så går iallafall ut med godkänt i dem nationella ämnena, svenska matte och engelska. Hoppas hoppas hoppas nu att jag kommer in på berga. Vill verkligen de sååå mycket. Att ha med en egen häst, gå på ridgymnasium och bara va runt de jag älskar hela tiden. Kommer bli så bra det vet jag. Och att få bo med en kompis som man inte umgåts mer än på ridningen med men som man passar bra ihop med. Skönt att komma ifrån människorna i spånga(även fast vissa är så underbar) men börjar bli trött på alla människor som tror dem känner en så bra. Vill ha nya vänner, mer äkta. Få börja känna nya människor. Så kul att få bo någon annanstans än spånga också. Så taggad. 

Ska ha en fin klänning som jag fick av felicia från Nerja(spanien) på skolavslutningen.  Men nu ska jag fortsätta sola och äta jordubbar. Ska nog va ute ikväll. Igår var jag med martin, josse, rikard awi lello och lite sawe. Vi cyklade runt lite och satte oss sen i flysta. Träffade även Emmi och Stella ett tag innan jag träffa dem andra. 


Likes

Comments

Nu tycker jag ni häst människor(och icke hästmänniskor) ska läsa detta inlägg som grymma tyra sjöstedt har skrivit på sin blogg. Håller med henne till 110% i det här verkligen! 


http://www.tyrashastar.se/?p=44987 Läs snälla det här inlägget! Det är så sjuuukt bra. 


http://www.tyrashastar.se/?p=45008 Det här inlägget borde ni läsa med då det håller ihop med det andra! 

Tyra har så grymt bra åsiktsinlägg och alla inlägg är så bra. Helt klart min förebild inom hästvärlden! http://www.tyrashastar.se/

Likes

Comments

Halloj. Idag har jag varit på säby och hjälpt till på en liten tävling. Va riktigt kul att se alla faktiskt. En ponny som verkligen är så snäll och duktigt är twenty som bara springer på där supersnällt och hoppar i alla lägen.

Jag fick även hoppa upp och hoppa lite hehe, cornelia gick med en liten tjej först och fick därför som hon ville och efter det var de kört för dem som skulle ha henne. hon lärde sig att hon kunde göra så. Så när amanda från våran ridgrupp skulle hoppa gick de helt enkelt inte. Men både jag och sussie fick då nog och jag hoppade upp på cornelia och blev väldigt sur och bestämd och efter ca 5 min hoppade vi hela banan utan problem! Hon märkte ganska snabbt att jag inte skulle ge mig och att de inte va någon ide för henne att fjanta sig. Efter det hoppade amanda upp och det gick bättre, dock gick dem omkull i en kurva men de verkar som båda klarade sig!

Stackars tazzen fick gå typ 5 gånger för någon ville inte ha en annan häst så han blev den snälla som ryckte in istället. Efter han hoppat klart fick jag skritta ut honom 15 min på hårt underlag för han gått så mycket. 

sen har jag bara varit hemma idag. Blev helt slut från idag. Imorgon ska jag antingen kolla på en häst eller så ska jag på bakluckeloppis på stäket. Tror dock kolla på hästen blir på söndag istället då jag inte hinner imorgn tror jag. 

Men just nu kollar jag iallafall på en film på tv3. 

Men vi hörs imorgon!


 saknar mitt hår...
Likes

Comments

Sjukt skönt att va ledig imorgon. Och sjukt skönt att skolan är klar nu. Vill bara lämna den här skolan och få komma till en helt ny skola med nya vänner, ny miljö och nya lärare. Såå skönt. Längtar ihjäl mig. Och hoppas på att då börja där jag vill som mest och där jag kan anstränga mig på ett helt annat sätt. Längtar så mycket tills gymnasiet.
Men nu ligger jag i sängen och kom nyss hem. Varit ute med några kompisar. Men skriver mer om de imorgon. Är så trött.


Likes

Comments

Har varit hos min syster hela helgen med Ozzy. Vi har kollat på massa filmer, ätit massa onyttigt och myst. Hade ingen lust att vara hemma i helgen men ville ändå inte göra något speciellt. Då är de perfekt att åka och ha mys med syrran. Igår kväll gick vi ut och red i 2 timmar. Från typ halv 9 till halv 11. Så mysigt. De va ljust hur länge som helst. Super trötta var vi när vi kom hem men det va sjukt kul att hon följde med! Riktigt duktig är hon och hon vågar så alla 3 gångarter kunde ridas i!
Jag lånade en häst av det stallet som reyfur står i och vi red vid vattnet så provade gå ner med honom en bit och han plaskade rejält. Så kul med hästar som gillar att bada och vatten.
Red reyfur i spöregnet på lördag förmiddag. Det va lite mindre kul med regnet. Men men. Funkade.
Nu är jag hemma igen och det är skola imorgon.
Hade Dante på säby idag. Vi hade Markarbete men inte så avancerat Markarbete då de bara va några få bommar. Men det gick ganska bra. Så jobbigt med hans utbrott iallafall. Får taz nästa gång! Då är de hoppning och även sista gången :( men får hälsa på säby lite då och då:)


Likes

Comments