Header
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Just nu är jag hos min syster och vi har köpt mys och kollar på film.
Idag har jag varit hemma och sen åkte jag och hämtade det sista hos Ofelia. Kommer inte ihåg om jag sagt de men hon åkte igår på unghästutbildning då hon verkar behöva börja om från 0 igen. Men men hon får de bättre där.
Imorgon ska jag rida min lilla reyfur som jag saknat så mycket! Ska va uppehåll vid 10-2 så hoppas jag kan rida ut då. Tänkte rida ett bra tag bara för att få komma iväg från allt ett tag.
Synd att hans nya sadel inte hunnit komma än :( vill så gärna rida i den för den är såååå fin(och dyr haha) men så värt pengarna. Men får rida i den när den kommer ;).
Men nu ska jag fortsätta kolla på filmen så vi hörs!


Likes

Comments

Så här såg jag ut på balen. Trivdes jätte mycket i klänningen och sminket och håret. Stort tack till Jossan som kom till mig och locka mitt hår så fint och sminkade mig jättebra!


Likes

Comments

Ligger äntligen i min sköna varma säng med finaste vovven och ska äntligen få sova.
Idag har vi 9:or i Spånga haft bal. Va faktiskt ganska så kul. Ganska dålig mat men ändå helt okej, gick att äta. Nomineringarna va riktigt roliga och josses speciellt.

Men nu måste jag sova och tagga om inför morgon dagen då de är tävling!
Är mest nervös för att glömma bort programmet för de är ett nytt program som jag aldrig ridit. Men de funkar nog. De är inte så komplicerat.


Likes

Comments

Köpte halsband till balen. En donut för jag älskar att ha dem för de är så bekvämt och lätt och snyggt. Köpte en lite större än vad jag har för tycker större är snyggare. Sen köpte mamma ännu ett par Belle byxor till mig. Så snygg färg tycker jag! Längtar som bara den till balen!


Likes

Comments

Skolan kan gå och ta sig. Allt ska komma i sista sekund. Ja nu är de så att jag ska tillbringa hela helgen, och en hel vecka till att plugga för att få godkänt i alla ämnen för lärarna bryr sig inte om att eleverna kanske inte klara sig utan säger de i sista sekund vilket gör föräldrarna mer arga.

Jag orkar inte skriva idag så jag skriver nog imorgon istället. Men nu vet ni att jag lever. Vilket inte är så kul just nu.


Likes

Comments

Såg nyss att imorgon är de en vecka sen jag skrev ett inlägg. Herregud va inte okej. Vet inte vad jag gjort. Tiden har bara flugit förbi.

Men men, har varit i skolan idag, fick lite sovmorgon när musiklektionen va inställd imorse. Sen så hade vi knappt några lektioner kändes de som så as skön dag och sånna dagar har de typ varit hela veckan. Imorgon börjar jag halv 11 för språkväl är inställt. På fredag har jag sovmorgon också för då har jag inte heller språkval. As skönt.

Snart är balen också! Beställde balklänning igår och balen är om en vecka haha så jag är ganska sen med balklänning och har inga skor att ha än men men de löser sig. Vi ska iallafall ha en bra jävla entré. Min balklänning är svart, men jag tycker man kan ha de ändå.. Vad tycker ni?


Likes

CommentsDem är screenshotade från en video så är inte bästa kvaliteten

Likes

Comments