Header

Hejsan,va ju i stallet idag och red finaste Romanov. Det gick bra tyckte jag, han va lite skänkeldöv och stel i högra sidan men det gick bättre mot slutet. Vi skrittade och travade ute i typ 10 min sen så red vi i lilla ridhuset och sen red vi ut sista 10 min igen och travade skrittade och lite galopp. Och de tyckte både Romanov och Sune va skit kul så dom va väldigt taggade.
Sen så vid 5 så hade sussi(min ridlärare) bett mig om hjälp att jag skulle hjälpa några andra fixa med hö:et som kom idag, så det gjorde jag och de tog väl en timme? Jossan hjälpte också till! 
Sen åkte vi hem vid typ halv 7 :) Så en rolig dag! 
 
Just nu sitter jag vid datorn och har nyss fixat med min garderob osv. Fick massa kläder av min syrra som hon rensat ut men glömde ta bild å visa er -.-
Men men skit i, tänkte visa några bilder från idag! 
Dom flesta bilderna är tagna ur en film så kan va dålig kvalité! 
 
Min finaste Romanov <>


Likes

Comments

Sitter i bilen nu påväg till stallet, men först ska vi till Lidl och handla mat. Ska rida idag ju! Och vi kommer filma och fota lite så hoppas jag kunna lägga upp det! Sen så kommer vi nog va i stallet ett tag efter. Hoppas på att kunna skritta ut ett litet tag idag:) så fint väder idag också!
Tänkte göra ett videoinlägg men va så ful imorse så haha de sket sig! Men ja, nu är vi iallafall påväg till stallet så uppdaterar jag mer sen!Likes

Comments

Hejsan! gjorde ett videoinlägg, men min videofy funkar bara ibland och idag funkade den inte! 
 
Men idag så har jag och Jossan varit i stallet.
Vi gosade och busade massor med Romanov som stog i hagen helt ensam så vi höll honom sällskap lite. 
Han följde efter mig och Jossan hur vi gick runt hagen,så prövade vi små springa lite och då ville han tävla så han blev så glad och gjorde lite glädjeskutt :'D Så söt! 
Vi skulle ju kanske hyrt idag, men vi tar det imorgon istället, så jag ska hyra Rommie Pommie imorgon och Jossan hyr Sune! Så de ska bli jätte kul! 
 
Sen så gick jag och Jossan till ridhuset, men då träffade vi Sara som frågade om jag kunde rida hennes foderhäst, vilket jag gärna gjorde så då red jag Marcus då! 
Han är lite bångstyrig så i galoppen blev han lite glad och gjorde små bockningar och sparkade backut, men jag satt kvar och körde vidare! 
Han var väldigt stel, men efter ett tag blev han ganska mjuk och fin och med tanke på att jag aldrig ridit hästen förut och han är en sån man måste hitta knapparna på så va det inge speciellt fint ridpass haha men han var mysig! sen så gick vi till ridhusen och kollade på lite lektioner sen vid 6 åkte vi hem! 
 
Så de va en rolig dag! 

Längtar tills imorgon då jag hyr Romanov! 
 
Bild på solnedgången vid stallet! 
Dålig bild på Marcus, haha


Likes

Comments

Hej bloggen!
Är ute med ozzy nu, å det är sjukt fint väder ute! Vår känsla!
Mamma och pappa är med melwin på sjukhuset för han ska operera näsan. Inge stor eller farlig operation. Han får inte in nog med syre så dom ska ta bort ngt i näsan vet inte vad. Så dom åkte jätte tidigt så fick ta ozzy nu för mamma hann inte.
Sen vid 11 så åker jag och jossan till stallet och ska gosa med hästarna och sånt. Men vi hörs lite senare!Likes

Comments

Köpte den här jackan idag på hööks! Den va lik den som fanns på Gina och dom kommer ju inte få in fler till Gina så bra att jag hittade en annan och liknande! Den kostade 479:-

Sen efter hööks så vill mamma till outlet och då köpte jag den här eftersom min deo va slut så behövde ny! Kostade 15kr och köpt på Rusta

Dom här köpte jag också på hööks, alltid när jag har sporrar så åker dom ner när jag "använder" sporren på hästen eller vad man ska säga, men dom har är till för att hålla kvar, och så va det söt färg! Mina andra sporrar är ju röda! Sen har jag vanliga silvriga också.

Köpte dom här två filtarrna också! Den högst upp i högra hörnet köpte jag på Rusta och sen den på dom andra 2 bilderna köpte jag på Chili, för 199:-, vet inte den från Rusta kostade för den köpte mamma till mig.
Så här fin är USA filten! 

 

Sen den här köpte jag till min kära mormor, hon absolut ääälskar den här parfymen och för 1 år sen så gav jag henne den i födelsedagspresent men nu sa hon till mig att den är slut, och eftersom hon inte vet vart den är ifrån så ville jag göra henne glad och köpa den till henne! Den är från Rusta och kostar endast 40:-! As bra pris för en så bra parfym som luktar super gott! Den luktar varm vanlij! 

 Likes

Comments

Hej! Har varit på hööks nu! Och fick med mig hem ett par sporrar och en jacka! Skit snygg! Ser ut som den från Gina för er som hann kolla på den i Grand prix kollektionen! Och allt gick på mitt presentkort för de va 100:- rabatt och man köpte för över 500:- så i princip fick jag sporrarna gratis för dom kostade 100:-. Är väldigt nöjd med mina köp!
Bättre bild kommer sen! Sitter i bilen nu och ska till outlet för mamma vill handla en typ bänk/pall på chilliLikes

Comments

(ful galaxy bild från google, brist på bilder)
 
 
Ska gå och lägga mig nu. Ska sova i syrrans säng, mohahah. Orkar inte bädda upp min egna:p
Lat, svar ja.
Men taggar inför imorgon! Typ.. Hoppas jag får åka till stallet.. Haha de va ett jävla tjat om stallet! Men vill diiit! :(
Men tagga hööks då iallafall! Är rea där nu typ så hoppas få med mig ganska mycket hem. Har ju 500kr i presentkort så! 
Sen kanske det blir några andra ridsport affärer också men beror på vad vi hinner med.
Men måste dra mig mot sängen nu. Ska bara kika in snabbt på hööks! 
 
 


Likes

Comments