Header

Sitter och lyssnar på " One And Only" av Adele. Hennes låtar är bara kärlek?
Imorgon så ska jag nog träffa min älskade Josefin? Vi ska nog dra till kanan :) Chilla dära ;) Sen på tisdag hoppas vi på Grönan :D Najjs liksom! Haha ska få jossan att åka pop-expressen som hon hatar ;) Har varit hemma mest idag :/ chillat vid poolen ;D Schteekt såklar (Y) Men vi hörs senare!
PussPuss?


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Heej igen. Är på lite bättre humör nu.... Men nu så ligger jag i sängen med lillebrorsan och han kollar på Monster som vanligt ;) jag kollar på tv men inge speciellt. Han håller på att sommna :) Bra! Imorgon så ska jag nog inte göra något speciellt ;) Saknar alla hästarna :'( Men den 14 augusti börjar vi igen och de är inte så långt kvar :) Saknar meest Larry och dantina! Mina fina! Dantina världens bästa sköthäst! och Larry som jag rider ;) Han är underbar! Men nu ska jag nog stänga av datorn och kolla på tv och fixa lite saker :) Har handlat födelsedags present till littlebro oxå eftersom han fyller 2 år på onsdag :) men nu ska jag nog sova :) vi hörs imorgon!
haha kul!

PussPuss/t


Likes

Comments

Är på sjukt dåligt humör... Men de är föräldrar. Dom fattar ingenting,tänker bara på sej själva... Egon...
Men iallafall så är jag hos farmor med Melwin. Har ätit för ett tag sen. Åkte till Vällingby själv idag och köpte en bikini. Lina kunde tydligen inte.
bikini överdelen.
underdelen.
aja är inte på humör för att skriva men vi hörs.


Likes

Comments

Hej bloggen!
Har träningsvärk i magen som fan! så fort jag ska resa mej upp eller spänner magen(haha) så asso svårt att förklara för de gör ju inte ont men aa ni vet hur träningsvärk är! haha! Älskar att ha träningsvärk! Mohaha...
Men imorgon så ska jag sova hos farmor för jag ska hjälpa henne att passa min lillebror... Men hinner iallfall vara med Lina ett litet tag... Hahaa är fortfarande aass stolt för att jag kan bakotvolt! asso göra en bakotvolt från kanten så man landar i poolen :P Just nu är jag inne på fejsbook och chattar med kuliga folk! ;) Kommer inte kunna somna inatt heller men Ante(hund) sover inne hos mej!Myys! Men vi hörs imorgon sötisar!
PussPuss/t


Likes

Comments

Hej ;)
Förlåt för att jag inte skrev imorse eller igår kväll, men var med min kusin och vi hade ganska kul så orkade inte hålla på med datorn ;)
Men nu skriver jag juuee :) Idag har jag chillat vid poolen och jag kan faktiskt göra bakotvolt(stavning) (y) STOLT! Fast kan inte helt perfekt..... HAHa men ändå! Ska nog be någon fota det haha egooo!(y) Imorgon hoppas jag kunna vara med Lina :) Men hon svarar inte :( Idag blire hemlagad pizza :D (y) Göööött! Jag r sjuukt hungrig!  Mööööhöö, Har inte så mycket att skriva om så vi hörs väl lite senare ;)
hungrig!
PussPuss/t


Likes

Comments

Tjeena, kollar på ett program som handlar om att små tjejer är med på skönhetstävlingar.... Tycker inte de är rätt att ha med barn som inte ens är 1 år och klä ut dom till dockor? Men dom tycker de är helt normalt men,dom ser bara ut som dockor. De säger att dom ser vackra ut men dom är bara tillgjorda och det är inte vackert någonstans. Det kanske är vackert men tillgjort-vackert isåfall,inte naturligt vackra. Tycker de är okej med skönhetstävlingar om dom inte är bombade med smink och typ massa brun utan sol och blekta tänder och löshår. De värsta är bara när dom har med barn som inte ens är 1 år. Kul liv liksom.
Men aja, imorse så vaknade jag väl typ 11, gick upp direkt och sen så skulle mamma,pappa,melwin och mammas kompis+hennes barn till någon djurpark i sollentuna tror jag:S Så när dom hade åkt så fixa jag mej och sen öppnade jag poolen och lekte lite med hundarna. Hahha sen när jag skulle kasta godis till dom så ramlade hundgodiset i poolen :P oups! Men hoppade i och tog upp dom haha....
Men väntar på att min kusin ska komma.. Vet inte riktigt när hon ska komma men hoppas väl på att hon kommer snart. Vi hörs senare!
PussPuss/t


Likes

Comments