Header

jag glömde helt bort att dela med mig utav denna outfit, det här hade jag på mig i måndags om jag inte minns fel. En väldigt skön och snygg outfit om jag får säga det själv, 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan hejsan! har märkt att jag slutat skriva inlägg på vardagar och bara på helger vilket är inte alls bra. Ska försöka åtminstone skriva varannan dag men ibland så glömmer jag eller så har jag mycket i skolan att det gör att jag inte hinner. Iallafall igår så var det fredag och en kortare skoldag då vi fick åka hem sista lektionen. Efter det åkte jag till stan med Lydia och såklart köpte jag något fastän jag borde samla pengar. Men det var en tröja från bikbok 2 för 99 så jag och Lydia hittade en var och köpte de tillsammans och då betalade man endast 50kr hur najs är inte det. Vi köpte även en smoothie från Naked juice bar, en ny smak och den var jättegod. efter de kom jag tidigare än förväntat hem och bestämde mig för att åka och gymma, kändes bra då det är helg nu och man kommer äta en massa choklad och chips.

Likes

Comments

Finns nog inget bättre än helg! Att vara ledig och ta det lugnt på morgonen, är nog det bästa som finns. Idag vaknade jag lite tidigare då jag skulle följa med min lillasyster till tubecon eller visa vägen dit. Efter det åkte jag med min mamma för att hämta ett paket och leta efter några nya resväskor men hittade tyvärr inga. Istället åkte vi till stan och shoppade lite. kan säga att jag hittade ett par grejer som jag är jätte nöjd med. Köpte även macarons som jag velat ha as länge men inte hittat någonstans.

Likes

Comments

Ja som ni ser på rubriken så är det black friday idag och det har varit en hel del shopping. Eller snarare black week då det har varit super rea lite överallt. Kan säga iallafall att jag är pank atm, pengarna tog slut på en sekund när man var väl där. Förutom all shopping så är det helg nu vilket är som vanligt hur skönt som helst. Gjorde även ett kommunikation prov sista lektionen och det gick ganska bra skulle jag säga.

Likes

Comments

Hej på er! Ett tag sedan sist men har verkligen inte haft någon motivation till att blogga eller göra något alls de senaste dagarna. Säger inte att jag har haft mycket i skolan för det har jag inte haft sedan höstlovet tagit slut. Men anledningen kan vara att det börja bli mörkt ute vid typ klockan två och då blir man bara automatiskt trött. Det är även iskallt ute och kan inte tänka mig att det kommer bli kallare, känner mig inte riktigt redo än. Men ja de senaste två veckorna har det inte hänt så mycket förutom att dagarna går så snabbt och helgen varar i en sekund. Det är redan söndag vilket är skit tråkigt. Och eftersom det är söndag så tänker jag inte göra något alls förutom att ligga i sängen och kolla på film. Ska även äta tacos idag till middag vilket kommer bli hur gott som helt! Man kan aldrig tröttna på tacos.

Utöver det måste jag bara nämna att det är Black Friday nästa vecka och är hur taggade som helst, hoppas man hittar något snyggt nu till vintern. Och vill även nämna att jag är kär i min leopard jacka jag köpte från H&M, så himla mysig och snygg!

Likes

Comments

Idag har varit en ganska kort skoldag då jag bara hade två lektioner och fick åka hem under den tredje. Egentligen är det så måndagar ska vara, inte jobbiga alls utan bara chill så man verkligen ska orka med veckan. Känns verkligen inte bra att lovet är över och att det är skola nu. Orkar verkligen inte plugga och stressa över saker.

Kunde inte sova igår och försov mig idag på morgonen, men alltså var för trött för att gå upp. Ibland tänker jag bara om det ens är värt att gå upp så tidigt. Men ska sluta vara så negativ och försöka göra det bästa utav det. Efter allt så är skolan till för att man ska lära sig nya saker och skaffa jobb för att kunna försörja sig.

Likes

Comments

Kavaj H&M // Tröja BikBok // byxa BikBok // Skor Scorett // Väska Accent

#nouwoutfit

Likes

Comments

Instagram@taymieeh