Header

Contains affiliate links
Steve Madden / NA-KD / NA-KD Trend / Filippa K / Therese Lindgren / NA-KD / NA-KD / Aéryne X NA-KD / Samsoe & Samsoe

Jag som bloggare har fått möjligheten att erbjuda en rabattkod på 15% rabatt på ditt köp med den exklusiva Metapic-koden meta15 (gilitig t.o.m. 2017-11-05). Här är några mysiga höst tröjor man skulle kunna ha till hösten. eller något annat de, har ju både vardagliga och festliga kläder

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Alltså det är en sån himla lättnad att det är fredag men också att jag gjort klart svenska provet som jag haft hur mycket ångest över hela veckan. Vet inte riktigt om det gick bra men man får väl se. lämnade in även en engelska uppsats och har inget direkt jag behöver göra klart under helgen vilket känns så himla skönt! tycker det är så stressigt när lärare lägger alla prov och inlämningar precis sista veckorna innan lovet så det blir att man har nästan tre grejer att göra framtill höstlovet. GIVE ME BREAK!

Har även märkt att det börjar bli mörkt tidigare nu vilket betyder att vintern är på väg. Vet inte riktigt om jag är beredd på ännu mer skyla då jag tycker att det är ganska kallt nu ute. en annan sak är att nu när det är höst kan jag inte låta bli att ta bild på allt möjligt, speciellt löv på marken. Men kan inte motstå det är så fint.

Aja ska upp och baka snart för att kommer ha filmkväll hemma hos mig imorgon på lördag vilket kommer bli jättemysigt.

Likes

Comments

Alltså det känns som att jag alltid skrivet blogginlägget precis innan jag ska lägga mig eller innan klockan blir tolv så det inte blir nästa dag. Denna måndag har varit lite annorlunda vilket verkligen behövdes när någon som mig hatar måndagar. fastän det är min kortaste skoldag, så dagen gick ganska snabbt. Efter det åkte jag till Waynes för att plugga lite. Har så mycket denna veckan som måste bli klart och ibland känner jag att jag fokuserar bättre när jag pluggar med någon på ett ställe och fikar, det motiverar mig på något sätt. Vi satt där ganska länge och efter det kände vi oss hungriga så vi gick och köpte lite pommes. Sen helt spontant så ville några gå på Laserdome och jag ba why not vilket var jätte kul och väldigt spontant. Kom hem ganska sent men känns som att jag hunnit göra ganska mycket idag och kommer inte göra något mer än att gå lägga mig. hoppas denna veckan blir nu bra, det är ju ändå lov ganska snart.

Likes

Comments

Kavaj Här // Tröja Här

Hej på er! Kollade nyss klart Girls Trip och den var så himla bra, ett stort tips. filmer med tjejkompisar som spenderar tid tillsammans och har en galen natt är jätte kul och se på, verkligen. Men Var på en innebandy cup och kan säga att sport är verkligen inte min grej, alltså tycker det är så tråkigt och det händer inte så mycket. Var även på stan och fikade vilket var jätte mysigt. Och Frappen jag beställde var hur god som helst med cockies smak.

Alltså helgen känns seriöst som en dag då det blir söndag och man vet att dagen efter är skola och en helt ny start på veckan, vilket suger. Taggar höstlovet.

Likes

Comments

​För nu är det fredag vilket betyder helg!! denna dag gick hyfsat snabbt förutom svenska lektionen som var i 75 minuter, kändes som att tiden aldrig gått så långsamt. Efter, så åkte jag till stan och vi åt på grekiska en grillbuffe och man blev väldigt mätt. Var även på jakt efter en jätte snygg tröja från H&M men hittade den inte, de hade tydligen inte fått in den. och letade efter macarons tycker det är jätte konstigt att typ ingen bageri säljer macarons här i Umeå. väldigt synd! 

Men men ska kolla på idol snart och äta lite chips för att efter allt så är det fredag. 

Likes

Comments

Jacka Carlings// Skjorta indiska // Byxor H&M // Väska Scorett

Likes

Comments

Hejsan hejsan! klockan är nu halv elva på kvällen och har läst igenom min redovisning en sista gång inför imorgon. Har haft tre redovisningar denna veckan och så mycket mer plugg kommer komma de kommande veckorna, och jag är inte alls peppad. Ibland känns allt bara för mycket eller att allt kommer på en gång att man inte hinner med och det blir bara stressigt. Vill ha lov NU tack! Men något jag är väldigt nöjd över är en kappa jag köpt idag som jag älskar, kommer komma upp på nästa blogginlägg tror jag men håll utkik!

Likes

Comments

Hej på er! var på pinchos idag med några tjejer då vi skulle fira en av de. Det var jätte trevligt och gott men det dröjde ett tag tills vi fick våran mat. Vill också notera att getost pizzan jag beställde var nog det värsta jag ätit. Alltså man kan inte blanda pizza med honung! det går bara inte! Men drickan var jätte god och inte alls lika söt som jag trodde den skulle smaka. annars har det varit en väldigt härlig dag och kommer inte göra något speciellt nu då jag kom hem nyss, vid typ elva och vi hade bokat bord vid åtta så sen middag blev det.

Likes

Comments

Instagram@taymieeh