Header

Idag är sista lördagen innan skolan börjar på måndag, är jag taggad? NEJ! Alltså det känns bra att börja skolan då man får tillbaka sina rutiner och har mer koll på sitt liv men känns som att jag inte riktigt är beredd. Idag ska jag städa mitt rum för att känns skönt med ett rent rum när skolan börjat, kommer även försöka rensa min garderob för att behöver plats för de nya höstkläderna som jag är extrem taggad inför. På söndagen bestämde jag mig för att bara chilla, ta en lång dusch, sätta på ansiktskrämer och bestämma outfit till första skoldagen.

Bilderna ovanför är från igår då jag for för att shoppa en sista gång under sommarlovet och hittade faktisk ett par grejer jag är väldigt nöjd med. Fast har tre tröjar jag inte kan välja mellan. Vi köpte även munkar som var jätte goda och inte alls torra som de brukar vara.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Att bli bjuden på middag hos min mammas vänner är det bästa då man får äta så mycket god mat och prova på nya rätter

Likes

Comments

Alltså ser ni denna jackan från bikbok, provade den för skojskull men inget jag skulle köpa.. Var på stan idag för att hitta en outfit till första skoldagen men hittade verkligen inget. Taggar verkligen när höst kläderna börjar komma in. Men aja hittar jag inget innan måndag får jag ha min plan b outfit.

Likes

Comments

Är inte denna vita fluffiga västen sjukt snygg? Har funderat på köpa en väst nu till hösten och alltså hur fin skulle den inte vara på vintern också. Kanske lite för kallt men har funderat jätte länge på att köpa en fluffig väst, tycker man ser mer fancy ut på något sätt. Men är lite osäker på om jag verkligen vill ha den i vitt, brunt är också fint.

Den finns att köpa här

Likes

Comments

Alltså skolan börjar om mindre än en vecka och jag kommer börja tvåan. Känns ganska overkligt då tiden gått så snabbt. Det är nu man kommer stressa ihjäl sig och få ångest över saker man måste göra som man inte gjort för att hinna med. Man kommer inte ens ha tid för sig själv.

Det här är något jag alltid säger innan skolan börjar och det är att försöka göra bättre av mig när det gäller skolan. Men man ger upp sekunden efter för att det är bara för mycket. Men jag hoppas att den här terminen blir bra och efter allt så börjar man trean, sen tar man studenten. Tro mig allt det här kommer hända utan att man hunnit med.

Likes

Comments

TB till dagar då det var kallt men ändå gick man ner till älven med varma nugggets och chili cheese från mcdonalds och åt där. Mysigt och gott!

Likes

Comments

Provade göra egen sushi för ett tag sen och det blev jätte gott, funderar på att göra om det. Trodde det skulle vara svårt men det gick bra och de blev jätte lyckade. Köpte hem ett paket och där får man med alla ingredienser och instruktioner vilket är jätte bra för nybörjare

Likes

Comments

Även idag så träffade jag några tjejer för att äta pizza men det slutade med att jag ville ha sushi. Det var jätte gott och mysigt när vi satt utomhus men det blåsigt jätte mycket. Lite otur med vädret hade man väl.

Likes

Comments

För idag fyller denna lilla bebisen 11år! helt sjukt när blev du så stor? Vi firade henne med hennes favorit frukost, pannkakor och så öppnade hon alla presenter. Grattis igen bästa syster!<3

Likes

Comments

Instagram@taymieeh