Header
View tracker

Heldag i Helsingör igår med svärfar och Marina! Jätte mysigt ❤️ tredje året i rad vi gör det. Börjar bli en fin tradition!
Blev köpt en del alkohol mest och marina fick köpt sina fläskstekar till julafton. Vi kommer vara mer än 20 pers så går en del! Längtar så.

Colin var så duktig hela dagen och sov mest. Idag blir han hela 4 månader, älskade lilla livet. Var tar tiden vägen?!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 8 readers

Likes

Comments

View tracker

Idag för ett år sedan berättade jag för Martin att han skulle bli pappa ❤️
Och tänk.. Nu är han här, vår fina bebis som då bara var ett litet frö! Hur häftigt är inte det?!

I fredas var jag äntligen nere i Malmö och hälsade på mina fina kollegor på NewYorker.. Gud vad saknade dem är. Synd att inte alla var på plats bara.

Ny vecka på ingång som bjuder på massa roligheter. Imorgon kommer lillebror Staffan ner från Stockholm så det blir häng med honom och på kvällen familjemiddag hos mina förändrar. På tisdag ska han föreläsa på skolan här i Påarp (av alla landets skolor).. Lite kul tycker jag 😀 På tisdag är det föräldragruppsträff igen med babymassage, torsdagkväll kommer nog Madde & Jocke hit på middag, på fredag är det "på spåret" premiär 😄✌🏼️ och lördag blir det den årliga julturen till Helsingör för lite sprit och mathandling med svärföräldrarna. ☃

Kram på er!

  • 68 readers

Likes

Comments

View tracker

Okej då får vi se hur det här kommer gå.. Senast jag skrev i min gamla blogg var 2008 tror jag.. Det har hänt en del på 8 år så att säga ;) men nu kör vi igen. Känner framför allt för min egen skull att det kan vara skönt att skriva av sig ibland, och kul sen att kunna titta tillbaka på :)

  • 68 readers

Likes

Comments