Header

Gomojjjoooon!

Förrra veckan var det full rulle ☺️ och helgen avslutades på bästa vis hos svärmor med supergod och mysig adventsfika ❤️

Colin och vi är så lyckligt lottade som har så fina människor i våra liv.

  • 48 readers

Likes

Comments

Igår var inte den bästa fredagen.. Ont i huvudet och bihålorna som tusan, förkyld och ont i alla muskler. Colin var ledsen till och från hela dagen för att han hade förmodligen ont i magen.
Sen kom en veckas bajs på en gång, när han låg hos mig i soffan så det läckte utanför blöjan och hälften hamnade på mig 😂 då har man varit med om det också! Tur Martin var på väg hem från jobbet och kunde hjälpa mig med att bada colle medans jag slängde kläderna i tvätten och fick ta dusch nr 2 för dagen 😄

Idag mår jag som tur är mycket bättre, bara förkyld nu. :) ikväll är det "så mycket bättre" med Ted Gärdestad låtar. Ett måste att se ju ❤️
Till middag blir det fläskfilé i ugn med ädelostsås 😋

Till "lunch" idag blev det saffransostkaka.. Det var fint! Tur jag äter nyttig lunch annars i veckorna, så det kändes ändå okej ;)!

  • 82 readers

Likes

Comments

Heldag i Helsingör igår med svärfar och Marina! Jätte mysigt ❤️ tredje året i rad vi gör det. Börjar bli en fin tradition!
Blev köpt en del alkohol mest och marina fick köpt sina fläskstekar till julafton. Vi kommer vara mer än 20 pers så går en del! Längtar så.

Colin var så duktig hela dagen och sov mest. Idag blir han hela 4 månader, älskade lilla livet. Var tar tiden vägen?!

  • 91 readers

Likes

Comments

Idag för ett år sedan berättade jag för Martin att han skulle bli pappa ❤️
Och tänk.. Nu är han här, vår fina bebis som då bara var ett litet frö! Hur häftigt är inte det?!

I fredas var jag äntligen nere i Malmö och hälsade på mina fina kollegor på NewYorker.. Gud vad saknade dem är. Synd att inte alla var på plats bara.

Ny vecka på ingång som bjuder på massa roligheter. Imorgon kommer lillebror Staffan ner från Stockholm så det blir häng med honom och på kvällen familjemiddag hos mina förändrar. På tisdag ska han föreläsa på skolan här i Påarp (av alla landets skolor).. Lite kul tycker jag 😀 På tisdag är det föräldragruppsträff igen med babymassage, torsdagkväll kommer nog Madde & Jocke hit på middag, på fredag är det "på spåret" premiär 😄✌🏼️ och lördag blir det den årliga julturen till Helsingör för lite sprit och mathandling med svärföräldrarna. ☃

Kram på er!

  • 151 readers

Likes

Comments

Okej då får vi se hur det här kommer gå.. Senast jag skrev i min gamla blogg var 2008 tror jag.. Det har hänt en del på 8 år så att säga ;) men nu kör vi igen. Känner framför allt för min egen skull att det kan vara skönt att skriva av sig ibland, och kul sen att kunna titta tillbaka på :)

  • 151 readers

Likes

Comments