Otroligt hur segt och skit allt kan gå. Flytten blir försenad, ett syskon som kämpat på sjukhuset i 1 & 1/5 vecka och ett rent helvete på jobbet. Jag är så stressad så det finns inte. Gråtmild, trött och allmänt slut.

Det gör nog inte jättemycket att flytten blir försenad men sjukt trist är det. Har handlat på mig massor. Det får ju inte plats här hemma. Vi bor i en labyrint av kartonger och tanken var ju att flytta den 29e Oktober men nu får vi vänta kanske tills November, t.o.m 1 December. Får hoppas på det bästa. Om seg uppdatering så vet ni varför. Går in lite djupare på det om mitt syskon senare när det känns okej.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Ni har ju totalmissat mina senaste nailies??!!

Likes

Comments

Åh, jag har ju shoppat loss med inredning men oj. Jag la 650:- på 3 saker jag ville ha, och efter att ha letat runt lite så var det billigast där och så trillar jag in på MIO:s hemsida... och vad finner jag nu tror ni?! Alla 3 produkter men på en totalsumma på 300kr. SÅKLART.

Åker till stan efter jobbet. Jag gör så att jag dubbelkollar om produkterna är precis detsamma (irl då bara sett allt över nätet) och if so, så byter jag allt på stört och if not så tar jag med mina saker hem igen och är nöjd ändå! Fick allting så vackert inslaget för att de skulle klara flytten men har nu fått riva upp allt. ✌


Likes

Comments

Som jag nämnde i förra inlägget så blev jag plötsligt tvungen att flytta och tänkte att jag kunde berätta hur allt låg till.

Min mamma har länge haft sug för att köpa hus - detta trodde jag självklart inte skulle hända då ekonomin inte fanns men så ändrades det, ganska snabbt, Min styvpappa sålde sitt hus i England och BAM, de köpte en gård ute på landet 1.5h från Stockholm... 😞

Jag jobbar här i Stockholm, jag är uppvuxen här och min pappa bor här. Så då får väl jag flytta till pappa då? Nej då ska det då bli en till bebis på pappas sida av familjen som är beräknad den sista september (om 4 dagar?!?!) så det blir fullt hus där, vi blir då 6 barn i familjen varav 5 som då ska bo under samma tak. Det finns inte rum åt alla och då jag redan jobbar med barn hela dagarna så blir det för mycket om jag sen ska behöva komma hem till något som även det känns som en förskola..

Jag fick valet att flytta hemifrån och otroligt snabbt hittade jag en otroligt mysig lägenhet! Eller ja, dom hittade mig och hade en superfin lya, så där flyttar jag in vecka 43 eller 44 och det är redan v.39! Tiden går så snabbt!


Lägenheten

Lägenheten är en 2a, redan nära där jag bor vilket är otroligt skönt då jag jobbar 10min från vår nuvarande lägenhet. Lägenheten har balkong och fransk balkong, HELT JÄVLA BÄST och den har även utsikt över skog och Söder! Jag är otroligt nöjd och handlar inredning som en galning! Ska absolut visa upp vad jag har köpt och mina tankar och vad jag vill ha osv, så det är otrolig spännande men oj vad stressigt.

Här blir man på riktigt utkastad ur boet, så vi får se om jag lyckas få luft under vingarna och flyger.


Likes

Comments

- Jag flyttar hemifrån?! -

Allt har varit hull om buller, skolan gick nästan halvt åt helvete, det var stress, deadlines och sen gick jag ut, jobbar, och nu sticker mamma från stan, ett 6:e barn ploppar in i familjen om en vecka, OCH SÅ VIDARE.

Det är fullt upp men nu är det så att det jag är upptagen med går att dela med mig av, cuz you know why? - Jag flyttar hemifrån! Det är så mycket som ska fixas och eftersom att alla är så huller om buller så vill jag ändå anteckna som en liten dagbok här för att ge en skönare och mindre stressfull stämning för mig själv. Sen kanske det är många som jag känner (och inte känner) som är nyfikna? Jag tycker vi kör på iallafall med isas nu snart "Egna liv?!?!?".

Nästa inlägg kommer bli en bakgrund till varför jag tvingas flytta, och inte fick välja själv. Nu ska jag åka och köpa köksstolar, så kram på er sålänge! Vi slänger in en sketen selfie eftersom att ni inte sett mig på länge!

Likes

Comments

Så det är ganska mycket nytt som jag köpt så jag delar in dem i 2 eller 3 delar! Här är hur som helst första! I den här haulen kommer det finnas lite från Intimissimi, Monki och Cubus.


Intimissimi - En otroligt söt Body i olika typer av spets som jag

tänkte bära i sommar till midjehöga jeans, kjol eller shorts. 😊


Monki - Blev helt förälskad i Monkis nyinkomna kläder jag köpte

mig 4 toppar och ett par jeans. Blev en dyr peng men såå otroligt värt!

Först 2 toppar som visar axlarna (så sjukt fina och simpla) i svart och

äggvit/vaniljvit. Sen också en crop top i rosa, samt ett svart blankt linne.

Psst, Materialen var förövrigt sjukt fantastiska!


Cubus - Lite underkläder, de vita var peeeerfekta till att ha under

studentklänningen! Har inte haft några som inte synts under klänningen

men dessa är perfekta! märker dem inte alls. Det är även en blandnig

av spetstrosa och sånna där som inte syns eller "inte känns att ha på sig".

Alla 3 är string, finns även andra modeller!

Likes

Comments

Så var de ju så jävla typiskt att min systemkamera skulle fara i golvet och att objektivet skulle gå sönder. Jag hade nämligen planer på att göra en haul på läppprodukter, kläder och skor, men det sket sig med kameran nu. Tänkte vänta med att använda produkterna tills jag hämtat den andra hos pappa men sket i det och har använt alla läppprodukter redan, samt typ 3 av 6 plagg. Roligt nog lyckades min mamma fixa min kamera i helgen, så snart ni!Likes

Comments

Fixade naglarna för ca 2 veckor sen nu och hallå. Bano är för jävla bra. Så sjukt nöjd. Det fick bli en "kattfärg" som Bano kallar den, haha. Färgen är katt så den får kallas "kattfärg". Det är en typ grå/lila färg och sen testade hon nailart på ringfingrarna, och silverflakes på pekfingrarna. Dör för henne, dom är B Ä S T . Så otroligt taggad på att göra mina studentnaglar också som vi ska göra om dryga 3 veckor!

Likes

Comments

Haha, välkomna tillbaka till en nu (Ä N T L I G E N) uppdaterad blogg! Jag föll ner i min grop med ångest pga stress och massa annat. Full rulle nu. Så jävla mycket händer och så mycket ska hända, helt kaos, men det är en annan story!


Skön morgon. Tog en day off så det var skön. Sitter och kollar på när Adam bakar veganska scones till oss med Jazzmusik i bakgrunden så här på morgonen. Den känslan! Trivs kan man lätt säga. Men bara föreställ er vad denna jazzkänslan ger. Precis - mys. Så vi ska göra färdigt sconsen, äta frukost och förhoppningsvis dra oss in till stan. Sen runt 16.00 tiden så ska vi till min lillasysters skola för att kolla på vad de har gjort under sitt år i skolan (1a klass).


Likes

Comments

Ah. Missade både frukost och lunch så suget smög sig på när jag slutade (EXTRA TIDIGT, YES) vid 15.00. Blev bjuden på sushi i söndags också så nu har sushi-suget hoppat på mig igen. Hur som helst så fick det bli samma idag så min lunch var finfin.

Dock är det middagstid nu (21.00 hehe) och magen kurrar som in i helvete.. Ska nog göra en liten gryta med sås och oumph med grönsaker. MUMS. Har varit så stressad på senaste och hur hanterar jag det? Det känns som om jag äter hela tiden men jag gör nog inte det när jag tänker efter, snarare tvärt om. Allt har blivit så mycket jobbigare nu till studenten. Svårigheter uppstår, tar ut stressen på andra, kommer på mig själv när jag är jätteotrevlig och dryg. Överreagerar på allt. Ugh. Ja, en månad kvar då, sen är skiten över. Då är det första jag gör: SPRINGER hem till alla gäster som avgudar mig och ger mig presenter, äter vegansk smörgåstårta, sover, och åker utomlands och sover bort 2veckor på stranden. M Y S.

Likes

Comments