Selma

Well, har blivit lite halvt strul med uppdateringen och väldigt svårt då vi inte har samma tillgång till internet i nuläget. Så vi tänkte att om vi hade egna bloggar skulle det hela bli lättare. Dock vet jag ej hur tatti kommer göra, men jag har startat min egen blogg och i fortsättningen kommer ni hitta mig här. Kram.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Se på, igår när jag och Nancy [ som sagt ] strosade runt på stan så införskaffade jag mig en ny tröja på mango. [ Tanken var att jag skulle leta efter en jeans kjol - som tydligen verkar vara slut överallt - men är så svag för t-shirts, och sen såg jag denna.] Föll för den direkt. Så basic men samtidigt popin'. Den var dock lite längre i modellen men kunde inte motstå den.

Skev bild men såhär såg den ut.

Likes

Comments

Selma

Mötte upp Nancy runt tolv slaget i förmiddags och sen dess har dagen spenderats med henne. Vi började att mötas upp på torget och gick en sväng, tillslut kom vi till söndervärn då vi insåg att vi inte ville vara där. Typiskt haha.
Efter en hel del tvek satte vi oss på en buss för att se vart den tog oss. Emporia blev det då det var slutstationen för bussen. Efter en del strosande där fick jag med mig en tröja, som ni kommer får se i ett annat inlägg. Efter det käkade vi på subway (så så gott!!) men blev snabbt sugna hem för att strosa runt där istället. Vilket vi gjorde. Så som de buss människor vi är, tog vi bussen hem.

Det resulterade en hel gående och en sol som följde med oss hela tiden så bestämde vi oss för att gå hem då vi kände oss alldeles för lökiga och ville fräscha upp oss. Med det sagt så väntar jag nu på en meddelande från Nancy att hon är klar och så ska vi fortsätta vårt strosande.

Likes

Comments

Tatti, Resor

Ett par bilder från när jag var på Mallorca tidigare i sommars. Hur fint är det inte?

Likes

Comments

Selma, Mat

Dagen har inte varit något vidare händelserik då jag var i full gång hela förra veckan och bestämde mig för att ta en day off idag. Det ledde till att jag satt och kollade på criminal minds en hel del men jag klagar inte. Har verkligen fastnat för den serien. Dock så är säsongen jag är på just nu ganska brutal. Nog om det, senare på eftermiddagen hade jag några ärenden att göra. Och efter det satte jag och m oss ner för att gotta oss med lite nachos. Det var hur mysigt som helst och att solen sken och värmde var verkligen ett stort plus.

Nu är väll planen att se vad som händer i criminal minds världen och koppla av lite. Hasta la vista amigos. 

Likes

Comments

Selma, Tips

Något jag verkligen älskar är bilturer, tågresor och att åka buss. - Undantag när bussarna är sena. Vilket är vardag när man åker med Skånetrafiken.
Kan verkligen sitta i ett transportmedel i flera timmar med bra musik i öron, eller mysigt sällskap. Jag tycker att det är så mysigt. Speciellt när man åker förbi landet eller olika miljöer och verkligen får se hur fint det är.
Därför försöker jag alltid få med min familj och vänner till massa olika ställen. Helst utanför Malmö då det känns som att jag kan hela Malmö ut och in.
Ett tips som jag har blivit helt kär i denna sommaren är Ystad. Det är så sjukt sjukt fint.
När jag var där och hälsade på Linnea så var vi mestadels på stranden som jag föll för direkt. Det saknar jag verkligen i Malmö då jag inte riktigt gillar stranden här.

Alltså ser ni så fint!!! Älskar även att man kan ta sig överallt med cykeln. - Allt är så nära och vart man än ska är man där på 10-20 minuter. Samt så får man lära känna miljön samtidigt. Älskade tiden jag var i Ystad men skulle dock ej kunna bo där. Det är ett typiskt sommar ställe.
Däremot så skulle jag kunna bo i Göteborg. Oh my, är helt såld på Göteborg. Kan inte sätta fingret på varför jag gillar Göteborg så mycket men det är bara så mysigt och deras shopping (!!!), deras shopping är så härlig. Dock så skulle jag vilja se någon skärgård i Göteborg då jag enbart har lallat runt på stan och Liseberg. Skärgårdar verkar vara jätte mysiga.
Så det är prio ett nästa gång jag åker dit. Här är ett par halvdåliga bilder från när jag var där för cirka två veckor sedan.

Likes

Comments

Selma, Tatti

Hej och välkomna alla vänner, ovänner, nära och kära.

Vi är två tjejer från Malmö som efter sommaren ska påbörja vårt sista år i grundskolan. Här kommer ni få läsa om vår vardag helt enkelt och en massa annat. Enjoy!

Likes

Comments