Lördagsmorgon (eller förmiddag är det nu) och jag ska snart sätta igång dagen.
Första hela arbetsveckan har passerat och malmöfestivalen är över. Jag tänker direkt på att hösten börjar närma sig. Eller att det inte är jättelångt dit. Det är fortfarande sommar-sensommar. Det känns bättre.
Min sommar har varit underbar. Hela minnet på mobilen har varit fullt med bilder men jag kom på mig själv med att dra ut på tiden och inte föra över bilderna på datan. Just för att kunna titta tillbaka när jag vill.

Dagens planer? Fixa här hemma, och sånt som man måste göra. Ska även laga en god middag till ikväll. Har hittat ett recept som jag ska testa. 😍 så gott.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

God morgon världen🌎

Nu håller allt på att återgå till det vanliga, den vanliga vardagen med alla rutiner och måsten.

Mina rutiner kommer dock inte att bara som de var innan sommaren, och jag håller just nu på att vänja mig vi det och komma in i mina nya rutiner.

Har ni kommit in i vardagsrutinerna än?

Efter en helt underbar resa till Paris så känns det extra kul att komma tillbaka. Men jag försöker stanna kvar i vår Parisbubbla så länge det går. Med macarons och annat gott som tar en tillbaka.

Likes

Comments

Efter att ha fyllt på krafterna i några dagar i värmen med en massa bad och vila är det dags att återgå till det vanliga livet igen.
Jag har vilat, umgåtts med familjen och träffat vänner som jag inte har träffat på flera år. Ni vet en sån vänskap som har gått över till att vara familj och väldigt, väldigt nära hjärtat. Ni vet en sån vänskap som när man träffas och det känns som att man inte har varit ifrån varandra även om så mycket har hänt.

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag hör eller läser väldigt ofta om #goals. Jag tycker att det är jättebra att det har blivit ett så pass vanligt uttryck och att det också finns i väldigt unga personers ordförråd. Det är viktigt att ha sina egna mål i allt som finns i ens liv -karriärs-, kärleks- , familje-, ekonomi-, tränings-, hälso-mål.

Och alla mål behöver inte vara långsiktiga mål. Jag tycker att det är viktigt att sätta upp alla olika slags mål så att man har något att sträva efter och se fram emot. Det ger oss också en känsla av förståelse för varför vi gör vad vi gör.

Nyligen satte jag upp tre mellanstora men ändå viktiga mål. Två av målen uppnådde jag och de blev som jag hade kämpat för , det tredje målet uppnåddes men på ett annat sätt än vad jag ville.

Detta skriver jag som en påminnelse att mål kan man nå genom flera olika vägar som leder dit. Kanske är det inte alltid den kortaste och enklaste vägen utan den vägen bredvid men som ändå leder till samma mål. #lifegoals #goals #relationshipgoals #lovegoals #workgoals #familygoals

Likes

Comments

Hej kära ni!

Hur har ni det? Har ni semester eller jobbar fortfarande?

Denna veckan nu som kommer känns det som att de flesta har semester. Vädret här hemma är inget att hurra för så vi får hoppas att det vänder snart.

Förmodligen blir det en resa för oss innan jag börjar jobba igen.

Vad jag gör annars när jag inte bloggar? Jag har spenderat mycket tid med något som jag har saknat - att vara frisör <3. Annars har jag gjort lite standard saker som att vila, springa, umgås, ja listan kan göras lång.

Igår var jag hos min vän som har fyllt år

Har drömt en så konstig dröm i natt. Hur mycket ska man tro på drömtydning och att drömmarna verkligen speglar någon känsla eller händelse?

Likes

Comments

Guessss who's back, back again?

Såhär kommer jag att spendera en del av min sommar ✂️ and I ❤️ it!

Likes

Comments

Njut av denna mysiga fredag.

Likes

Comments

Hej kära ni!

Dagarna rullar på , lika fort som när man jobbar (okej, nästan). Jag har hunnit med att göra en hel del grejer, tagit det lugnt och vilat. Utan att stressa, vilket för mig är det viktigaste- ingen stress. Det njuter jag av. Tycker det är synd att stress har blivit en så stor del av vår vardag. Både psykisk och fysisk stress. Och det jobbar jag på att helt utesluta ur min vardag.

Likes

Comments

Jag är imponerad över att det finns en hemsida där man som privatperson kan informera och varna andra för bedragare på olika köp och sälj hemsidor på internet.

Man får reda på vilka de är genom en snabb sökning.

Om man inte är så aktiv på dessa olika hemsidor så kanske detta inte är aktuellt, det har det inte varit för mig i alla fall. Men nyligen så fick jag höra om olika strategier personer använder sig av för att lura de som till exempel vill sälja något på internet. Och de vet exakt hur de ska göra för att säljaren känner inte till alla rättigheter som egentligen är till för att det ska ske en så säker affär som möjligt. Istället finns det personer som livnär sig på att hitta de här kryphålen i reglerna.

Så om ni ska handla,se till så att ni känner till alla era rättigheter och var försiktiga för det kan tyvärr gå väldigt illa.

Likes

Comments