Hej alla 🌸
Som ni vet så älskar jag helgmorgnar. Att de börjar i lugn och ro och utan stress. Och egentligen så kan varje morgon börja så, om man avsätter tid, alltså om man stiger upp tidigare än vad man borde. Jag brukar göra det ibland, men jag får inte riktigt till den ostressade känslan ändå..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag brukar vilja se på världen genom mina positiva glasögon, ha en positiv inställning. Det är något som tar tid att bygga upp och behålla. Och det är något man hela tiden måste jobba med.
Men ibland så kommer det dagar då det händer något , och därefter något annat och sedan något tredje, och detta i kombination med en förkylning som är på gång gör att den här positiva inställningen påverkas. Och det då krävs extra hårt arbete med att behålla rätt mindset.

Jag tror att de flesta känner igen sig, men att komma fram till rätt saker att göra då för att behålla rätt inställning dessa dagar kommer , det är det svåra.

Likes

Comments

Tänkte dela med mig av en grej som jag har insett mer och mer med åren i mitt liv.. Det är så lätt att döma och tro saker om någon annat så är baserat på en liten grej man har hört om den personen eller bara genom hur en person ser ut. Det är så lätt att bara titta på kläderna till exempel och utifrån det göra upp en hel bild om hur personen är.

Eller om man känner någon lite "ytligt" utgå ifrån det lilla man vet och från det lilla bara ta för givet hur en person är. Jag bestämde mig en gång för längesedan att jag aldrig skulle döma en annan människa. För vem är jag att döma någon annan? Vad ger mig rätten till det? Alla har något som de dagligen kämpar med. För vet ni, livet händer och det händer på alla möjliga sätt. Det vi har varit med om tidigare i våra liv har format oss till dem vi är idag. Och nu skriver jag detta av egen erfarenhet. Och att döma någon utifrån vad någon annan har sagt (läs:skvaller tex.) säger mer om den som skvallrar än det som det faktiskt skvallras om.


Likes

Comments

Hej bloggen!
Igår efter att jag så fint hade skrivit mina planer för dagen så hände något (!) med min nacke. Jag fick nackspärr. Det var som att min kropp sa ifrån och att den ville vila. Så det fick bli så. Lite bättre idag tror jag.
Så jätteviktigt att lyssna på vad kroppen vill. En liten påminnelse bara🙂

Likes

Comments

Älskar söndagsmorgnar. Speciellt med komediserier på tv. Mina favoriter är Jims värld och King of Queens. Med en kaffe och frukost till så är det supermysigt. Och det bästa av allt att dagen börjar med min andra halva.

Har även lite läsning och förberedelser inför den nästa vecka som jag ska göra.
Sen ska jag jogga, äntligen är mitt knä bra så ..let's goooo 😃👍

Likes

Comments

När helgen kommer så är jag så trött. Det är kanske inte så konstigt, eftersom dagarna är så intensiva med mycket på schemat. Vi startade helgen med att äta på ett ställe som jag har velat äta på hur länge som helst känns det som. Och äntligen! Och mums det var gott.

Förutom att sova ( haha ) så har jag lite saker jag hade velat hitta på, och några saker som jag måste göra. För nästa vecka kommer va en lite annorlunda vecka än vanligt så det krävs förberedelse.

Annars, är jag typ kär i Malmös höstväder. Det är varmt och soligt! Och jag sitter just nu och spanar på höstkläder, och som vanligt <3 så mycket fint.
Likes

Comments

Godmorgon 🌎!
Ska snart bege mig mot dagens händelser men först vill jag skriva några rader här. Lite svårt att veta vad man ska ha på sig , kan inte riktigt lita på detta vädret. Men får väl helt enkelt göra det..

Det kommer bli en rätt lång men spännande dag🍀

Likes

Comments

1. Vad är det bästa med hösten? Att det börjar bli lite kallare, alla mysiga kläder.

2. Vad kommer du äta i höst? Kanelbullar <3

3. Vad kommer du dricka i höst? Te och cappuccino

4. Vad kommer bli ditt mest använda plagg i höst? Jeans, tjock mysig tröja och smycken <3

5. Vad gör du om dagarna egentligen? Jag vet inte ens själv.. haha.. Jag jobbar!

6. Vad kommer du lyssna på? Peppmusik!

7. Vad tittar du på?
En massa filmer och serier.

8. Vad har du för höstplaner? Jag vill gå på bio, fika, gå på marknad, baka, gå långa höstpromenader....åhhh!

Likes

Comments