Hej bloggen!
Nu är det äntligen dags för det som jag tycker är den mysigaste tiden på året. Årets mörkaste tid och den tiden som går fortast ( nästan alla år har det varit så), det är nog för att det är så mycket som händer hela tiden.
När ljusstakarna kommer upp så blir det en så härlig känsla, och det gör det lite lättare att överleva mörkret. Jag brukar vara väldigt trött hela tiden såhär års. Efter förra året lärde jag mig en ordentlig läxa, så nu har jag laddat upp med en massa vitaminer och även ändrat kosten lite, och planerat in träning oftare än vanligt. Hoppas att det blir lyckat!
Annars... letar jag efter en festklänning, helst en cocktailklänning.. så om ni har tips på bra hemsidor så skicka de gärna till mig !

Just nu tittar jag mest på inredning, all sorts inredning. Och mycket detaljer som tavlor, speglar , mattor, blommor, vaser och KOPPAR. Kaffekoppar och tekoppar med guldkant, oh myyy! Och det finns så mycket fint. På pinterest har jag hittat såå mycket inspiration!

Så det är nog något jag ska köpa och njuta av kaffet i😍

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Älskar att vi har börjat äta vegetariskt. Så skönt för kroppen och så kul att tillaga. Kreativiteten kommer fram och det är så gott. Mycket färggladare än kötträtter, och det är inte helt fel nu när allt annat utomhus börjar gå mot att bli gråare.
Längtar tills det är dags att sätta upp ljusstakarna i fönstren och har redan samlat på mig några recept med saffran 😍
Just nu kollar jag på en serie och ska snart städa och fixa lite här hemma. Har sovit ut idag, behövde det verkligen. Denna veckan har jag varit så trött varje kväll och morgon, att jag verkligen har längtat till att få sova.
Idag har jag lite saker som står på min to do lista.

Likes

Comments

Ni vet känslan när man har gjort något och det känns helt rätt, inget ”jag kanske borde gjort på nått annat sätt” eller ”tänk om det blir fel” ”tänk om jag kommer att ångra mig”. Det är dagens känsla. Och lite träning på det med pepp/nostalgimusik. Och sen världens godaste mat och
nu en smoothie.

Likes

Comments

Hej kära bloggen!!
Fredag och helgen har börjat. Har hunnit med att jobba och handla och nu sitter jag och ska dricka kaffe och äta en lussebulle. Det är intressant att vissa smaker eller lukter kan få fram olika känslor. Som till exempel saffran och pepparkakor, för mig är det vinter och jul. Clementiner (ni vet dom perfekta) påminner mig också om vintern. Kanelbullar påminner mig om höst. Jordgubbar är lika med sommmaaaar 😍.. vad är förknippat med våren? Jag har nog ingen speciell vår-smak. Utan det är mer en lukt, typ gräslukt 😍
Okej, det var inte riktigt det som jag tänkte att inlägget skulle handla om, haha, ett sidospår.
Helgen? Det kommer bli lite fix hemma, fira min pappas födelsedag, och följa med min älskade vän och kolla klänningar, because she is getttting marrriied ❤️

Likes

Comments

Nu var det ett tag sen jag skrev, har haft fullt upp och förmodligen blir det en lite lugnare period som kommer nu.
Hittills i min blogg har jag skrivit om att tänka positivt, vara tacksam, göra det bästa av situationen, vända något negativt till positivt m.m, ni förstår poängen..
Men alla dagar funkar inte så, de flesta av mina dagar är så , och det är jag extremt tacksam över då jag har jobbat väldigt mycket med att det ska vara så. Men det jag ville komma fram till är att det finns vissa dagar då allt inte är på topp och då det gör ont (bokstavligen!) inombords. Och jag tror att det är många som känner igen sig i det.
Det gäller då att komma fram till vad som hjälper just sig till att må bättre. Alla har sitt sätt. Mitt sätt kanske inte är rätt sätt för någon annan och tvärt om. Och det gäller att testa sig fram tills man lyckas. Och varje gång det inte funkar så får man testa något annat eller göra någon som man vet alltid känns bra.

Idag har mitt sätt inte varit det bästa, men nu är det bättre. Och imorgon är det en ny dag och jag har höstlov 😍

Likes

Comments

Hur fin är inte min nya tröja? Älskar den och älskar detaljerna 😍😍

Likes

Comments

Hej alla 🌸
Som ni vet så älskar jag helgmorgnar. Att de börjar i lugn och ro och utan stress. Och egentligen så kan varje morgon börja så, om man avsätter tid, alltså om man stiger upp tidigare än vad man borde. Jag brukar göra det ibland, men jag får inte riktigt till den ostressade känslan ändå..

Likes

Comments

Jag brukar vilja se på världen genom mina positiva glasögon, ha en positiv inställning. Det är något som tar tid att bygga upp och behålla. Och det är något man hela tiden måste jobba med.
Men ibland så kommer det dagar då det händer något , och därefter något annat och sedan något tredje, och detta i kombination med en förkylning som är på gång gör att den här positiva inställningen påverkas. Och det då krävs extra hårt arbete med att behålla rätt mindset.

Jag tror att de flesta känner igen sig, men att komma fram till rätt saker att göra då för att behålla rätt inställning dessa dagar kommer , det är det svåra.

Likes

Comments

Tänkte dela med mig av en grej som jag har insett mer och mer med åren i mitt liv.. Det är så lätt att döma och tro saker om någon annat så är baserat på en liten grej man har hört om den personen eller bara genom hur en person ser ut. Det är så lätt att bara titta på kläderna till exempel och utifrån det göra upp en hel bild om hur personen är.

Eller om man känner någon lite "ytligt" utgå ifrån det lilla man vet och från det lilla bara ta för givet hur en person är. Jag bestämde mig en gång för längesedan att jag aldrig skulle döma en annan människa. För vem är jag att döma någon annan? Vad ger mig rätten till det? Alla har något som de dagligen kämpar med. För vet ni, livet händer och det händer på alla möjliga sätt. Det vi har varit med om tidigare i våra liv har format oss till dem vi är idag. Och nu skriver jag detta av egen erfarenhet. Och att döma någon utifrån vad någon annan har sagt (läs:skvaller tex.) säger mer om den som skvallrar än det som det faktiskt skvallras om.


Likes

Comments

Hej bloggen!
Igår efter att jag så fint hade skrivit mina planer för dagen så hände något (!) med min nacke. Jag fick nackspärr. Det var som att min kropp sa ifrån och att den ville vila. Så det fick bli så. Lite bättre idag tror jag.
Så jätteviktigt att lyssna på vad kroppen vill. En liten påminnelse bara🙂

Likes

Comments