Jag har svårt att minnas om jag nångonsin har fått dåliga julklappar? Det jag kan störa mig på då på den tiden man jobbade på förskola att man alltid fick godis och massa choklad. Det är nog det jag kan komma på. Jag hör ju till de personerna som jag är tacksam över allt jag får, om man får nått. Har ju sett kollegor som klagar högt på att de har just den boken och kan du byta med mig isåfall så får jag nått nytt bla bla bla. Sånt stör jag mig på. Hade jag fått saker som ex en bok som jag har läst och har hemma. Jag sitter inte och gnäller högt att jag har den boken. Jag är tacksam och tar emot den. Jag kan sköta det på ett bättre sätt om jag vill ge bort boken eller byta men nån annan. Men att sitta rakt framför personer som vill visa att de vill ge nått till en och är tacksamma över att man har tagit hand om deras viktigaste i livet. Det kommer jag aldrig att sitta och säga. Jag sköter det på ett bättre sätt isåfall om det skulle ske. Man skall vara tacksam över om man får nått och att visa att man är det.

Ha en fin dag!!

// Mela

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Allmänt, kungsträdgården, stockholm

Finns ställen i stockholm som är som guldkorn vissa tider om året. Sen jag flytta hit till stockholm så har det varit en årligt tradition att besöka detta ställe när det blommar som bäst. Känslan att gå där är nått man måst uppleva. Det känns inte att man går i stockholm utan känns som om man är lååångt borta i ett annat land. Man kan säga att man är i drömmarnas land. Samt att man går i ett lyckorus när man är där.


Ha en fin dag!!

// Mela

Likes

Comments

Allmänt

Det här med religiös högtid är nått jag inte är. Visst är julen en viktigt men jag ser det mera som en tid man samlas och umgås och är tacksamma att man har varandra och bygger upp traditioner.

Ha en fin dag!!

// Mela

Likes

Comments