Header

Hajjhajj. 

Just nu är jag med bääästa Theaaa!  Hon fyllde år för ca en vecka sedan men jag kunde inte ge henne presenterna förrens nu. Som att fira hennes födelsedag så ska vi sticka till affär och köpa as mycket godis, chips osv. Men jag tror ni fattar. Sedan ska vi kolla på en film sm heter  '' Carry ''. Den handlar typ om en tjej som får typ krafter och aa. Jag har faktiskt inte sett filmen förut, eller jo. Jag har sett början med mina kompisar Oliver och Elin. Men min kompis Oliver är ju heeeelt hopplös när man sak kolla på film. Först håller han på '' KOMIGEEEN, VI KOLLAR PÅ EN SKRÄCKFILM.'' och sen när vi börjar kolla på en film säger han att vi sak kolla på men annan film. Så vi kollade inte klart på den filmen. Men nu sak jag och BÄSTA Thea kolla klart på filmen.

Nu sak vi till Willys o köpa sakeeerna. 

Hejdååå. // Ardita

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag ska snart till skolan. Alltså så kommer detta inlägg vara kort. Men jag tänkte berätta vad jag tänkte ha på mig idag. Som överdel har jag på mig tröjan som är på bilden oh ett par svarta leggings. Är det bara jag som köper legging hela tiden (mest svarta) och har nästan aldrig på sig... Nu ska jag till skolan och fööörlåt så himla mkt att jag inte skrev något kvällsinlägg igår. Nu måste jag sticka, bajbajj!

  • 19 readers

Likes

Comments

Jag ska snart till skolan. Alltså så kommer detta inlägg vara kort. Men jag tänkte berätta vad jag tänkte ha på mig idag. Som överdel har jag på mig tröjan som är på bilden oh ett par svarta leggings. Är det bara jag som köper legging hela tiden (mest svarta) och har nästan aldrig på sig... Nu ska jag till skolan och fööörlåt så himla mkt att jag inte skrev något kvällsinlägg igår. Nu måste jag sticka, bajbajj!

  • 21 readers

Likes

Comments

TjabbaIdag vaknade jag trött som tusan och skulle gå till skolan. När jag kom till skolan mötte jag mina klasskompisar i kapprummet.  Nu har jag faktiskt inte lust att babbla om vad jag har gjort i skolan eftersom det har varit en jäävligt tråkig dag och det har nästan inte ens gjort något roligt. Ända sedan imorse hardet dära suget att blogga hållit på i in mage. Jag är helt seriöst slut nu och det enda jag vill göra just nu är att titta på någon film, blir kanske någon film jag redan har sett men som sagt bryr jag mig inte riktigt så mycket när jag är trött. Det viktigaste idag är att skriva MINST två inlägg idag. Alltså så gör jag ett inlägg efter skolan och en gång på kvällen. På helgar blir den nog tre inlägg, ett på morgonen, ett på eftermiddagen och sisst en på kvällen. Att blogga har liksom alltid varit ett stort intresse för mig ända sedan jag visste vad en blogg innebär. Jag kanske har haft 8235743627738376 bloggar  (its just a joke) men nu tar jag faktiskt detta på seriöst allvar. Jag har även bestämt mig för att gör en kalenderbok där jag skriver lite vad jag måste komma ihåg, när jag t.ex ska lämna in läxan eller kanske när jag sak blogga så jag inte glömmer bort det. <3

XOXO

// Ardita 

Likes

Comments

Hej igen, nu är det andra gången jag bloggar idag. För en stund sedan var jag med min kompis Antonia. Vi var där borta vid fritidsgården men det fanns inget skit att göra så vi stack till solhemsparken men då kom det tre par snorungar som höll på hela fkn tiden xD så vi stack hem till mig då. Vi skulle igentligen göra ett vlogg men det blev inget eftersom vi kom inte på vad vi skulle vlogga om, så det blev ingen video. Jag blir sjukt glad om du kommenterar vad jag ska vlogga om. Det kommer möjligen hända att jag vloggar imorgon.  Jag hade tänkt att göra en youtubekanal där jag laddar upp videorna osv. 

Denna blev väldigt kort men jag är jääävligt trött just nu. VI ses imorgon! Många kramar ifrån mitt hem till ditt hem.

// Ardita (Tassy)

Likes

Comments

Idag har själva skoldagen gått ganska snabbt faktiskt. Vissa dagar går jätte långsamt och vissa går snabbt. Så, på snabba dagar så är man ju liksom inte så speciellt trött och därför har jag bestämt mig att sticka till en '' fridtisgård '' nära skolan. Det brukar vara aktiviteter där borta och idag tror jag de ska ha idrottsalen. Jag älskar ju att röra på mig så det ska nog bli kul. 

Nu tänkte jag berätta lite om vad som hände idag i skolan.  Först så hade vi idrott och man fick välja att var ute eller inne. Om man ville var ute fick man spelar antingen fotboll, springa eller spela volleyboll, om man inte ville vara ute fick man stanna inne i idrottsalen och ha '' gymnstik '' eller man fick göra lite vad man ville skulle jag ha sagt. Jag är ju inget fan av volleyboll eller fotboll men är ett fan av  gymnastik så jag vader att vara inne. Ni vet sådana ringar som typ hänger i taket och man ska typ hänga i dem osv? Om du fattar så är du bäst på att förstå hur jag förklara saker och ting. Efter idrotten kom vi in till vårt klassrum. Vår lärare hade varit i Japan i hela 19 dagar, så hon berättade lite och visade bilder hon hade tagit. Det var ganska tråkigt men iallafall så fick vi japansk godis. Det var typ en slags runt karamell det fanns lite olika motiv på dme men jag tog en rosa, vit runtomkring och hade en katt på det rosa. De mesta i klassen tyckte att det inte alls var gott men jag tyckte det var ganska gott faktisk om jag ska var ärlig. Själva konsistensen var väldigt konstig men den var liksom inte äcklig. Efter det hade vi rast och det hände inte så mkt och sedan var det matte, elevråd, lunch och sist hade vi... ehm kommer inte ihåg. Men innan vi slutade fick vi ta varsitt tuggummi ifrån Japan. Smaken var citron och den var faktiskt god. Jag hade förväntat mig att den skulle vara äcklig men det ar den tydligen inte så jag blev överaskad. 

Just nu äter jag en brownie som min käre mor har bakat och lyssnar på Shakira - Empire. Jag sak nog sticka ut snart och åka inlines. PUSS!

Många kramar och pussar fråm mig till dig. <3 / Ardita (Tassy)

Likes

Comments

De senaste dagarna i påsklovet har varit soligt och väldigt varmt. En av dagarna var faktiskt den mest varmaste dagen 2014 just nu. Jag vet att jag inte har varit aktiv på jääääätte länge men det har varit eftersom jag och min kompis gjorde en blogg här på nattstad men det gick inte så speciellt bra. Vi skrev många inlägg och det var många som gillade och började '' följa '' våranblogg. Men sedan tappade vi intresset att blogg båda två. Och jag tror att jag suger på att blogga tsm med någon. I skolan gör jag det mesta själv bara för att jag har skit svårt att förklara saker, och om man inte fattar varandra så blir ju det såklart inte så bra. Så, jag ska nog inte göra mer bloggen med folk. Det funkar liksom inte som sagt. Jag försöker faktiskt att öva på att bli bättre på att förklara saker för att annars kommer det inte gå bra i skolarbetet för mig.        

Jag kommer att radera alla min gamla inlägg och börja helt på nytt. 

XOXO

Ardita. <3


Likes

Comments