Igår efter duggan satt jag och ett par klasskompisar och roade oss lite efter duggan. Den befriande känslan man får efter ett prov är helt fantastisk, speciellt när man vet att man har gjort sitt bästa och att inget mer skulle kunna göras. En sak som jag tycker är så jäkla skönt med universitet är att man oftast har en kurs i taget och för mig personligen är det så otroligt mycket lättare i jämförelse med gymnasiet. När man fördjupar sig inom ett visst ämne får man (oftast) högre betyg då man har kunnat lägga ner all sin studietid på att bli "expertis". I gymnasiet hann jag (personligen) aldrig bli "proffs" inom alla områden och det var ju mest pågrund av att tiden inte räckte till. Är helt utmattad men tror ändå att jag ska ta och se ett avsnitt av Black Mirror innan jag lägger mig (hehe)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sitter på tåget mot Köpenhamn och är framme i Växjö om cirka en timme, känns lite sådär. Det är otroligt skönt att ha Nathalie här och kunna konversera lite, hon är så otrolig genuin och ambitiös, känner verkligen att det är rätt att ha henne vid min sida då hon motiverar som få! Innan jag satte mig på tåget åt jag vegansk "omelett" (vet inte riktigt vad jag ska kalla de) men goda var de! Mamma är alltid helt underbar som orkar laga veganskt när ingen annan i familjen är vegan, saknar henne redan (fy..). Ska försöka vara positiv och glad nu när jag kommer hem, ge allt en ny chans och kanske reflektera över mitt synsätt kring omgivningen.

Likes

Comments

Har spenderat min lördag ihop med familjen, saknat de något otroligt! Syrran slängde ihop en god frulle och sen gav vi oss ut på en liten shoppingrunda i MOS, efter det körde vi till mitt absoluta favorit burgarställe, Primeburger!! Har varit så otroligt dålig på att äta veganskt här hemma i Stockholm och kan verkligen inte skylla på någon annan än mig själv. Har varit "vegan" (majoriteten av tiden) i cirka en månad nu, det har gått relativt bra, dock känner jag att ost inte går att substituera mot något annat som smakar likadant. Målet är att "go full vegan" men jag känner att hela övergången är en processen, det är inte lätt att övergå från köttätare till vegan på en månad, därför får det ta lite längre tid om det så behövs.

Ska försöka sitta och plugga nu. Imorgon åker jag tillbaka till Växjö vilket medför en grov ångest, ångesten är överkomlig så länge jag håller mig sysselsatt, "lyckligtvis" är jag dränkt i plugg.
Likes

Comments