Nu har jag preciiis kommit hem. Är så himla trött , vakna vid 7 tiden för att fira mamma som fyller årrr. 40 år !!
Såå vad har jag egentligen gjort idag?
Jag vaknade som sagt vid 7 och firade mamma med en god frukost och sedan vid 9 tiden satte vi oss i bilen i en timma utan att veta vart vi skulle haha , obekvämt när man är så många i en bil, meen efter en timma va vi framme , vi har varit på Europas största djurpark/safari haha mysigt. Nej men det va ganska så kul. :)
Vad mer ska jag skriva om? Haha så efter det kom vi hem för att byta om för att sedan gå till etiopiska restaurangen, mammas favorit resturang lol
Och nu sitter jag i soffan och skriver och ska förmodligen kolla the Mentalist snart as alwayyyss

OuTfIt Of ToDaY :))

Ni får nöja er med en väldigt skev text men fina bilder idag! :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 248 Readers

Likes

Comments

Åååhh vad jag saknar Malta , va där i en vecka precis i början av Sommarlovet med min kompis Irma och hennes familj! Va jätte mysigt men då hade jag ju ickkeet någon blogg? Så kände för att lägga upp lite bilder från resan! :)) såå hereee you go
:)


På flyget dit! Haha

Kände att bilderna blev fräschare utan effekt haha


Meen Ska upp halv 8 imorgon mm mysigt haha. Så inget inlägg på morgonen. Min mamma fyller årrr så hon har planerat dagen imorgon :)) så imorgon kommer det nog ett inlägg senare på kvällen med massor av bilder. Vet doockk inte än vad vi ska göra :))
Men vi får se, nu ska Jag sova gnattzz

  • 298 Readers

Likes

Comments

Det svåra med det här är att komma på både en rubrik och en början på sitt inlägg. Haha

Såå vad har jag gjort idag? Jo jag började med att gå ut och springa vid 11 tiden som jag skrev innan :)), sen så sov jag fram till 4, Mm mysig dag haha? Vi har ju i stort sett bara gjort samma sak varje dag annars, shoppat shoppat och shoppat? Haha iallafall dem senaste dagarna när vädret inte varit på topp.

Men både jag och Emilia kände för att gå ut en stund eftersom
Vi båda suttit inne nästan hela dagen, så vi gick ut till kanaalstraat (???) och köpte turkish pizza och sedan på en promenad vid vattnet och nu sitter jag i soffan och kollar på the Mentalist igeennn. Senare ikväll kommer vi nog gå och bada en stund och sedan kolla ännu mer the Mentalist haha.

Turkish pizza , så jäklaa gott :)))

OuTfIt Of ToDaY

  • 337 Readers

Likes

Comments

Okej så andra inlägget nu Wää, nej Men haha. Har ganska precis vaknat och ätit frukost och ska nu ut och springa en liten stund.
Men let's be real här, hur får man ens läsare till sin blogg? Jag menar mina 20 läsare, är endast mina vänner , som Jag nästan tvingat hit? Haha Så hur?
Har ju endast två inlägg just nu Men a får väll ta det som det kommer i guess.

  • 378 Readers

Likes

Comments

Okej , så jag vet inte hur jag ska börja första inlägget? Eller vad Jag ska börja med att skriva haha. Vill bara få igång det här och få det att bli standard haha
Men, jag bor i Stockholm , Solna med en av mina äldre syskon och min pappa, då min mamma bor i Holland och min andra äldre syster bor i sin egna lägenhet.
Så just nu sitter jag i Holland "på besök hos min mamma " , och kollar på the Mentalist.
Så från detta inlägg kommer Jag börja skriva om mitt tråkiga liv , haha, och lägga upp fina små bilder från min vardag. Och så får ni några bilder som jag tagit under den här veckan i Holland.

Mina båda systrar :)

  • 390 Readers

Likes

Comments