Header

Två pass skidor i dag och shit vilken dålig teknik man har, men lite träning så går allt bra. Nu blir det lite fika och spa, jippi.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Otroligt grå dag och väldigt ovanligt trött dag, det kanske hör ihop lite. Vår första seniorrabatt på Ica idag och det har varit väldigt lyckat, många glad kunder och fika glada var dom oxå. Nu bär det hemåt och träna ett intenspass med Joel. Det känns lite som semester för i morgon åker vi till Orsa för längdskidor och valla läger, kommer hem på söndag stel och slut skulle jag tro.
Jag har just nu skrivit in i kalendern när jag är borta i vår och många dagar blir det både jobb och nöje.
Tack och hej Tant Tina


Likes

Comments

Träningsvärk från he....t men det är bara att bita i, nytt pass idag. Nästan 2 timmar med Johan Plate både stärker och ställer till en massa frågor i mig, men ännu en gång så åker jag förvirrad hem och sorterar tankar tillsammans med Mange. Mot Tierp och jobb nu, träning och julklappar till kvällen.


Likes

Comments

Söndag och Andra advent så mysigt.
Jag, Mange, Ronja och Signe började dagen med träning på gymmet och frukost i Valbo till 10 km skidor. På eftermiddagen blir det en tur till Bergby och hälsa på mor och far, det blir inte så ofta vi åker ut pga av att tiden räcker inte alltid till, men så är det för alla. Förra veckan var jag i Stockholm hela veckan så denna helg har jag verkligen njutit av att bara träna och mysa hemma.


Likes

Comments