Hej alla läsare! Med lite tjat från en underbar vän är det dax att börja skriva igen! Och tänk vad mycket som hänt sen de förra inlägget skrevs.. jag tänkte att jag delar upp de lite.. får se om jag hinner med allt innan året är slut men de tror jag nog..

i mars blev jag jockes flickvän. Tänk att jag har träffat nån.. och inte bara nån utan Jocke som är den snällaste finaste man som finns! Aldrig har jag känt för någon som jag känner för honom! Och att han har funnits i min värld sedan 2008. Han säger det ofta. Tänk va länge vi hade varit tillsammans om du inte hade dissat mig.. men jag tänker att de inte var rätt förrän nu! 3dje gången gillt! Han sa att han älskade mig på sista april och jag sa de tillbaka! De här året har varit det bästa året i mitt liv och jag ser fram emot livet tillsammans med honom! Han har fått mig att växa och att se världen med andra ögon! Gud så jag älskar honom! 😍

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Som vanligt när helgen kommer är jag uppe med tuppen! Kl är ju bara strax efter 7 och jag har varit vaken i minst en halvtimme!

Jag ligger och tänker på hur mkt som har hänt på bara dom här få månaderna av 2017. Jag har börjat nytt jobb som jag trivs med! Jag har bara en enda gång åkt till jobbet utan matlåda. Även om jag på den senaste tiden inte lagat mat på söndagar så har jag hittat lite glädje i att laga mat igen. Jag har fan hitta glädje i allt vill jag påstå. Jag kan komma på mig själv sitta och le för ingenting, en känsla som jag aldrig vill ska ta slut! Jag är rent utsagt lycklig! De är förbannat härligt men också lite skrämmande för någon som inte är van.

Den här gamle vännen jag har återfunnit förgyller mina dagar allt mer. Och för varje dag blir mitt leende lite bredare!
De är lite svårt att sätta ord på saker just nu men en liten heads-up att allt är löjligt bra med mig! 👌

Likes

Comments

här sitter jag på bussen till jobbet och inser att jag inte bloggat på jätte länge! sorry men de är så mkt som händer att jag knappt hänger med själv! 🙈
jag stortrivs på jobbet. speciellt med mina kollegor!! ❤ har gått skit med träningen (måste ta tag i det för att orka med allt stilla sittande på jobbet) jag och virre har suttit en fredagkväll och druckit EN drink på the church bara för att byta miljö litegran de va så trevligt, måste göras om snart igen! jag har varit på rock i järbo med Nattis. träffade en gammal vän som jag har tagit upp kontakten med. vilket är förbannat spännande och härligt! 😇 jag har varit på första teaterträffen för året och jag är löjligt taggad för att se vad de blir av det och vilken karaktär som blir min! 🎭 det har kommit mer snö och just i denna minut njuter jag av solen som skiner på snön som glittrar. jag längtar efter skidor!

ha en härlig dag mina vänner.

Likes

Comments

För idag är det min pappas födelsedag.

Helgen har varit rolig och händelserik. I fredags fick jag låna bilen av mamma och drog ut till åshammar. Där blev de popcorn och SKAMmys med nattis.
I går var jag och han jag är kontaktperson åt på fängelsemuseet i Gävle. De va första gången jag va dit. Super kul! :)
I dag har jag och Fia svettats till den där träningsfilmen igen, nästa vecka väntar stora resultat! ✌️ 😝 sen bakade jag tårta att ta med mig till fargubben som fyllde hela 49 år han fick en apelsin och choklad tårta! Mums enligt mig!
Väl hemma bjöd jag över Sandra på en liten testbit så trevligt att se henne igen! De blir så sällan nu för tiden..

Imorgon börjar en ny veckan på region Gävleborg. Kul! :)

Här är pappas tårta btw, ❤

Likes

Comments

Idag har varit en bra dag. Jag har jobbat första riktiga passet på region Gävleborgs telefonväxel och tillsammans med mina "nygamla" kollegor de kändes toppen! Dagarna går så fort på de här stället. Och munnen går i ett.. dagen började med ett engelskt samtal där jag bad en kvinna ringa 911 och skrattade mig sedan undan att hon skulle ringa 112 herregud va jag har kollat för mkt på amerikanska sjukhusprogram.. riktigt pinsamt! 😝 men man är inte mer än människa och som tur vad hade hon humöret att kunna skratta med mig/åt mig.
Efter jobbet gick jag och Veronica på en föreläsning om syskon till personer med missbruk eller psykisk ohälsa. De va himla bra och väckte många tankar runt en.
För även om jag aldrig haft missbruk i min familj kände jag igen mig så mkt i det hon sa. Om att som syskon bli åsidosatt eller anpassa sig för att ens syskon behöver föräldrarna mer. De väckte nått i mig som jag inte vet om jag vågar ta i men som jag nånstans vet att jag nog måste ta tag i en dag.
Efter de kom jag hem och såg att jag hade fått meddelande från Carro så jag gick över till henne hon bjöd på asgod saffran och kräftstjärtssoppa. Vi pratade blommor och skolaffischer och hundvalpar. De va så himla mysigt. Härligt med en granne man bara kan springa över till.

En dag kvar sen helg. Jippi!

Likes

Comments

Idag är det söndag och de här helgen som jag inte hade nå planer för alls är snart över. I fredags kväll tvättade jag och drack bubbel med Carro som gick dom helt 12 meter eller nått hem till mig. Så himla trevligt som vi verkligen måste göra oftare. :)

I går var en riktig chilldag. Jag va till pingstis med virre sen gick jag själv en stund på röda korset och ånyo. Hittade en tröja för en tia annars blev de lite grönsaker från Storgatan. :) så mysigt med en grönsaksbutik på stan tycker jag. Och billigt! 👍🏻 Efter de spenderade jag kvällen på soffan. Kollade på säsong 3 av skam för minst 4de gången! 🙈 min kärlek till Even blir bara starkare! 😍🙈

Söndagar har blivit lite av en ny favorit dag för mig. Jag va hem till Fia och hennes fina familj tidigare idag. Vi svettades till en sån där träningsdvd och kände oss duktiga och sen drack vi kaffe och snackade lite skit. 😍 nu har jag snart lagat klart mina matlådor för veckan. Sån himla må bra känsla när man känner sig riktigt duktig. 😁✌🏻 3dje söndagen jag lagar och de känns som de bästa jag någonsin kunde gjort!

Imorgon är de Borlänge igen till och med onsdag sen ska jag äntligen få börja med tjejerna i Gävle, de ska bli såå kul!! 😁

Likes

Comments

nu är första veckan på upplärningen klar och jag är helt slut.. hur jag ska kunna lära mig alla dessa sjukhustermer och stavelser!? 😅 men roligt när man kommit igång och svara. jag har inte sagt sandvik än heller även om det varit nära nångång! 😂 nu ska de bli skönt med en ledig helg. och helst att jag inte har nått planerat heller! vilket inte händer ofta! idag fick jag också reda på att jag fick E i mattekursen också! så ikväll blir de att fira med lite prosecco! 😁😍

nu sitter jag och myser på tåget. jag gillar att åka tåg! 😊

Likes

Comments

idag har jag haft mitt nationella prov i matte! Puh äntligen färdig! jag och Ekman har kämpat och fan nu kan vi pusta ut! eller ja tills vi får reda på hur de gått iaf! 😂 idag ringde jag till pfv och sa att jag inte kan jobba mer inom äldrevården eller iaf inte dagtid på veckorna. sååå skönt! imorgon går tåget kl 6:30 till borlänge de är där jag ska på upplärning. lite nervöst men också så himla kul! men tankarna snurrar.. vad ska man ha på sig? kommer jag hinna gå från tåget? vad förväntas av mig? tänk om jag svarar välkommen till sandvik! 😂 nu måste jag ner i tvättstugan och släga i en maskin med underkläder för som vanligt kommer jag på att jag måste tvätta när jag får slut på trosor och man kan fan inte börja nytt jobb och behöva gå runt i dom där "nödfallstrosorna" som man egentligen borde slängt för 10 år sedan.. 😅 puss

Likes

Comments

nu har jag äntligen hittat min nya gulliga fina soffa. den kostade mig hela 100 riksdaler ! 😅 julen är utstädad och jag är redo för min nya start!

Likes

Comments

de va längesedan jag bakade tårta nu men i lördags var de kalas för Lovis och jag fick äran att göra en tårta. inte min finaste tårta men Lovis va nöjd och de är väl viktigast. jag har inte gjort så många marsipan tårtor men de är ju inte sån stor skillnad jämfört med sugarpaste.

jag har saknat att baka tårtor 🎂

Likes

Comments