Just idag känns det som att jag ska gå sönder. Just idag vill jag bara skrika rakt ut.

Otillräckligheten bråkar med rädslorna.

Just idag är jag skör.

Vill tillhöra. Men jag är spiken som sticker ut.

Snälla, omfamna mig. Trösta mig. Älska mig som jag är. Gör vadsomhelst. Men peta inte i sprickorna. För just idag är jag skör.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Det är väl inte riktigt tid för reflexer, kanske. Måste ändå höja snyggaste reflexen till skyarna! Bra grejer med cool design imponerar på mig. Så glad att jag lagt vantarna på en sådan här reflextassel!

Reflex från Snygg&Trygg UF.

Likes

Comments

Förra lördagen, för precis en vecka sedan, mitt all i sorg och bedrövelse, tog jag med mig nioåringen på konsert. En sedan länge inplanerad konsert. En efterlängtad konsert, med Tomas Andersson Wij.

Jag njöt så länge det varade. Musiken gav mig stundom gåshud över hela kroppen. Orden och texterna gick rakt in, smekte hjärtat och skickade ilningar längs ryggraden.

Tomas sjöng om Gud, och mina tankar gick till min älsklings älskade mamma. Nioåringen satt som ett ljus i två timmar, följde varje steg som Tomas tog på den lilla scenen, applåderade ivrigt och imponerades av den tolvsträngade gitarren.

Vi hade en ovanlig och speciell kväll, jag och min älskade stora lilla nioåring. Mitt i all sorg och bedrövelse.

Förra lördagen känns avlägsen och ändå så nära. Overklig, på något vis. Den signerade boken med de vackra texterna ligger på byrån i sovrummet. Bevismaterial att njuta av, när tiden känns mogen.

Likes

Comments