Jag hade precis kommit upp från tvättstugan. Lakanen låg ihopvikta och rena, alldeles intill sängen. Tanken var att jag skulle byta sängkläder den där kvällen. Nyrena sängkläder, det finns ju liksom inget härligare!

Jag kände mig trött och sliten. Tvättstugerace tar på krafterna när man har utmattning i kroppen. Tyckte lite synd om mig själv. Tänkte att de nytvättade sängkläderna fick vänta.

Lutade mig tillbaka i soffan och scrollade lite på Facebook där någon uppdaterat sin status. Nytvättade lakan. Så stod det. Två enkla ord som inspirerade mig till tusen. Kan hon så kan jag. Så tänkte jag.

Tio minuter senare låg jag nedbäddad i sängen. I nyrena sängkläder. Allt som behövdes var lite inspiration och massor av jäklar anamma.

Jag tänker att det ganska ofta är just så. Att det är det där lilla som behövs för den där stora förändringen.

Inspiration och lite jäklar anamma är en oslagbar kombination. Den här gången räckte det med två enkla ord för att inspirera mig. Andra gånger kan det vara musik som får mig i rätt mood, läckra färgkombinationer eller oväntade kontraster.

Vad inspirerar er?

Önskar er en skön söndag! Bild lånad från Pixabay.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hennes ögon såg in i mina.
Hon sa inget, men hennes ögon sa allt.

Hennes ögon gav mig kramar.
Hennes ögon var fyllda av oerhörd tacksamhet, kanske kärlek.

Hennes ögon såg in i mina och jag kommer aldrig att glömma det.

Likes

Comments

Regnet öser ner här utanför. Idag är det en sådan där dag när jag helst av allt skulle vilja behålla pyjamasbyxorna på. Hela dagen.

Idag är det en sådan där dag när fotboll står på schemat. Hela dagen.

Pyjamasbyxorna får bytas ut mot långkalsonger. Det är augusti, jag vet. Men det finns inget som är så kallt som en fotbollsplan i spöregn och blåst. Jag vet.

Innan långkalsongerna åker på njuter jag av kaffe och morgonteve inne i soffvärmen. Älskar min nya glittriga kaffebalja från Hollywood.

Kram!

Likes

Comments