Det är inte alltid roligt när man får besked om att sin hund inte mår bra. Denna gång är det Elda som under en period har haltat efter vila. Först trodde jag att det handlade om att hon hade fått en smäll eller en streckning. Trodde jag ja.. Men efter besök hos bästa Tessan, som hittade lite skrot överallt.. Blev det ett veterinärbesök för att ta röntgenplåtar på frambenen då Elda hade ont där. Som tur var så var det inte artros det handlade om utan två frakturer (en var läkt, fint och säkert var gammal) på sesambenen. Man känner sig ganska dålig som hundägare som inte märkt det innan men det kan ha uppkommit som en stressfraktur.
Nu har damen blivit ordinerad vila och får inte leka med favoriten Låva. Om 4 veckor blir det omröntgen och däremellan får Tessan och lasern göra sitt.
Det gäller bara att hålla tummarna för madame svart så allt läker fint och vi kan lägga energi på att tävla, vilket vi skulle göra nu när Stina är dräktig.

Stina, min gula fara är så dräktig så det sjunger om det. Både mage och tuttar har hon fått. Vadslagningen är återigen igång. Jag tror på 9 valpar och håller tummarna att allt går bra för henne. Hennes träning har varit minimal, när hon gick in i vecka 3 så var bajs mer värt än dummies så jag la ner det. Hon får vara dräktig och bara gå promenader.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Studiebesök på Bertil Iwers museum

Likes

Comments

Helgen har passerat i Hundstegs anda. Instruktörsutbildningen är snart slut. Alla tentor är färdiga och nästan alla praktiktimmar är snart avklarade. Bara projektarbetet som måste bli färdigt.
Framför ligger en fullspäckad vecka med nya äventyr.

Likes

Comments

Lilla blå gick inte igenom 😕 däremot är en verkstadstid bokad..

Imorse spenderades kvalitetstid med favorithästen och mina vovvar.

Snart är det semester, bara 1 dag kvar!! Whoho!!

Likes

Comments

Imorgon ska vi få se om blå pärlan håller ett tag till.. Ombesiktning 😆

Dagens skratt var i manualen när jag gjorde en service på den!

Likes

Comments