För ett par veckor sedan lyckades jag och Ellen äntligen få upp gardiner i alla rum i lägenheten.

(Ja, vi har bott här i lite mer än ett halvår. Någon som vill starta en stödgrupp för alla oss som är sådär på att få saker gjorda?)

Hur som helst, vardagsrumsgardinerna blev ett par som är ungefär se sötaste gardiner jag någonsin sett. På allvar, jag fullkomligt älskar dessa och blev jättelycklig när Ellen, som var lite mer skeptisk till sist gick med på dem.

Liksom, fågelgardiner!


Lite annat fint vi har på fönsterbrädan.


Jag hade fotat ramen som står där i fönstret också, men det visade sig att alla foton blivit ganska dåliga. Hur som helst, både jag och Ellen älskar Jan Stenmark och köpte på oss lite olika vykort med hans motiv på när vi var på bokmässan. Denna är den som står i ramen i vardagsrummet.


Och så naturligtvis; den lilla högen med oreda där bredvid.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Postad i: Böcker

Innan ni tror att jag är en skvatt galen människa som hinner sitta ner och läsa 10 böcker på en månad vill jag bara säga att så inte är fallet. Jag är en människa med ett storytelkonto och som råkar tycka om böcker. Dessutom bestämde jag mig för att försöka lyssna och läsa ut 100 böcker i år. Med tanke på att jag lyckades med 58 böcker förra året och då knappt lyssnade på några böcker mellan januari och maj kanske det går. Hur som helst, jag tänkte skriva lite om de böcker jag läst i januari.


The Girl with the Lower Back Tattoo
av: Amy Schumer
Betyg: 3/5
Jag tycker att Amy Schumer är väldigt rolig och det var intressant att lyssna på när hon berättade om sin bakgrund (för det är hon själv som gör inläsningen). Det är en del som är med i boken som jag nödvändigtvis inte håller med henne om och sätt jag kanske inte hade uttryckt mig på, men bra bok ändå.


Route 66 går ända till Trollhättan
av: Bodil Sjöström
Betyg: 4/5
Det jag tror att jag tyckte mest om med denna boken var att det handlar om ett lesbiskt par som är lite äldre. Min erfarenhet av HBTQ-representation är att det oftast handlar om unga personer som kommer ut och fokuserar mycket på homofobi och det är klart att det är viktigt, men om du kommer ut när du är i 20årsåldern så ska du förhoppningsvis leva ungefär 60 år till och under den tiden brukar folk i ens närhet med homofobiska åsikter antingen få ändra uppfattning eller till sist försvinner de gradvis ut ur ens liv. Denna bok fokuserar mer på huvudpersonens familj och även om hennes föräldrars och syskons reaktion på hennes sexualitet är en del av den är det inte det främsta fokuset, utan jag som själv är tillsammans med en tjej kunde känna igen mig mycket. Bra!


The Bookshop on the Corner
av: Jenny Colgan
Betyg: 3/5
Mysig bok, som jag dock inser så här i efterhand inte lämnade ett superstort intryck egentligen. Den handlade i alla fall om att lämna staden och att flytta ut på landet och leva drömliv och det är ju alltid mysigt. Helt okej tips för dig som gillar Giovanna Fletcher eller Cecilia Ahern.


Girl Online Going Solo
av: Zoe Sugg
Betyg: 1/5
Saken är att det här inte är superchockerande, för jag har läst de andra två böckerna och egentligen inte tyckt att de var så bra, men lite lagom underhållande. Med denna tänkte jag att det kanske skulle ske lite frigörelse eller något med tanke på titeln, men egentligen inte och den var inte lika underhållande som de andra heller. Å andra sidan tror jag inte direkt att jag är målgruppen heller, men jag skulle inte säga att de rent textmässigt är så bra skrivna heller, utan det förekommer ganska ofta saker som att författaren berättar saker istället för att visa dem (tex skriver att en karaktär är arg istället för att beskriva hens uttryck och handlingar så att läsaren förstår ändå). Rekommenderar inte.


Bli som folk
av: Stina Stoor
Betyg: 3/5
Noveller som skildrar olika människors vardagsliv. Som alltid med novellsamlingar är det sådär att vissa av novellerna är helt fantastiska och vissa är sådär och så var det i denna också, men jag skulle säga att 3/5 är lite av ett snitt. Jag lyssnade på den och för mig hjälpte det att förstå dialekten, den är nämligen skriven på någon form av norrländsk dialekt och jag som varit så högt som Östersund en gång är inte så haj på det. Hade jag läst den och inte lyssnat finns nog en viss risk att jag inte hade fått lika mycket ut av den.


Sörja för de sina
av: Kristina Sandberg
Betyg: 5/5
Detta är andra delen i triologin om Maj, som är hemmafru i Örnsköldsvik under mitten av 1900-talet. Första boken i serien tyckte jag var bra, men att det var lite för mycket "dödtid" i boken som liksom bara gick och gick. Den här boken kände jag inte alls så med, vilket nog också kan ha att göra med att den utspelar sig över mycket längre tid. Himla bra bok i alla fall och definitivt ett tips till dig som gillar modern historia och vardagsskildringar.


När hundarna kommer

av: Jessica Schiefauer
Betyg: 5/5
Har jag redan skrivit om i Januarifavoriterna .


Små citroner gula
av: Kajsa Ingemarsson
Betyg: 4/5
Den här boken började med att kännas lite off för mig, men så blev det bättre och överraskade mig med hur bra den faktiskt var. Den handlar om Agnes, vars liv rasar samman och som sedan är med och hjälper till med uppstartandet av en restaurang. Trots att det hände lite jobbiga grejer för huvudpersonen var det mest feelgood och känns som att det skulle kunna vara en bra semesterbok.Allt som blir kvar
av: Sandra Beijer
Betyg: 1/5
Den här boken var en besvikelse för mig. Jag älskar Sandras andra bok, Det handlar om dig, och denna var bra till en början, men sedan levde den liksom inte upp till det. Det slutade mest med att det kändes ytligt, men som att det var meningen att det skulle kännas djupt, och som att det var så otroligt luddigt. Är du intresserad av att läsa någon av Sandra Beijers böcker, läs den första.


Bedragen
av: Katerina Janouch
Betyg: 2/5
Jag är lite splittrad kring denna. Egentligen hade jag nog någon slags förväntning på att det skulle vara lite feelgood ändå, men det var det inte och jag vet inte om jag egentligen tycker att den var så bra, men den var trots det underhållande. Huvudpersonen i boken lever familjeliv och jobbar som barnmorska och det var helt klart delarna om hennes jobb som jag tyckte var de roligaste. Den lyckades även dra in en så att man ville veta mer och slutade väldigt cliffhangeraktigt, så det drog ju direkt in en på att läsa nästa bok i serien.

Likes

Comments

Då har en vecka gått och det är söndag igen.

*infoga klyscha om att tiden går så fort att en knappt hinner med*

Nej, men jag tänkte att ni skulle få se lite vad jag och Ellen hade för oss förra söndagen.


Vi började dagen med att ha sovmorgon. När vi sedan väl gick upp började Ellen dagen med att vara världens bästa sambo och gjorde pannkakor vi kunde äta till brunch.


Jag höll under tiden på och snodde kokboken och gjorde ett litet stilleben av.


Till sist blev det pannkakor av det i alla fall, som sedan åts framför Downton Abbey.


Här hade hela dagsplanen spårat lite grann och jag försökte posera som Mary i Downton Abbey. Tack och lov styrde det hela upp sig och jag åkte först och handlade mat och tog sedan och tvättade kläder.


Ellen lagade under tiden moussaka, som kanske inte ser så mycket ut för världen här, men som var SÅ GOD. Sedan var klockan mycket och den söndagen var slut.

Likes

Comments

För att fortsätta på gårdagens historiatema tänkte jag berätta något som hände för 17 år sedan idag. The Sims släpptes!Jag har nämnt vid något tillfälle tidigare att jag verkligen älskar sims och som snart 23åring fortfarande spelar nästan varje dag. Den förkärleken är ganska gammal. Jag har till och med svaga minnen av att de pratade om det på Lilla Aktuellt när det kom. Något år senare hade jag fått spela det hemma hos en kompis som hade äldre syskon och jag var hur fascinerad som helst. Jag kom på att på stormarknader och teknikaffärer fanns det ofta simsspel och tillhörande expansioner och i och med den upptäckten försökte jag smita iväg dit nästan hela tiden.


Några år senare började jag spela själv, dock såklart inte efter att först ha varit jätterädd för att de kunde dö och sedan inte helt våga spela själv, utan hellre ville titta på när någon kompis spelade och säga till den vad vi skulle göra. Ganska länge vågade jag inte heller spela när jag var ensam hemma eller om det var mitt i natten och alla låg och sov också, mvh räddis 4-ever. Snabbspola några år framåt och här är jag nu, typ 23, med förstahandskontrakt, sambo och massor av sådant som jag under gymnasiet hade kallat "vuxenpoäng" och jag spelar fortfarande sims.


Egentligen så tycker jag att det är väldigt synd att intressen ska behöva tillhöra en viss tid i livet. The sims må vara något som många av mina kompisar slutade intressera sig för i högstadiet eller gymnasiet, men för mig är det fortfarande verkligen ett av mina största intressen. Det må också vara så att folk tycker att det är barnsligt att spela sims när man är vuxen, men jaha, bajs på er, JAG ÄR BÄTTRE ÄN ER PÅ SIMS.


Nej, men på riktigt. Att låta sig själv vara jätteintresserad av något och verkligen nörda in på det är bland det roligaste som finns. Låt er göra det! Det brukar ses som att det är bättre att vara lagom intresserad av något, men det är faktiskt inte alls lika kul.


Grattis på födelsedagen sims!

Likes

Comments

Postad i: Historiefredag

Ni som är noggranna läsare av min blogg kanske minns att jag nämnde historiefredag häromdagen?


Vad är då historiefredag? Jo, jag tänkte se till att få utlopp för mitt brinnande historieintresse, att jag är en person som tycker att det är roligt att lära ut (jag ska bli lärare, duh) och att jag alltid fastnar på wikipedia och klickar mig igenom sida efter sida om historiska händelser eller personer.


Varje fredag (med reservation för att jag inte alltid publicerar när jag bestämt att jag ska) kommer ni alltså få en minilektion om en historisk händelse eller en historisk person som föddes eller dog just den dagen. Det kommer vara kort, simpelt och jag skulle personligen inte ha godkänt denna blogg som en trovärdig källa om mina framtida elever hänvisade till den, men det är alltid någonting ni kan briljera med i fikarummet på jobbet eller på rasten i skolan.


Hur som helst, idag ska vi prata om en av 50-talets stora artister; Buddy Holly. Han hette egentligen Charles Hardin Holley och föddes i september 1936 i Lubbock,Texas i USA . När han var 22 år gammal dog han i en flygplanskrasch i närheten av Clear Lake, Iowa. Detta var 3 februari 1959, alltså för exakt 58 år sedan.


Holly blev upptäckt redan 1955, när han var förband till Elvis av alla personer, men det var egentligen inte förrän 1957 hans karriär riktigt drog igång. Bara två år senare var han och ett par andra musiker på turné tillsammans. Det var långa avstånd mellan ställen de skulle spela på och flera personer på turnébussen drabbades av influensa. Holly och två andra musiker bestämde sig för att flyga istället, vilket slutade med att de alla dog i flygkraschen. Denna dagen kallades sedan The Day the Music Died.


Hollys död sammanföll med två andra händelser som också hade stor inverkan på rock 'n' roll. Dels gjorde Elvis lumpen samtidigt som dessa tre musiker dog och dessutom uppdagades en payolaskandal, alltså att en anställd på en stor radiostation fått betalt för att spela vissa musiker och att detta då inte redovisats som reklam. Rock 'n' roll påverkades negativt av detta, vilket istället ledde till att schlager tog större plats.


Så varför var Buddy Holly viktig då? Var han viktig? De frågorna är inga som jag tänkte svara på nu och det brukar dessutom vara så att om frågan ifall något är viktigt eller inte kommer upp är ingenting svart eller vitt och historiker håller inte med varandra, men både John Lennon, Paul McCartney, Bob Dylan, Mic Jagger och Elton John inspirerades faktiskt av honom. Jag tror också att det faktiskt är många som inte vet om att de har hört musik av honom, jag tror till exempel att många känner igen låten nedanför från Felix reklamer.

Likes

Comments

Postad i: Listor och tips

Jag tror att vid det här laget har nog de flesta hört talas om ASMR. Om ni inte har det, det är som en kittlande känsla i bakhuvudet och längs med ryggraden som triggas av olika sinnesintryck, oftast används ljud i ASMR-videos. Det finns även en längre förklaring till allt, som jag inte heller helt förstår, men som kan läsas i en wikipediaartikel här. För mig personligen fungerar ASMR jättebra som avslappning och i synnerhet när jag ska sova. När jag känner av min ångest är det bäst om jag lyssnar på något och ASMR är tillräckligt lugna och mjuka ljud för att jag ska kunna somna ändå.


Om en är "nybörjare" och vill testa då, hur gör man då?

Jo, jag tänkte komma med lite tips för att komma igång och på några av mina personliga favoriter.


Till att börja med finns här en video som testar massor av olika triggers. Om du tittar på youtube finns dessutom en lång lista med timestamps i beskrivningen.


Hon som har gjort videon under är en av mina favoriter. Hon har en miniserie som heter Tingles in Ten och som är väldigt lagom för dig som vill ha lite avslappning, men inte har så mycket tid.


En av de saker jag får mest ASMR av är "schamponeringsljud", vilket oftast finns i frisörvideos. Denna är min favorit i den kategorin.


Jag lyssnar (tittar?) nästan inte på några svenska ASMRs, men här är faktiskt en, för dig som hellre vill ha något som är på svenska.


Den sista är en av de första personer jag hittade när jag började med ASMR. Framförallt älskar jag hennes dialekt och hon är överlag jätteduktig, så stort tips!


Hoppas ni hittade något ni gillade! Ni som har andra förslag på bra ASMRvideomakare får gärna tipsa i kommentarerna.

Likes

Comments

Postad i: Listor och tips

Downton Abbey: Ja, jag vet att jag och Ellen är sist i ungefär hela världen med att se detta, men nu för några veckor sedan började vi titta och det är så bra. Bra på den nivån att det mer än en gång hänt att vi stannat uppe för länge och tittat och sedan varit supertrötta dagen därpå, så på så sätt kanske det är ett halvdåligt tips såhär till februari när jobb och skola är i full gång. Nåja, om du antingen är väldisciplinerad eller är en av de lyckliga som har sportlov, se den, eller bara strunta i mina varning och se den ändå för att den är så fantastiskt bra.


Jordnötssmör: Senaste månaden har min förkärlek för jordnötssmör varit ännu större än vanligt. Egentligen är jag lite allergisk mot jordnötter, åtminstone om de är i hela bitar, men Sevans jordnötssmör funkar jättebra och jag känner verkligen inte av minsta lilla. Det är dessutom relativt billigt, så tips till alla er andra jordnötssmörsälskare där ute. Finns åtminstone på Willys.


100 days: John Green, som har skrivit bland annat The Fault in Our Stars, gör en serie om hälsa som handlar om att han och hans bästa kompis Chris ska under 100 dagar försöka leva hälsosammare. Det jag tycker är positivt är dels att främsta fokuset i serien är att meningen med träning, att äta bra och näringsrikt och att meditera, vilket är de tre saker de fokuserar på, är att må bra. Bland annat tas psykiska hälsa ofta upp som en viktig aspekt, vilket känns som en bra grej. För mig personligen lyckas de få träning att låta intressant och roligt, utan att kännas som ett krav, vilket känns bra.

Semlor: Semlor är en av mina absoluta favoritfikor, så det är klart att semlor hamnar här.Crazy Ex-Girlfriend: Denna serie tror jag kom till netflix ganska nyligen och jag har bara sett ett par avsnitt, men den är jättebra. Komedimusikal med lite feministiska inslag. Se den!


När hundarna kommer: Jag är med i en bokcirkel och just denna månad är detta boken vi läser. Vi ska egentligen inte ses förrän nästa vecka och när jag började lyssna (tog alltså bara kort på boken vi hade hemma, läste inte just den) på denna för ungefär två veckor sedan tänkte jag att jag skulle lyssna på den lite långsamt för att vara klar mer direkt innan bokcirkeln, men det gick inte. Den var så spännande!

Boken handlar om några personer i en småstad i vad jag tror ska vara början av nittiotalet. Rasism och homofobi drar genom staden och till sist händer något hemskt som påverkar alla huvudpersonerna och hela staden i stort. Boken handlar också mycket om identitet och tillhörighet och om första kärleken. Jag förstår verkligen varför den här boken fick Augustpriset och jag kan rekommendera den för dig som gillar böcker med fokus på relationer och tragik, speciellt om du gillar sådana som också handlar om samhället runtomkring huvudpersonerna i stort.Likes

Comments

Okej, så de av mina läsare som själva bloggar på nouw eller följare andra nouwbloggare känner igen orden över. För er som inte gör det är det i korthet en utmaning som handlar om att försöka skriva inlägg på sin blogg 30 dagar i rad och samtidigt sätta upp lite mål med sitt bloggande. Mer om utmaningen kan ni läsa här.


I mars har jag bloggat av och till i åtta år. Ibland har jag inte tyckt att det har varit lika roligt och därför inte bloggat så mycket, men det är först de senaste åren jag har börjat med att vilja blogga mycket, men inte ha tid till det. Jag pluggar, fixar hemma, umgås med sambon och kompisar och när allt detta är klart har jag helt enkelt inte ork eller lyckats ta mig tiden medan jag fortfarande hade ork. Därför tror jag att själva grejen att blogga 30 dagar i rad blir en utmaning i sig, men jag ska även försöka få in någon form av kvalitetsinlägg åtminstone ett par gånger i veckan.


Jag när jag var en sådär 15 år och började blogga


Så här har vi mina mål för #nouw30daychallenge

  • Att publicera blogginlägg 30 dagar i rad, från 1 februari till 2 mars (obviously, men detta kommer nog bli det svåraste)
  • Börja med Historiefredag (ett nytt segment jag tänkte dra igång, men mer om det på fredag)
  • Skriva mer om mat, vi kan säga att jag ska lyckas få in åtminstone 4 inlägg
  • Fota mer till bloggen. Jag har ju en kamera, så det är väl bara tiden som saknas.


En annan bra grej med #nouw30daychallenge är att det går att vinna en resa till London och få skriva ett reportage med Londontips. Det kommer jag ju säkert inte göra, men jag kan väl ändå få drömma om att ta med Ellen dit och visa mina gamla kvarter, äta Sainsburys egna cookies och dricka Ribena vid bandstandet i Clapham Common, gå på museum, få utlopp för min nördighet på Forbidden Planet. Drömma kan man ju alltid göra.


Likes

Comments

Okej, men vid det här laget har vi väl redan establishat att denna blogg till stor del handlar om att jag inte hinner blogga på en vecka och sedan säger något om hur mycket jag har att göra.


I alla fall, det mest spännande som har hänt den här veckan i mitt liv är nog att jag helt plötsligt är väldigt beroende av mina glasögon. Inte för att jag absolut inte ser utan dem, utan för att om jag går runt utan dem är jag numera nästan garanterad huvudvärk ett par timmar senare. När jag skriver detta inser jag även att ni som bara läser bloggen inte ser bilder på mig så ofta och kanske tror att jag alltid har glasögon. Å andra sidan trodde sambon att jag nästan aldrig hade dem på mig, så det kanske är dags för bot och bättring.Här har vi annat roligt från den gångna veckan. Ni vet när en läser pedagogikhistoria och inte kan läsa ordet "romarriket" utan att få en barnvisa från något gammalt julspel på hjärnan? Det är jätteosmidigt

Likes

Comments

Postad i: Listor och tips, Om mig

10 favoriter:

Färg: Gul
Mat: Grillad lax, potatismos och tsatsiki. Inte samtidigt
Band: Kent, snyft snyft (Ska dock nämnas att majoriteten av mina favoritmusiker är soloartister)
Film: About Time

Bok: Harry Potter och Fenixorden
Sport: Rida barbacka i vintrig skog på lurvig häst.
Årstid: Vår alla dagar i veckan. Enda årstiden jag inte ogillar ens lite.
Veckodag: Men åh, jag vet inte. Helg typ, fast av någon anledning gillar jag egentligen vardag också. Är tråkigt förälskad i rutiner och att veta vad som ska hända.
Glassmak: Ben and Jerry's Half Baked.
Tid på dygnet: Morgonen, när en har vaknat och är uppe och ändå ganska pigg, sådär åtta ungefär. Om jag inte börjar då, då är det vedervärdigt.


9 för tillfället:
Humör: Helt okej, har varit ganska trött i veckan, men så fort Elle n har duschat klart ska hon och jag åka till Ikea och det blir kul
Smak: Eftersmak av frukostkaffet
Kläder: Mina ganska nya, fina träningstights. Älskar dem! Har kommit fram till att det här med att ha andra kläder än mjuka tights är ju helt onödigt, så det blir tights till Ikea.


Bakgrund: Vit tapet med blommor, Be the Leslie Knope of whatever you do skrivet på en fin liten bild eller hästälskade musikklasskid som drev runt ett par år och sedan började på lärarutbildningen. Beroende på vilken bakgrund ni undrar över.

Nagellack: Avskavt blått som nog ska tas bort ikväll, om jag hinner med att måla naglarna vill säga.
Tid: 11.25
Omgivning: Tvätt, soffor, avstängd teve, några kassar på golvet..
rritationsobjekt: Att jag just fick hicka


8 första:
Bästa vän: Jag insåg nu att även om jag har en halvsuddig bild i huvudet av en person jag brukade leka med på förskolan jag gick på tills jag var tre och vi flyttade till Västerås så minns jag inte vad hon hette. Därför säger jag Johanna, även om jag vet att det inte är rätt.
Screen name: Wiggan på Hogwarts.nu. Those were the days.
Husdjur: Mizha, en katt vi hade från innan jag föddes till att jag var 16. Han bajsade på golvet och hade världens sämsta andedräkt, men var också världens gulligaste.

Jag och Mizha ca 2004


Piercing: Har faktiskt bara hål i öronen, men de två första tog jag när jag var 2,5 år, so that's that.
Förälskelse: Åh, men detta är så svårt när man inte är straight och kommit på det lite halvvägs. Hela ens förälskelsehistoria blir lite omjusterad. Vi kan ta Erik på lågstadiet, så slipper vi göra det hela alltför långt och omständligt.
Musik: Det första jag minns som inte var ur mammas eller pappas skivsamling var nog Superduper-Sofie. Ni vet hon som var med i Lilla Melodifestivalen ca 2000?
Bil: Jag har faktiskt inte körkort, än mindre bil, så det återstår att se.
Kyss: I min första och enda pojkväns rum.


7 senaste:
Cigarett: Whoop whoop, astmatiker
Mat: Potatisgratäng, grönsaksbullar, brunsås och broccoli. 2/4 ingredienser inköpta på Ikea och jag som trodde jag skulle kunna komma runt att jag mitt under skrivandet av detta packade ihop och åkte iväg och kom tillbaka flera timmar senare, men det gick ju inte.
Dryck: Vatten
Biltur: Jag vet inte, kanske med Ellens pappa för flera veckor sedan.
Kyss: Med Ellen, någon gång tidigare ikväll.
Spelad låt: Marit Bergmans Dansa mamma. Jag hade aldrig hört den innan igår av någon anledning, men fastnade för den. Sedan såg jag videon, började tänka på mina treåriga systrar och bölade lite.

TV-program: Jag och Ellen tittar faktiskt på Downton Abbey i detta nu, teve som går på teve minns jag faktiskt inte. Vi ser mest på serier här hemma.


6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: Nej
Brutit mot lagen: Rödljus, skjutsat folk och cyklat utan hjälm.
Blivit arresterad: Nope
Badat naken: Inte annat än i badkar eller när jag var liten.
Varit med på TV: Haha, ja, jag syns i en halv sekund i dokumentären om Håkan Hellströms Ullevikonsert 2014 som gick på teve förra julen.
Kysst någon du inte känner: Yes


5 nej tack:
Kläder: Byxor överlag, om det inte är pyjamasbyxor
Mat: Det är mycket, men bland annat rökt fisk, fetaost och ruccola
Musik: Takida och dansband
Dryck: Coca cola
Personlighetsdrag: Själviskhet


4 saker:
Du gjorde igår kväll: Tittade på Medicinen (jättekonstig film) och åt kladdkaka och glass i soffan med Ellen.
Du kan höra just nu: Downton Abbey och Ellens kommentarer till det.
Du inte kan leva utan: Syre, mvh tOkFrAnS
Du gör när du har tråkigt: Instagram

Följ Lesbo_Knope på Instagram för sådant här

3 personer:

Du kan berätta allt för: Ellen
Du tycker om: Många, typ min familj och bästisar och så hon där ovannämnda
Du inte gillar: Thomas i Downton Abbey (ja, han är fiktiv, men även SKITTASKIG!!)

2 val:
Kaffe eller te: Beror på, men oftast te.
Vår eller höst: Vår såklart

1 önskan:
Just nu: Att Trump the Dump tycker att det är tråkigt att vara president och bara avgår.

Likes

Comments