Vars ska jag börja?
Har varit på ny utredning på Sus😩, med pengar som jag inte har.😭. Fattar inte vad det är för fel på folk som tror att jag som sjukpensionär är miljonär. Jättekul eftersom nu har jag inga pengar till julklappar och mat😢. Utredningen var inget nytt som vanligt, men turligt nog fick jag lite fler diagnoser 😜, ska jag skratta eller gråta?
Skulle behöva få tillbaka livet, men det går ju inte när jag driver vandrarhem och hotell för alla andra, är så förbaskat less 😭😥😡👿. Tål inte vissa människor alls!
Jag ska klona mig för alla andras skull, vilket slutar med att jag kraschar och går på knäna föratt tillfredsställa ALLA. Det är tur att jag har mina fyrbenta som gör att jag håller mig ovanför ytan iallafall 🐶😍.
Känns som att jag tappat allt, orken , glädjen , viljan mm.
Kan ju försöka leva på hoppet 😥😊 att det blir bättre efter nyår. Ha det gott allihopa.

  • 1 readers

Likes

Comments

Jag vaknade idag 02.50, så jag är mer zombi än vanligt 😥. Har ont i varje del i hela kroppen , magen har rasat också. Fy fasiken vad less jag är. Måste ut och handla eftersom toapappret är slut. Jaja var väl bara att ta på den värkande kroppen kläder och promenera iväg.
Efter middagen och värktabletter kom jag på att nu var det dags att julpynta köket. Har ingen julkänsla ännu 😩. Har också varit ut med mina fyrbenta flickor, som gör att jag orkat med värken och allt annat runt omkring.
Ha det bra 😌

  • 1 readers

Likes

Comments

Söndags lat. Vet inte riktig vad man gör, känns som att det börjar vara läge för lite julpyntning. Men det är inte alla som vill ta fram det i denna lägenhet. Får väl se vad som händer 😊.

Har varit en ganska lugn helg pga fick världens migrän på torsdag när jag kommit hem från Sus. Är riktigt frustrerande att inte orka allt jag vill , blir oftast grymt irriterad på den underbara värken 👿.

Men iallafall tog jag mig ut med dottern ochbonusdottern mig ut på tur. Det var inte så trist 😂. Var bland annat och hämtade min mat vinst på ICA Supermarket. Tusen tack för vinsten ICA 😊. Dessutom var vi och träffade två fina hundar, lilla Jerry och underbara Simba. Som ni kanske förstår älskar jag hundar ❤️.

Sist var vi på underbara Hemmaboden. Åh vad dom har fått in massa nya saker. Jag tycker också om heminredning i olika stilar.

Likes

Comments