Nu händer det saker hela tiden 😊.
Mitt ex skiter som vanligt i hur han behandlar andra närstående , eftersom nya kompisar mm är viktigare än sina EGNA barn. Fattar inte hur en del är funtade 😡👿. Blir så jädrans besviken på hans beteende, men snart ska han ut ur mitt liv iallafall.
Han har haft över 2 år på sig att dela upp våra saker och söka bostad mm men vill inte det pga han vill ha kakan och samtidigt äta upp den, tror han men fy fasiken vad han ska få lära sig nya saker 😜. Jag har ju kollat upp vad som fäller angående sambolagen👍🌸.
Måste börja ställa krav på ALLA vuxna människor runt omkring mig och sluta vara för snäll och ställa upp på andra nära och kära när de inte finns och ställer upp för mig 😥. Kommer bli väldigt svårt att bryta denna rutin för mig 😢.
Hur gör ni? Är ni också för snälla så att folk utnyttjar er? Vad för ni åt det?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Oj det var ett tag sedan jag skrev någonting ser jag. Det händer mycket nu 😊.
Har varit på sk Workshop i ett par dagar. Vad kan jag göra åt/ med värken? Tänka positivt fast man har så förbaskat ont så att jag bara vill ligga i sängen och tycka synd om mig själv och bara gråta 😪. Försöker alltid ta dagen som den kommer och göra det bästa och det jag orkar 😊.
Det har varit kallt som attans på nätterna nu några dagar ca 20- 25 Minus, vilket gör att jag har galet ont 😡👿. Kroppen smäller och knakar när jag ska göra minsta sak, men det är vara bita ihop. Kläderna gör ont, men måste ju klä mig ännu mer när det är så kallt. Solen ☀ har iallafall lyst under dagarna, turligt nog, får så mycket energi och ork då 😎. Mår så bra av solen! Samt att jag vill så mycket då.
💋 och kram.

Likes

Comments

Idag är en riktig skit dag :(. Du skull ha fylld 69 år idag älskade pappa 😭. Jag saknar dig galet mycket. Livet är tomt efter ni lämnat denna plats. Vet att du och mamma har det bättre nu, men ibland är saknade oändlig 😥❤. Jag ska gå och tända på graven hos er senare.
Sovit i ca 1 1/2 timme inatt, eftersom värken i kroppen är hemsk just nu. Gråter lite grann när jag vänder mig i sängen pga det gör så ONT. Inte blir det bättre heller när jag har vissa människor som inte vill förstå runt omkring mig. Väder växlingarna skär och sliter i min kropp. Tabletterna funkar inte mycket längre (.
Idag blir en dag i saknadens steg, både er och mitt gamla liv. Där jag orkade och kunde allt, inte behövde bevisa för andra hur det kan vara! Det är väldigt jobbigt att jämt behöva förklara för människor som oftast ändå inte vill lyssna och förstå. Vilket har inneburit att jag varit tvungen för min skull att rensa bort en del från mitt liv 😢.

Likes

Comments

Helgen kom denna vecka också 😊. Vaknade med grym värk och ont i ryggen och brösten när jag andas. Men det är väl denna influensa som inte vill ge sig :(.
Fredags städningen är gjord, puh så skönt 😊. Synd bara att nästan all ork försvann.
Meningsskiljaktigheterna är fortfarande många och långa för en del under detta tak. Förhoppningsvis kanske det löser sig snart. Förstår inte riktigt vars problemet ligger för vissa🙄.
Tänk på min tid då klarade jag av att jobba, festa med polarna, betala mina räkningar och alla Stockholms resor mm. En del verkar aldrig växa upp och kunna klara av att ta hand om sig själv 😂. Det är grym skillnad på då och nu!
Flyttade hemifrån när jag var 17. Det var en stor omställning att se vad allt kostade ( då var det betydligt billigare än idag). Man blev vuxen mycket fortare 😊. Livet var väldigt tufft och allvarligt, men samtidigt spännande att få stå på egna ben i allt kaos som var.
Jaja det är väl bara att ta nya tag och köra på.
Trevlig helg 😊

Likes

Comments

Hej på er allihopa.
Nu är det ett tag sen jag skrev något , känner att det är dags igen😊. Helgerna är över och livet börjar återgå till det normala. Finns som vanligt saker att skriva om.
Frågan är inte vad utan om och hur och hur mycket jag ska lämna ut. Har varit ganska tungt nu ett tag. Har denna underbara influensa som suttit i ett alldeles för långt tag nu :(. Gick på Vc och fick lite mediciner, hoppas att det blir bättre. Dagarna rusar iväg med allt som ska göras jämt 😥. Stora frågan är hur fasiken jag ska få vissa att förstå vad det innebär att vara vuxen är!
Det är ganska fantastiskt hur stora skillnader det är på att vara vuxen nu och för 25 år sedan. Helt otroligt att dagens vuxna inte kan ta så mycket ansvar som man själv fick göra. Hur svårt kan det vara att betala för sig och ta hand om sig och sitt med vad det innebär 😡.
Förstår inte hur jag ska bära mig åt 😩?
Har tänkt och analyserat åt alla håll känns det som , känns inte som jag kommer framåt alls.

Likes

Comments

Vars ska jag börja?
Har varit på ny utredning på Sus😩, med pengar som jag inte har.😭. Fattar inte vad det är för fel på folk som tror att jag som sjukpensionär är miljonär. Jättekul eftersom nu har jag inga pengar till julklappar och mat😢. Utredningen var inget nytt som vanligt, men turligt nog fick jag lite fler diagnoser 😜, ska jag skratta eller gråta?
Skulle behöva få tillbaka livet, men det går ju inte när jag driver vandrarhem och hotell för alla andra, är så förbaskat less 😭😥😡👿. Tål inte vissa människor alls!
Jag ska klona mig för alla andras skull, vilket slutar med att jag kraschar och går på knäna föratt tillfredsställa ALLA. Det är tur att jag har mina fyrbenta som gör att jag håller mig ovanför ytan iallafall 🐶😍.
Känns som att jag tappat allt, orken , glädjen , viljan mm.
Kan ju försöka leva på hoppet 😥😊 att det blir bättre efter nyår. Ha det gott allihopa.

Likes

Comments

Jag vaknade idag 02.50, så jag är mer zombi än vanligt 😥. Har ont i varje del i hela kroppen , magen har rasat också. Fy fasiken vad less jag är. Måste ut och handla eftersom toapappret är slut. Jaja var väl bara att ta på den värkande kroppen kläder och promenera iväg.
Efter middagen och värktabletter kom jag på att nu var det dags att julpynta köket. Har ingen julkänsla ännu 😩. Har också varit ut med mina fyrbenta flickor, som gör att jag orkat med värken och allt annat runt omkring.
Ha det bra 😌

Likes

Comments

Söndags lat. Vet inte riktig vad man gör, känns som att det börjar vara läge för lite julpyntning. Men det är inte alla som vill ta fram det i denna lägenhet. Får väl se vad som händer 😊.

Har varit en ganska lugn helg pga fick världens migrän på torsdag när jag kommit hem från Sus. Är riktigt frustrerande att inte orka allt jag vill , blir oftast grymt irriterad på den underbara värken 👿.

Men iallafall tog jag mig ut med dottern ochbonusdottern mig ut på tur. Det var inte så trist 😂. Var bland annat och hämtade min mat vinst på ICA Supermarket. Tusen tack för vinsten ICA 😊. Dessutom var vi och träffade två fina hundar, lilla Jerry och underbara Simba. Som ni kanske förstår älskar jag hundar ❤️.

Sist var vi på underbara Hemmaboden. Åh vad dom har fått in massa nya saker. Jag tycker också om heminredning i olika stilar.

Likes

Comments