Älskar min mysmage dock :)
Bebis börjar på att fixera sig känns det som då det är mer sparkar mot revben på mig nu xD
Men som sagt så verkar tiden flyga iväg! Tycker den allt kan stanna där ett tag till ändå!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Tant blev babyface en stund för att koka piercingar.. behövdes faktiskt xD men satan hur knas man ser ut utan.... känns alltid så mysko!

Bebis växer på bra nog och snart e de dags! Bara 44 dagar kvar nu och det känns helt overkligt än. Tycker tiden har flugit förbi ju. Känns dock enormt skönt att ha allt klart. Väskan e packad förutom lite snacks och leg etc som man får packa när de e dags på riktigt. Har dock till och från redigt jobbiga smärtor i och med foglossning och tyngden som gör sitt. Kan inte förstå att den bamsemagen enbart fått mig att gå upp 4kg!

Fick veta att jag får ut hela summan för barnsakerna med på 3400kr denna månad. Dock e allt sånt klart förutom en badbalja och barnstol så ska väl försöka finna en bra begagnad telefon som faktiskt funkar som den ska :p

Likes

Comments

Och lillen e kvar därinne :) mår faktiskt helt ok förutom foglossningen då men de e ju bara att försöka hitta bra positioner. Har skrivit ut lite fler bilder nu med inför mer pysslande av gravidboken som ja låtit vara sen v26 nu. Så mycket att göra :)

Det lever om rejält därinne i magen iaf vilket e skönt då ja som sagt blev skrajj innan av att de var så lugnt ett tag. Men nu börjar det väl bli trångt. På senaste bm mötet 5/10 hade jag dock fortfarande bara gått upp 4kg allt som allt men bebisen hade växt till 31cm så två cm till :) nästa möte e 25e så får vi se då igen. Blodtrycket har stabiliserat sig rätt bra på 115/69 och hjärtljuden låg denna gång på 132 :)

Har denna lilla prutt boendes här med och jäklar vad man får skratta :p massa tokerier och kreativiteten flödar i hjärnan på karln. De e så gött att se en liten blivande tatuerare födas fram.

Likes

Comments

Vecka 30 har snart gått och jag mår fint :) det börjar ju bli tungt nu minst sagt!

Håret har växt på bra nog med! Men man saknar att få låta rakhyveln jobba för satan i gatan va det kliar haha. Har provat på provexin ett tag nu så får se hur det blir om någon månad med hårkvaliteten :)

Skickade också efter Goboken och det såg redigt roligt ut när dom bestämde att mitt ofödda barn var en flicka och därmed en Ronja på välkomstpaketet 😂 Hade ju fyllt i båda namnen och kryssat i obestämt kön och beräknat födelsedatum.

Mor och Roffe kom på fredagskvällen och spenderade hela helgen här! Dom kom med barnvagn och babyskydd och massor av barnkläder. Också en babysitter med vibration och alla hennes söta stickade och virkade plagg hon gjort åt bebisen... Helt galet va duktig hon är på det. Det skulle ta mig flera år att göra något liknande haha.

Vi var ute på Högbo bruks veteranmarknad på
Lördagen med och kikade på fina bilar och lite loppisprylar :D jättemysigt! Så blev de gott käk i form av både pizza till lunch och senare mammas lasagnette till middag. Tror hon skulle mata mig så jag sprack ett tag haha. Efter att dom åkt hem under söndagen så slappade jag mest och gjorde iordning i bebis garderob med att ordna allt efter storlekar och sen pyssla ihop vagnen så den fick ställa sig på plats :)

Likes

Comments

Varit ordentligt dålig i helgen. Så dålig att jag hamnade på sjukan med 40,8 graders feber. Det var längesen jag blivit så förkyld men börjar piggna till as we speak och fyfan en sån lättnad alltså. Mycket serietittande och vilande har det iaf blivit :p

Har haft min lilla vakt nära hela tiden iaf och nemesis brevid. Så underbart att se hur dessa två varelser älskar en så oändligt mycket utan begära en massa som människor. Djur e fanimej bäst. Imorrn e det dags för en ny vecka igen i graviditeten och det känns lite lugnare i sinnet ju längre den lille stannar därinne. I helgen kommer mor och roffe på besök då dom ska gå på Marknaden i Högbo bruk. Och då kommer även vagnen, babyskyddet och så hem ❤️ underbart betryggande.

Är dock orolig för en annan sak och de e min ekonomi som alltid och det faktum att min telefon dör så fort någon ringer eller ja försöker ringa. Och inte nog med de så är min hårddisk i datorn extremt trött och ger upp snart. Har dock hittat en ssd hårddisk på mediamarkt för 500kr ungefär som ja borde kunna stoppa in där och få en lite bättre dator igen xD

Likes

Comments

Haha jag har då världens bästa barnmorska 😂 "håller du på å filmar nu du?!" Jaaaaaa :D 140-145slag/minut och de e ju så rogivande 😌 Finns nog seriöst inget så betryggande som att höra dom och veta att den lille skiten därinne mår bra. Det är ALLT som räknas

Likes

Comments

Bebis mättes idag igen av Rosie :) magen har växt hela 4cm sen sist och gick alltså från 25cm till nu idag 29cm. Den gjorde ett par kullerbyttor för henne med så hon fick leta efter hjärtljuden sen i videon som kommer komma upp.

Vet ännu inte könet.. Inte för att det som sagt spelar någon roll på det viset :) men nyfiken är man ju vad som gömmer sig därinne. Skulle ju vara så enormt mysigt att kunna köpa hem lite typiska rockabillyklänningar tex 😍

Likes

Comments

V29 28+2 e här och igår var det också dags för nytt cellprov och vävnadsprov hos Gyn för att se hur cellförändringarna betett sig. Det gick galant dock och dom hade inte blivit värre så operationen är planerad i slutet på mars efter förlossning och återhämtning av kroppen.
Dock har jag enormt ont denna gång och blöder mer.. Så vila stod på schemat resten av dagen och lite tröst choklad från Tony.

Jag hoppas allt går bra med operationen. Det blir enkel dagskirurgi under lokal bedövning och bränna bort dessa förändringar på livmodern.

Idag så är det dags för barnmorskan med och se hur min lilla mår och växer :) ska försöka komma ihåg att filma hjärtljuden denna gång så man har det sparat inför framtiden! Så rogivande dock så när stunden kommer glömmer man ju tid och rum därinne.

Likes

Comments

Kan man inte somna så kan man ju alltid kliva upp och börja färga ögonbryn, bleka tänder för att sedan tänka ähhhhh vafan vi kör en jordgubb/vanilj ansiktsmask sisådär vid midnatt. Det gör väl alla.... Eller? 😂😂😂😂

Dock förstår jag mig inte på min hjärna eller kropp just nu. För en nybäddad säng... Min säng.. Min stora kärlek i livet är att sova. Så varför... Varför sover ja inte bra xD!

Sarah kom förbi med present åt oss två idag.... Klockrena halsband för oss två ❤️ älskade unge :D

Likes

Comments

Blommorna fick sig lite ny jord och krukor etc. Det behövdes då verkligen kan jag säga... Efter det blev det lite målande av ramar (dock ej klart på långa vägar)

Efter allt det så blev det såklart storstäd då jag lyckats få jord överallt i kök som restrerande rum i lägenheten. Haha vettefasen hur jag lyckas göra så mycket kaos på så kort tid bara av lite omplantering xD

Idag är en sån där grå trist och regnig dag när jag saknar Nikita nått så fruktansvärt. Har så extremt ont av foglossningen så jag knappt fått någon sömn alls inatt..

Saknar hennes blöta nos som puffar på mig och hennes knökande i soffan så man satt som en liten ostkrok i ett hörn med hennes huvud i knät för att hon tog upp all plats ❤️ hon fick mig alltid att må bra när allt var som jobbigast bara av att finnas.

Kom ihåg denna och bit ihop när livet känns svårt... Eller bryt ihop om ni behöver det! För tro mig det behövs ibland..

1554 människor tog sitt liv under 2015 här i Sverige.. Så många människor som inte orkade bita ihop mer och kanske inte fick stödet av sina nära eller helt enkelt spelade för tuffa och starka när dom egentligen behövt en varm lång kram. Var rädda om er och håll ut ❤️ det finns säkerligen människor som skulle ta en kula för er bara ni låter dom och ser vilka dom är.

Likes

Comments