Header

Woho! Jag har äntligen tagit studenten och nu lever jag livet som "arbetslös". Nej men seriöst det roliga är att ta studenten inte leva livet efter. Jag har redan börjat sakna skolan och mina vänner! Festen i fredes (studentdagen) var helt otrolig! Det var skratt och tårar och jag försökte ta mig genom hela dagen utan att tänka "nu är det över, nu är skolan slut". Själv har jag inte förberett mig på att jag aldrig mer kommer gå till Ljud &Bildskolan igen som elev, men kanske som lärare (om jag studerar vidare då). Hade gärna kunnat tänka mig att arbete på skolan, att ha mina lärare som arbetskamrater hade varit sjukt passande!

Självklart kommer jag sakan min klass och musikklassen. Förhoppningsvis så har alla lyckats med sina drömmar och lever livet!

Till er som kommer ta studenten nästa år vill jag bara säga: njut, skratt, dansa och älska. För sen finns kanske inte gemenskapen på samma sätt som på skolan!
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Måndagen förra veckan, åkte jag och min kompis Lina upp till Göteborg för att jag skulle tatuera min första tatuering!
Det var en läskig känsla, lite som en spetsig penna som drar över huden ganska hårt så jag var tvungen att sluta.
Såhär blev resultatet, på tatueringen står det " I.m the captain of my soul" vilket är en del från dikten Invictus. 
Jag tänker inte stanna där utan kommer fortsätta med två grenar på varsin sida av ankaret med små rosa blommor på. 

Förövrigt så har dagen varit plågsam, haft nationell i matte och nu längtar jag riktigt till studenten! Likes

Comments

Det finns många bloggar (som jag läser) som man ser exakt samma tråkiga inlägg som exempel "dagen outfit"! Vissa inte era kläder om ni tar på er exakt samma tröja hela tiden och samma byxor! Det blir inte lika roligt att läsa era bloggar då enligt mig. Det finns så många tråkiga inlägg (behöver inte nämna alla men ÅHH) som blir bara rent utav kopierade av andra bloggar. Det viktiga med att ha en blogg som folk vill läsa är att de ska vara nytänkande! Något som man inte ser på andra bloggar! Jag påstår verkligen inte nu att jag själv har den mest unika bloggen här på Nattstaden men jag kopierar inte. Jag inspireras däremot av andra. 

Nu har jag fått detta och borde fortsätta med mitt arbete i skolan, ha en bra dag ute i solen! 

Likes

Comments

Idag drar jag till Göteborg med Lina för att tatuera mig! Lägger ut resultatet senare.


Likes

Comments

Ibland blir man så emotionellt inblandad i en annan persons liv att man själv börjar känna sig lika svag som den andra personen är. Och då är det dags att tänka "det är inte du, det är dom". Själv är jag en människa som har lätt för att ta in andras känslor och må dåligt över deras problem.

Varför jag skriver detta är just för att det är just denna känslan jag känner nu. Jag mår helt enkelt dåligt över att en annan mår dåligt och det hemska är att jag inte vet vad problemet är. Och när jag tänker efter, det är inte första gången! Det här återupprepas just för att jag bryr mig mer om andra personer än mig själv ibland. En gång satt jag och grät i en vecka över att min då bästa vän mådde väldigt dåligt över något jag inte visste om. Det slutade med att jag började själv ta tag i mitt egna och gav upp på honom. Vilket kanske var bra just för att han slutade bry sig om mig.

Så träffade jag en kvinna för några veckor sedan och hon jobbar som medium och började prata med mig om detta problemet jag har. Utan att jag hade berätta något om mig själv så sa hon "ibland måste du tänka att det inte är dina problem utan deras" och dom orden sätter verkligen mening på vissa känslor och händelser. Det var rätt skönt att höra att någon verkligen förklarade mitt problem. Ibland måste man släppa saker och låta sig själv vara lite "egoistisk" och tänka på sig själv. Vad måste jag göra för att må bra?

Eftersom vi är individer med många känslor så måste vi faktiskt tänka på oss själv. Jag kommer leva med mig själv hela mitt liv och människor kommer komma och gå och det är därför vi ibland måste låta andras problem få vara andras problem. Det är en bra egenskap att tänka på andra och det är något vi alla borde fortsätta med, men samtidigt inte ta in andras problem så att vi blir känslomässigt involverad i deras.

Likes

Commentsbalskorna - skopunkten 349kr


Studentskorna - skopunkten 349kr

Likes

Comments

Dags att välja studentklänning? Här är några som jag själv har tittat på!Likes

Comments

Det bästa som finns! Älskar detta passet mer än de mesta. Det är kort, roligt och utmanade!
Och glad påsk på er!Likes

Comments