Postad i: Allmänt

Jag märker verkligen skillnaden på mitt mående så fort solen tittar fram och jag vet att i princip alla känner likadant angående detta. Vilken energi och glädje jag får när solen kommer på besök, jag hoppas innerligt att den slår läger under sommaren. Det finns ju inget bättre än att ha varma sommarkvällar och solen i princip aldrig går ner.. mörker är så deprimerande och så tråkigt. Jovisst, det är mysigt till en viss del under julafton men man vill inte ha mörker under en så lång period. Ljus ljus och mera ljus tack! Jag längtar så otroligt till sommaren, så mycket planerat att se fram emot. Och alla kläder man kan börja använda igen, gud så härligt. Jag har betydligt mycket finare sommarkläder än vinterkläder. Antalet kläder är även det dubbla under sommaren, jag tror jag lever i några klädesplagg under vinterhalvåret haha. Nåväl nåväl, bättre tider here we come.

Likes

Comments

Postad i: Historia

Nattänkandet är igång igen och jag känner för att skriva av mig vilket ofta händer när man tänker för mycket om nätterna.

Gud, mina barndomsvänner nere i Skåne. Underbaraste någonsin. Jag har en sån enorm saknad efter dom och behöver verkligen en sommarkväll sittandes på balkongen med dom två. Mina älskade tvillingar, Cissi & Jessica. Balkonghäng for the win. Dom har verkligen funnits med mig sen livets början känns det som. Jag har känt dom sen jag börja förskolan så ja, livets början helt enkelt. Dom har varit med mig om allt, allt gott och ont jag fått uppleva genom livet. Dom är de personer som vet exakt allt om mig. Mina mörkaste hemligheter till mina jobbigaste och mest smärtsammaste moments i mitt liv. Ett sådant band till någon är det bästa som finns. Här är det bara pure and honest love. Jag saknar alltid dom, hela tiden. Men idag saknar jag dom extra mycket då jag tänkt tillbaka på mitt liv. Hur tufft jag haft det som liten, och dom fanns där för mig. Men allt det positiva jag fick uppleva som yngre väger mer än allt det negativa. Allt har inte vart en dans på rosor och det är en självklarhet men, jag har fan haft det bra ändå. Twinis känn er extra saknade och älskade idag för jag älskar er med hela mitt liv! MCJJ for life, right? Snart ses vi och då ska vi sitta och snacka om allt vi har gjort samt fått uppleva, like always. Loooooooooove.

Likes

Comments

Postad i: Drömmar

Jag vet faktiskt inte om jag redan nämnt detta men jag chansar på att jag inte har gjort det. Både min blogg & tumblr heter TANOCO och det står faktiskt för Tabuena & Ranoco. Tabuena kommer från min morfars sida (jag har aldrig träffat min morfar vilket min mamma inte heller har gjort). Ranoco kommer från min mormors sida. Jag, min kusin Madelaine och min syster Michelle vill använda oss utav Tanoco för framtida möjligheter. Vi alla tre har samma "drömmar" om vad vi vill göra och starta och då behöver man alltid ett namn för sitt varumärke. Och Tanoco blir perfekt för oss tre. Men det är lite drömmar men man ska aldrig säga aldrig, vill man så kan man. Tänker inte ge upp drömmar innan jag ens gett det ett försök i alla fall 😌

Likes

Comments

Postad i: Målat

Tanken har inte riktigt slagit att jag ska sälja tavlor men tydligen har jag fått önskan om att måla tre stycken. Det är helt och hållet min mammas idé och har nu fått förfrågan att måla tre tavlor som ska säljas till tre olika personer. Min mamma kom även idag med tre otroligt stora canvastavlor som jag nu ska måla på, "beställningarna" är från mina små teckningar jag gjort och som ska målas om till stora tavlor. Dom teckningarna jag har gjort har liksom tagit några dagar då jag väldigt ofta tar stora pauser från att rita. Och nu ska jag göra dom femtrippelt så stora?!?! Det här kommer ta åratal. Vad har mammsen gjort... Nä men jag är faktiskt väldigt glad över detta, trodde inte det skulle komma till det här - att människor faktiskt vill ha dom. Det är skit kul faktiskt! Övning ger färdighet och vem vet om man öppnar ett galleri längre fram i tiden haha. Det är ju en dröm faktiskt. Who knows. Dock anser jag definitivt inte att jag är på den nivån liksom, men man blir ju alltid bättre med tiden.

Självklart ska vi köra 50 - 50 jag och morsan, men det kommer ta i att ge bort dessa tavlor då jag vet att jag till hundra procent kommer att vilja ha dom själv! Menmen, det är nog värt det 😌

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Nu har jag även skaffat en Tumblr, men det är endast för mina bilder. Jag älskar ju att fotografera, vad som helst i princip. Jag är väldans ny på Tumblr så jag har lite svårt för att förstå hur det fungerar men det kommer väl. Men de flesta bilder som kommer upp där kommer förmodligen att hamna på den här bloggen också, men tumblr är mest för att jag ska slippa att behöva skriva en onödig text. Jag är inte nöjd med hur själva designen ser ut och vill ha den på ett visst sätt men jag får väl försöka lösa det helt enkelt. I alla fall, det är lätt att hitta mig där eftersom jag använder mig utav samma namn men här får ni en länk ---> Min Tumblr

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Nästa vecka kunde inte sett bättre ut för mig, nästan lite utav en drömvecka men bara nästan. Jag ska nämligen öppna kassan veckan ut vilket är drömpasset och sen får jag äntligen en ledig helg. Eftersom jag i princip är ledig en helg i månaden väljer jag såklart att söka ledigt lönehelgen. Ganska givet det där. Jag och Alva har bra planer i helgen, vi ska ta bilen och ut & fota på lördag, käka lite god middag och föra hemma hos Alva tillsammans med Becka och sen beger vi oss mot stan. Längesedan jag hade så bra helgplaner och vill att veckan ska gå snabbt som blixten.

Likes

Comments

Instagram@jeanetabuena