View tracker
View tracker

Postad i: Målat

Hög frånvaro från bloggen ajjemen men jag har absolut inte haft någon som helst action i mitt liv det senaste, inte mycket att skriva om med andra ord. Jag har jobbat, slappat, gått till gymmet, försökt gått till gymmet, blivit krasslig och målat. Det är i princip mina två senaste veckor i alla fall. Just nu håller jag på att måla två tavlor samt en teckning vid sidan av (tidsfördriv under tiden tavlorna torkas). Att sitta & måla, asså det är ett utav det bästa som finns. Jag är förälskad i att måla och allt som har med målning att göra. Det är inte mitt drömyrke men en hobby jag förmodligen kommer att ha livet ut. Den känslan jag har inom mig under tiden jag målar är den bästa samt den härligaste känslan någonsin. Man försvinner bort i intet och det är underbart.

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Jag har en katt som inte riktigt vet hur man beter sig som en katt, hon kan få riktiga fnatt ibland och vara hur knasig som helst. Samma beteende finns säkert hos andra katter & flera känner nog igen sig men min Bonnie är min Bonnie och det finns ingen som henne. Jag har haft flera katter men hon här är one of a kind helt klart. Det finns så mycket speciellt med henne men det bästa är väl när hon kommer fram med sin leksak när hon vill leka. Leksaken har tidigare vart en liten mus som jag knutit fast i ett snöre men är numera bara ett ben fastknutet i ett snöre. Leksaken kan ligga vart som och vart man än går eller sätter sig går hon och hämtar leksaken, bär den i munnen och kommer springandes till en och lägger den bredvid ens hand eller fötter. Sedan kollar hon på en och piper. Då vet man att det är dags att leka & då får man helt enkelt stå där och leka katt & mus. Ibland orkar man verkligen inte leka men hon ger sötaste blicken och blinkar med ena ögat så att man inte kan stå emot. Katter är jävligt underbara och roliga och människor som säger annat är bara tråkiga.

Vill även tillägga att hon väldigt ofta tar med sig sin leksak överallt och somnar vid sidan av den i väntan på att man ska leka med henne. Gosen.​

Likes

Comments

Postad i: Målat

Det är vad jag har döpt dessa två tavlor till, tillsammans blir dom Tom & Jeane eftersom det är vi som har målat dom. Haha, jag fick honom till att måla och det visade sig att han faktiskt tyckte om det. Kanske inte lika mycket som cs men men jag är nöjd ändå. Jag tycker faktiskt dom blev fina tillsammans och dom kommer hänga fint på min vägg inom kort eller så behåller jag dom på deras nuvarande plats. Nästan så att jag vill ha ett helt rum där jag kan hänga upp alla mina tavlor, skaffar jag egen lägenhet inom kort kommer det allt att ske.

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Min kära kusin Madelaine tog med mig & min syster till Klädkällaren, så okunnig som jag är hade jag faktiskt inte hört talats om detta stället förut. Det vart min första gång idag och jag gick loss på saker där inne, förväntat men ändå inte. Jag vart helt galen när vi kom till dekorationer & inredning jag älskar att shoppas loss på sådant. Nästa gång blir det bilresa dit & då snackar vi om att gå loss på den avdelningen. Det är fan farligt när det är så billigt, det går liksom inte att sluta plocka på sig & till slut blir det inte så billigt längre. Men om man tänker att jag skulle köpt allt detta i stan då hade förmodligen beloppet hamnat på det dubbla. Jag är i alla fall riktigt nöjd med mina köp idag och vill mer än gärna tillbaka!

På vägen hem vart det svårt att bestämma sig vad man skulle äta, givetvis. Latheten nådde maxgränsen och det blev till slut tonfisk med ris. Låter konstigt? Jo, det är väl en till grej som vi Filippiner tycker om. Säkert fler som gör det också, kommer inte ursprungligen från Filippinerna direkt men i vilket fall som helst, supergott & enkelt om man verkligen inte känner för att laga något.

Likes

Comments

Instagram@jeanetabuena