Postad i: Mat

Känns som att det enda jag gör är att äta och funderar på vad jag ska äta härnäst. Jag kan seriöst sitta och käka någonting samtidigt som jag funderar på vad jag ska käka efteråt, och sen fortsätter det så tills jag blir proppmätt vilket är a l d r i g. Nä, men det här veckan har min aptit ökat något så åt helvete mycket och kan inte riktigt svara på varför. Därför är det extra noga att jag rör på mig också haha 👍🙌 Nu ska jag njuta av min frukttallrik och fortsätta kolla Wahlgrens Värld för dom är hur sköna som helst!

Likes

Comments

Postad i: Fotografi

Känner att jag nu tänker prioritera rätt genom att spara ihop pengar till nödvändiga och efterlängtade saker. Prio ett är en ny telefon då hela min skärm är så sprucken att man knappt kan se någonting, abonnemanget går ut i december vilket är väldigt snart. Dessutom vill jag köpa en ny systemkamera eller åtminstone ett nytt objektiv och till sist men inte minst vill jag köpa en ny dator. Definitivt inte lätta pengar med tanke på den ekonomin man har, men den som väntar på något gott väntar inte för länge

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Äggmackan ligger i magen, förberett kyckling till middag & nu ska jag ta en promenix för att få upp energin samt ta lite bilder med systemkameran. Det får bli lite fina naturbilder om jag hittar något intressant att fota 👌

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Städat & tvättat - CHECK! Känns som att det är det enda jag gör här hemma, städar och tvättar i princip varje dag även om det vissa dagar inte ens behövs. Försöker hålla mig sysselsatt helt enkelt. Nu ska jag smutta på min banan smoothie samtidigt som jag kollar efter nya arbeten. Imorgon kommer jag även att gå till arbetsplatserna som jag söker för att ge dom ett ansikte samt visa min personlighet, alltid bäst att göra så. Jag jobbar nämligen mitt sista arbetspass på Carlings nu på lördag. Jag är fortfarande intresserad av att jobba i butik men behöver hitta det som känns rätt för mig. Det är svårt det där med att hitta rätt jobb, men samtidigt är det väldigt viktigt att hitta något som man själv är intresserad av och känner sig nöjd. Ett jobb är ett jobb men det är även något som blir en stor del av ditt liv och jag har äntligen lärt mig att inte nöja mig med mindre utan jag ska alltid försöka hitta det som får mig att vilja fortsätta och vilja gå till jobbet och inte bara för att jag måste. 'Måsten' är något jag försöker att undvika och istället försöka göra det till något som: jag ska eller jag vill. Vi får se vad jag hittar och förhoppningsvis hittar jag mitt 'Hem'.

Likes

Comments

Postad i: Mat

Givetvis ställer jag mig och lagar en äggmacka en sådan här fin regnig morgon. Ville först inte ta mig ut i regnet men idag hade jag äggmacka till craving och då jäklar var det värt att ta sig ut i regnet.

Hello there eggsandwich 🙌

Likes

Comments

Instagram@jeanetabuena