Header

Nya inlägg

Postad i: Tips, Serier

Big little lies är en ny serie jag har börjat följa, jag tänkte påbörja avsnitt 6 innan läggdags ikväll. Blir en sen läggdags inatt men jag börjar nämligen 16 imorgon so we´re cool. I vilket fall som helst, den här serien är väldans spännande och ovanlig. Det är otroligt mycket drama i serien och väldans knasiga saker och relationer men den blir mer och mer intressant efter varje avsnitt. Det handlar om tre mammor och deras komplicerade liv och ett mord har begåtts som ska lösas. Det är verkligen otroligt mycket drama, nästan för mycket. Det kliar i mig när jag kollar på det men som sagt, fortfarande väldigt intressant. Dessutom är det väldigt bra skåderspelare med så som Reese Whiterspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley samt Alexander Skarsgård som är väldigt fin att kolla på men han är riktigt knas i serien. Det är ett tips till er som vill ha något nytt att följa, speciellt efter Vampires Diaries gett sitt byebye.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Postad i: Mode, Alkoholic

Orutinerad kameravinkel när huvudet blir enormt

BODY: H&M BYXOR: BIKBOK

Detta hade jag på mig igår då jag och min kollega Josefine (Josef) bestämde oss för att dra till spritluckan. Eftersom vi nästan aldrig är lediga samtidigt och vi båda vart lediga idag passade vi på att göra något roligt ihop där vi kan njuta fullt ut, alla andra gånger har hon nämligen jobbat 8 på morgonen så detta vart lyx haha. På våra roligheter får hon heta Josef och jag heter då James, vi på LPF i Allum är sjukt grymma på smeknamn. Det finns inte en enda som inte har ett smeknamn och de flesta av oss har flera stycken även. I vilket fall som helst, vi hade sjukt kul som vi alltid brukar ha det. Vi missade vår planerade hemgång och drog till McDonalds (givetvis) där jag bland annat somnade med huvudet rakt mot bordet. Stendäcka totalt. Som tur var hade jag Jossan som tog fint hand om mig samt att hon faktiskt ringde hennes mamma vid halv fyra på natten för att komma och hämta oss och köra oss till Jossan.

Likes

Comments

Postad i: Jeane Tabuena

Att vara hälsosam eller ohälsosam går i perioder för mig, min hälsa har åkt på en sjuk bergochdalbana på det senaste. Det vart inte längesedan jag faktiskt kom igång med träningen och det gick bra tills jag började dricka ovanligt mycket. Nu på det senaste har jag verkligen inte tagit hand om min hälsa, jag har vart så sjukt ohälsosam då jag känt för att gå loss och bara leva livet. Jag har dock haft sjukt kul det senaste, och lever definitivt livet. Inte bara för att jag börjat dricka lite mer än vanligt utan för att jag har helt enkelt haft en positiv inställning till livet. Jag känner att jag har blivit en betydligt mycket roligare människa och kan göra och vara mig själv till hundra procent. De senaste månaderna har jag prioriterat mig själv och upptäckt nya sidor med mig själv som jag även tycker om. Men, nu tänker jag börja ta tag i min hälsa igen och komma igång med träningen och få tillbaka min energi. Jag måste sluta söka mig till alkoholen så fort jag haft det jobbigt på jobbet eller en jobbig dag, sluta dricka av fel anledning helt enkelt. Jag kommer fortfarande vara galna lilla jag men på ett mer hälsosamt sätt.

Likes

Comments

Postad i: Mode

BODY: H&M CHOKER: GINA BYXOR: BIKBOK TOFFS: GLITTER

Likes

Comments

Postad i: Jeane Tabuena

POSITIVA

Förståelse: Jag har väldigt lätt för att förstå andra, väldigt lätt för att komma överens med människor. Jag har mina egna tankar & åsikter men jag lyssnar gärna på andras och är villig att ändra mina åsikter om jag tycker att deras låter bättre. Jag är inte den som säger att alla andra har fel och jag har rätt, jag är ingen gud och självklart kan inte jag alltid ha rätt. Jag gillar att sitta och diskutera olika ämnen då jag får berätta hur jag tänker men samtidigt höra vad andra tycker. Bästa citat: När du talar, upprepar du bara vad du redan vet. Men när du lyssnar kan du lära dig något nytt - Dalai Lama.

Medmänniska: Jag är riktigt känslosam av mig och känner väldigt lätt för andra människor. Det är en jättebra egenskap men ibland kan jag även känna medkänsla till personer som kanske inte egentligen förtjänar det, men jag gör det ändå. Jag väljer att se det positiva över det negativa och från grund och botten förtjänar alla något bra, men sen finns det såklart undantag. Jag tror dock inte att människor föds onda, det är något som sker på vägen. Den dåliga vägen. Men jag är den som inte är långsint, jag kan vara hur jävla arg på en människa men det går snabbt över.

Ger bra råd: Jag är grym på att ge råd och får ofta höra det. Ibland kan jag känna mig ultra smart och blir i vissa fall förvånad över hur bra råd jag ger. Det liksom bara kommer till mig, jag får en supermind och ser allting klart. Det är inte alltid det händer och ibland har jag otroligt svårt för att hitta lösningar men en bärs på det så är det löst haha.

NEGATIVA

Aggressionsproblem: Det är inte ett jättestort problem men jag har ibland väldigt svårt för att kontrollera min ilska. När jag blir riktigt arg då kan det ibland gå överstyr och jag tappar kontrollen och kan säga väldigt onödiga saker som jag ångrar direkt. Det tar några minuter innan jag lugnar ner mig och faktiskt inser att jag gick till överdrift. Men de som känner mig vet när dom ska backa tillbaka så jag inte exploderar haha. Det vart betydligt mycket värre när jag var yngre så jag har liksom lärt mig hantera det bättre.

Tänker för mycket: Jag överflödar min hjärna med tankar 24/7 och har därför ibland väldigt svårt för att koncentrera mig. Jag tänker alldeles för mycket och så mycket onödiga tankar också. Ibland tänker jag att jag måste sluta tänka så mycket och då blir det bara ännu mer tankar. Komplicerat. Därför har jag svårt att sova om nätterna då min hjärna åker berg och dalbana. Jag måste lära mig att slappna av mer och inte göra småsaker stora.

Ta tag i saker: Jag är verkligen kass på att ta tag i saker, men även där beror det på vad det handlar om. Har jag planerat något med någon då följer jag alltid planerna men handlar det liksom om att till exempel gå till biblioteket för att skriva ut CV:n så är jag sämst på det och drar ut på det hela tiden. Det är något jag faktiskt försöker jobba på och lovat mig själv att bli bättre på. Har jag bestämt något då ska jag bara göra det direkt, utan att ens blinka. Jag tar i princip bara tag i onödiga saker och drar gärna ut på viktiga saker.

Likes

Comments

Postad i: Serier

Jag kan sitta och kolla på detta klippet hundra gånger om då jag tycker det är så himla fint. Fäller alltid en tår varje gång jag kollar på det. Det finns så otroligt fina scener i den här serien och denna scenen är en utav mina favoriter samtidigt som jag inte tycker om den då Stefan försvinner. Man blir verkligen kär i kärleken när man kollar på Vampire Diaries, och önskade att man kunde hitta något sådant i verkligheten, och det kan man.

Jag är i ett sådant stadie där jag inte letar efter något, efter fyra år med en person är definitivt inte ett nytt förhållande något som jag prioriterar. Jag vill bara tänka på mig själv och göra det jag själv vill, main fokus på mina tankar och känslor. Prioritera min hälsa samt lägga energi och tid på ett bättre jobb samt att helt enkelt leva bara. Tankarna om framtiden påminns jag om hela tiden men jag försöker leva i nuet. Det är lättare så. Jag har mina drömmar men jag vet inte vad jag vill göra i framtiden och jag tycker det är okej att inte veta. Tänker man för mycket på sin framtid är det lätt hänt att man glömmer leva i nuet. Framtiden ändras hela tiden och jag anser att man inte riktigt kan lägga en plan för hur ens liv ska se ut sen. En tillfällig plan är okej, men ändringar är bra det också. Som sagt, självklart vill jag bli kär och händer det så händer det. Men jag är okej med vilket som, jag är väldans glad ändå.

Likes

Comments

Postad i: Alkoholic, Mode

Park Lane blev det igår och det vart roligt då man vart där med härligt sällskap. Dock drog jag därifrån tidigt eftersom jag blev nog lite för full. Jag köpte seriöst mat från både McDonalds & Burger King. Jag köpte Nuggets meny från donken & sen en liten Crispy Chicken från burger king då den är dröm men jag undrar vart fan min aptit kom ifrån haha. Kändes inte bra i magen efteråt men det vart drömmigt gott haha. Gårkvällen gick dock väldigt mycket emot mig, typ anti Jeane eller något. Jag gick hela vägen från Park Lane till centralen och missade bussen precis .. tar en annan buss till Östra som tar typ hundra år och råkade somna flera gånger om på bussen. Några stolar framför mig spyr en tjej och hela bussen luktar typ yoghurt och sprit, det var det värsta men stackars tjej. Vilket fall som helst, och när jag väl är hemma så har jag glömt nycklarna. Jag har låst ute mig själv. Jag började seriöst storlipa för det vart så kallt och jag inte visste vart jag skulle ta vägen Hahah.. men, jag ringer min syster och är illa tvungen att tvinga hem henne från Park Lane. Men där sitter jag i en och en halvtimme helt jävla frusen, as full och tror att jag ska dö av kyla samtidigt som jag storlipar utan anledning. Precis efter mitt samtal med min syster så dör även min telefon.. jävligt tur att jag hann ringa henne men asså aa. Det var hemskt.

Body: H&M Byxor: BikBok

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Börjar dagen med ett träningspass så att man blir pigg till stängningspasset man sen har. Ska även stänga med bästa kollegan LingLing så jag är på ganska nöjd humör faktiskt. Till frukost käka jag en laxmacka med ägg och kaffe i favoritkoppen såklart. Det grova brödet kommer från mitt jobb, kan lätt säga att det är den näst godaste vi har faktiskt. Första plats kommer bagelbrödet vi nyligen fått, fem stjärnpoäng på den.

Likes

Comments

Postad i: Serier

Shiddd, jag har verkligen följt Vampire Diaries sen allra första början och inte missat ett enda avsnitt och heller aldrig någonsin tröttnat på serien. Jag trodde faktiskt inte att avsnitt 16 skulle vara det allra sista, eller har jag fel? Försökte googla på det men det verkar ju inte komma fler, dessutom såg det ut som ett typiskt "sista avsnitt". Men hallå, vad ska jag nu göra då haha.. jag har iofs börjat följa en hel del nya serier men jag kommer ju aldrig bli lika förälskad som Vampire, aldrig. Fan, blev lite ledsen faktiskt haha 😥 Vad tyckte jag om det sista avsnittet då? Helt ärligt så förväntade jag mig mer. Ett fint avsnitt och jag fällde definitivt några tårar men det vart inte en epic moment feeling där inte. Elena & Damon sa ju inte ens ett ord till varandra.. vafan. Nä, jag kommer typ fortfarande sitta och vänta på att fler avsnitt ska komma ut bara för att jag gjort det i så många år haha.. nåväl, byebye Vampire, kommer definitivt kolla om serien om några år igen.

Likes

Comments

Instagram@jeanetabuena