Header

Nya inlägg

Postad i: Mode

DON'T TEXT HIM BACK (But imma do it anyway)
Shalalalala 😌

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Postad i: Mode

På torsdag kör jag ett stängningspass på Carlings Allum, kom & kika på vår schyssta rea. 30% och även 50% på många fina plagg. En hel del jeans på rea vilket är superduper kul att kika på. Jag är där från 13.00 till stäning kom gärna förbi så hjälper jag dig att hitta härliga plagg inför sommaren men även kläder som funkar året om! Komsi Komsi peeps ✌️💥

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

FINALLY! I fredags blev jag anställd på Carlings & det känns helt amazing. Jag trivs jättebra med kollegorna & ser fram emot att jobba ännu mer med dom samt att utvecklas som säljare. Det är en annan atmosfär inne i butiken än cafét samt att det är betydligt mycket roligare att arbeta som butikssäljare än cafébiträde. Du arbetar inom service på ett helt annat sätt där du verkligen får en kontakt med kunderna. För tillfället kombinerar jag båda mina arbeten vilket har lett till att jag har jobbat mycket på det senaste & inte fått ledigt. Men jag gillar det faktiskt, jag känner att jag vill jobba och inte bara sitta hemma. Självklart kommer jag få mer ledigt lite längre fram men just nu känns det ok. I dont mind. Alltid kul med ett nytt arbete och jag är förväntansfull & definitivt redo för nya tag.

Jag har även fått reda på att jag gått vidare i processen på Volvo. Kombinera tre arbeten kommer inte funka för mig och vill helst köra Volvo & Carlings men jag får se vilket som passar bäst ihop, eller funkar ihop rättare sagt. Carlings är spikat, så det står mellan Le Pain & Volvo (Helst volvo hehe).

Likes

Comments

Postad i: Allmänt, Film

Systerlig mys med film blir det nu med smått & gott vid sidan av. Vi ska kolla på Takers och jag undrar lite varför jag inte sett den förut? Jävla dreamteam av killar i filmen 😳 Nä, nu får jag sluta blogga & kolla på filmen istället. Det här blir spännande 🙌

Likes

Comments

Postad i: Mat

Äggröra • Bacon • Spenat • Broccoli

Jag är riktigt kass på att äta frukost & bra frukost för den delen. Dels för att jag snoozar lite för mycket på morgonen för att hinna laga en frukost. Jag har även svårt att få i mig något så tidigt på morgonen men det ska bli ändringar på det. Jag har även slutat äta ost & bröd (någon då & då händer det) men jag försöker undvika det för att se hur min mage reagerar. Jag har väldigt känslig mage & får ständigt kramp i magen så fort jag äter bröd, ost eller dricker för mycket mjölk. Denna frukosten jag lagade nu kändes dock mer som en lunch menmen proteiner fick man allt & det är det viktigaste 👌

Likes

Comments

Postad i: Djupt & Känsligt

Jag har under det senaste året haft ångest periodvis & idag vart det en sådan dag. Jag vaknade upp med grov ångest & det gjorde i princip ont överallt. Det går inte att beskriva ångest riktigt men allt känns dåligt på en sådan nivå att det är svårt att hantera. Man lär sig att bita ihop då man vet att det kommer bli bättre, man får helt enkelt vänta ut sin ångest. Ibland pågår det i några dagar men det kan även gå upp till veckor. Jag fick panikångest på jobbet men fick som tur var gå hem efter en timma då en annan kollega ställde upp & tog mitt pass. Jag har inte riktigt gjort någonting åt min ångest då jag alltid trott att det skulle gå över, vilket det gör men ångesten lämnar mig aldrig helt. Jag kan må bra & vara lycklig men ibland kommer den dagen då jag vaknar upp & känner: Fan asså.. vilket jävla helvete. Då vet jag direkt att min dag kommer att bli jobbig. Jag har funderat på att börja prata med någon men när man lider av ångest och speciellt när man redan hamnat i hålet är det svårt att ta tag i saker. Du liksom skiter i allt. Jag varken städar, tvättar, lagar mat, går & gör saker eller ens pratar med någon. Jag stänger in mig & undviker omvärlden på något sätt. Jag vill inte visa att jag mår dåligt och jag vill inte dra ner någon annan i min skit, och på något konstigt vänster så skäms man. Och det är helt sjukt, för du ska definitivt inte skämmas över att du mår dåligt.

Det är OK att må dåligt, det är OK att prata om det och allting kommer till slut att bli bra.

Det är jobbigt när någon frågar: Hur mår du? För man vet inte hur man mår, man vet bara att allting är helt jävla äckligt kasst. Det är även jobbigt när någon frågar: Varför mår du dåligt? För man har ingen jävla aning om varför man mår som man gör, man bara mår så. Jag vet att människor som frågar bara vill väl & det är nästan ett måste att fråga hur någon mår när man ser att personen inte mår bra. Det gör jag ju själv liksom. Man ska egentligen prata om det, men ibland måste man låta det vara innan man är redo för att öppna upp sig. Men att stänga inne det såpass länge som jag har gjort är inte ett alternativ. Det är det värsta du kan göra, stänga inne allt och stänga ute alla andra. Det är nu du ska omringa dig av människor som bryr sig om dig & känner dig från insidan ut. Det är nu du ska fokusera på dig själv och börja ta hand om dig själv extra mycket. Som sagt, det är svårt att ta tag i saker och det är svårt att tänka positivt men det är vad som krävs för att man ska komma upp på fötterna igen. Allting kommer att bli bra - det är något man aldrig får glömma. Det är även normalt att må dåligt, man är aldrig ensam om det. Det finns flera där ute som kan relatera till detta och kanske är det bra att prata med andra som genomgår samma sak.

Jag är dock lite utav en sådan person som vill lösa mina egna problem. Jag gillar inte att prata om mina problem & på något sätt lyckas jag alltid förtränga mina problem och känslor. Jag kan liksom ljuga för mig själv och tänka: Nä du mår inte alls dåligt, varför ska du må dåligt? Nu får du rycka upp dig & vara glad. Ibland hjälper det & ibland lyckas jag faktiskt, men förtränger man sina problem på det sättet, hittar det alltid sin väg tillbaka & allt blir ännu jobbigare.

Som sagt, det är svårt att prata om ångest då man faktiskt inte riktigt förstår sig på det. Jag har lärt mig att hantera ångesten på något konstigt vänster, jag menar.. den har inte lyckats förstöra mig. Jag vinner varje gång & lyckas ta mig upp igen. Jovisst om den kommer tillbaka, men det är bara att fortsätta kämpa och till slut kommer den inte att påverka mig längre. Det blir bättre och det blir mildare med tiden, you'll see.

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Såhär fint under kvällskvisten insåg jag precis att jag haft min blogg i snart ett & ett halvt år (?) Det är väldans ovanligt då jag förut raderade alla inlägg & ständigt kände ett behov av en nystart. Grattis! Jag har lyckats hålla mig för den här gången. Jag personligen tycker det är väldigt intressant att bläddra tillbaka & läsa sig genom alla gamla inlägg. Det blir som att återuppleva gamla minnen, både bra & dåliga. Dock har jag inte vart speciellt personlig på min blogg när det kommer till att skriva "personliga inlägg". Bakom mina stängda dörrar finns det en hel del jag vill skriva om men jag har inte riktigt vågat ta det steget. Jag känner att jag har bra ämnen att diskutera & dela med mig utav men sådan perfektionist som jag är måste inlägget/texten bli perfekt, dvs att jag får fram min poäng på rätt sätt. Det negativa är att jag kan bli rätt vimsig när jag diskuterar saker då jag har väldans lätt för att ändra åsikt. Jag är öppen för förslag & har förståelse från de flesta sidor. Det är både bra & dåligt men jag ser det mer som en positiv egenskap. I vilket fall som helst, när tiden är rätt & jag känner att jag är in the mode kommer det förmodligen dyka upp intressanta blogginlägg. Jag personligen älskar att läsa inlägg där jag kan relatera & på något sätt finna ett stöd och det är något jag själv vill få ut när jag skriver dessa inlägg 👍

Likes

Comments

Instagram@jeanetabuena