Header

Nya inlägg

Postad i: Allmänt

Gud vilken helg vi har haft! Det vart längesedan som jag hade en så bra helg, både fredag & lördag. Jag hade så otroligt mysigt med Alva på fredagen & lördagen gick superbra när vi firade Alva. Jag kommer sakna den här helgen men detta är bara början på vår sommar, så får man tänka. Jag har inte mycket planerat men jag vill göra otroligt mycket saker och förhoppningsvis har man tur & lyckas med allt. Det gäller att tänka positivt. Jag är verkligen trött på att jobba och det känns extra tufft att gå tillbaka till jobbet efter en sådan här helg. Jag vill bara umgås med mina vänner och njuta av sommaren, jag behöver verkligen ett sommarlov. Om det ändå vore så. Jag pratade med Alva i telefon förut och vi hade en konversation om hur det senaste året har sett ut och det har vart tufft för oss båda. Stora förändringar, förvirrade om vad vi ska jobba med och allmänt om livet. Det har verkligen gått upp & ner för mig i ett år nu och jag börjar bli less på det. Jag har dock en bra magkänsla och jag ska försöka sluta tänka så mycket och bara ta det som det kommer. Hittar jag ett nytt arbete så gör jag det, hittar jag en ny hobby så gör jag det. Det finns så mycket jag vill göra under mitt liv men jag måste släppa den pressen & stressen över allt jag vill försöka uppnå. Jag har hela livet på mig för att fullfölja dessa mål. Så länge jag har något att sträva efter så är jag nöjd. Och när man väl har nått dessa mål då blir det så jäkla underbart.

Jag älskar förändringar & det känns som att jag har fått många valmöjligheter på det senaste men inte riktigt vågat ta tag i det. Vilket är väldigt konstigt då jag faktiskt strävar efter att utvecklas och nya utmaningar, men när det väl serveras på ett fat så backar jag? Det handlar väl om att jag är för bekväm av mig. Men det ska jag reda ut och ta vara på dessa chanser jag får. Behöver något nytt äventyr i mitt liv, något galet som får mig att köra igång med allt jag har planerat!

Vi satt och käkade på biljardpalatset som sagt & burgaren var gudomlig. Shit pommes vad grym den var! OM jag rekommenderar.

Likes

Comments

FREDAG:
Igår kom Alva till mig efter jobbet och vi myste med vars två bärs. Vi har inte umgåtts på två veckor men nu tar vi igen det. Härlig känsla att få träffa henne & umgås! Efter vi hade varit en stund hemma hos mig åkte vi in till stan för att fortsätta kvällen och njuta utav det underbars vädret. Vi kände oss färdiga runt tolvtiden och kände att det var dags att avsluta för att inte bli bakis idag. Stora planer idag nämligen! Alva fyller 22 år, massa grattis till min soulmate ❤️

DAGENS PLANER:
Käkade en riktigt god räksmörgås när jag kom hem men ikväll väntar en Cheddarburgare & öl på middagen som vi ska ha på biljardpalatset. Middagen är det enda som är spikat och resten av kvällen bygger på spontanitet, det gillas starkt! Jag gillar att planera men älskar spontant. Jag ska snart bege mig in mot stan då vi ska sätta oss någonstans först och njuta av solen innan maten. Shit, jag är verkligen så taggad inför ikväll. Nu ska det njutas och firas extra mycket då Alvs fyller år samt att jag jobbar nästa helg. Haaaadeee!

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Dags att bli fin i fransarna och sitter just nu på bussen in. Vilket grymt väder man vaknar upp till idag och vilka lyckorus som strömmar genom kroppen. Det här vädret är behövligt & älskar att det ska bli fint väder på lördag också! Kan ju inte bli bättre? Försöker redigera några bilder nu på bussen men valde verkligen en dålig plats på bussen för det. Solen bländar skiten ur mina ögon och ser ingenting på skärmen 👍 Hoppas inte bilden blev allt för blå då jag gillar kalla färger ✌️

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Hela den här veckan har gått så otroligt långsamt för min del. Jag har stängningspass hela veckan vilket är skit utmattande.. Jag föredrar när det är blandade pass, både öppning & stängning. Kör jag samma en hel vecka blir det för enformigt för mig. Och det är inte varje dag jag är morgonmänniska eller kvällsmänniska. Variation behövs! Men jag överlever då jag har väldigt roliga planer inför helgen, vi ska nämligen fira Alvs på lördag och jag längtar. Ett gött gäng! Imorgon har jag franstid och ska äntligen få grymma fransar sådär perfekt till helgen. Egentligen hade jag bokat in en tid för 3D-bryn om två veckor men det bli förmodligen framflyttat till augusti. Menmen, den som väntar på något gott väntar inte för länge. Jag är verkligen as tagg på att fixa brynen, kommer vara on fleek 24/7 med fransar och bryn. Slippa vakna upp som ett monster på morgonen 🤓

Förövrigt tror jag att det gick bra på arbetsintervju, det känns bra i alla fall. Om ca 2 veckor får jag reda på om jag gått vidare i processen eller inte, det garanterar inte ett jobb dock men det ökar chansen i alla fall. Håller tummarna!

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Sitter just nu & väntar på att min arbetsintervju ska börja 10.00 och jag har inte vart nervös inför detta förrän nu haha. Nerverna börjar byggas upp men förhoppningsvis går det bra. Ja ska ha intervju med bemanningsföretaget Lernia och arbetet är montör på Volvo. Önska mig lycka till! Alltid lika nervöst med intervjuer men positiva tankar & energi nu! Here we go.

Likes

Comments

Instagram@jeanetabuena