Header

Okay. Nu er det godt og vel 3 måneders tid siden, at jeg slog op med min daværende kæreste. Der er sket en masse siden da, - oplevelser jeg næppe ville være foruden, for de kommer til at være sjove at se tilbage på, om nogle år. Mange, mange, mange år(!)

Men i og med, at tiden kun går en vej - fremad, hvis i nu skulle være blevet i tvivl, - synes jeg stadigvæk at jeg sidder fast. Jeg ved ikke om jeg synes om det, eller om jeg inderst inde hader det.. For der er det der med eks-kærester. De er hammer svære at give op på, og endnu sværere at leve uden. (Jeg ved godt, at der findes undtagelser, men jeg tror nu altså, at det er de færreste der er kommet igennem et break-up uden den mindste smule savn. Uanset grundlaget for at gå fra hinanden).

Sagen er ihvertfald den, at jeg savner min ekskæreste rigtig, rigtig meget. Vi snakker stadigvæk sammen, vi sover stadigvæk sammen, vi hjælper stadigvæk hinanden.. Men vi laver også alt det, der burde være strengt forbudt mellem eks-kærester.

Han kender selvfølgelig ikke til mine sidste par måneders eventyr, fordi jeg ved hvordan hans reaktion vil være. I og med, at jeg også har det rigtig svært når han snapper med en fra Tinder, kan jeg kun drømme om, hvordan han ville have det, hvis han vidste bare halvdelen af de ting jeg har foretaget mig.

Nu vil den skarpe og måske dømmende læser(hvis du findes herinde på min blog), nok tænke at jeg er jordens største kælling. Derfor vælger jeg, at give dig ret. For det er jeg sku. Jeg svæver hele tiden mellem at ville gå tilbage til ham, og til at jeg har lyst til at skrive at vi skal droppe helt at snakke sammen. Det er ikke fair over for ham, og i sidste ende slet heller ikke fair over for mig selv.. Men hvad kan man gøre, når man sommetider sidder og føler, at den beslutning man tog for nogle måneder siden, ikke er den samme beslutning man ville have taget, hvis valget stod foran en nu og her? Måske er det bare crazy eks-kæreste tanker der fiser gennem hovedet på mig, og måske er det ganske normalt. Jeg aner det ikke - han er min første ekskæreste, og hvor ville jeg have ønsket at han aldrig nogensinde var blevet det (x3).

Dette indlæg er vidst nok til ingen verdens nytte, men jeg havde simpelthen brug for at komme ud med min tankemylderi. Det er et ønske jeg har til denne blog - at der skal være plads til det hele. Også sørgelige, lykkelige, forvirrede, ensomme, desperate og frygtelige lille mig. - Måske jeg skulle have kaldt bloggen for blandede bolsjer, istedet? Hmmm....


Jeg håber i har en dejlig aften, på trods af, at det er mandag.

- Den studerende, der endnu ikke ved hvad
der er rigtigt og forkertFlyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

.. Drenge, der endnu ikke har forstået, at kvinder bløder en gang om måneden, og at det hverken er unormalt, klamt eller ligefrem farligt.

Jeg fik tanken til dette indlæg, da jeg selv er midt i den mest irriterende tid på måneden. Ja, nemlig. Jeg har menstruation, og hurra for det - for så er der ikke en baby på vej!

Men.. Med blod strømmene ud fra kroppen, har mange af os kvinder en tendens til at blive lettere irritable, hurtigere end vi normalt ville blive. Jeg er skam ingen undtagelse, og vil i mange tilfælde måske kalde mig værre end gennemsnittet. Desværre - for det betyder, at jeg sjældent kommer ubemærket gennem denne tid.

Så sent som i dag, fik jeg flere kommentarer fra min omgangskreds om hvorvidt jeg havde det røde eller ej - for hold nu fast, hvor var jeg bare irritabel. Ja, hurra. Jeg har menstruation, jeg bløder ud fra min skede, mit bind kradser og sidder forkert, min ladypart kan ikke trække vejret og jeg er faktisk bare pisse irriteret. Kan vi komme videre nu?

Dette indlæg kan måske godt ende ud i at have et lille præg af bitterhed, men jeg synes simpelthen ikke at det er noget drenge har retten til at kommentere på. Og slet ikke, så nedladende og barnligt som var vi tilbage i 6. og 7. klasse. Come on guys - grow up!

Men lad os lige gå et skridt tilbage, til hændelsen der straks fik mig til at tænke, at det fortjente et indlæg.

Jeg går som skrevet i et tidligere indlæg, på HTX. En skole, hvor piger er i stort undertal - i hvert fald, der hvor jeg er endt. Det har som helhed aldrig været noget jeg har tænkt over, da jeg alligevel klinger meget bedre med drenge end piger - lige udover, denne der tid på måneden.

Vi sad og skulle lave noget gruppearbejde (man laver stort set ikke andet, på HTX). Det kunne nemt mærkes at det var mandag og at der ikke rigtigt var nogen af os, der var synderlig motiverede til at skrive om kloakering, redegørelse af en lokalplan eller til at tegne snit, facade og plantegninger. Men oh well, det skulle jo skrives og laves. Synes jeg - hvilket drengen ikke var helt enige i, for mandage er jo meget svære at overskue.

Jeg er en pige der ikke er bleg for at sige hvad jeg mener, og de fik hurtigt at vide at jeg synes det var skide hamrende træls, at de ikke lavede noget som helst. Her kom den første kommentar til, om jeg havde besøg af det røde hav. Jeg rystede opgivende på hovedet, og fortsatte med at lave opgaven. Da drengene endelig havde taget sig sammen til at sætte gang i hjernecellerne, kom jeg til at sige til den ene at han lavede tingene forkert. (Som i, at jeg han lavede det stik modsatte af, hvad der var krav til at vi skulle.) Denne bemærkning kom ej heller ubemærket hen, og endnu en kommentar blev fyret afsted. Her informerede jeg ham om, at ja, det var den tid på måneden og at han skulle tage at komme videre, for denne her opgave har altså en afleveringsdato om ikke så længe.

Her kom det fra de andre i gruppen, at "ej det var altså for meget information", og man kunne nærmest se, hvordan deres indvolde vente sig i maven på dem, og de blev utilpasse i blikket. Helt ærligt drenge. Vi går på gymnasiet, så det burde ikke være nogen ny nyhed, at vi piger har en helvedsuge en gang om måneden - hver eneste måned. Det vil altså sige, at vi bløder 12 uger om året. Lad være med at lade som om, at det er noget man ikke taler om!

Kært barn har mange navne, så hvorfor skal vi lade som om at det ikke eksistere? Jeg tror umuligt, at drenge ville synes det var mere passende at sige, at vi sejler på det røde hav, har besøg fra Rødby, har marmeladefjams - og ja, jeg kunne blive ved i lange tider.

Vi skammer os ikke. Det er ganske naturligt. Kom videre i livet. Og vær nu bare lige lidt nænsomme med os, når vi får besøg af tante rød.


Jeg håber at i alle har en dejlig mandag!

- Den studerende, der lige nu
kunne spise chokolade i uanede mængder


Likes

Comments

Hold da fast, hvor er det længe siden jeg sidst har fået skrevet et indlæg! 3.G var vidst alligevel ikke så nemt og afslappende, som jeg gik og troede og havde regnet med. Suksuk. - Man kan jo altid tage fejl.

Men hvad har jeg så lavet, siden d. 5. september?
Opsummeret i få punkter, har mit liv set således ud siden sidst:

- Haft pisse travlt med diverse lektier og afleveringer

- Lavet en kæmpe fejl(!)

- Gået fra min kæreste efter næsten 4 år

- Kommet levende gennem den frygtede SRP(Helt ærligt, var det virkelig så slemt venner?)

- Været på Tindereventyr

- Fundet mig selv (Tror jeg?)

Ja, det lyder ganske mærkeligt at alt dette kan ske på fire korte måneder. (Ja, jeg skriver korte - for hvor fanden er tiden lige blevet af?!) Tænk at alt dette, er sket på fire måneder. Jeg føler at der er gået over et år!...

Men anyway, jeg føler at jeg nu endelig har tiden til at få gang i bloggen... Uden pauser på fire måneder ;-)

Jeg håber i har haft en fantastisk jul og et brag af et nytår!
- Den studerende

Likes

Comments

Oh lord Jesus, det er hårdt at starte i skole på en højhellig mandag!

Mandag tager som regel altid pusten fra mig og det føles som om, at der er endnu længere til fredag. Suk. - Men hvem har det ikke sådan?

Heldigvis er mit skema for 3.g helt absurd dejligt, hvilket vil sige at jeg møder sent de fleste dage.. Men derfor vil jeg gerne tillade mig at brokke mig lidt over at være studerende. Jeg har altid hørt at 3.g skulle være det bedste år. Man får langt færre lektier for, man har ikke længere alle de kedelige, obligatoriske fag og og og og... Sådan føler jeg det altså bare slet ikke!

Jovist, jeg er sluppet af med matematik, fysik og kemi. Absolut ikke mine yndlings fag så halleluja for at det er ovre! Der er dog stadigvæk dansk, som jeg stadig ikke helt kan se formålet med i gymnasiet. Jeg kunne godt tænke mig et par eksempler på, hvad jeg kommer til at bruge billed, digt og novelle analyse til i fremtiden. Bare lige for at motivere mig en lille bitte smule. Jeg synes heller ikke at lektierne er blevet færre - måske det bare føles sådan for nogen, eftersom man jo næsten kun har de fag man selv har valgt? Jeg sidder ihvertfald, uanset ønskefag eller ej og forbander mine lektier langt væk. (Måske er jeg også bare dårlig til at udskyde dem til dagen før, hvilket resultere i dobbelt-stress). Ihvertfald har jeg lige siddet og lavet to afleveringer færdige og mangler nu kun en danskstil. Der er 2 uger til aflevering, men for en gangs skyld vil jeg lave den i god tid. (Yeah right)..

Jeg ved jeg burde begynde, nu når jeg alligevel ikke ved hvad jeg skal foretage mig og alligevel ender i alle de mærkelige kroge af internettet. Jeg er nået dertil hvor jeg rent faktisk har et worddokument åbent - dog finder jeg hele tiden på undskyldninger over for mig selv såsom;

"amen, der er jo også to uger til - masser af tid!"

"Jeg kunne jo også liiiige se denne her Youtubevideo - så laver jeg lektier bagefter!"

"Måske skulle jeg også lige forsyne mig med lidt kage først.. Ja, det gør jeg!"

... Og jeg kunne blive ved i uendeligheder!

Men nu har jeg besluttet mig for, at jeg vil gå i SuperBrugsen og købe lidt kage. Ikke fordi, jeg får nok ikke lavet lektier bagefter alligevel.. But well, i tried, right?


Likes

Comments

1. EGEDAL sofa - 2. STRANDMON Øreklapstol - 3. HEKTAR gulvlampe -
4. SKOLD fåreskind - 5. FEJKA kunstig orkidé - 6. JONSTRUP stol - 7. FEJKA kunstig potteplante


Det allerførste rigtige indlæg på bloggen! Jeg er helt oppe og kører, selvom jeg ved der endnu ikke er nogen der læser med derude.. Men jeg har nu officielt startet min blog - Wuhu!

 Lige pt. går jeg virkelig og drømmer om møbler og andet interiør. - Ja, det kan godt lyde lidt mærkeligt, men det gør jeg altså. Jeg går og dagdrømmer om et kæmpe hus med massere af værelser man kan indrette. Jeg må nok indrømme, at jeg går meget op i min indretning, men som hjemmeboende er det svært at gøre det helt store ud af noget som helst. Jeg har to små værelser som jeg har delt op i stue/kontor og soveværelse. Indtil videre tror jeg endnu ikke, at der er gået en måned uden at jeg har købt en nyt interiør til mine værelser.. Det burde virkelig stoppe, eftersom jeg ikke har megen plads at gøre godt med, men hvad kan jeg gøre? Jeg er shopaholic hvad angår interiør!

Anyway.. Tingene på overstående billede, er pt. ting jeg går og stordrømmer om til mine værelser. Ikke at jeg har plads, eller for den sags skyld overhovedet har råd til det. En SU rækker ikke langt, når man som jeg ikke kan få nok af interiør. Derudover efterlader gymnasiet mig heller ikke det store overskud, til at skulle passe et fritidsjob. Desværre, jeg ville elske at have lidt ekstra på kontoen!

Planterne er kunstige, da jeg ikke har evnen til at holde liv i noget som helst. Jeg er allerede bange for, at jeg ikke vander min kaktus nok, så det ender nok med at den lider druknedøden. Jeg kan aldrig rigtig helt finde en mellemting.

Spisebordstolen ville jeg bruge som kontorstol, da jeg synes den er super fin og enkel. Den minder meget om Søstrene Grenes designer stol, udover denne er ca. 100,- billigere. (WinWin!!)

Men, det bedste til sidst.. Jeg er helt og aldeles dybt forelsket i sofaen og lænestolen, selvom de ikke er fra samme kollektion. De er simpelthen så fine, og lige min stil! Jeg synes de ville passe super godt med fåreskindet og gulvlampen. Ak ja, gid jeg havde alverdens penge - og plads. Glæder mig helt vildt, til den dag jeg flytter hjemmefra!

Jeg håber i har en fantastisk søndag aften derude!
- Den studerendeLikes

Comments

Hej derude - velkommen til min verden!

Som mit blog navn nok indikere, kommer bloggen her til at handle om alt mellem himmel og jord.. Men før vi går videre med det, så synes jeg en præsentation er på sin plads!

Jeg har i mange år drømt om at oprette en blog. Ikke for at tjene penge, mere bare for min egen skyld. Jeg sidder tit med tanker jeg ønsker at skrive ned, men det føles efterhånden liiidt mærkeligt, at have et word dokument fyldt med tankemylder.. (derudover ser det også bare rodet ud, i mine mapper..) Så i dag blev dagen, hvor jeg oprettede en blog! Jeg har valgt at forblive anonym, hvilket gør at jeg kan skrive uden filter. Dette er både for min egen, men til dels også jeres skyld da indlæg altid er sjovest uden filter!

Men! Skal vi ikke lige starte med en kort introduktion?

Jeg studerer på HTX på sidste år - og nøjj, jeg kan snart se lyset for enden af tunnellen! Jeg glæder mig som et lille barn til juleaften, og meget meget mere til. Derudover har jeg en kæreste på 3. år som nok også vil komme til at blive en lille inspirationskilde til bloggen her, men hvem elsker ikke lidt pladderomantisk fis - eller lidt drama, for den sags skyld - engang imellem?

Jeg håber i vil bære over med mig den første tid, indtil jeg lige finder ud af alt det her blogger-hejs.

I må have en fantastisk søndag derude - jeg håber vejret er bedre ved jer, end der er hos mig!


Likes

Comments