När en person säger att han älskar en ska man inte vilja va med den personen då? Väljer man hellre alla andra tjejer? Ignorerar man då när man ringer eller skriver? Jag förstår ingenting av vad som händer.
Jag åker till honom när han är hos sin mamma, han bad mig komma dit. Från stunden jag klev innanför dörren så kände jag mig så ovälkommen. Han sa knapp hej. Det enda han gjorde var att fråga efter en puss och sen ligga med mig på natten. Sen prata han inte med mig på resten av tiden jag var där. Jag fick sitta med hans mamma och jag bara grät.
Jag gråter hela tiden och jag vet att jag inte ska vara med honom men vad ska man göra när man är kär? Jag älskar honom fast jag förtjänar så mycket bättre.
Nu har jag inte skrivit med honom sen dess. Eller han skrev godnatt och att han älskar mig. Sen skrev han det igår också. Men jag vill inte prata med honom. Jag vill inte höra av mig utan jag vill att han ska höra av sig till mig. Tror dock inte det kommer hända.
Faaan för kärlek och att man ska va besviken!!

Likes

Comments

Det känns konstigt. Jag vill veta vad han känner. Få en förklaring på vad han verkligen vill. Men jag vågar inte fråga för vill inte få höra att jag tjatar och att jag ska ta det lugnt. Men det är också något jag måste få veta. Känner han något speciellt för mig eller inte. Det räcker inte att säga att man älskar någon, ha bra sex och prata om vad man vill i framtiden.
Det måste bli lite mer handling och det måste hända något. Jag vet att han har svårt att öppna upp sig ansikte mot ansikte. Men han kan väl skicka sms iallafall och skriv hur han känner. DET SKULLE RÄCKA! För jag vill veta hur han verkligen vill ha det med mig. Annars måste jag gå vidare från honom. Kommer nog gräva ner mig innan jag är färdig för jag är så kär men jag kommer klara det för jag vet hur stark jag är.
Men fy va svag jag är för honom!!

Likes

Comments

Alla känslor bara svämmar över ibland. Man vet inte vad man ska tänka eller göra. Vart ska jag ta vägen. Jag tänker på så mycket så jag tror att det är sanning.
Allt jag vill är att det ska bli han och jag igen.

Jag vill flytta ihop med honom, förlova mig, skaffa barn tillsammans och leva resten av mitt liv med just han.
Att man kan känns så starkt för någon som inte ens bevisar eller vet om han vill ha en. Som ljugit om så mycket i vårt tidigare förhållande. Han säger att han älskar mig och att han vill få oss tillbaka men hur ska man veta när jag aldrig får någon bekräftelse på att han verkligen menar det.

Jag älskar honom verkligen. Han gör mig så glad och vi kompletterar varandra så bra. Vi har samma framtidsplaner och allt skulle bli så perfekt med honom. Han måste bli min igen. Vi måste älska varandra som vi alltid gjort. Inget annat kan komma mellan oss.

Likes

Comments