Just nu är livet inte på topp...
Min kille gjorde slut med mig för en vecka sen typ och via sms dessutom. Blev så jävla ledsen att när jag missa bussen dagen efter bröt jag bara ihop,jag bara satte mig på huk å grät vid min hållplats. Sista veckan verkade som att den bara flög iväg och sedan var det ju sista dansen som hela högstadiet har. Jag ville inte gå dit p.g.a honom men jag ville inte låta Moa gå själv så jag gick dit ändå. Jag dansa å hade allmänt kul. På torsdagen var sista dagen och vi körde de vanliga juldanserna och gick till kyrkan. Betygen var hyffsat bra iallafall. På kvällen kom Agnes till oss och vi kolla film å prata till halv tre på natten. Fredagen var ju ett rent helvete jag hade varit i Västervik med mamma och lillasyster och när man kom hem till pappa började min såkallade plastmamma att härja om saker och ting vilket gjorde mig så jävla arg. Hela helgen var på detta vis och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra med livet ändå. Åå bad ska man göra om ens ex skriver till en igen?? Hände mig igår.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Verkade som att jag inte va så bra på detta haha. Hur mår världen? Jag mår iallafall hyffsat bra. Ska försöka att skriva lite här bara för att liksom.

Har just nu varit ihop med min pojkvän i över en månad (kanske inte så mycket för vissa). Men mycket för mig och han är verkligen världens snällaste även om vi inte träffats på länge nu.

Skolan går bra. Har varit mycket prov och läxor just nu som gjort att jag glömt bort denna blogg men ska försöka lite med detta nya.

Hoppas ni vill läsa det jag skriver framöver även om det kanske inte blir så mycket.
Kram!

Likes

Comments

Hejsan hoppsan lilla bloggen. Kom fram till Lathis i Finland idag med familjen. Vi bokade in på hotellet men sedan var det dags för att hjälpa till med att förbereda inför bröllopet imorgon,spännande. Jag,min lillasyster och en till tjej ska vara blomflickor. Den stora dissen idag var väll att min mens kom idag mitt i allt. 😓 nu ska jag nog ta å lägga mig blir en stor dag imorrn.

Likes

Comments

Hej hej första inlägget på denna blogg. Är ganska ny med detta men jag tänkte varför inte prova på något nytt. Har iallafall varit en bra dag/kväll än så länge.

Likes

Comments