godmorgon . kollar på malou efter tio. kärlek till det programmet. hoppas på en bra dag. puss och kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

har inget beroende. jo att jag dras när jag gått och lagt mig i sängen till mobilen för att skriva på bloggen. är hemskt ledsen men jag har blivit beroende av er. människor som bryr dig. om mig. för ingen annan jäkel gör det och är upptagna men sig själva. vet ni vad. jag är halvt kär eller inte kär men känner attraherad av en. en kille som är ungefär som jag. inte alls men nästan. men jag kan inte rå för det. han bor mer än 100 mil ifrån. hmm. han är ball och kall. säkert fin med. de gillar jag. vet ni. jag är så förvirrad men är faktiskt ledsen över mitt självförtroende, mitt beteende , min omkrets av personer, min psykiska sjukdom på grund av tumör, de och de. jag är ledsen för att jag inte kan leva som alla andra. umgås och ha vänner,, vet inte hur jag ska bete mig, blirbara fel, ut och springa, ramlar typ för har ingen balans, träna på gym, får ångest av att låta bullen va ensam, att gå i skolan, känns jobbigt för hjärnan, missförstår andras tankar och tycke. förstår ni mig. hör ni mig. jag tror på Gud. jesus och allt de där men en helande kraft hjälper inte mig något. jag känner inte de. vill inte de. vill att mamma pappa Kevin mormor farmor morfar farfar faster kusiner faster amanda moster osv ska må bra.  Buster med. men jag. jag ska få lida, lida tills jag klarar av att erkänna för andra att jag är inte bra nog för samhället. ni vet den killen jag pratade om. han heter Marcus och jag tror att han är den rätta.. men frågan är om jag kan älska någon om jag knappt älskar mig själv. är konstig och komplicerad jag vet.

Likes

Comments

Hej, de här va Melanie igen. Idag missade jag skolan av någon konstig anledning. Som ni kanske redan vet, så har jag problem med att sätta mig in i verkligheten, vad som är dröm och inte och vad som sagts vilken dag eller så och jag hade för mig att läraren sa att om två veckor skulle vi ha en ledig dag och det var för förra veckan jag hade för mig det. Men så var det inte så jag skolkade på min egna bekostnad eller vad man nu ska kalla det. Det gör ingenting. Jag kan ju faktiskt ersätta det och jag vet inte , men jag tror att jag ska försöka köra hårdare än vad min hjärna klarar när jag kommer till skolan brukar jag vara jätte trött och så ska det inte vara, men sen när jag kommer hem så sover jag typ tre timmar så jag orkar med annat och fortsättningen på dagen. Så ser oftast min dag ut. Jag funderar på att ta en riktig bloggdag imorgon. Vet inte om ni känner detsamma. Förresten?

Jag älskar katter, har alltid gjort det och kommer alltid göra. Det är något speciellt med dom och jag ville ju egentligen skaffa mig en katt, men pappa sa att det inte fick göras något åt för då bodde jag i lägenhet. Men jag var väldigt sjuk och behövde sällskap så jag fick mig en liten hund som åtminstone ser lite ut som en katt iallafall, iallafall beter sig som en katt och vad jag älskar honom. Jag älskar honom så mycket.

Men endå finns längtan kvar efter en liten katt. Jag hade ju katt när jag var liten till år 2011 tror jag, då hon gick bort, min lilla älskade snuttan. min bästavän.

Jag ersatte aldrig snuttan med Buster som jag har nu utan jag älskar Buster och det är liksom en ny älskling. Men aldrig ersatte jag. vet ni vad , jag älskar djur.....


Likes

Comments

hej , vaknade sent med mamma bredvid mig. lyssnar nu på paparazzi med gose kläder och ska städa prick rent i min lilla lya. lajk it!!!

Likes

Comments

Vet ni.  Jag har blivit sviken igen.  Åter igen.  Hmm. Denna gången något riktigt sjukt hur snäll jag är mot folk.  Personen lurade mig på 1000kr.  Jag fick aldrig tillbaka dom.  Ärligt jag är för snäll och lämnar ut pengar till en främling,  kind of men får aldrig tillbaka dom. Gråtandes i skrivande stund tänker jag aldrig,  never in my life lämna ut pengar igen.  Förlåt men är så förbannat ledsen och trött på er falska människor som aldrig är snälla mot mig.
Här är något ni kan tycka synd om mig om.  Jävla idioter som r elaka.  Han ska jag tillx. Hänga ut bilden är från 2013

Likes

Comments

Jag sov hos pappa inatt och det var mysigt.  Älskar pappa och jag älskar mamma med som ska sova hos mig.
Just nu kollae jag paradise-hotel och det blir bara sämre och sämre ju äldre man blir.  Jag hatar spel.  Hatar är ett ord jag har som jag kan beskriva saker med.  Förlåt för dåligt ord för de ordet är fult. 
Idag var jag i skolan eh. Ensamt.  Puss på er snart går jag lägger mig. På bilden sover jag...
❤️

Likes

Comments

Nästan aldrig har jag tänkt på det här. Jag vaknade precis hastigt och tänkte på det.  Jag är ensam. Jag är ensam på gymmet.  Jag är ensam i lägenheten.  Jag är ensam i skolan. Jag är ensam när jag cyklar och promenerar jag är ensam när jag uttrycker mina åsikter som alla tycker är knäppa. Jag är ensam. Vet ni vad.  Jag är ensam och ledsen för det också. Men ingen förstår.  Jag har absolut inga vänner eller nära.  En vän och en nära person ställer upp ger en komplimanger.  Jag har släkten,  mamma och pappa,  brorsan,  Julia min lärare som förövrigt ALLTID kommer vara min lärare. Men jag älskar henne,  får inte kalla henne vän eller kompis,  får inte älska henne. För att hon alltid kommer vara min lärare.  Men gör det endå och jag hatar det för det värsta som finns är att aldrig bli älskad tillbaka på samma vis. Mamma och pappa ni finns.  Men vet ni vad.  Jag är ensam och jag är ledsen för det. Vet ni vad jag vet att många killar stör sig på mig och till och med....  Hatar mig.  Vi ni vad.  Jag hatar mig själv ibland för att ni hatar.  Jag har ingen kille jag är ensam. Och ingen ser det.

Likes

Comments

Hej. Jag har gått en mil.  Fick gå barfota halva vägen typ för jag hade ont i mina fötter,  jag har knappt någon hud under fötterna för jag är så dum och tappade det en gång jävligt äckligt men endå.  Så jag trampade på i skogen bland annat och fick känna olika terrenger så skönt.  Sen träffade jag min gamla kompis omar.  Han är så snäll och förresten det är så jävla skönt nu när jag är hemma.  Så stolt och det var verkligen hur skönt och jobbigt som helst att gå samtidigt.  Åh.

Likes

Comments

Hej.  Nu håller jag på och går ifrån ringsegård till stan.  Tar väl ett tag men ack så glad att jag orkar. Jag är en tuff tjej?!

Likes

Comments