Header

precis vaknat. not.

sminkad. bitches säger så. så länge man är snygg eller så kan man säga vad som helst.
jag skulle aldrig göra silikon läppar eller silikon bröst när jag var mindre ville jag de.
men de har jag ändrat. vet ni Peoples man kan ändra sig genom åren. man kan det och det är inte dubbelmoral och så utan det är en förändring- det verkar inte vissa förstå. exempelvis fjortisarna. ja det är kategori på människor som är lillgamla som beter sig kaxigt. jag har varit ute med min hund förresten. och det har inget med saken att göra men han är lös i magen. liksom spärren når inte enda upp. lite som fjortisarna. å andra sidan är jag ledsen för det. är rädd. älskar honom . är rädd att han dör men det är kanske överdrivet . har ni hört någon som haft diare och dött?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

tagit medicinen, Tagit lunch varit ute med hunden och tagit tag i lite motion men nu ska jag vila en stund och sen gå och duscha. pappa och jag tog med den dusch skvabben eller vad man ska säga jag menar den man tar bort vatten med, när man har duschat den man har när man inte har duschdraperi. Buster ligger i mitt knä och jag undrar vad fan är det som luktar och jag kom på, det är ju klart det är hunden som luktar blöt. Det regnar ute och jag orkar inte vara ute fast jag tänkte gå en runda, tänkte egentligen lite längre runda för jag behöver power walk  Jag ska senare till lägenheten och fixa i ordning, så det blir klart. Egentligen skulle det vara igår men vi hann inte Fixa klart.Pappa och jag har det ganska stressigt med allting som vi ska göra, men sen och andra sidan så kommer jag ha det jättebra med mamma senare när jag flyttar in i huset .Vi kommer ha det så bra och jag är så glad att mamma är med. Mamma får mig att vara glad. Det gör pappa också. Mamma, på ett speciellt vis. för vi har samma humor och vi har liksom skratt nära.❤️

Likes

Comments

Jah och mamma bar ut grejer så hela bilen var full proppad och vi senare körde med en fullproppad bil till mamma och jag grejade och grejade med att plocka ut allt . nu gnäller Buster något fasiskt åt damm sugaren och det är så konstigt helt sjukt att en hund är så rädd för en dammsugare.

är inte det konstigt att en hund i 3 årsåldern är rädd så rädd menar jag ?

Likes

Comments

orkar inte att jag och mamma har så bråttom typ . inte bra alltså! jag är trött och vill bara sova haha. vaknade en del inatt o så

Likes

Comments

jag och mamma ska till lägenheten och flytta ut lådor påsar och grejer, sen ska vi till ginatricot och sen hem och ta det lugnt , mamma och jag ska ta promenad idag. långpromenad. soligt ute och så!
svullen i ansiktet

Likes

Comments

har mamma riktigt mycket energi och ork för alltså jag vet att hon är envis, men det är en stor skillnad väldigt stor skillnad på mig och hon för hon orkar så mycket visserligen är jag envisast i släkten eller så men hon är envis och liksom orkar allt. jag vet att jag har en skadad hjärna jätte skadad men jag orkar mycket när viljan kommer fram.

anledningen att jag inte bloggat
vad tror ni det är? Jo en trött hjärna. jag orkar knappt nåt fast envishet är kvar.
pappa säger att jag måste prioritera mig själv men jag prioriterar andra före mig själv. jag vet att jag är jätte snäll men min hund mamma Kevin och pappa, inte i ordning , kommer först. jag liksom gläds av att jag är snäll. men ibland så kan jag bli arg på mig själv.
vad har jag gjort när jag inte bloggat.
är utflyttningen. den jobbiga utflyttningen som Ingen orkar med. man kastar saker hit och dit. inte fasiken blir man nöjd.
mamma och jag har planerat idag om när jag flyttar in igen. kul att få mina grannar tillbaks och så iallafall snälla grannar vilket ka*** och r***** och d**** inte var . dock var två stycken bra. snälla liksom. som jag. nja inte riktigt. jag ska berätta.

jag gick upp och ringde på snälla grannarna och dom öppnar men fan ta kar** står och lyssnar vid hennes dörr plötsligt så öppnar K sin dörr och jag pratar med grannen som öppnat. Jah säger att blablabla något och sen säger jag vem har rätt jag eller Karin kring att hon ska hela tiden gnälla och att jag får parkera bilen utanför , då gör K ett svårt beslut för snälla grannen  hon kollar på grannen.. aja ni fattar inte hahaha.

vart på fynda nyss och köpt lite köpte bland annat till min lillebror en tröja och jag blir så glad att den kanske blir bra.
älskar min bror. ASSÅ URSÄKTA ATT JAG ÄE TJATIG men bror min är Kram go.
snäll. aja ska säga hejdå nu.puss

Likes

Comments

har sånn lust att bara anmäla Aftonbladet för vad fan dom går ut med. sitter och interljuvar Lulu och har inga som helst bevis på att det är han. bara det enda dom tänker på är att få ut. få ut vad hon säger om Timell, att Martin har grovt sexuellt trakasserat henne. men dom har liksom inga bevis sen så det dom vill är att Martin ska lyssna på detta , må dåligt och sen ... nej jag är så himla förbannad. man gör inte på det viset. stackars han!

Likes

Comments

snart ska jag och pappa antingen äta sallad om han köpt det redan (?) eller åka till affären ihop och köpa sen ska vi till lägenheten och flytta ut det sista sen är det nog klaaaart ❤️❤️❤️ så ska vi till pappa och bara softa antar jag 😏😏 Buster stannar hemma och vaktar huset. så fort någon rör sig utanför skäller han, precis som jag lärt honom !
skäller era hundar på TVn? min gör det och i hate it! nu kurrar magen dad come home

Likes

Comments

känner mig helt svag. orkeslös. folk kallar mig invalid, att jag räknas som det, enligt lag ska man få 4,7 miljoner om dom räknar med fallet att jag inte orkar livet som andra , därför jag har aktivitets ersättning nu.
isåfall ska jag flytta till ett hus nära stan eller på landet . det är alltså när man är 30 och om man inte är på språng liksom.
dom får gå igenom papper och se om jag har rätt till det. ska bo med mamma och Kevin. kolla vad fin min mamma ääär. KÄÄÄR NEJ DÅ ❤️

Likes

Comments