Hej! Jag sitter hemma hos pappa. Det är midsommar. Många fester garanterat, men jag vill inte festa. Jag känner att jag har så mycket bättre för mig, att va med pappa och min hund och känna av sommarkänslan. Nej , jag skoja bara. Kul. Nej inte dirrekt. Det finns nämligen ingen sommarkänsla. Inte överhuvudtaget. Inte idag iallafall. Idag är det molningt, grått, kallt skulle jag inte säga men kvavt kanske man kan säga.

Jag och pappa skulle iväg till någon slags midsommarvana , till någon fest eller vad man säger. Man förväntar sig midsommar med att dansa runt midsommarstången som solen strålar mot och det är skitvarmt. Folk svettas, gnäller på sommarvärmen och man helt plötsligt får panik av skyfallet och regnet bara öser ner. Jag menar , det kommer ALLTID regn på midsommar och det är sjukt konstigt. Varför är det så?

Varför ska man varenda gång bli genomblöt i sin sommarklänning när man gjort sig skitsnygg , verkligen skitsnygg, men man har inte blivit så snygg som man hoppats på utan man har en annan volym i håret, någon annan hårfärg konstigt nog men det är för att det är så ljust ute, man ser blek ut och man är helt enkelt inte skitsnygg. Försöket var skitsnygg iallafall och när sminket rinner ner för kinden är det totaltkört och man känner bara för att skjuta sig själv just där och då..


Jag kan erkänna för er att midsommarafton, midsommardagen och i själva verket MIDSOMMAR betyder nada för mig, totalt ingenting. För många förknippar man midsommar med alkohol. Föräldrarna dricker lite för mycket på dagen och på kvällen och ja, man får helt enkelt redan som barn ett stöktigt midsommar. En shot dit och en shot dit. Jag menar , de är väl trotsallt en trend att ha den dära midsommarsupen i baktanken när man börjar på sil och potatisen. Det är vad många svenskar tycker. Jag tycker iallafall att midsommar är en skittid. Kan man inte få sommar utan att barnfamiljerna behöver lida, utan att det blir skillsmässor, liv i luckan och en helt katastofal semester pågrundav att pappa ULF har krokat med moppen pga fylleåk. Jag tänker att midsommar har faktiskt visat sig vara den högtiden som mest blir påverkade så att dom hamnar i bråk, mest olyckor händer, mest ja, ni fattar. Vad har ni för tankar? Skriv gärna vad ni tänker och tycker. Jag bryr mig, jag kan svara och tänka vidare på vad ni tycker. Puss!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

nu ska jag ut och springa med vov. kommer tillbaka sen och ska filma.❤

Likes

Comments

På en mörk strand, där mörkret sakta faller och vinden är stilla. Där klättrar ödlor, paddor och stora grodor upp på stenarna vid klipporna. Sandkorna är stora och blöta av det plaskande regnet. Det regnar och man ser gropar i havet, stora som skålar. Det är gott att ligga här i tältet och bara lyssna på regnet. Att känna den ljumskna värmen som havet och luften ges. Jag är glad. Jag njuter.

Likes

Comments

Hej! Vart väldigt jobbiga dagar med mycket rörelse i sig. Men sådana dagar måste väl finnas dom med. Eller vad tycker ni? Ikväll är jag väldigt arg. Arg på en tjej som beter sig som att hon verkligen är bäst. Det finns många människor som beter sig så, men det är väl ingenting man kan bestämma över dirrekt så. Dom borde få en läxa däremot. Och det tänker jag ge dom nu på detta inlägget. Egentligen vill jag göra något med henne. Visst jag är en snäll, rolig fin tjej , men några gränser har jag faktiskt och det är dom pratar till mig som att jag är någon slags syndabock. Nej men visst, jag nämnde på facebook att jag hade en hjärntumör och drack liksom inte mer än 2 stycken 4,5 % cider. Och då började lilla Eugena och tro att jag skyllde på min hjärntumör för att hon svarade lite kaxigt sen ''ja men bara för att du har hjärntumör betyder det inte att du får säga vad du vill'' .

Sånt får jag stå ut med att folk säger när jag BARA nämner i en argumentation att jag har en hjärntumör. Folk tror liksom att jag vill skryta , att jag vill gråta mig till sömns , att jag använder det som nåt skydd, VAD SOM HELST. Nu är det faktiskt så att jag kan säga vad som helst för att jag tänker på det och det är mina känslor och jag har ingen spärr, men hon gena ville såklart bara driva mig till vansinne. Jag hatar henne. Har alltid gjort det . Hon är en vidrig människa. Vet ni varför. Hon hälsar inte. Jag har inte gjort henne nåt. Hon är sjukt kaxig. Det var hon också när hon var liten i området jag bodde på. Hon bara stod och glodde och sen utbrast hon vad glor du på. flera gånger till mig. Hon som många andra vill man inte ha med att göra och jag var tvungen att skriva av min ilska.

Anledning till att jag skriver namn är för att jag är så trött på att folk tror på riktigt att jag hänger ut människor när jag nämner deras namn. Varsågod och tro det.

Likes

Comments

i en djup sömn skriver jag detta eller jag kan erkänna att jag är småvaken. var nyss på toaletten fick en snabbt litet epilepsi anfall så fick lägga mig på golvet. skrek jesus i huvudet och allvarligt talat stoppade han det.

snart ska jag beställa taxi till pappa och hämta min hundjäkel. många undrar varför jag kallar han så. det låter humoristiskt tycker inte ni. när hunden är Home ska jag.... nej förresten jag ska till mamma och hämta smink och så vidare. glömt mitt smink vilken människa gör det (tänkte skriva tjej men då skulle jag få alla icke binära på mig)

Likes

Comments

denna är bättre än ni tror

Likes

Comments

Lilla , lilla Melanie. Jag är hos pappa nu för han skulle fixa min dator och den är klar, nästan iallafall. Det är mitt största problem i livet just nu, inte att jag är lite små rund , inte att jag glömt mitt smink hos mamma, utan mer att jag inte kommit igång med bloggen, att jag vill ha CSGO på min dator så jag kan chillapålivet och ha något annat att göra mer än attpromenera ute med hunden, städa i min älskade lägenhet eller helt enkelt bara skrolla på facebook. Känner ni igen er? Ja det tror jag ni gör. Eller jag vet faktiskt inte om ni gör det. Jag har ju annorlunda situation på livet. Jag är 21 år och går inte i skolan för har tagit studenten och jag klarar inte av att jobba på hela livet liksom för att jag har en hjärntumör som gör att jag blir jätte trött.

Det är därför jag la ner bloggen ett väldigt bra tag, men jag satte igång den igen, för jag tänkte att jag älskar ju faktiskt att skriva och dela tankar. OCH det är många som faktiskt berömmer mig att jag är så bra på att skriva och förmedla ett bra budskap. Många säger att jag är klok också. Hemskt vad man skryter denna lördag. Men så är det.

Nu väntar jag bara på att jag ska bli frisk och kry. Då ska jag till gymmet osv. Känner pepp till det. Älskar att gymma. Det har bara varit latsidor på mig de senaste åren. Men ärligt talat, jag har varit sjuk och sen så har jag inte orkat för min hjärna. Nu gäspar jag. Jag mår inte alltid så bra, för min jobbiga trötthet- Det kallas hjärntrötthet

Likes

Comments

det är roligt att riktigt tänka efter för att folk ska tycka synd om en vad man har för problem i livet. stop. nej. det är inte så.

jag heter melanie som ni flesta vet. har en blogg här... nej då lägg av jag ska inte dra den fadelittanlej.
-däremot Hej de äe jag som är melanie jag har en hjärntumör, en hjärntumör som sabbat mitt liv jag klarar av att leva med med lite motstånd , HAR EN FÖRLAMNING ATT LEVA MED I BLICKEN NEDÅT,får så himla lite uppmärksamhet det där med min förlamning, jag är så stolt över mig att jag klarar allting med att springa utomhus med hunden, springa ifrån lillebror näe han blir arg och tänker nappa till mig, sjunga på scen och kolla i pappret eftersom jag glömt sångtexten, var snälla mot mig acceptera och notera mina besvär. nu tjuter jag som varje kväll.

Likes

Comments

Det finns en tjej som heter Melanie montin, hon är mer än en tjej, mer en anti stereotyp , inte någon jäkla tjej finns med en fruktansvärd livsglädje att valka sig genom livet med en valkmage eller vad säger ni. ;) Jag är inte valkig av mig,har nån cellulit här och där men det är inte mitt fel att jag hets åt när jag var svinsjuk men ni där borta som kämpar och har hetsätit även fast ni inte vart sjuka BIGLOVE, så jäkla goa. var stolta ni respekterar er själva ni visar att ni är skönagosar och bara skiter i om ni blir skitiga i andras ögon. ILIKEU. men sedan för all del så har jag andra sidor också possitiv har ni fattat, mysig är jag utan pojkvän men de lever jag med, hundägare med en aggressiv jävel men de lever jag också med yolo som andra säger ute i västsverige. så himla fult att säga det. man lever väl så många gånger man känner för som fröken melanie brukar säga. dom kallar mig oftast trump (de finns en som heter melanie trump kom jag på) men dom gör de för att jäklas kanske för att jag hatar på äckliga människor låt mig förklara jag tycket att man ska veta vid det här laget vad som är a och o, dush, tvätt och om man är finnig eller fräsig så ett lager eller kanske två med puder men de kanske bara är jag som utrycker mig sådär. lärarna i min skola kallade mig för pajas skrattande gick dom mot mig och sa att jag var rolig men jag bar det jag sa att dom var häxa rakt ut i klassrummet i en bra sits trodde de var okej. men nu hädanefter vet jag att det bara är farmor jag får kalla för det. nej det får jag inte alls. jag är en snäll tjej som gillar att skriva. vad gör ni ikväll?

Likes

Comments

jag ska inte sticka under stolen och säga att jag stortrivs med att vara mullig. jag mår bäst av att vara den jag är och få ärliga kommentarer då och då, men folk kan ge mig kommentarer ibland som får mig undra. jag älskar killar, det gör jag verkligen. dom är underbara, men deras tankar har påverkats av normer och det kan jag helt stå för och säga att jag tycker är en skam. folk är vackra även fast dom är tjocka mulliga elker smala. Men världen är hård och det finns fula människor och det finns fina. alla har inte utseendet. men tur att jag valt att fokusera lite mer på personligheten nu när jag mest haft min livsperiod alltså hela livet gått runt och tänkt att smal är det enda snygga osv. återigen normen påverkar oss negativt. Men jag älskar mig själv hundra procentigt och jag ska ge mig fasiken på att utnyttja det med. på fester brukar jag ta tag i fettet och dansa framför mina vänner för att skoja. Ps jag älskar gifflar

Likes

Comments