17åriga utsatta jag säger hej, tillsammans bygger vi en värld emot all respektlöshet , allt näthat och vi bygger en värld med acceptans, kärlek och frimodighet. Jag älskar för lätt och jag älskar er som hjälper mig och stöttar mig. tack

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Eftersom jag äger världens största blogg.... Verkligen inte! Men nu kommer mitt raseriutbrott som alla ska läsa som har möjlighet att ta sig in på datorn. Jag menar vekrligen att alla ska se detta. Alla är värda att se hur dom behandlar sina kunder. Ska jag vara ärlig så menar jag verkligen att jag hatar företaget eller butiken, webbsidan.

Chilli.se. Nu ska jag hänga ut er. För alla mina tusen läsare. Not really. Men ni som ser ni ska verkligen ta detta till mind:et,

HEJ, Jag råkade trycka hem en soffa. Vilket inte riktigt var meningen eftersom jag hade bara läst lite om den. 2 timmar efter detta, så får jag ett mail att mina varor är pakade och påväg till mig. Dom har stängt säkert, men jag ringer och säger till dom, tänker jag strax innan sex på kvällen. Självklart kom jag inte fram till dom.

Dagen efter denna ångestfyllda kväll, så beslutade jag mig att ringa perfekeleaffären igen (jag känner just nu att jag hatar er mest av allt , ni har förstört lugna tankar till världens kaos) , denna gången svarar dom inte heller, ringer flera gånger man får inte tag i dom, jag ringer dom en sista gång tänker jag och sen väntar lite grann. Plötsligt kommer luren på och dom säger det är kö för många ringer om du säger ditt telefonnummer så ringer vi upp.

Jag rabblar upp det och dom säger att dom ska ringa 12 minuter över 14. Idioter tänker jag. Ska man inte kunna få tag i säljaren? Jag räknade med att dom skulle ringa upp. Det gjorde dom inte. Jag blir minst sagt riktigt arg när dom svarar sen när jag ringer upp och jag säger att jag skickat massa ångermail. Men fan vad svårt det ska vara för er att fatta att jag inte vill ha soffan. Vill ni lägga eran kund i skiten, så gör ni fan inte det, för om någon råkar trycka hem något, så råkar den det. Jag nästan mordhotar på telefon. Nej jag skoja bara, det gjorde jag verkligen inte men jag var riktigt arg. Hon i telefonen skyller bort allting såklart och hon är nog världens jävla bortskyllnisse och henne vill jkag inte ha något med att göra alls.

-


JAG HAR FÅTT RÄKNING PÅ SOFFAN. DOM SVARAR INTE PÅ MAILET VAD JAG SKA BETALA FÖR JAG FATTAR INTE VARFÖR JAG SKA BETALA EN FAKTURA NÄR JAG INTE FÅTT SOFFAN OCH VARFÖR DOM MAIL.AR MIG OCH LJUGER OM SAKER.

VARFÖR JAG SKA FÅ BETALA SOFFAN ÖVERHUVUDTAGET?

Jag har läst och jag ska göra det härdanefter om sidor jag beställer från. Folk hatar dom. Folk är missnöjda.

Låt mig skrika ????????????? AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JAG HATAR CHILLI.SE.


BESTÄLLER NI DÄR IFRÅN SKYLL ER SJÄLVA

WWW.CHILLI.SE v BESTÄ

BESTÄLL INTE FRÅN SIDAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!LL INTE

Likes

Comments

NU SKA JAG TILL MAMMA OCH KEVIN <333333333

Likes

Comments

Fördomar. Män bakom kameror är snygga , alltså yrken jag säger liksom inte att jockeboi är snygg.
Fördomar. Afrikaner är mörkhyade.
Fördomar. Syskon älskar varandra.

Det finns så mycket fördomar att jag kan säga hej hundra gånger över sjön. Jag är fördomsfull. Det var liksom jag som kom på detta med afrikaner och jockeboi.
HAHA. Nu är jag fördomsfull- Youtuber är inget yrke. Det är inte det även fast man har många följare och kan tjäna mycket pengar på det. Det är inget yrke för att man har ingen riktig chef. Många skulle säga att det är någon sorts 2017karriärsgrej. Då sitter jag här och tycker och säger nej du har fel.

Jag tycker Youtube är en hobby ett intresse. Tjänar gör jag. Men det är liksom absolut inte hundra tusen inte ens 10. Knappt 10 kr faktiskt. Jag skäms för jockeboi, Therese Lindgren, osv som är så löjliga och gör allt för att få sina tio åriga fans lyckliga.
Och Therese Lindgren är 10 år i sig. Hon är 30 något men 10 år beter hon sig som. Jag är elak i detta inlägget för att jag är trött på att Youtuberserna får så mycket höjning.

|ligger avundsjuka bakom det| nej jag är jättetrött och bor ensam i 3n lägenhet och därför så tar jag och skriver hat på min blogg.

Likes

Comments

Hej. Nu är det såhär att mina inlägg kommer inte fram, jag publicerar tydligen inte dom riktigt. Så ni får intrycket av att jag är en dålig bloggare och så kommer nu detta. Är yt också något som du råkar avpublicera på.

Ja det är faktiskt så att jag har svårt med att redigera nuförtiden, blandar ihop saker och ting. Det ÄR hjärntumör som gör det.

Idag var jag på gymmet, gymmar i en timme sen fick det bli bra så jag solade. Skönt. Buster klarade av att va hemma själv. Duktiga hund. Sen gick vi en lång runda. Jag har rört mig väldigt bra idag. Tror jag har gjort av med fler kalorier än vad jag intagit. Men det tror ni inte på.
På gymmet utanför var det några som kom fram till mig, några småkillar och började skämta med mig och sa att jag hade ljus röst skrattade åt den för dom trodde jag skoja, dom pekade finger och var allmänt dryga. Sa att jag hade dålig andedräkt och jag bara skrattade inombords för jag har ju faktiskt tränat och man svettas även i munnen och jag var hungrig. Då luktar man inte hallon. Han eller bröderna tiggde också tuggummi av mig som dom såg jag hade i väskan. Alltså jag hatar barn.

Hahahaha rolig

Likes

Comments

Det inlägget jag postade nyss är ett inlägg som betyder något för mig. Det betyder verkligen något att titta tillbaka och glädjas vad jag skriver om min bror. Och jag vet att en dag kommer jag vara bästavän med honom. Han är i rummet bredvid för jag är hos mamma nu. Jag är så extremt glad att jag har honom i mitt liv och han är den bästa presenten jag fått. Min lillebror.

Jag är hos mamma och Kevin. Ligger i sängen och mår jätte bra. Är bara så orolig. Förmodligen ska vi sälja huset och jag kommer . Jag kommer inte må bra. Jag vet inte hur jag kommer klara det. Jag älskar huset. Älskar det överallt annat. Finns inget materiellt som jag älskar lika mycket som detta. Är sjukt. Nästan sjukt förälskad . Kär. Men eftersom mamma och pappa ska sälja det förmodligen så kommer jag ligga isolerad i min lägenhet. Kommer nog inte vara glad längre på flera år.

Likes

Comments

Förlåt nu. Men jag måste säga att min bror är fantastisk och så jävla snäll. Hade inte klarat mig utan en lillebror som hatar mig ibland och en lillebror som älskar mig fast vågar inte säga det. Jag tänker på mamma Kevin och såklart pappa hela tiden. Vad dom gjort för mig vad dom gör för mig. Otroligt vad jag älskar min bror, han ger mig livsglädje. Kevin ❤️

Likes

Comments

Åt havregrynsgröt och drack kakao choklad till frukost. Varje morgon får man hämta andan. Tänka att det här blir bra tillslut. Även fast det inte är på topp just nu så kan de vara jobbigt men sen kommer ett bra förslag alltid in.

Likes

Comments

Heeeeeejjjj, jag sitter med handuk på huvudet. Vaknade tidigt. Men det känns bra att vakna tidigt, för ärligt talat är det för lite timmar på dygnet. Tycker inte ni det? Att man ska behöva stressa sig ihjäl genom dagen. Det är däremot inte bra.

När klockan brukar slå 3 så brukar jag bara hunnit med halvvägs vad jag ska göra. Jag menar, tiden går så fruktansvärt fort och om en vecka kanske så har jag bott här i lägenheten, bott ensam i 1 år. Och snart är det julafton, fatta sjukt, kolla här det är bara fyra månader kvar och det går RAKETFORT. JaG HATAR JUL. hatarhatarhatar. Det är en fin högtid och så. Men jag hatar att man har måsten. Det är oftast ledsna miner överallt i samhället. För att många är ensamstående och jag bara hatar jul.


MEN dock sjunger jag julsånger nu. Hahahah! Jag älskar julsånger. Aja det här med jul är komplicerat för min del.
Jag vet inte men nu ska jag sätta i hårinpackning, tänkte jag säga men jag kom på att jag har haft i en hårinpackning denna veckan och det är inte bra att ha den hära bomben som är en hårinpackning och som gör håret kallare. Jag struntar i den och väljer att skrubba mig lite. Jag brukar skrubba mig med en sånn boll ni vet. Mot huden. Känns bra att få bort om det är något man ska ha väck. Jag tycker huden blir jämnare. Sen vet jag inte om jag ska gå den dära powerwalken eller om jag ska ladda kameran och satsa på att filma och sånt istället.


Här är jag för några år sen när jag spelar in video

Likes

Comments

När jag mina vänner gick upp i vikt och även tappade håret helt enkelt förändrade utseende då försvann många vänner. Det är inte något jag säger utan det är sant. Jag har haft ett väldigt rörigt liv som ännu inte passerat 25 men jag försöker iallafall förstå varför. Varför många sagt och skyllt på cancern på cancerbehandlingen jag vet inte men jag ska stå upp och säga när jag äntligen blir snygg igen blir stor och stark har långt hår och så vidare. Då ska jag bokstavligt talat strunta i dig strunta i er. Jag ska bli starkast i världen. Jag är starkast i världen.

Likes

Comments