Header

Jag låg bokstavligt talat i ett hörn.
grät så tårarna knappt fanns kvar.
skrek men ingen hörde. ingen lyssnade.
hon brydde sig inte, hans mamma.
om vad som hände. jag grät för det också.
machokulturen är fel , män är fel.
JAG vet att nästan alla män tänker på att knulla helst en med stora bröst och vältränad. en med svag integritet och en tjej med vilja i sig.
En tjej som stönar. en tjej som är bra. En tjej som har rakat sig. en tjej som är på gång.
Det finns också killar som älskar tjejen och därför vill  ha henne. men det är inte kärlek att ha sex. kanske inte för dig Melanie. men det är inte det. jag vet. sex är en omvriden vinkel på något bra, en njutning bra för hälsan ett kärleksbevis, sex är samhällets fel. fel att det blivit något normalt.
jag gillar inte det här inlägget, Jesus , mamma , alla andra men jag måste .
jag tycker att kvinnor ska 2018 gå med ingen bh bikini på stranden. trosorna ska på överdelen av. vi ska visa att tuttar är inte sexuellt. män ska inte tända på tuttar. tuttar är till för bebis. till för att ha. som era.

LÅT OSS FÖRBLI KVINNOR, RÖR INTE OSS DRA OSS INTE I HÅRET , HA INTE SEX MED OSS OM VI INTE VILL.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

idag har jag vart arg på Buster för att han inte lyder och även vart ute en sväng. Jah har duschat och gjort varm choklad för jag tycker det är kyligt ute. ska vi prata om Gunilla Persson Hollywood fru?

Åsa hade ju vart elak och sagt att Gunilla har aldrig och kommer aldrig att få va med på skivomslag antagligen för att hon inte är bra ut vad vet jag?!
men då blev Gunilla när hon hörde det RASANDE. Hon ville inte följa med på fru middagen då alla fruar skulle va sams osv. men hon tillslut och då var det full rulle, Gunilla ville nämligen få ett förlåt , en ursäkt av Åsa. annars så ville inte hon va med.
hon ställde till med ett himla liv, Gunilla då.
hon förstörde middagen.

jag vet att Gunilla näst intill är dum i huvudet men hon är också verkar vara rätt omtänksam. inte snäll men omtänksam.
hon verkar inte ha alla hemma men endå skydda sin mamma och dotter i alla konsekvenser. vad jag tycker om Gunilla? ingen frågade men jag tänkte berätta endå.
Gunilla är ful, jag vet inte men hon kanske inte fick utseendet och sen tror jag hon har lyft i ansiktet osv och det förstör. Nej men jag tycker inte hon är vacker.

Gunilla Persson är elak. hon beskyller alla och hon ljuger. hon överdriver och leker bäst. hon hatar ibland och hon jagar människor psykiskt .

jag vet att TV vinklar saker fel och klipper och donar, men Gunilla är inte jag något stort fan av. faktum det att jag gillar inte Gunilla på någon front. där med lägger jag punkt.

jag ville berätta om Gunilla.

Likes

Comments

Jo , ni såg blogginlägget jag hade lagt ut för typ en sekund sedan , jag skriver inlägg hela tiden. älskar att skriva och är så sugen också på att skriva lite strunt.

men iallafall så skulle jag åka taxi till mamma innan. innan jag åkte taxi tänkte jag att jag skulle knacka på min granne och krama henne och kanske sno en kram av hennes underbara mamma också. hon är jätte snäll! och gravid. det är bra ju! när jag ändå liksom önskar bli befruktad själv. hahaha! fattar inte ni att jag skojar?! whatever jag knackade på min lilla tjejgranne och hon öppnar inte. jag blir rasande och skriker så alla grannar öppnar dörren MEN TRÖGA BLOGGLÄSARE JAG HSR JAG SKOJA.
jag bestämmer mig därefter att gå in i taxin som kommer med nallebjörn dräkten på.
ojjjjj vilket flin han hade. men det var bara skoj att se att jag gör andra glaa'

NU SKA JAG FÖESÖKA SOVA OCH SEN IMON SÅ SKA JAG CYKLA PÅ MIN MOTIONS CYKEL OM PSPPS SÄTTER UPP!!!

Likes

Comments

pappa skrev ett mail till min hyresvärd och nästan skällde ut honom fast på hans snälla sätt. jag brukar kalla han pussy för att han är för snäll men vi har våran jargong. pappa blir liksom inte arg haha. Jag kan erkänna att jag är bitch ibland haha. men det är väl förfasiken något som man går och säger om sig själv iallafall. pappa skrev ett mail om hur hyresvärden misskött det som jag har rätt till att få i lägenheten. och det var som fasiken. Jah fick ett mail tillbaka där det stod att han skulle ge mig en present som förlåt typ eller tack för att du bott där. för er som inte vet så ska jag bara utflyttad från min lägenhet den 1/11, åh Gud vad jag kommer sakna lägenheten känner jag haha för jag mår bra där men mår bra här med.- jag bor hos pappa till första november då jag ska flytta ihop med morsan. morsan och jag har riktigt bra kontakt och jag gör allt för henne hon är mitt allt. pappa kan bli avundsjuk ibland när jag säger att jag älskar mamma SÅ osv men då säger jag bara att jag älskar pappa mycket mycket MYCKET. när jag pratar med mamma så snackar jag ofta om mamma och då bara så tror hon att jag tycker om honom mer. Men ja det är väl så man får vänja sig med men jag älskar båda lia mö. hörde du där jeppetycker , jag sa ditt bonnedialekt språk, morpekanska är bonnedialekt eller ja så och du är typ bonde. men jag gillar bönder men jag gillar inte män är inte lesbisk för det.

OBS DENNA DRÄKTEN HAR JAG FÖR ATT ^^SKRÄMMA BARN^^ ALTERNATIV KRAMA DOM. HAHAHA SKOJA JAG SKRÄMMER INTE BARN. ÄLSKQR TYP BARN. NÅGON SOM VILL BEFRUKTA HAHA NEJ JAG SKOJA

Likes

Comments

aa alltså ibland får jag snilleblixtsr och jag får det mer än andra för jag har en hjärna som inte kan släppa saker från förut. jag liksom önskar att jag inte älskar mina ex.
och när jag blivit fiende med personer så tänker jag på förut och jämför och då blir jag glad men det har inte med saken att göra.

jag har liksom fått på sistone väldigt mycket snilleblixtar och det är för att jag är hemma och ensam väldigt mycket , liksom inget händer. Jo såhär är det att jag får en bild av något som hänt förut och då blir det som en film liksom som jag tittar på fast en video på det som hänt förut. och exempel får jag videos på händelser som hänt för 5 år sen typ i nian och det är alltid pinsamma saker eller kanske det som jag fick nyss. Jah såg en kille och tjej hångla på bondesöker fru på tv hahahah och då började jag tänka på killar jag hånglat med på krogen som jag idag tycker är svin äckliga (förlåt) jag är sån. jag kan liksom inte förstå varför jag valde att göra det. jag trodde jag var kär eller något. men så fort jag får såna snilleblixtar, så blir jag sur och arg och när jag blir det , de har jag pratat om förut.

så kan jag knappt hålla mig känslorna och känslorna tar över och jag bara säger högt eller skriker för mig själv ``FAN ÅH VARFÖR`` så frågar omvärlden eller personerna runt om kring mig •vaaa? vad menar du • men alltså säger jag.
Jah liksom orkar inte förklara.
FOLK UNDRAR IBLAND VARFÖR JAG INTE ORKAR IBLAND O IBLAND ORKAR.. ELLER JAG MENAR ATT JAG ORKAR SKRIVA HÄR OCH ORKAR KNAPPT EN MINUT ELLER NÅGRA MINUTER EFTER JAG SKRIVIT ETT INLÄGG, SVARA JESPER EXEMPEL PÅ FB MEN SÅ ÄR DET MED MIN HJÄRNA.

Likes

Comments

ja vi tycker olika och jag tycker att säga upp kontakten gör man inte om man är när kär men jag har mina gränser , jag är väldigt noggrann med hur människor beter sig till mig. jag är väldigt uppriktig och ärlig om någon säger något fel så är det mig dom går miste om.
om man sägwr: nu kommer det här upp på Facebook garanterat. då misstror människan saker om mig osv. men nu när det gick så långt som det blev så verkligen tacka jag hejdå till människan för det är absolut inte rätt att nedvärdera någon på det sättet.säga att det är uppenbart att man ska göra något fast det inte är det.

Jag pratar om någon jag känt i flera år men som verkligen inte enagerat sig något alls, inte ens på min födelsedag. Jag är ledsen men jag kommer elta det här varenda dag. eller när jag känner åtminstone. jag är ledsen för det okej...

Likes

Comments

är inte oskuld.
men som rubriken lyder....
jag vet inte hur man gör och är inte intresserad av siffran mellan 5 och 7.
jag vill inte alla kristna och föräldrarna ska va oshysta mot detta inlägget för jag tycker inte sex ska vara dumt att prata om. vi alla älskar ju att prata om det "förbjudna* idagens samhälle får vi en annan vinkel , att sex är måste, en del av vardagen. hejdå killar. Jag orkar inte att ni känner så samt många tjejer. Jag vill va ren, som Jesus hahahaha. ja så är det. men ibland slinker in en lögn för pappa eller mamma.  men jag lovar sex är ingenting för mig. om jag får kille vilket jag inte vill så ska jag skippa den delen. jag är nörd och ligger som en soffpotatis med hunden istället. vi kollar just nu på min chokladask och funderar om de gör nåt om jag tar en eller inte. puss !

HAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHA

Likes

Comments

helt sjukt. eller ja otroligt . häftig är han.
han är häftig

jag skrev nyss om kärlek till mina föräldrar.
Jag älskar dig gud.

Mycket kallas kärlek som inte är det. Men kanske kan vi ana den äkta kärleken i föräldraskapet, i en slitstark kärlek mellan makar eller vänner, eller var helst vi finner en kärlek som inte förhäver sig och inte söker sitt. Att leva i den är att leva livet

han liknar

Likes

Comments

hej vänner. jag ska be för mina två päron, min älskade lillebror , min gudmor hennes kille , min mormor och morfar och min hund.
detta är inte till mormor gudmor morfar Kevin mamma pappa pasi.
Det är som jag tänker på nu & ingen annan verkar bry sig om mig. fuxk allt som ni begär av mig. Dom accepterar inte ett skit av att jag är skadad. att jag behöver stöd. kanske bäst ni ger mig chansen att ändra mig istället för att lämna mig. jag har vart utan min släkt i över 1 månad och jag gråter varje dag. jag måste skriva det i bloggen för jag är ledsen. kan inte hålla mig ifrån personliga grejer. jag gråter ju.
är ledsen. kommer aldrig se två personer mer. hoppas dom gråter.
älskar nåra men resten vara lägger mig som piss. jag är en människa har känslor , sitter en människa och skäms över mig dag som natt när jag är med henne så spolas jag ner i avloppet.
jag har tagit illa upp och mår psykiskt dåligt över den kvällen. spelar ingen roll om ni ger mig ursäkt eller ej.
jag har ärr , tänker mår kasst. jag orkar inte.
be inte mig om förlåtelse. gör inte det. jag orkar inte. vill aldrig se er mer. för ni ger mig ångest tårar och ilska. orkar inte.

Likes

Comments