Det händer en hel del saker just nu. Jag jobbar mer. Sover bra. Men det är ju träningen jag inte kommer ingång med riktigt. Jag äter också bra. Vilket jag är stolt över för för ungefär en månad sedan började jag komma tillbaka till dåliga vanor. Ni som läst bloggen ett tag vet att jag hamnade i ätstörningar förra året och det är lätt hänt att man faller tillbaka.

Dom senaste dagarna har jag mått rätt bra. Vilket är så skönt! Det går verkligen i berg-och-talbanor nu. Men det ska bli bättre. Jag hoppas det.

Idag startade jag dagen med jobb och därefter följde jag med mamma till Sollefteå en sväng. Vi sprang in i några affärer då hon var ute efter nya skor och därefter fikade vi.

Jag har börjat ta hem lite nya saker till jobbet. Bland annat den här superfina gravidklänningen. Det ska bli så himla kul att få använda den till fotograferingar framöver.

Hur mår ni? Jag mår som sagt bättre för tillfället. Jag hoppas det håller i sig ett tag.

Kram!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Senaste dagarna har jag jobbat. Men eftersom jag inte mått så bra så har jag även tagit det lugnt. Jag har hunnit med lite gos med kattunge hos min tremänning och även tagit en och annan promenad.

Idag kvar det fint väder. Dock har jag inte varit ute så mycket. Jag hälsade på farmor och farfar samt mormor och därefter städade jag studion. Hösten är som allra finast nu och jag känner att jag fotar så himla lite på fritiden just nu. Jag vill hinna ut och ta lite privata bilder innan alla löv trillar från träden. Men det är en dag imorgon också.

Likes

Comments

Startade dagen med några timmars jobb. Därefter bakade jag kanelbullar dagen till ära. Dock tog det enormt mycket energi så nu ikväll är jag helt slut. Om jag jämför med hur jag mådde för några månader sedan så ser jag en liten förändring. Det går långsamt framåt. Med bakslag ofta men det är sånt man får ta. Om man tänker tillbaka på förra årets födelsedagar (för idag bakade jag främst för att pappa fyller år om några veckor) så orkade jag inte baka alls. Jag orkade inte hänga med vänner. Jag började isolera mig men jag kämpade för att jag inte ville vara isolerad. Idag har jag bakat, jag har bjudit vänner på fika och jag har hjälpt till att laga mat utöver allt annat jag gjort. Dock har jag ingen energi kvar. Så jag får försöka ta det lite lugnt imorgon trots en massa jobb.


Det finns mer energi, jag blir sakta men säkert lite bättre. Man brukar säga att det tar lång tid att bli frisk från en utbrändhet och det stämmer. Men jag har mer energi nu, men jag har inte riktigt hittat balansen än. Jag gör gärna mer än vad jag egentligen orkar. Så det är väl något jag kommer få jobba med framöver. Att ta det lite lugnt mellan varven. Man kan inte alltid göra allt man vill göra.

Likes

Comments

Dom senaste veckorna har jag i princip bara koncentrerat mig på jobb och att ta paus och vila. För vila behöver man mellan varven. Och det är extra viktigt att tänka på om man varit utbränd. Det har inte blivit så mycket träning. Jag försökte ju komma igång med träningen där i augusti men det är inte alltid så lätt. Jag vill inte. Jag har ingen motivation och då är det svårt. Det är ännu svårare att ta sig ut nu när det börjar gå mot kyligare tider. Men jag ska i alla fall försöka ta promenader. För man behöver aktivera sig.

Jag har haft ett antal dagar där jag mått väldigt dåligt. Jag har känt mig väldigt ensam och jag har tänkt att jag ska skriva för att få ut det på något sätt. Men det har inte blivit av. Men det är lite bättre på den fronten just nu. Men det går ju ofta som en berg-och-dalbana. Så snart kan känslan vara tillbaka och då måste jag ta tag i den.

Behöver avsluta nu, men vi hörs snart!

Kram

Likes

Comments

Ja så är det. Jobbar, vilar och glömmer skriva. Det som hänt sedan sist är väl att jag funderat lite på det här med kraven jag ställer. Dom är ju på tok för höga och jag bör bli snällare med mig själv snarast. Denna vecka har jag jobbat, varit hos gyn och mått allmänt dåligt. Träningen har kommit i andra hand. Jag tog en promenad i måndags och sen igår åt jag fika och idag var det bara jag och pappa som skulle äta så vi köpte ett skrovmål.

Jag tänker att jag ska försöka lära mig att även om början av veckan börjar dåligt. Att jag inte kommer igång med träningen så kan jag inte bara ge upp. Vill/orkar jag träna mitt i veckan så ska jag göra det. Man behöver inte börja på en måndag. Varje liten grej man gör är bra. Man behöver inte börja på en måndag och träna varje dag.

Jag och mamma kollade på den tecknade filmen "Insidan ut" i söndags. Jag fick det som läxa senaste gången jag var hos psykologen och jag tycker att filmen var bra. Lite långtråkig ibland men sammanfattningsvis fin och bra. Sevärd.

Jag är väldigt sliten just nu, försöker göra allt jag vill men jag måste ta det lugnt också. Vi hörs längre fram, jag orkar inte skriva mer ikväll.

Kram till er!❤

Likes

Comments