Åh jag har det så tråkigt. Vad gör man egentligen när alla andra jobbar? Njuter inte av att promenera längre då det är så kallt så försöker va ute så lite som möjligt. Jag avskyr kylan. Ska iväg imorgon och träffa några andra mammor men resterande av veckan, vad kan man hitta på?

När vi gick idag i alla fall mötte vi en dam med hennes hund, det slutade med att vi släppte alla tre hundar så de fick busa runt i snön. Men nu sitter jag hemma frusen och längtar tills Johan kommer hem för jag är så sällskapssjuk idag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hallo!

Idag har jag gått 20 dagar utan godis och chips och jag vill förklara hur det varit och hur jag klarat mig. Jag åt godis och/eller chips nästintill varje dag, det gick till den gränsen där jag inte ens var sugen på något men tryckte i mig ändå, bara för att. Då mina vänner inser man att det är dags för en förändring. Under oktober 2015 hade jag 31 dagar fri från godis, chips, läsk, fika ja allt sådant onyttigt och i mars i år hade jag 20 dagar utan allt sådant.

Men det som skiljt sig från denna gång och de gångerna förut så har det varit enkelt denna gång. Och jag kan nästan garantera att det är för att jag inte slutade med allt denna gång utan bara det som gått överstyr. Jag har alltså druckit läsk, mest Cola zero, ätit fika och så vidare. Men jag känner ändå förändringen och nu framöver ska jag bara köpa det jag är sugen på, inte det jag vet att jag tycker om bara för att ha något hemma.

Tips för att lyckas med detta är att fundera ut för och nackdelar, för mig var fördelarna bland annat att jag sparar pengar och lever hälsosammare dvs går ner lite i vikt. Ta inte allt samtidigt alltså sluta inte med allt onyttigt på en och samma gång utan ta det successivt annars blir det påfrestande och till sist men det kanske effektivaste tipset är att berätta det för så många som möjligt, för då är du motiverad till att hålla dig borta annars måste du berätta för alla att du misslyckats och det kanske man egentligen inte vill.

Likes

Comments

Jag blir alltid lika orolig när det är dags. Kommer den bli godkänd? Om inte, hur mycket kommer det kosta att fixa den? Så därför är det alltid en sådan extrem lättnad när bilen blir godkänd. Blankt papper detta år med! Denna gång fick vi en kommentar, "avgasläckage - ni kommer att höra när det är dags att byta avgasrör". Jag gillar dock att ligga några steg i förväg och därför kommer jag nog vilja byta det ganska snart.

Under tiden jag besikta bilen var mamma hemma med Collin för vi skulle ändå gå en promenad efteråt. Snön har lagt sig på marken, saltet ligger nu på vägarna och trottoarerna och nu börjar mysteriet om vart man kan gå med sina hundar så de slipper utsättas för saltet på sina små tassar. Varför kan de inte bara sanda istället för att salta? I alla fall på trottoarerna.

Likes

Comments

JAPP. Idag blev det tacos igen, hemma hos oss denna gång och vi bjöd Johans föräldrar, hans syster och hennes sambo. Jag är så frälst i tacos. Vi hade det supertrevligt men när de hade åkt så ville jag bara bara för mig själv ett tag. Utan ansvar. Meeeeen jag hade Collin bredvid mig som bökade precis när jag skulle ta första tuggan av tårtan och egentiden. Och hundarna som absolut inte fick hoppa upp i soffan med sina märgben, hoppas givetvis upp i soffan med märgbenen = resa sig upp och slänga ner de där märgbenen. Är det verkligen för mycket begärt att för en gång skull få sätta in BÅDA hörlurarna i öronen och kolla på min serie samtidigt som jag äter en bit av min favorittårta efter jag ätit min favoritmat? Jag ville bara andas och förbereda mig för vad jag tror kommer bli en ganska omtumlande vecka.

Likes

Comments

Hallå!

Just nu sitter jag i bilen påväg hem ifrån City gross. Vi har storhandlat för närmare 2000 kronor men då har vi blandfärs och mycket annat kött samt tillbehör för veckans matsedel, blöjor och en massor annat bra att ha. Vi försöker fylla frysen så vi bara kan kolla in i frysen efter vad vi ska laga för mat i veckan så det enda man behöver veckohandla är tillbehör som creme fraiche och mjölk etc. Smidigt!

Det blev bara ett kort inlägg igår, jag försökte vila för det mesta då jag hade så ont i halsen, nacken och huvudet. Vid 17 åkte jag dock till mamma och pappa med Collin för jag kände mig så rastlös efter en heldags vila. Mamma var på darttävling så det var bara pappa hemma, där spenderade vi våran lördagskväll.

Såhär ser det ut bak i bilen nu!

Likes

Comments

Trots att jag tycker att dagarna går så sakta så har tiden gått så fort. Idag var det 8 månader sedan jag födde min underbara, fantastiska lilla son. Jag är så stolt över att vara mamma så det går inte ens att förklara. Det här mina vänner är precis vad jag är skapt till. Att vara mamma åt Collin.

Överflödig kärlek.

Likes

Comments

God kväll!
Sitter hos min syster och har nyss ätit tacos. Arbetsintervjun gick jättebra tycker jag, vi skrattade mycket och för mig är det positivt. Men vi får se nästa vecka när de ringer. Precis när jag skrev den meningen ringde de och sa att de ville anställa mig. Så kul!

Jag har dock fått mer arbetsintervjuer och ett annat jobberbjudande på ett industriföretag i Motala som gäller heltid. Elgiganten var bara på 40%.. Men jag är född säljare! Så jag tackade ja. Jag ska jobba på Elgiganten!

Likes

Comments

Ja ännu en gång har jag haft en jobbig natt men inte på grund av Collin för han har sovit lite bättre, utan att jag har så sjukt ont i halsen. Det brukar bli så när vi har det kallt hemma och tyvärr har vi haft det nu. Nackdelen med att bo på vindsvåning är att på sommaren är det väldigt varmt och på vintern är det väldigt kallt.

Så när både jag och Collin vaknade så gick jag upp och tände ljus och satte igång babblarna i sovrummet så det skulle bli varmt när vi gick upp och så att jag skulle kunna dricka te i sängen och ta det lite lugnt en stund. Svalde även en ipren men det är fast i halsen? Så obehagligt!

Jag hoppas det är något temporärt så jag kan gå på arbetsintervju idag. Jag ser fram emot det så mycket!

Likes

Comments

Vilket skönt väder det har varit ute idag, det tog emot massor att gå ut och gå när jag såg hur grått och trist det var men när jag kom ut så blev det i alla fall en halvtimme promenad plus att vi släppte hundarna så de fick busa ett tag.

Idag har jag varit en riktigt bra hemmafru, hängt upp tvätten, diskat, städat och lagat mat innan sambon kommit hem. Jag förstär dock inte hur jag hunnit allt då Collin varit trött och gnällig och jag har varit extremt trött. Men eloger till oss mammor och även pappor för allt vi gör!

Det blev köttfärssoppa till mat idag. Visst är det väl supergott med soppa med ett gott bröd till? Passar perfekt för oss som är lite förkylda här hemma med.

Likes

Comments

Vilken hemsk natt! Tror Collin har vaknat två gånger varje timme till klockan halv 4 inatt.. jag förstår inte hur jag orkar ha hand om 97% av nätterna, det var väldigt längesen han sov mer än 3 timmar i sträck. Johan matade Collin vid halv 4 och sedan vägrade Collin somna så jag fick ta över.. annars brukar jag få sova då tills nästa gång han vaknar. Collin var vaken till 5 sedan somnade han igen. Vaknade kanske halv 8 med endast ett vaknande emellan.. skönt!

Jag försöker i alla fall ligga kvar med Collin i sängen så länge som möjligt och idag lyckades jag i en timme. Sen var det dags att gå upp, när vi går upp så gör jag gröt och matar Collin med, sedan passar jag på att diska medan Collin sitter i sin stol och leker mätt och belåten. Om jag har tur hinner jag äta frukost medan han fortfarande leker i stolen och det hann jag idag.

Efter detta så lekte Collin i bollhavet sen i sin gåstol medan jag gick och plockade. Nu sitter vi båda trötta i soffan och jag ska snart söva Collin. Då tänkte jag köra min yoga sedan vila lite jag med. Såhär ser nästan alla våra morgnar ut mer eller mindre!

Likes

Comments