Igår var vi på nostalgikväll i Vadstena.
Mycket gamla bilar och annat som hör till!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Just nu

Ligger och planerar lite på vad som ska ske idag. När sambon vaknar ska han ta med Collin till sin mamma och under tiden han tvättar bilen ska Collin få vara med sin farmor och jag ska vara helt själv?!

Enda gången jag varit utan Collin är när han varit med Johan om jag tillexempel åker och handlar så detta kommer kännas lustigt.. vad ska jag göra under några timmar? Jag vill passa på att städa etc men det blir väl bara att jag sover.. haha...

Nu ska jag fortsätta mysa med en liten som halvsover. Ville bara kika in och visa hur mysigt jag har det. 😉

Likes

Comments

Min sambo fick idén att grilla hamburgare idag och det blev sååå gott!

Ikväll tog jag och en kompis en promenad till affären för att köpa lite gott och kolla på film. The purge - election year fick det bli och fy fasen vilken sjuk människan måste va som kommit på idén.. hoppas ingen tar efter någonstans!

Likes

Comments

Från grått och trist till sol och energi.
Vilket ledde till en promenad på ca 40 min med en kompis, Collin och hundarna. Så skönt!

Äntligen börjar kroppen komma tillbaka till som den var innan förlossningen. Jag kunde gå 40 minuter, 10 av dem med Collin i bärselen, utan problem. Jag ville nästan gå mer men Collin behövde äta så vi gick in och fastnade i soffan framför Netflix serie Riverdale.

Likes

Comments

Jag vet att jag hade som mål att inte äta godis under maj månad för att jag åt det så mycket förut. Jag ville liksom "bli av" med beroendet och då tänkte jag att jag gör ett uppehåll ifrån det jag ätit och druckit så mycket av.

Men.. igår åt jag godis och drack Sprite Zero cranberries. Jag orkar liksom inte tänka på detta hela tiden utan får helt enkelt ha god självkontroll. Det var så tråkigt att va bjuden till folk och där hade de fika och sen skulle man förklara hela tiden att såhär ligger de till..
Sen får man kommentarer som "det är lika mycket socker i juice som i läsk" när man förklarat att det inte beror på vikten eller så utan beroende av just det jag ätit och druckit.

Grejen är att nu har det varit riktigt varmt med och det hade varit gott att gå och ta en glass med vänner liksom. Så nu struntade jag i det och kommer ha självkontroll istället, inte trycka i mig. Och målet är på ett sätt uppnått för jag känner inte behovet av att äta som jag gjorde innan, hade det varit innan hade jag gått och köpt mer godis idag men nej jag behöver liksom inte.

Men 20 dagar utan sådant är fortfarande bra, och vetskapen att jag hade klarar flera dagar till gör att det inte gör någonting. Men jag hatar att jag säger att jag ska göra si och så och sen inte fullföljer.

Efter jag hade ammat lilleman inatt gick jg upp och drack vatten och såhär såg himlen ut då klockan 04:00. Mysigt!

Likes

Comments

Det blev visst inget blogginlägg igår, men vi var igång hela dagen igår så tiden fanns inte riktigt!

När vi vaknade gjorde vi oss redo för att åka iväg till min sambos jobb, Väderstad AB, för att vara med på familjedagen de hade igår. Jag var jätte taggad till att se var min sambo jobbar och alla maskiner de tillverkar och så vidare så för mig var det jätte kul. Vi började med att kolla in fabriken där han jobbar sedan gick vi vidare och var utomhus där vi såg några maskiner. Der blev hamburgare där borta med, gött!

Direkt efter det åkte vi till min farmor för vi skulle fira henne och min farbror som fyllt år i veckan. Där var vi resten av dagen, fikade och spelade kubb bland annat. Det var bra väder men blåsigt så nu har vi bränt oss i solen utan att vi kände det då det blåste så pass.

Likes

Comments

Det har varit så skönt idag! Har träffat en kompis och hennes pojkvän, de kikade förbi och hälsade på. Medan min kompis höll i Collin fick jag passa på att duscha och plocka lite sedan gick vi ut på en promenad.

Efter det har vi bara varit hos mina föräldrar. Min syster, hennes pojkvän och hennes barn kom dit också och det blev dags för grillat!

Mycket bra dag!

Likes

Comments

Min prins blev 2 månader idag!
Tiden går så fort. Han har börjat reagera mer på saker och ting och är mer vaken.. min lilla älskling. 💙

I och med KALASBRA väder idag har vi passat på att vara ute rätt mycket. Vi låg och drog oss i sängen till typ klockan 10, det får man faktiskt när natten har varit sådär sömnmässigt.

En kompis ringde då till mig och frågade om hon, jag och hennes syster skulle promenera lite vilket jag inte tackade nej till så vi tog en sväng med hundarna och Collin givetvis!
Det var dags för lunch efter det och det avnjöt vi i våran trädgård på en filt i gräsmattan.

Min syster ville att jag skulle kolla efter kepsar på stadium till mina syskonbarn så vi åkte dit direkt efter maten, hittade dock bara spiderman kepsar och spiderman är inte längre aktuellt för dem. Det var dags för min kompis syster att hämta sin dotter på förskolan så medan de gjorde det så åkte jag hem och ammade Collin för vi skulle nämligen åka till en lekpark i stan så hennes dotter kunde leka lite där.

Nu på kvällen har vi varit i Johans garage och kollat när han bytt olja och oljefilter bland annat, Collin somnade ganska omgående så blir nog ingen bilnisse av honom! Skämt åsido😉 nu är det snart dags att mata lilleman så mamma Janina kan få sova efter en händelsefylld dag!

Likes

Comments

Dagens träningspass skulle varit mage och armar, men jag bytte ut det mot en längre powerwalk då jag har lite ont i magen och jag vill inte ha träningsvärk i armarna eftersom jag behöver orka lyfta min son. Men en powerwalk var att föredra då det var superskönt ute!

Likes

Comments

Idag var det äntligen dags för den efterlängtade efterkontrollen på mödravårdcentralen, allt såg bra ut så nu behöver jag inte äta några mer järntabletter. Jag är "godkänd" för att börja träna som jag vill så mycket jag orkar, vilket betyder att ett gymkort kanske blir aktuellt snart.

När vi kom hem tog vi det riktigt lugnt fram tills kvällen, då tog jag och Collin ut hundarna och powerwalkade, prövade även att springa lite men det var inte så smidigt med barnvagn och två hundar. Det var så skönt ute! Hoppas det håller i sig så man kan promenera varje dag!

Nu säger vi godnatt 💙

Likes

Comments