Idag är det redan andra advent och det var dags att tända det andra ljuset. Började dagen med en sisådär morgon. Trött och hängig. Men gick upp och fick i mig frukost . Sedan satte jag mig i soffan och bara va.. Men när kl närmade sig 11 tiden så va jag fortfarande så trött så jag somnade till 1 timme. Va riktigt skönt att sova en stund.

När jag vaknade spelade C och L lekte så gick upp och lagade lunch för var så hungrig. Efter lunchen vila jag mig lite till , tills O kom hem och det var dags att åka till svärmor för att barnen skulle öppna sina paket julkalendrar där.

Var hos svärmor någon timme innan vi åkte till affären för att sedan åka hem och äta kvällsmat och en dusch för trollen , som ska upp till förskolan imorgon.

När dem lagt sig så satte jag och C oss ner och han började spela Tv-spel så jag hade slö tid framför Instagram , Facebook och Snapchat!

Men till slut så såg vi på serien istället ( Skilda Världar ). Dock så har vi bara 1 avsnitt kvar 😭 Vill ha meeeeer!

Lite bilder från dagen ♡

😚😚

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

En av dem bättre lördagarna !

Efter flera veckor med dålig sömn så här jag sovit även inatt som en gudinna och inte reagerat på någonting och fick även sova lite längre imorse. L låg hos mig när jag vakna till imorse för första gången. Hade inte ens märkt att hon kommit till mig under natten när C åkt och jobbat. Så gick upp på toa och smög sen tillbaka ner i sängen och bäddade ner mig för att sova vidare någon timme. Sååå underbart och välbehövligt ! ☆ . När vi vaknade till så blev det att gå upp och äta lunch eftersom vi inte kom upp först vid 11 tiden och ansåg att de va ingen idé att äta frukost utan bättre göra lunch så vi skulle stå oss lite längre. Sedan så myste vi i soffan och så skrev faster till L och frågade vad L skulle göra idag och fick till svar att fastras kompis undrade om L ville med på julmarknad på Mariebergsskogen. Så fasta till L kom och hämtade henne.

När L åkte jag gick ut för att kolla vad C håll på med ute. Så vi började greja och riva ett av dem små husen som va så ruttet att det behövdes. ( andra planer ) finns för den platsen 😊 . Sedan så eldade vi lite skräp medans de va ljust och blött i backen...

Nu har vi kommit in igen och jag vet inte vad det blir mer idag mer än att kolla när L kommer hem 😊 dem va påväg till leksaksaffären jämt nu. Så märks när hon kommer.

Ha en bra dag/em/kväll alla !

😚

Likes

Comments

Hej !

En två barns mamma på snart 25 år här , med även sambo!

Bor i ett relativt nybyggt hus ute på landet mes min familj och våra två katter.

Trivs som en fisk i vattnet av att få vara i den fria naturen dygnet runt.

Kommer nog skriva om allt mellan himmel och jord här på bloggen och kommer även att skriva om ni har några önskemål om vad jag ska skriva om.

Tack för mig så länge!

😘

Likes

Comments