Hvis du ligesom mig er helt vild med smykker, så er det det perfekte tidspunkt at besøge hvisk.com lige nu da det har midseason sale med op til 70% på nogle at deres vare!
http://hvi.sk/r/7ka7
Hvis i følger ovenstående link kommer i ind på min stylist side hvor i kan få lidt inspiration og derefter kan i gå videre til shoppen og få en masse gode tilbud på virkelig lækre og fine smykker.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

1//her 2//her 3//her 4//her 5//her

Hey girls!

På det sidste har jeg virkelig fået øjnene op for shoppingsiden NA-DK.com, som er en online tøjbutik. Første gang jeg hørte om dem var igennem youtuberen Astrid Olsen, der lavede et snapchat haul med tøj derfra. Det var nogle virkelig fede ting hun havde købt, så jeg blev nød til at se hvad det var for noget og siden da har jeg været kæmpe fan af siden. Jeg har personligt ikke købt så meget derfra da jeg ikke har så forfærdelig mange penge lige i øjeblikket, men hvis jeg kunne tror jeg ærligt at jeg havde købt hvert eneste stykke tøj de havde.


Jeg har til dette indlæg været inde og finde nogle virkelig lækre items som jeg simpelthen ikke kunne stå for da jeg var inde og kigge på siden, der er lidt af hvert, men jeg er især vild med nummer 3, som er kjolen med lange ærmer, jeg synes den er SÅ fin og jeg kan se mange outfits med den, og den kan efter min mening bruges året rundt. Ud over det synes jeg også at "girlfriend" bukserne, som er nummer 5 er helt vildt fede, men jeg kan ikke helt finde ud af med mig selv om jeg har hvad der skal til for at gå med dem, selvom de uden tvivl ville være så fede at have. Jeg har helt vild med rigtig mange af deres ting og som sagt i sær med dem jeg har valgt ud i dette indlæg så hvis jeg skulle skrive om dem alle sammen ville jeg ikke stoppe igen haha.

Men jeg synes i hvert fald at denne online shop er hver at tjekke ud da man altså kan finde rigtig mange fede ting derinde.

Likes

Comments

For et lille stykke tid siden var min gode ven Victor og jeg en tur på Strøget og på Illum rooftop (hvilket er et meget godt sted at tage en masse billeder) for at få en kop varm kakao, vi shoppede selvfølgelig også en lille smule, nu hvor vi alligevel var på tur.

Jeg fik købt en creme jeg længe godt har kunne tænke mig, nemlig rituals Active Moisture Lotion. Jeg har hørt rigtig mange gode ting om rituals og har i et stykke tid ønsket mig denne af deres cremer, så jeg glæder mig rigtig meget til at prøve den og se om det er rigtigt alt det jeg har hørt. Desuden havde jeg endnu ikke set deres nye butik på strøget, så jeg fik både set butikken og fik købt en god creme. Butikken var virkelig hyggelig og personalet var så søde, helt sikkert et sted jeg har lyst til at besøge igen og et sted jeg vil anbefale til andre, ikke kun på grund af stedet og personalet men også på grund af deres produkter.

Når men videre i vores skema den dag, var en tur på en lille burger restaurant som hedder sporvejen, denne restaurant er helt vildt hyggelig! Indenfor er det ligesom at være i en sporvogn og udenfor er der bare en hyggelig stemning og oven i det er deres burgere også rigtig gode. Da vi havde spist der, skulle var det meningen at vi skulle tage hjem, men Victor ville gerne på Dunkin' Dougnuts på hovedbanegården, så vi tog derhen før turen gik hjemad efter en vellykket hyggetur.

Nogle gange kan man godt have brug for ture som disse, hvor man ikke har noget planlagt andet end man tager et specielt sted hen eller at man bare skal på en tur sammen og hygge, det ender for det meste med at blive en virkelig god dag som man ikke fortryder.

Likes

Comments

1//Her 2//Her 3//Her 4//Her 5//Her 6//Her 7//Her 8//Her

Hey girls! Jeg har på det sidste ligesom mange andre (selv drenge) været helt vild med velour og man kan simpelthen få så mange fede ting med det efterhånden. Det er ikke ligesom for nogle år tilbage, hvis der var nogle der sagde velour tænkte jeg straks på sådan et velour sæt, som engang var meget populært. Nu kan man jo som sagt få næsten alt med velour, så jeg har været på asos, hvor de har et kæmpe udvalg af velour ting og jeg har fundet nogle helt vildt fede items, nogle af dem måske lidt mere "risky" end andre.

Udover det skal det lige siges at tasken faktisk er på tilbud, så hvis det lige skulle friste er det et perfekt tidspunkt at slå til! Og så syntes jeg også at hættetrøjen simpelthen blev nød til at komme med, for hvad er en bedre kombi på denne tid af året end en varm trøje af velour?

Der er også nogle ting der ikke helt passer til det kolde vejr vi har for tiden, men de kan altid styles på en eller anden måde for at det kan blive et varmt sæt tøj, eller også har man bare nogle fede velour ting man kan vise frem når det varme vejr vender tilbage.

Likes

Comments

Hej friends!

Som jeg tidligere har skrevet var jeg i slutningen af septemper på Koriska (også kaldt "skønhedens ø") jeg var der på studietur for at undersøge korsikanernes identitet i forhold til Frankrig, hvilket var virkelig spændende. Jeg har i forbindelse med turen lavet en "lille" video, med forskellige klip fra hele turen. Det var simpelthen sådan en god tur, og jeg til hver en tid tage tilbage til Koriska da der var så vidunderligt. Men anyways så er videoen i hvert fald linket her hvis i skulle have lyst til at se den, fordi en video siger mere end et 5 siders blogindlæg haha


Video//Her

Likes

Comments

New Balance M574 sneakers - sort

Jeg kunne virkelig godt bruge nogle nye sneakers og jeg har bare forelsket mig disse new balance sneakers. Jeg er vild med deres lidt rå look.

Nike Performance PRO DRY Tights - sort/hvid

Da jeg træner næsten hver dag, er det et for mig et most med noget ordenligt træningstøj, så jeg har derfor ønsket mig disse i et stykke tid, da jeg for det første er helt vild med nike og så kan jeg godt lide deres meget simple look.

Wallis, Bluser - ivory

Denne helt vildt enkle og feminine top faldt jeg over da jeg sad og kiggede på zalando, og jeg synes at den her helt vildt fin og den ville kunne bruges til mange forskellige outfits, så selvom den er så basic ville den kunne styles virkelig lækkert.

Noisy May, NMMENA - Toppe - black

Den her synes jeg egentlig lidt snakker for sig selv, jeg synes den er meget enkel i selve desigenet men mønstret og detaljerne virkelig gør den fed og jeg ville gerne eje en.

Le may dress fra Design by Sofie Zeeberg Kimman

Til sidst men overhoved ikke mindst er der den super smukke kjole fra Sofie kimman, som jeg har forelsket med fuldstændigt i, jeg synes simpelthen den er så fin og lige så snart det bliver muligt at jeg kan få en skal jeg have den!

Likes

Comments

De sidste par dage har jeg tilbragt al min tid på roskilde festival, jeg har været der fra søndag eftermiddag til onsdag nat, hvor jeg tog hjem pga. problemer der gjorde jeg ikke havde lyst til at bruge mere af min tid der. Men den tid jeg var der var meget sjovere end jeg havde regnet med. Der var overhovedet ikke lige så beskidt som jeg havde regnet med og folk var flinke, det var alt i alt en god oplevelse, i går (onsdag) var jeg med min søster som havde købt en endagsbillet inde og høre "Red Hot Chili Peppers" som er hendes yndlingsband. Men da jeg ikke nyder særlig meget at være til koncerter pga. konstant skubben og masen, plus mennesker der tror de ejer det hele, var dette ikke ligefrem mit yndlings tidspunkt på festivalen. Men tiden i campen, sammen med både gamle og nye venner var så hyggelig, jeg lærte nye drukspil og nye mennersker at kende, jeg nød virkelig de dage jeg var i campen og vi bare havde det fedt og nød hinandens selvskab. Jeg kunne helt sikkert godt finde på at vende tilbage igen i 2018 måske, men så er der bare lige nogle personlige forhold der skal være på plads for at det ikke ender ligesom det gjorde i år.

Så er næste kryds i kalenderen en lidt spontan rejse med min familie til Mallorca til august, hvilket jeg også glæder mig helt vildt til.

Likes

Comments

Jeg blev lige inspireret af det gode vejr, så da jeg sad og shoppede online faldt jeg over de her Kenzo espadrilles, og jeg må sige de står ret højt på min ønskeliste nu. Så derfor prøvede jeg lige og style dem med lidt af hvert og endte med at bedst kunne lide dette outfit. Det er sikkert ikke alles stil, men jeg kan personligt godt lide når noget feminint bliver blandet med lidt råt, så bliver det hverken for fint eller for slasket, men en perfekt blanding midt i mellem og jeg elsker det.

Sko: Kenzo, Top: H&M, Nederdel: Saint Laurent, ur: Elwood Marble, Taske: Chanel

Likes

Comments

Igår (og i dag) var det sådan et dejligt vejr, det var næsten helt vindstille og solen skinnede, tidligt på aftenen bestemte jeg mig for at gå en tur i skoven med Silas, den hund jeg passer lige for tiden. Det var så hyggeligt og virkelig dejligt at komme sådan rigtigt ud i naturen (selvom det endte ud i at Silas havde to flåter siddende på hoved) og bare nyde det, plus at få rørt sig lidt lige her i tiden med årsprøver, skole og snart eksamener.

Senere var jeg ude og shoppe, da der var "open by night" i Hillerød, jeg fik købt et par virkelig søde ting, som der også kommer et lille indlæg med meget snart.

Likes

Comments

For en gangs skyld skal jeg faktisk ikke ud og rejse i min sommerferie, i år skal jeg stedet prøve at tage på Roskilde festival, hvilket jeg er meget spændt på, jeg er ikke helt sikker på om det er noget for mig, det med ikke at kunne komme i bad hver dag, sove i telt osv. men det skal da nok blive spændende at prøve, jeg skal ligge i camp med en masse fra min klasse og så nogle af deres venner, så det skal nok blive hyggeligt. Jeg føler lidt at det er noget jeg bliver nød til at prøve af før jeg kan sige om det er noget for mig, og er der nogen bedre sommer at gøre end sommeren til 3.g? fordi næste år skal jeg jo ud og kører studentervogn dagen inden Roskilde festival starter og så ved jeg jo ikke rigtig hvordan det hele kommer til at se ud året efter.

Udover det skal jeg også på en weekends tur til Bogense, som ligger på fyn, som er en af mine yndlingsbyer i hele Danmark, meget af min familie bor der og vi holder hvert år "familie træf" hos min mors fætter, hvor alle min oldemors børn, deres børn osv. kommer, og så griller vi, spiller kongespil og hygger. Jeg elsker den tradition i vores familie, det er virkelig hyggeligt, og jeg glæder mig lige meget til det hvert år.

Så til sidst skal jeg til Korsika, dette er dog ikke i sommerferien, det er i slutningen af septemper, men jeg synes nu lige den skulle med alligevel. Jeg skal til Korsika på studietur i 3.g, vi skal bo på et hotel som bogstavelig talt ligger på stranden, min fransklærer havde været der sidste år også, og hun sagde at de sad og spiste morgenmad med fødderne i sandet, og på de billeder jeg har set ser det virkelig hyggeligt ud. Så det glæder jeg mig i hvert fald også rigtig meget til, især fordi jeg længe godt har kunnet tænke mig at komme til Korsika, og at jeg så får lov til at komme afsted med nogle af mine bedste veninder gør det bare bedre.

Likes

Comments

tanjateanielsen@tanjateanielsen