Sorry för en sån dålig uppdatering men är just nu i ett helg äventyr hos en speciell och hemlig person. Haft det super mysigt men tyvärr så har man blivit en personlig sjuksköterska då hemlispersonen är mega förkyld... Sadface. Men övrigt har det varit mysigt med massa te, mys och film! Plus en hel del tupplurar som jag tror ingen står emot.

Ska nu dricka mitt nypon te med citron och snart blir det Taken 3 som gäller för kvällen!

BTW: Snälla, se på Big Hero 6. Årets sötaste film!!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har haft en CP korkad dag med massa av tänkande på massa av skit... Urgh!
Allmän knasig dag kan man säga och kommer säkert bli det hela veckan...

Idag har jag varit med en av mina närmaste vänner och spenderat vår studiedag på köpcenter och inte gjort mycket mer än att bara käka subway. Sub is life! Var även igår och handla med pappsan och hitta något litet på Gina Tricot, förmodligen kommer ni se en bild på det nya köpet imorgon.

Just nu sitter jag hemma, haft ett litet mini utbrott och försöker lugna tankarna med lite Panda Da Panda i högtalarna. Och låten som spelas at the moment är Turbulens, så jäkla skön låt! Samt så sitter jag och kollar igenom bilder på oranga rosor... Yes. Orange. Lite knäppt men oranga rosor är min favorit blomma ever! Så vacker och man blir så lycklig när man ser dem. Lägga ut lite bilder så kanske ni kan förstå min kärlek för dem.


Likes

Comments

Vaknade för inte så länge sedan med världens kramp i ryggen, ibland undrar man lite hur man sover egentligen. Men har precis halvt fixat mig för absolut ingenting finns nästan inget man kan göra på söndag vilket suger förutom att man kan chilla hela dagen. Pappa vill ut och övningsköra men har verkligen ingen lust... Men har inte övningskört på hela jullovet så måste verkligen börja igen! Kanske man ska skylla på att man skoluppgifter att göra? Vilket jag faktiskt har men kan göra de imorgon. Om jag har motivation till det såklart.

Och en sak som jag hittade medans jag gjorde sminket var mitt panda läppbalsam som jag fick av mamma en tid tillbaka! Har letat efter den huuur länge som helst! Och ja, jag älskar pandor. Bästa djuret som finns. Samt försökte jag göra lite annorlunda med mina ögonbryn och fylla i dem lite större. Är det bara jag som får sånna perioder då jag vill ha smala ögonbryn som är knappt i fyllda och ibland vill jag ha tjocka i fyllda bryn?

Likes

Comments

Då så har man börjat blogga... Igen! Har varit sugen länge på att börja blogga men har slutat många gånger för många olika själ. Men nu har jag bestämt mig och kan inte vänta tills jag kan bara skriva, skriva och skriva!

Ni kanske undrar vem jag är och såklart så ska ni få lära känna mig! Mitt namn är Tanja och är 17 år snart 18, pluggar på Drottning Blanka i andra året till make-up och hår stylist. Jag älskar att skriva, är ganska livlig och sprallig men oftast väldigt lugn som person. Är väldigt mycket med vänner och försöker bara ha det kul så länge livet leker!

Just nu ligger jag faktiskt och degar i sängen med datorn i knäet med massa doftljus tända i hela rummet, super mysigt!Likes

Comments