View tracker

Mitt liv, skolan

​ja ni vet ju det mesta om mig men det finns fortfarande en hel del kvar av mig.

jag älskar att ragga på killar ok. haha. jag vill antingen ha en moppe snubbe eller epa snubbe. de är så jävla goa. bara glida runt och va nöjd med livet. jag gillar att hänga ute sent på kvällarna med mina vänner. det är riktigt nice. vi brukar köpa lite drickor godis och lyssnar på musik. 

jag älskar att jag aldrig gör något i skolan men får bra betyg ändå haha. 

nu har jag berättat en del men det kommer mer sen måste fan sticka nu. haha. puss.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Depp, tips

​okej nu tänkte jag berätta vad jag gör när jag är deppig, och detta handlar om vart som helst som i skolan, stan eller hemma. vart som helst.

om jag är i skolan så brukar jag antingen gå från lektionen men det är inte ofta jag gör det. men annars så går jag in på datorn och testar t.ex. nåt nytt, jag gjorde denna bloggen för jag mådde dåligt och va allmänt deppig. jag brukar sätta på musik eller bara sitta helt tyst och bara tänka.

om jag är hemma sätter jag på högsta musiken och bara sitter o lyssnar och försöker lära mig texten för det gör mig på lite bättre humör än att bara sitta och gråta. eller så sätter jag på en film, en ganska lång för att då har man vart deppig i ett långt tag och sen kan man bara sitta och tänka på vad som är dåligt. eller så ringer jag min kompis som jag kan lita på upp till 100 att hon ska komma så har vi roligt och även sitter och snackar om det deppiga och sen det roliga så att man blir gladare haha.

om jag är på stan sätter jag mig så jävla fort som möjligt eller bara går hem. det är det som jag gör när jag är på stan och blir deppig.

men detta var detta inlägget, hoppas ni fick lite tips iaf. puss.

Likes

Comments

View tracker

glad

hej alla :) idag e jag faktiskt ganska ok, men mår fof dåligt men idag e det ok. vettefan varför men aa haha. jag har egentligen inget och säga idag men jag försöker ju lägga upp ett inlägg varje skoldag. har bara en dator i skolan så kan typ bara skriv i skolan hehe. jag kan skriva på iPaden hemma men det är jobbigt okej. 

just nu har jag egentligen engelska men jag och min kompis siri gick ut och chillat typ. fast hon sitter och jobbar men jag sitter och skriver till er hahah. men precis nu fick vi 10 min rast haha. sen har vi NO i 50 min. fml...

men nu mpste jag dra, puss.

Likes

Comments

Depp, skolan

asså idag är det måndag och skolan börjar. fuck. orkar inte. igår (söndag) så mådde jag verkligen inte bra. det hände en för jävlig sak.. mitt ex hängde ut mig och snackade skit om mig. och det var inte sån där vanlig skit ba ``hon är dum´´ utan han gick verkligen över gränsen, ``hora, fitta, tanja lind är den äckligaste fittan´´. kommer inte prata mer om det för då mår jag ännu dåligare och jag vill inte skriva saker om någon annan osv.

men idag är verkligen inte en bra dag. jag tänker hela tiden på vad som hände igår och hur jävla dåligt jag mår. det ända som känns bra det är att jag har min crush.. han kan jag prata med om allt. han är bäst, älskar verkligen honom. jag hoppas att ni oxå är lyckliga med någon ni älskar :) <3

men asså detta funkar inte, jag tänker hela tiden på det och jag känner mig som världens mest värdelösaste människa. jag mår inte. jag stod t.ex. imorse i spegeln i typ 10 min och bara stod och glodde på mig, jag kände mig äcklig, ful, värdelös. pallar inte må såhär jävla dåligt.

Likes

Comments

Depp, skolan

jag fattar verkligen verkligen inte varför jag ska må så här jävla dåligt. det är helt sjukt. har länge funderat att jag bara ska dra och bara skita i allt men jag kämpar röven av mig. aja imorn ska jag till liseberg med min bästa vän och det ska bli jävligt roligt. är jävligt taggad. nu ska jag ha svenska eller ja om 10 min. men jag pallar inte. jag vill bara gå och sätta mig i uppehålls rummet och bara ta det lugnt och skriva ännu mer än vad jag kommer att hinna.

men har ni typ några tips man kan göra när man mår dåligt. asså deprimerad. juste jag har glömt att berätta men jag är ju påväg in i en deprision. JA VAD JAG VILL DET.. nej inte alls. orkar verkligen inte igen. pallar inte gå till någon jävla kurator och skit igen. de suger kuk. asså jag pallar verkligen inte stanna kvar. mår så jävla dåligt. igår gick jag faktiskt hem från skolan, men då var jag förkyld så det va inte för att jag mådde dåligt genom depp. men just nu vill jag bara ge upp på livet och hoppa av skolan och bara skita i allt och fortsätta livet på nåt annat jävla sätt.

haha jag sitter här på min plats och lyssnar på depp musik haha (dancing on my own haha). asså jag mår bättre när jag sitter och lyssnar på denna låten och skriver till er <333 ni ger mig styrka. asså jag får mail om att in blogg är bra och jag får dm på instagram om att jag är så fin osv. jag blir så jävla glad. älskar er! puss.

Likes

Comments

Min ADHD

ja, jag har då ADHD och jag vet inte riktigt hur länge jag har haft det men jag har precis fått reda på det för typ en månad sen typ. asså jag är inte en sån som liksom mår dåligt av det utan jag trivs med det för jag vill liksom vara mig själv och en del av mig är ju att jag har ADHD och då trivs jag ju liksom med det.

Jag tar tabletter när jag känner för det. tabletterna hjälper mot att jag inte ska få så himla mycket damp på precis allt, haha. men jag tar det inte ofta. när jag mår som sämst så lyssnar jag på eminem och logic. asså dom är verkligen räddare i nöden. jag älskar verkligen dem och rapp.

så vi kan säga såhär, jag trivs med de, jag mår inte dåligt av den oftast och jag skäms inte över det.

vi ses snart, ha det gött, puss.

Likes

Comments

skolan

ja... asså jag kommer dampa sönder snart. jag fattar inget på matten som vi har nu. asså får panik. asså jag ha r pratat med min lärare om att jag mår dåligt osv men det känns som att han inte bryr sig eller typ glömmer bort det fast ändå inte. jag vill bara hem och träffa min crush :(( saknar honom så jävla mycket...

Aja nu måste jag dra... ses snart, puss.

Likes

Comments

Depp

​Asså jag inser verkligen hur dåligt jag mår i skolan. asså jag trivs i min skola och med kompisar, men jag mår verkligen dåligt. Det går dåligt med alla arbeten för jag tänker bara på hur jag mår. Jag mår verkligen piss. Just nu sitter jag i mitt klassrum och vill bara släppa taget i skolan och hoppa av allt. Men jag ska fortsätta kämpa och gå vidare.

Ses snart, puss.

Likes

Comments

Mitt liv

Hejj hejj, jag heter Tanja Lind och jag är 13 år och jag bor i Uddevalla. Om man ska beskriva mig som person kan man säga att jag är en glad och sprallig tjej. Men det kan vända sig helt totalt till att jag är tvär arg eller tvär ledsen.

Jag har diagnosen ADHD och det kan va lite smått jobbigt ibland men det funkar. Jag tar tabletter på morgonen ibland när jag orkar, men det är bäst att jag tar tabletter för annars kan jag få typ damp på absolut allt. Men det får jag stå ut med..

Jag går på en skola som är bra, asså det kanske inte är den bästa skolan i världen men den är bättre än vad jag gick på förut. Den skolan jag gick på var bara förskoleklass - 6 så jag var tvungen att byta så nu går jag i 7:an på stanbackeskolan. Det är en friskola och det är inte så många som går här så det är ganska skönt.

På fritiden brukar jag va med kompisar, träna eller bara sitta hemma och chilla helt ensam. Jag är en person som gillar att vara med sig själv mest. Men det är typ bara i skolan jag känner så. asså jag menar inte att jag är mobbad eller ensam utan jag har många vänner i min klass osv, men jag är en person som bara kan bara gå därifrån helt ensam som jag precis gjorde n haha, bara för att skriva detta :) Men jag är liksom inte en som pratar hela tiden om man är i en grupp eller så. Men när jag är med mina gamla klasskompisar från den andra skolan är det som att jag är typ ledaren. Nej men asså jag pratar mer och går liksom inte därifrån bara sådär.

Om ni vill veta ,er om mig är det bara och följa mig på instagram eller snapchat. Om ni vill veta va jag heter så står det i en egen liten ruta bredvid inläggen.

Hoppas att ni kommer följa denna bloggen och kommer tycka om den så syns vi i nästa inlägg, puss:


Likes

Comments