Fredag och midsommarafton spenderades hela dagen och kvällen med Simon. Vi började dagen med att åka med min familj på lunch hos våra familjevänner. Vi åt den traditonella midsommarlunchen och umgicks en stund innan vi två åkte vidare.

Eftermiddagen, kvällen och natten spenderade vi hos Abbe tillsammans med Denise, Lisa och Filip. Kvällen slutade inte direkt på bästa sätt men somnade iallafall gott bredvid min lilla sjukling till pojkvän.

På lördagen blev det pizza till lunch och sen bara vila hela dagen. Hann hem en sväng innan jag på eftermiddagen åkte ut till Simon. Trött som jag var somnade jag nästan direkt när jag kom ut till honom, en nap hit och dit kvittar, haha.

Under kvällen skjutsade jag och Simon våra vänner till Björkis som äger rum i Björklinge på midsommardagen. Jag och Simon hade även månadsdag i lördags så vi hade tänkt att bara mysa medan vi väntade på att hämta hem vår kompis från Björkis. Dock blev det inte heller som planerat då en snefylla lyckades hända på Björkis.

Var inte speciellt glad den kvällen just för Simon och jag inte alls kommer ses så mycket under sommaren då jag fått jobb under sommaren och inte kommer ha någon semester alls. Lördag kväll var alltså vår "sista" kväll och dessutom månadsdag, men men shit happens.

Igår söndag så blev det en fika på Gränby Centrum med Simon, hans mamma och syster, riktigt mysigt. Hade hoppats på att få med mig något hem men så blev det inte. Hann kramas lite med Simon innan han åkte hem till dig och det var dax för mig, mamma och min syster att åka och handla. Idag jobbar jag nämligen mitt första arbetspass så mat till veckan och mat till matlådor behövdes inhandlas.

Trots händelser som kanske inte gjorde midsommar till den bästa så är jag ändå glad över att fått spendera den med personer i mitt liv som jag verkligen älskar.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår satt jag ute i solen mellan 11-15, så himla skönt att bara vara. Kände inte alls att solen tog men det märktes snabbt efter en dusch, haha. Min syster var så snäll och bjöd på frukt som vart över från hennes brunch hon hade igår med sina kompisar.

Blev en sväng till Gränby Centrum och Boländerna för lite shopping. Fick med mig en baddräkt och en klänning jag tänkt ha på mig på fredag när det är midsommar.

Längtar så himla mycket till både fredag och lördag, tror helgen kommer bli perfekt.

Likes

Comments

Den här helgen har varit så mysig på alla sätt. I lördag var familjen på kalas i Stallarholmen, min söta lilla kusin fyllde 1 år. Vi fick gott att äta och trevligt sällskap av släkten. Jag och Simon hann även träffa några kompisar på kvällen när vi kom hem.

Söndag levererade sol och värme. Jag och Simon tog det lugnt på förmiddagen och sen gjorde vi lite ärenden innan vi åkte hem till honom. På eftermiddagen mötte vi upp Abbe, Ida och Lukas för att spela fotbollsgolf. Det var riktigt kul även fast jag kom sist, som vanligt...

Hungriga och svettiga kom vi hem efter två timmars spelande. Lite svalare kunde det varit under tiden vi spelade, då solen verkligen brände.

Avslutade helgen bredvid min fina pojkvän ❤️

Likes

Comments

Frågan i rubriken är densamma som jag fortfarande ställer mig själv två veckor efter min student. Hittills tycker jag allting i mitt huvud varit oklart, jag har bara varit och inte gjort mer än att umgåtts med familj, kompisar och pojkvän. Har hunnit med en helg i Stockholm och Summerburst. Det är egentligen bara det.

Den här veckan har jag varit på ett jobb som jag varit på tidigare. Jag har pratat anställning och lön, så det börjar närma sig jobb för min del. Jag tror att det är jobb som saknas i mitt liv nu för att det ska kännas komplett. Jag har min anställning på IFU Arena fortfarande men under sommaren är arenan stängd just för säsongerna inte är igång under sommaren, så där är jag tillbaka i höst. Fram till i höstan kan jag inte bara gå hemma och därför söker jag jobb nu.

Det är inte bara pengar som är viktigt för mig utan också ha rutiner och något att göra. Det är omöjligt för mig att bara sitta hemma hela sommaren och inte göra något medan alla runt omkring mig jobbar. Självklart är pengar viktigt för mig också så jag kan leva, eller leva låter fel, men det är en frihet att ha pengar. Det tror jag att alla tycker faktiskt.

Om jag skulle gå hemma en hel sommar utan jobb tror jag att min psykiska ohälsa skulle bli ännu värre, jag tror det skulle bli lätt för mig att stänga in mig själv och framför allt känna mig ensam. SÅ ett jobb i sommar skulle vara mer än bra för mig, min plånbok och min hälsa.

Vad mer som kommer hända under sommaren är oklart. Jag känner att jobb är prio ett just nu och sen får jag planera min sommar utefter det.


Likes

Comments

Mina första klocka från Daniel Wellington köpte jag för flera år sedan. Jag tyckte den var så himla snygg och jag var så nöjd. Men med tiden har jag bara ledsnat mer och mer på den så valde att köpa en ny från Wellington fast med svart urtavla med silvriga detaljer och läderband.

Fick igår ett ryck att jag vill fräscha upp min gamla klocka som bara legat på byrån utan någon användningen, den är ändå fräsch med vit urtavla och detaljer i roséguld. Men just bandet är smutsigt och inte alls i min smak längre. Åkte direkt till Gränby för att köpa ett nytt band och det blev ett svart i tyg. Blev verkligen som en helt ny klocka, så jäkla fräscht. Är mer än nöjd!

Så är du ute efter en bra klocka som man lätt kan fräscha upp lätt så rekommenderar jag att köpa klockor från Daniel Wellington.

Före:

Efter:

Likes

Comments

I helgen ägde Summerburst rum i Stockholm. Helt klart bland den bästa helgen någonsin. Har haft så kul och dansat så mycket. Har lyssnat på många DJs men framförallt fått se och höra Justin Bieber igen.
Mer bilder och videos finns på min Instagram: tanjahagman

Likes

Comments

Har längtat efter att få tid till att göra detta inlägg. Har kollat igenom presenterna jag fick på min studenten flera gånger om och jag får inte nog. Jag är oerhört tacksam och glad att jag har såpass fina människor i mitt liv. Kan inte tacka nog många gånger.

Det här inlägget blir ett inlägg fullt med bilder, en riktig bildbomb!

Likes

Comments

Dagen innan nationaldagen spelade jag och Simon tillsammans med några kompisar minigolf, jag stod som förloraren, vad annars? Efter minigolfen hängde vi bara, vi gjorde egentligen ingenting.

Nationaldagen spenderade jag med Simons familj vid Steninge slott. Vi åt god grillbuffé och strosade omkring. Blev lite chockad när jag såg så mycket folk på samma plats för att "fira" nationaldagen, trodde faktiskt inte att man gjorde det.

Vi gick runt slottet och ned till vattnet. Riktigt fint runt omkring där. Hade en riktigt mysigt dag och vädret var perfekt.

Likes

Comments