Igår jobbade jag mitt andra pass och var som sagt uppe på terassen. Vi hade 200 bokade platser, så det var fullfart. Igår var det högrevsburgare, mums.

Hagunda vann och är nu redo för allsvenskan, väldigt bra. Dem vann ganska stort faktiskt, så kul för dem.

Så mycket mer än så hände faktiskt inte igår på jobbet. Slutade 21 och där avslutade jag min kväll. Dock sov jag sjukt dåligt inatt så idag är jag seg. Skulle behöva en stor Chai Latte just nu.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår var som sagt mitt första riktiga jobbpass med betalning. Kändes verkligen bra och extra bra var det att Storvreta vann mot Dalen igår så att nu är det avgjort i kvartsfinalen.

Ligger just nu bara i sängen för att vila upp mig innan det är dax att fixa ansiktet lite innan nästa jobbpass. Jobbar samma tider idag men idag ska jag vara uppe på terassen, där det är buffé & bar. Ikväll kvalar Hagunda till allsvenskan om jag har förstått det rätt. Spännande.

Ska även försöka hinna städa lite också innan jag åker. Katastrof hur jag bara slänger kläder hit och dit även fast jag hatar att ha stökigt. Är helt enkelt för lat för att lägga in kläderna i garderoben direkt.

Hoppas ni får en bra dag!

Likes

Comments

Igår var dagen då jag skrev på mitt anställningsbevis. Jag är verkligen SÅÅ glad, och speciellt för det är på min praktikplats som jag trivs så otroligt bra på.

Redan idag jobbar jag mitt första första pass med lön. Åh ingen förstår hur glad jag är.

60+ mässan är nu avklarad och hjälp vad med nya intryck. Gårdagen spenderades med Maja och det blev en god taco till middag.

Så mycket mer än så gjorde jag inte igår.

Likes

Comments

Imorse började jag klockan 9 för att hinna fixa innan alla människor rasade in i arenan för att gå på 60+ mässan. Jag stod idag i vår extra bar/kiosk. Har träffat otroligt mycket olika människor idag, väldigt kul men otroligt intensivt så nu är jag helt slut i mitt huvud. Att jobba inom servicebranschen innebär alltid glatt humör, bra service och gott bemötande.

Tog en snabb runda nere på området där mässan var och hjälp vad med olika montrar och framförallt mycket människor.

När jag kom hem väntade två paket på mig. Ett paket var från Foreo vilket innehöll en Foreo Luna play och tillbehör. I det andra paketet var det med studentklänning, min andra jag fått hem. Väldigt fin!

Nu resten utav kvällen kommer jag bara att ta det lugnt och vila upp mig inför morgondagen då 60+ mässan fortsätter.

Likes

Comments

⭐️ FÖLJ STEGEN NEDAN OCH FÅ 100kr ATT ÄT EN GOD LUNCH/MIDDAG FÖR ⭐️ INTE NOG MED DET SÅ FÅR DU PENGAR TILLBAKA DIREKT PÅ DITT KORT VID KÖP ⭐️

Use my code: "ly7q6s"
to get 100 kr to use at any restaurant when you start using Wrapp.

Wrapp is full of great offers and rewards that are automatically transfered to your bank card when you shop.

Tap "enter code" in the top of the app BEFORE you make your first purchase and you’re ready to go.

Read more and download here: https://www.wrapp.com/f2f/?code=ly7q6s https://www.wrapp.com/f2f/?code=ly7q6s

Likes

Comments

Gud vad grått och trist väder det är idag. Man får noll energi.

Åt en liten frukost, tränade lite och sen tog jag en promenad till Apoteket för att hämta ut mina mediciner till magen.

Ikväll står kvällspass på schemat, 16-23 och inget speciellt kommer att hända på arenan. Chansen att jag kommer rulla chokladbollar eller göra toast ikväll är väldigt stor, haha.

Juste, till något roligt. I helgen beställde jag min tredje studentklänning, wiiiho. Den är lite mer annorlunda än de andra två då denna klänning har ett litet släp bakom. Så fin verkligen, fanns en storlek kvar och självklart min storlek, tur tur tur. Blir en sneakpeak senare när den kommit hem.

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Dagen startade för mig tidigt imorse, en timme tidigare än vanligt och tyvärr märkes det. Så seg.

Har idag varit på praktik och även på ett läkarbesök. Äntligen var dagen här och jag har fått svar på vad mina kramper beror på. Jag har sedan tidigare IBS men kombinerat med det har jag även fått magkatarr.

Ibland är det inte bra att googla och hitta symptom på sjukdomar, men denna gång hade min sökning rätt. Har sagt sen dag ett att jag tror det är magkatarr. Men men, nu har jag iallafall fått två olika recept att hämta ut, som ska få till min mage igen.

Kom precis hem från en liten roadtrip med min syster. Vi var en sväng förbi stan för att lämna över biljetter till min skolas studentskiva och sen hann vi även förbi en sväng på Lager 157.

Likes

Comments