View tracker

Postad i: Vardag

Igår ändrades mina planer mot kvällen. Blev inte en kväll i soffan framför tv. Blev så att jag blev hämtad utav Tove och sen åkte vi vidare till IFU Arena för att kolla på Sirius-Storvreta, vinsten tog Sirius hem.

Var så glad när jag åkte därifrån då jag träffade vänner som jag haft sen jag bodde i Vänge, men även vänner sen jag gick i högstadiet på Tiunda.

Avslutade kvällen tillsammans med Simon hemma hos mig. Som vanligt somnade jag på två minuter. Fredagar är min tröttaste dag i veckan..

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Nu är det äntligen fredag och helg. Tog helg strax efter 13 då jag var klar med dagens prov i öl då.

Startade dagen bredvid en sömntuta till pojkvän. Hade mer än gärna legat kvar i sängen bredvid honom men skolan kallade. Finns inget bättre än att få somna mot hans bröst och vakna upp på samma sätt.

Måste säga att jag haft en otroligt lugn dag i skolan idag och det klagar jag inte på. Behöver lite helg nu så jag kan sova ut ordentligt.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt framför tv. På måndag är dagen äntligen här då min ... kommer hem. Kan ni gissa vad det kan vara?

Trevlig helg!

Likes

Comments

Postad i: Tips, Vardag, Adlinks

Här nedan kommer tips på fyra par underbara skor i sammet. Under bilden finns det länkar till vardera sko. Sammet har kommit med storm och kommer bara att fortsätta att växa.

VELVET SHOES

1. | 2. | 3. | 4.

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Onsdag idag och dagen har känts väldigt lång. Började dagen med ett besök på Scandic för en säkerhetsgenomgång. Ska som sagt vara på IFU arena på praktiken men denna säkerhetsgenomgång var en repetition. Innan vi hade praktik i 2an så var vi på en brandstation en hel dag för att ha teori och praktiska övningar (bjuder på en bild därifrån, jag & en brandman).

Efter den genomgången åkte jag och Lisa till Ikea för lunch, plugg och massvis med skitsnack. Dessvärre blev det inte så mycket plugg där, men vad gör det om hundra år. Vi åt Ikeas kycklingfilé med pommes och sås, det slank verkligen ner i magen utan några större problem.

Vi åkte tillbaka till skolan i lagom tid till vår sista lektion som var religon. Just nu arbetar vi med etik och moral, jag skriver en text om det är moraliskt rätt att göra abort. Fick även betyg på mitt förra arbete i religon där jag fick ett B i betyg, helt otroligt, i religon liksom?! Med det syftar jag på att religon inte är mitt bästa ämne i skolan.

Väl hemma hjälpte jag min syster med en utav hennes skoluppgifter och sedan blev det lite plugg för min del. På fredag har jag prov i öl nämligen. Nu har vi precis ätit middag, som jag ikväll gjorde. Resten av kvällen ska jag bara slappa, är så trött och har en rejäl pms. Vill egentligen bara sova men tyvärr funkar det inte så lätt när man går i skolan.

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Två lediga dagar, både måndag och tisdag, vilken lyx. Igår hade jag två lektioner och en kort mentorstid. Men snabb som jag är så var jag klar med en uppgift som vi skulle arbeta med i skolan så behövde inte gå på den. På min andra lektion fick jag då arbeta med en uppgift hemifrån istället så jag slapp ta mig till skolan. Har så snälla lärare.

Idag åkte jag till skolan en sväng för att beta av ett av två prov som jag missade när jag var sjuk innan jullovet. Riktigt skönt att få checka av det, hatar att ha rester att göra.

Jag och pappa har även varit till banken en sväng. Vi har även gjort en rolig grej idag som jag kommer att blogga mer om senare när allting är klart. Wiho!!

Nu har jag precis ätit lunch, och ska strax ner i tvättstugan igen för att hämta upp det som finns i torktumlaren. Självklart hjälper man till i hemmet när man jag ledig.

Likes

Comments

Postad i: Shopping, Tips, Vardag

Sitter i skrivande stund och kollar in skor till våren. Hjälp vad med snygga skor det finns och jag vill ha i alla olika möjliga färger. Vill ha nya vita, rosa, svarta, gråa, och så vidare, ni förstår.

Här nedan kommer bilder och länkar på massvis med olika skor, som jag tycker är så snygga. Kommer defensivt införskaffa mig ett par om jag inser att jag behöver.

1. Nike Air Max Thea // 2. Vans Classic Slip-On

Likes

Comments