God förmiddag eller vad man säger. YÄS trapprenoveringen är igång och nästan över faktiskt. Jag har lagt så otroligt mycket tid på denna trappa så allt annat i mitt liv har jag lagt åt sidan. Jag hade även semester hela förre veckan så idag är de min första jobbdag efter 7 dagars ledighet. Tiden har gått så himla fort, jag är fortfarande inte klar med trappan. Men de kom lite emellan som att jag var och festade i lördags första gången sedan jag flyttade hit till Sölvesborg, jag har varit ute när jag varit hemma i Kalmar och hälsat på men aldrig "här". Så vi var ett gäng i Karlshamn och dansade så jag tror att jag dansade av mig alla kcal jag drack.

Nu ska ni få se vad jag har slitit med den senaste tiden.

Jag glömde ta bilder innan vi slet av mattan från trappan så fick leta upp gammla från innan vi målade väggara.

Där ligger grundfärgen på trappan och de är redan där en otroligt stor skilland på trappan.

​Detta är sista bilden ni får sedan kommer hela slutresultatet! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

God förmiddag mina vänner.
Idag börjar jag jobba 12.45 så fram till 12.15 så ska jag bara ta de lugnt. Sitter för tillfället med min nya ansiktsmusik i ansiktet. Beställde hem en från lush. Har velat testa deras produkter så himla länge så nu tog jag tag i de.

-En mintig, universal mask med en blandning av milda men effektiva ingredienser, inklusive honung och kaolin för att hjälpa dig att bibehålla din magnifika hud.

-Stryk enkelt över huden med denna blandning av pepparmintolja som stimulerar blodcirkulationen och ger lyster till huden, ringblomma och klorofyll som vårdar huden medan nattljusfrön och malda adukibönor ger en skonsam exfoliering.

-Tillsammans skapar dessa färska ingredienser en grön hälsomask som passar lika bra för ansiktet som för kroppen.

Bild och text tagen från lush hemsida. (https://se.lush.com/products/mask-magnaminty-sjalvkonserverande)

Igår började jag min kurs i Svenska 3 och den ska vara klar i april. Just nu känns de så himla roligt och spännande att läsa, dock har jag planerad studietid till januari 2018. Jag väntar på min lärobok så ska jag sätta igång med första uppgiften som är tt skriva en novell. Känns så enkelt på något vis, kan bero på att jag en gång i tiden faktiskt ha läst Svenska 3 men att jag förlorade på mållinjen skulle man kunna säga. KÄMPA!

Likes

Comments

God eftermiddag mina vänner!

Yes på måndag börjar ett nytt kapitel i mitt liv. De är nämligen så att jag ska börja läsa upp mina ämnen, jag saknar nämligen Svenska 3, Matte 2a och Engelska 6. Dessa 3 ämnen ska jag börja läsa nu på måndag. Jag kommer bara läsa ett i taget, jag kommer läsa dem i den ordningen som jag skrev dem i. Jag är både taggad och skräckslagen. "Tänk om jag inte klara de", samtidigt så går även tankarna att "de är självklart att jag klarar de".
Idag beställde jag hem boken som jag måste ha. Får ont i magen av hur dyra böckerna är som jag måste ha. Svenska impulser 3 heter den boken jag måste ha, den kostar mig 506kr. Rena rama rånet, men de är bara le och se glad ut och betala.

HÄR kan ni hitta den om ni nu skulle böja läsa den!

Likes

Comments

Hej mina vänner!

Hoppas allt är superbra med er. Med mig är de bara bra. Jag kom nyligen in från en långpromenad i de fina vädret som jag nu såg har försvunnit. Mycket skönt var de iaf, målet är att jag ska försöka komma ut ca 30 min om dagen. Vi får se hur de går med det. Jag kommer inte ihåg vad jag uppdaterade er med sist jag var inne här då de är så pass länge sedan. Tycker de är så galet roligt att ha en blogg men de kräver mycket tid att underhålla den vilket de är där de skiter sig för mig emellan åt. Men nu jobbar jag på att skriva att göra listor varje dag så jag kan komma ihåg vad som ska göras då de är där många gånger de skiter sig fört mig också. Nu hoppas vi på bättre tider och uppdatering.

HÄR /  HÄR


Allt blir roligare när de är snyggt! 

Likes

Comments

Jag är för dålig på att uppdatera här. Men jag känner att jag inte är tillräckligt bra att de jag skriver inte duger. Kan ni känns så ibland, att ni inte räcker eller duger till de ni gör? Jag gillar inte att vara dålig på saker, så istället för att lära mig så tar jag den enkla vägen och ger upp. De är egentligen bara dumheter. Men där är jag nu.
Kan inte mer än att jobba på de.

Sedan har jag inte mått så bra den senaste månaden heller med mycket stim, oro i kroppen som jag inte kan kontralera och häromdagen blev de riktigt illa och jag blev rädd. Dock så har de varit bra sedan dess eftersom nu vet jag att de kan hända och de är okej. Jag kommer re ut de om de händer igen utan problem för nu vet jag hur jag ska hantera de när de händer. Och de jag tror att jag har är apatiens efter mina lyckopiller (antidepressiva, om ni hellre vill kalla de så). Givetvis lite hjärnspöken uppspå de också. Men de kommer bli bra är inga problem!

Likes

Comments

God kväll

YÄS mina vänner. hoppas allt är toppen med er där ute. Nu är jag mer människa igen. Jag började på mitt vikariat i veckan. De är ett ställe som jag har varit på till och ifrån i ca 2 år. Men skönt ändå att få fasta tider. Dock är de inget jag är van vid så har varit så trött då jag börjar mycket tidigare än vanligt. Men jag kommer in i de.
Sedan har bilen gått sönder igen, då den lämnade jag iväg här om dagen, inte nog med de så gick kylskåpet sönder. Så de fick vi beställa nytt i veckan så hoppas de kommer i början av den kommande veckan, dock kan de bli svårt då jag jobbar massor. Vi får se hur detta kommer gå.

Gårdagen spenderade jag med Majsan och vi var ute och red osv, och idag blev de en tur till Kristanstad, hon skulle ha något sedan gick vi lite i butikerna när vi ändå var där. Så brände lite pengar där ja.. Så de får jag se om jag kan få några bilder på och slänga upp här!

​Bilder från häromkvällen när vi var ute och paddlade. Galet fina kvällar de har varit denna veckan!

Likes

Comments